Sjuk

Gaaaah, jag är så pass förkyld att det inte blir någon Danko Jones ikväll. Jag som har sett fram emot det så himla länge och att få träffa Natalie, det är säkert 1½ år sen vi sågs sist.. Så det är skit tråkigt att min förkylning skulle slå till precis nu.. Det är så jävla typiskt! Så fort man planerat nått  som man ser fram emot skit mycket så blir det alltid nått förhinder.. Sitter för tillfället och håller på att nysa ihjäl mig och snorar som en tok även fast jag nyss tagit nässprey.. Gaaah!


Jävla skit!!!


...

Har ju inte orkat uppdatera så mycket här sedan jag kom hem, har mest bara kladdat ner lite för att få ihop några inlägg men nu så tror jag att jag ska försöka skriva ner lite mera om vad som hänt under veckan jag varit hemma.

I Lördags då jag kom hem var det ju middag och sånt hemma hos mamma o pappa. Dock var jag helt slut efter en hel dags resande så jag somnade innan halv 11 tror jag, vilket jag inte har gjort på flera år tror jag.

Söndag så kom min storasyster och hälsade på hemma i Helgum, pappa skulle kolla lite på hennes bil som verkade krångla men han hittade inget större fel på den så det var bara att brumma vidare efter lite olje påfyllning och grejs. Sen åt vi alla middag hos mamma o pappa sen åkte jag och Thobias med Ann-Louise ner till stan, till Planvägen rättare sagt, där blev det slapp och mys med Danne och filmtittning.

Måndag började min efterlängtade praktikperiod på Studio Fresch, tog inte längre än 5 min så hade jag en kund framför mig som frågade efter en foundation, haha.. Ja det var ju lätt att ställa sig där bland de (5?) olika ställen med smink och ska försöka hitta en bra som kunden skulle bli nöjd med. Men det gick riktigt bra, tog från egna erfarenheter av smink och lite av vad jag hört om vissa märken så vi hittade en bra foundation till henne. Sedan flöt dagen på bra, Judith kom vid 2 tiden så då var vi 3 st som jobbade, Helen hade ju lite behandlingar som vanligt så henne såg man inte mycket av. Sen klockan 6 så slutade jag och traskade hem till Planvägen, Thobias min lilla gullplutt kom och mötte mig på vägen. När vi kom hem var det mat och sen blev det rätt tidig kväll. Så började även mitt halsont att infinna sig så jag drack lite té för att förebygga ev. förkylning som var på g.

Tisdag vaknade av att jag knappt kunde svälja, ont i halsen som en tok! Ringde pappa och bad han köpa några halstabletter åt mig och så kom han och hämtade mig så jag slapp gå ner, underbara pappa! Sen på jobbet så var halsen krånglandes mest hela tiden.  Var på Studio Fresch klockan 10 och där var det massa varor som kom in så jag plockade upp allt och bockade av allt på ordern så man såg så att allt hade kommit och att det inte hade blivit några fel. Sen var det bara att prismärka och ställa allt på sin plats. Judith var ledig hela dagen så jag och Helen var de enda som jobbade och Helen hade behandlingar mest hela dagen så jag fick sköta butiken i stort sett helt själv och det gick hur bra som helst! Helen skulle även testa på en ny form av manikyr på en kund som skulle få det, och det verkade gå jätte bra! Var riktigt roligt att stå lite på sidan om och titta på medans hon gjorde det också, ser mycket skojigt ut! Hade man inte varit så skakis så hade jag nog hoppat på någon sådan utbildning. På lunchen så lubbade jag till apoteket och inhandlade nässprey och Kan Jang. Vid 6 slutade jag och då var det bara att traska hem igen. Även denna dag kom min T och mötte mig :) Han hade nästan sprungit ner hela vägen, för vid korsningen bredvid Konsum så kom han och greppade tag mig om armen och sa att vi skulle ha myskväll med lite gott så vi svängde på klacken och strosade in på Konsum och inhandlade lite att mumsa på. Sen var det raka spåret hem och äta lite middag och sen se på lite LOST. Me like!

Onsdag så hade nästan allt mitt halsont försvunnit men ist så hade jag blivit snorig, så jag tog min nässprey och Kan Jang och gjorde mig sedan i ordning. Sen kom pappsen och hämtade upp mig åter igen :) Så var det en rätt lugn dag, dock en snorig dag :P Var lite si och sådär med kunder men dagen flöt på, kom in en heldel nya parfymer och sånt som skulle packas upp och skyltas i fönstret med. Så det var lite grejande med det. Kom in en as go parfym för tjejer, Ed hardy, luktar huuuur gott som helst! Och för att inte tala om hur snygg flaskan är, rosa med döskallar, rosor, hjärtan osv. Hur snygg som helst :D Så den kan jag verkligen rekomendera om någon vill ge bort nått snyggt och som luktar underbart till en tjej! Klockan 4:a fick jag sluta denna dag så då åkte jag och Thobias hem med pappa till Helgum. Där bjöds det på ris och kyckling gryta typ, var riktigt gott! Sen blev det en massa prat som vanligt :) Sen så hoppade vi i säng och sussade.

Idag torsdag så vaknade jag vid sex tiden av att Thobias väckarklocka på mobilen ringde, så han hoppade upp och gick ut till pappa i köket. Jag kände redan då hur sjuk jag blivit under natten, helt tung och tjock i hela huvudet som helst. Så jag sa till Thobias när han kom in för att säga hej då att jag blir hemma idag. Så ringde jag till Helen vid kvart i nio i morse och sa att jag blir hemma idag så hon tyckte bara att jag skulle ligga kvar i sängen och dra täcket över huvudet :P Haha. Men så vid 10 tiden så bar det av in till stan med mamma, tänkte att jag kan lika gärna åka in med henne och sova i stan nu inatt så jag vaknar på rätt ställe om jag ska jobba i morgon och sedan åka till Sundsvall. Hjälpte även mamma att handla lite på Skattkistan först och sen på Konsum, så åkte vi även och käkade lunch uppe på Nipan för att få i oss lite mat, var pannkakor och ärtsoppa där. Pannkakorna var skit goda, smakade vanilj. Mums! Sen så skjutsade mamma hem mig hit till Planvägen och här har jag spenderat resten av dagen. I sängen inne på Thobias rum, skönt att bara ligga och ta det lugnt då man inte mår så bra! Har sett ett avsnitt av Samantha, min älsklingsserie! Den är så himla rolig.


Så har jag även tipsat mamma om att jag önskar mig en fransk manikyr på Studio Fresch i födelsedagspresent, det blir ju så fruktansvärt fint så man kan dö! Händerna blir helt annorlunda och så vackra, sånna händer vill jag ha :)

Nej nu kom min älskling tillbaka från tvrummet där det har varit hockey tittande så nu ska vi mysa :)

xoxo

Hemma

Idag har jag varit hemma från Studio Fresch och ska vara det i morgon med. Är förkyld så det skriker om det så det är verkligen ingen hitt att stå där och snora och ha sig bland kunder. Så på måndag ska jag dit igen men nya tag..

Är ju även Danko Jones konsert i morgon. Finally!

Sjukling

Igår kväll så började jag få ont i halsen så jag drack lite té och hoppades på att de skulle vara bättre i morse, så var dock inte fallet.. Då jag vaknade i morse kunde jag knappt svälja, det gjorde så jävla ont.. Så jag ringde pappsen och bad honom köpa lite halstabletter åt mig, så kom han även och hämtade mig så jag slapp gå ner på stan. Pappa är bra snäll han, snällaste som finns! :) Men dagen har flutit på rätt bra även fast halsen krånglat, på lunchen gick jag på apoteket och inhandlade Kan Jang som ska tas 2 gånger om dagen.  Köpte även nässprey så jag har det. Sen gick jag till Lilla Café och köpte mig en baguett med salami och brie ost och mumsade den när jag kom tillbaka på jobbet :) Så köpte jag även smink, välbehövligt! En ny maskara, 3 ögonskuggor, 1 kajalpenna. Så nu är mitt smink förråd påfyllt igen :)

Är ju även rätt duktig nu när jag har praktik, går ju hem varje dag så liiite motion blir det ju iaf :)

Nu ska jag och min älskling krypa ihop i sängen och se på lite film tror jag, och äta lite onyttigt :)

Tudels!

.

Har nu gjort min första dag på Studio Fresch och det har varit en helt okej dag. I morgon är det bara jag och Helen som ska jobba där, idag kom ju även Judit dit de sista 4 timmarna. Så ska Helen göra en massa behandlingar på dagen i morgon så jag kommer få sköta affären helt själv i stort sett, men de ska nog gå bra de :)

Har fått ont i halsen nu ikväll och har även gått och nysit rätt mycket idag så ja gär snuvig.. Så jäääävla typiskt om jag skulle gå och bli sjuk nu när allt är klappat och klart inför helgen, Danko på fredag kväll som biljetterna redan är betalda till.. GAAAH! Jag hoppas verkligen inte att jag blir dunder förkyld som jag alltid brukar bli, ska gå på apoteket i morgon och gå och köpa någon såndär förkylnings grejs.. Så jag hoppas det kommer att hjälpa. Vore såååå typiskt om ja bli sjuk just nu bara

Sollefteå here I am!

Kom då hit igår kväll så var det middag hemma hos mamma o pappa som gällde och en del vin drickande för mamma o mig medans Thobias o pappa drack öl. Var trevligt, men ack så trött jag var av en heldags resande.. Kom i säng kring 11 tiden och somnade som en stock, skönt att komma i säng i normal tid för en gångs skull :)
Så idag när jag och Thobias vaknat så fick vi reda på att Ann-Louise skulle komma så pappa kunde kika på hennes bil, så det var bara att äta frukost och sedan göra sig i ordning. Så blev det middag och sen åkte vi in med henne till stan och nu är vi på Planvägen igen.

I morgon börjar min praktik på Studio Fresch, ska bli riktigt roligt så jag ser fram emot det! Kommer dock vara lite drygt att gå ner om det ska vara sådär äckligt kallt som det har varit här uppe på senaste tiden.. Men ja håller tummarna för att det ska vara okej temperatur ute på mornarna när jag ska bege mig ner på stan :)


xoxo

Resa

Nu ska jag alldels strax röra på mig, gå till tåget. Ska bli skönt när man väl kommit på det, då känner man att nu är man påväg och att de finns inget mer man kan göra här i Katrineholm. Så i Stockholm ska Minna möta upp mig och ta Sesam. Vid halv 11 så går bussen från Stockholm och så är jag framme i Sollefteå klockan halv 7.. Kommer bli en lååång dag, men de är bara att bita ihop, den som väntar på något gott..

Nej nu ska jag bara rensa och tvätta ur Sesams låda sen bär det iväg. När jag skriver nästa gång så befinner jag mig i Sollefteå, finally! :D


Take care<3

Kan inte sova..

Har legat och vridit och vänt på mig i sängen nu i säkert 1½ timme men jag lyckas inte somna.. hatar sånt här.. Varför kan man aldrig somna då man vet att man ska upp tidigt nästa dag? Gaaah!
Har sett utröstningen av Let's dance som jag egentligen inte bryr mig ett piss om men det fanns inget att se på, sen såg jag på Samantha, min nya favorit serie, så himla rolig :D Så har jag även legat och iaktagit min lilla bebis när han tvättade sig bakom öronen, tycker det är så fruktansvärt sött så jag skulle kunna dö på fläcken ;D

Tänkte att det är ingen vitts att jag ligger i sängen och glor i taket då jag ändå inte kan sova så först testade jag att skicka ett sms till Thobias för att se om han var vaken men jag har inte fått något svar så det tolkar jag som ett nej :P Min lilla tröttis! Så jag tänkte att då slår jag på datorn och sätter mig och bloggar lite till idag, är väl mitt 4:e inlägg idag? Haha helt sjukt! Så höll jag tummarna för att Natalie skulle sitta vid datorn med, vilket hon oftast gör vid denna tid och det gjorde hon även nu ikväll :D Så höll hon även på att skrämma livet ur mig med sitt nick på msn, men det ordnade snabbt upp sig så jag kunde pusta ut efter någon minut bara :P Haha. Nej det är hemskt hur folk kan vara, någon/några som hade lämnat en katt i en bur på en kyrkogård i Sundsvall i 20 grader minus.. Tog 5 timmar innan någon hade upptäckt att det var en katt i den.. Nej fy, människor kan vara så himla grymma. Vissa borde helt enkelt inte få ha djur, så är det bara!

Nej nu ska jag fortsätta prata lite mer med Natalie och förhoppningsvis så börjar väl ögonen känna sig trötta snart, hoppas jag!
Natti natti!<3

Iiiiiih, i morgon är jag hemma i Sollefteå igen :D

Utmanad..

1. Säg tre ställen på Internet du oftast besöker? Facebook, bloggen och bilddagboken!

2. Sjunger du hemma eller i duschen? Ibland

3. Kan du spela något instrument, vad? Haha nej tyvärr inte..

4. Hur mycket tid lägger du ned på bloggande per dag ungefär? 20 min kanske

5. Vilken "kändis" läser eller har du läst mest av som bloggar? Ingen

6. Någon känd person du anser vara sympatisk och trevlig, en favorit? Ingen aning

7. Alla samlar på något, vad samlar du på? Ehrm.. jag samlar nog inte på något, har dock en jäkla massa skor :P

8. Du måste välja - är du en mes eller en tuffing? Tuffing så klart ;)

9. Humor är roligt (?), nämn någon du gärna ser eller lyssnar på, TV, film? Robert Gustafsson, Scrubs

10. Nämn ett intresse du har som är lite annorlunda eller udda? Hmm.. ja vet inte riktigt om jag har något annorlunda intresse :P


Jag blev utmanad av Linda så nu utmanar jag: Sara, Natalie, Kricko, Annelie, Min fru K och Kvinnan i mitt liv :)

Framme

I morgon vid denna tid är jag nästan framme i Sollefteå. Cant wait!
Kommer dock sakna min lilla bebis, men som tur är så vet jag att han kommer att ha det bra hemma hos Kricko och Minna, dom tycker nog om honom nästan lika mycket som mig, om jag har uppfattat det hela rätt :P Så kommer ju Sesam och Snöboll att få busa mera denna gång, bara att hoppas på att dom inte glömt bort varandra och inte blir världens ovänner :P Hehe, nej då det ska nog gå bra de där :)

Idag har jag hunnit med en heldel, rensat kattlådan, damsugit, torkat golv, städat toan, diskat, lagat mat, slängt sopor, bytt en propp i proppskåpet som gick då jag dammsög, varit på affären en sväng, packat lite till mm. Så ska jag alldeles strax slänga in mig i duschen, skönt.
Låter som att grannarna ovanför ska ha fest ikväll.. de vet jag ju hur det kommer se ut, skit hög musik till mitt i natten och ett dunkande som inte är nådigt. Sådär lagomt kul då man ska upp morgonen efter. Är ju konstigt att det fortfarande spelas så hög musik då vi alla i detta trapphus fick ett brev nu i veckan om att det inte är tillåtet att spela så hög musik som det görs här och att det tydligen är flera i detta hus som klagat till Ydewalls.. Ja det återstår ju att se hur det blir, ja hoppas jag slipper höra allt dunkande när jag ska sova iaf.

Har nog gjort allt nu som ska göras innan avfärd i morgon, allt som fattas är att packa smink, tandborste, mobil, Sesams låda och själva Sesam :P Resten är helt klart. Skönt! Men man lär väl komma på någonting säkert som man glömt bort att göra bara för att man säger såhär..

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen, får se om man återkommer något senare. Annars KANSKE jag bloggar något i morgon innan jag åker om det skulle visa sig att jag har tid kvar innan jag måste gå.
Ha en underbar helg alla! <3


Snart så..

Nu är det inte lång tid kvar tills jag är hemma, ska bli såå skönt! Ha något att göra på dagarna. Sen ska de bli underbart att slippa att diska och laga mat. Ist hoppas jag på att hinna umgås med massa kompisar och med familjen :) Längtar massor!

Nu har jag precis ätit frukost och ska väl sätta igång med städningen så det blir klart någon gång.. Bläää! Det är så jävla tråkigt att städa.

Nej på med lite Danko Jones så borde det hela ordna sig :)
Återkommer lite senare!

Tudels.

Sådär..

Nu har jag pillat lite mer med bloggen, är inte riktigt nöjd än så det lär kunna bli en heldel grejande till innan ja är helt klar. Men lite kul är det ju, dock väldigt tidskrävande då man inte är så van sånt här :P

Det känns bra att ha återgått till denna bloggsida, det är så mycket smidigare här än på bloggagratis sidan..

Har suttit så klistrad vid denna sida idag att jag glömde bort att äta frukost i morse, vid middagstid började magen visa att den var hungrig så jag gick till köket för att se vad jag skulle göra till middag. Så slog det mig då att jag inte hade ätit något på hela dagen, ganska konstigt att man kan helt plötsligt glömma bort att äta något :P Haha. Har ju varit helt inne i fixandet av sidan idag så mat existerade inte i mitt huvud alls.. Haha. Kanske såhär man ska göra för att gå ner i vikt? :P Greja med sidor så man glömmer helt bort maten :P

Har ju inte blivit någon städning idag då, men ja har packat ihop lite grejer iaf så det är bara sånt småplock kvar som ska packas ner.. Men i morgon ska jag allt städa, så de så! :)

Nu är det inte lång tid kvar tills jag är hemma i Sollefteå, 2 dagar sen så.. Då får ja njuta av underbara norrland i 4 veckor.. Eller underbara och underbara, sviiiiin kalla norrland :P Det ser jag inte alls fram emot men man får väl packa på sig massor med kläder så man inte dör på vägen till Studio Fresch. Hoppas att dom behöver en till sommarjobbare där, lät lite som att dom kanske gjorde de så jag håller tummarna för det :)

Hade tänkt att ta med min bärbara dator hem men jag vet inte om jag behöver eller orkar det. Har ju min stationära dator hemma hos mamma o pappa så jag kanske klarar mig med den.. Är ju bara de att jag har ju mitt points program på denna dator som ska fyllas i.. Så ja vet inte riktigt än hur jag ska göra, lutar dock åt att jag lämnar den här nere. Jobbigt med massa packning bara..

Saknar min Bia massor, ska bli så skönt att få sova vid hans sida igen.. Hålla han i handen och pussa på honom :D Nej fy och ursh för att inte kunna göra de dagligen!

Haha pappa lär nog skratta mycket då han ser bilden på sig och farmor ;) Hihi.. Och bara så du vet pappa, så ska du klicka på bilden för att den ska bli större, tekniska lilla pappa ;) Haha.




Saknar Spanien och värmen hur mycket som helst nu.. Skulle vara så himla skönt att åka iväg på en utlandssemester nu såhär mitt i vintern.. Men guess what? No money!!! Argh!

Nej nu ska jag nog göra en macka med kalkon på, mums! :)
Natti natti<3

nytt igen

Idag har jag suttit här i princip hela dagen, fixat o trixat med bloggen. Blev så less på den andra pga att man inte kan göra lite olika med bilderna i den.. här kan man lägga in miniatyrbilder i inläggen så folk får klicka på de små bilderna så de blir stora, men på den andra sidan måste man lägga upp stora bilder.. något ja stört mig på ända sen jag skaffade den.. men nu så, nu börjar jag känna mig rätt så nöjd! :) Ska dock pilla lite med någon bakgrund i photoshop tror jag, inte just nu men sen..

Ja så nu är det denna blogg som gäller ;)

Alone

18 februari 2009 kl 23:26

Sitter här i min ensamhet med Sesam sovandes på katträdet.. Han skiftar ställen lite då o då och just nu verkar det har gått över till att sova på katträdet. Oftast brukar han ju sova under sängen eller på mattan vid tv:n, så får han perioder då det är katträdet som gäller :P Lite roligt.

Har såå tråkigt, hela dagen har varit en pina och jag har väntat på att det ska bli kväll så man kan gå o lägga sig o sova så det blir en dag mindre tills jag åker hem.. I morgon ska jag iaf städa lägenheten lite så det känns som att man kommer tillbaka till ett rent hem sedan. Städa vår lägenhet går rätt fort med tanke på storleken så jag får väl försöka städa sådär äckligt noga så det tar hela dagen eller nått, hur nu det ska gå till på denna yta? 

Nee, nu ska jag nog kika på lite film. Hoppas man somnar fort, vilket jag inte tror! 

Natti natti.


...

18 februari 2009 kl 13:10

Igår var det riktigt roligt med Ronja, vi skrattade som tokar, särskillt när vi skulle brumma iväg i hennes lilla mopedbil, den lät sååå sött! Hahah. Sen blev det även stort garv när de var lite sminkning och godis smaskande. Hahah. She's lovely! :) Vi såg på Bolt, Ronja hade inte sett den så då var vi tvungen att se den, tror hon tyckte den var bra, för det är den :) Hon åkte hem vid 2 tiden och sen gick jag och la mig ganska snart efter de. 

Idag har jag inte så mycket att tillägga.. Händer absolut inget i mitt liv just nu så det finns inget att skriva.. Är rätt trött på att ha det såhär, så jag hoppas de händer nått snart..

3 days left!


tisdag

17 februari 2009 kl 13:29

I morse klockan 08.10 så pallrade jag mig upp i sängen för att befinna mig på KFG kl 9, var en jävligt dålig start på morgonen för det första. Först gick jag och sminkade mig och sedan svalde jag mina Blaze Xtreme, bestämde mig för att jag lika gärna kunde bre 2 mackor till frukost då jag liks var inne i köket, så la jag dom på bordet vid tv:n och gick in på toan för att spreya fast luggen, vilket tar typ 10 sekunder.. Så går jag till soffan och gissa vad jag ser? Sesam har rivit ner den ena mackan och tagit bort kalkonskrivorna på mackan och sitter och slickar av smöret på mackan, sen har han klöst på den andra mackan i en kalkonskiva så det är revor i den. Som om jag inte var nog irriterad pga tidig morgon och ingen sömn inatt så måste Sesam göra det hela värre. Jag blir skit arg och skriker lite på honom men han bara tittar på mig med de stooora ögonen och ser så oskyldig ut som det bara går. Då blir ja ännu argare och hämtar vattensprutan och jagar han runt om i lägenheter och skjuter vatten på honom, han hatar verkligen att få på sig vatten så.. Arg som ett bi börjar jag bre nya mackor och sätter mig ner i soffan i ren protest och sitter och stirrar på Sesam som försöker gömma sig bakom gardinen i fönstret. Han som i vanliga fall alltid följer mig till dörren då jag ska gå någonstans eller kommer och möter en i dörren då man kommer hem, han rubbade inte sig ur fläcken, utan låg kvar i fönstret och jamade inte ens en gång när jag gick. Var på KFG i ca 20 min, Lenny som bestämt att vi skulle vara där kl 9 kom inte ens dit, så var det en till ur vår lilla grupp som hoppat ur gruppen, så vi satt där 3 st och visste inte ens vad vi hade att göra där så vi gick hem, vääääldigt givande att ens gå dit. Var lite less! Så när jag kom hem låg Sesam i fönstret fortfarande och kom inte o hälsade, jag var fortfarande arg på honom så när jag bestämde mig för att lägga mig o försöka sova lite så blängde jag arg på honom o ställde ner vattensprutan på golvet nedanför sängen så han inte skulle våga komma till sängen. Mhm! Så går det när man inte sköter sig, då får han allt känna av det. Han är nog fortfarande arg på mig för att jag sprutade så mycket vatten på honom, han har fortfarande inte kommit och myst något med mig.

Har även tvättid just nu så jag pendlar mellan tvättstugan och lägenheten, som tur är så är de sista maskinerna fyllda nu, så de blir nog bara 2-3 gånger till ner dit, sen är det klart!

Ronja ska dyka upp vid tre tiden någon gång så det ska bli roligt :) Till middag ska vi (läs jag) göra fajitas, så får hon skära lite gurka och tomater, det är hennes nivå i matlagning ;) Hihi. Sen ska vi åka bort på ö&b och inhandla en damsugare, äntligen! Är en damsugare där för ett kanon pris så tänkte passa på nu när de har det erbjudandet. Den vi har suger inge bra så man får stå och gnugga i evigheter för att den ska ta upp allt från golven. Sen blir det nog lite film och sånt ikväll, ska bli skönt med lite sällskap :) Så det ser jag fram emot.

Nej nu ska jag strax ner i tvättstugan igen. Ha det så bra alla!

Bara 4 dagar kvar nu tills jag åker hem till Sollefteå, längtar massor!!!


på begäran

16 februari 2009 kl 16:52

Thobias tyckte att jag skulle uppdatera min blogg så jag gör väl de då ;P

Idag har jag faktiskt hunnit med litegrann iaf, vaknade i morse och kände att nu mår jag riktigt bra igen så det var riktigt skönt! Käkade frukost och sen gjorde jag mig i ordning och begav mig en sväng på stan. Tog först ut pengar som jag ska ge Minna när jag lämnar Sesam till henne, så ska hon köpa kattsand o mat så slipper man släpa på det. Sen gick jag på Coop Extra och köpte en ny korkskruvsöppnare, den försvann sist vi hade fest, undra vem som är den nya ägaren av den? :P Så handlade jag även lite tvål, svampar, disktrasor och kalkon pålägg. Så nu har jag nog allt jag behöver för att klara mig tills på lördag. Sen var jag även och köpte ett sådant vaderat kuvert så jag kan skicka iväg Thobias klocka som han fick av mig i julklapp, den har stannat av någon anledning och den sitter fast på ett läderarmband så det går inte direkt att kolla om det bara är batteriet som är slut, så jag pratade med företaget och dom skulle kika på den o byta batteri på den om det nu var det som är felet. 

Sen när jag kom hem så slog jag på The lake house, som Natalie tipsade mig om igår kväll, den var rätt bra. Så den kan jag rekomendera till andra också :) Efter filmen bestämde jag mig för att färga håret, så jag la i färgen och sköljde ur den efter 30 min och nu sitter jag med handduk på huvet. Så har jag även gjort klyftpoatis som är inne i ugnen nu som borde vara klar alldeles snart. Ska bli gott med tanke på att jag är rätt hungrig. 

Ikväll blir det nog lugnt, ska städa ihop lite mera så Ronja inte tror att jag lever i världens röra, när hon kommer i morgon. Ska bli skoj, lära känna henne lite bättre :) 

Oooh nu ringde klockan som betyder att potatisen är klar. Mums! 

Take care! <3


söndag

15 februari 2009 kl 17:51

Inatt när jag skulle sova så började jag må hyper illa, så illa att jag var tvungen att ta fram en hink och ha vid sängen. Som tur var så somnade jag och behövde inte använda hinken något. Så vaknade jag i morse och först kändes allt precis som vanligt, sen när jag varit vaken i kanske 10 min så kom illamåendet igen.. Så hela dagen har jag gått och mått skit, var tvungen att lägga mig ett tag i sängen och tänkte sova bort illamåendet men det funkade inte. Har ätit lite mat bara för ett tag sen o nu hoppas jag på att det kanske är det som behövs för att jag ska må bättre, jag håller tummarna!

Inge kul alls att vara här nere alldeles själv då man inte mår nå bra, visst jag klarar att ta hand om mig själv men jag är så rädd att jag blir riktigt magsjuk så jag blir liggandes i sängen, jag har ju en kisse som måste få mat o vatten varje dag + rensad låda. Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan o hoppas på att jag mår bättre snart..


boooring

14 februari 2009 kl 22:46

Ligger i soffan, har ingenting alls att göra.

Inget att se på tv, ingen att hitta på något med.

Sesam sover på mattan och jag funderar nästan på att inta sängläge jag med.

Har inte varit något alls som har varit tilltalande på tv:n ikväll så jag är så fruktansvärt uttråkad så jag klättrar nästan på väggarna.

Kan ju sammanfatta gårdagens bravader.

Kom på festen vid sju tiden tror jag, rätt dött men trevligt. Folk började droppa in och det blev ös rätt snabbt, spelade ölspelet men som vanligt så dör det av innan det hela är avklarat. Blev lite kareoke, riktigt roligt faktiskt. Många som sjöng och de gjorde även jag, dock med sällskap, den dagen jag skulle hålla i en mick själv och sjunga inför publik, den dagen kommer nog aldrig.. (hoppas jag iaf). Så kom även Ronja tillslut. Pratade en heldel igår hon och jag, så nu har vi planer tills på tisdag, middag, vin och film. Ska bli riktigt trevligt! :) Men ja, festen igår var nog den roligaste som har varit här nere någonsin, hoppas på fler sånna :)

Thobias ligger redan och sussar i sängen hemma i Sollefteå, han somnade nog vid 10 tiden den tröttisen ;) Jag föreslog att han skulle sätta sig på en ny buss ner hit igen så jag slapp sova själv men det tyckte inte han lät som en allt för bra idé, han tyckte nog att han hade fått sin beskärda del av resande idag. Jag kan inte annat än hålla med honom, jag kommer själv få en exakt lika lång resdag nästa lördag så jag vet precis hur jobbigt det är! Så jag lät honom stanna kvar uppe i Sollefteå då ;) Min älskade sötnöt!<3 

 

Snart är alla hjärtans dag slut, känns lite sådär över hur min sån dag har sett ut, men ja, vi firade ju den lite igår ist. Fick ju Koss hörlurar som jag ville ha så jag är jätte glad! :) 

Nej nu ska jag nog slå på lite Scrubs ist, har ingenting att göra vid datorn ändå. Natti natti alla! Sleep tight! :)


riktiga alla <3-ans dag

14 februari 2009 kl 16:46

Idag är då den riktiga dagen för alla hjärtans dag. Och här sitter jag själv i Katrineholm och har inte ett skit att göra.. Thobias satte sig på tåget i morse kring kvart i 9, och jag sussade vidare i sängen. Så vaknade jag vid halv ett tiden, pappa som ringde och ville prata lite :)

Så idag har jag inte gjort så mkt, rensat kattlådan och varit på affären är väl de mesta jag har gjort.. Sen har jag bara kikat lite på tv och sånt.. Tråkigt att bara sitta ensam en lördag, speciellt när de är allt hjärtans dag. Men det får väl lov att gå på något vis det med. Tänkte äta maten vi lagade igår till middag, fläskfilé i smördeg med klyftpotatis. Får dock se hur suger jag blir på att göra klyftpotatis då jag väl ska äta. 

Sesam sitter för tillfället bredvid mig på soffans armstöd och kurrar som en tok, han vill nog också ha mat snart så han ska få de. Go kissen min. 

Pratade även nyss med Malin om lite hårgrejs, som vanligt. Dock så kom vi fram till att de vi tänkte inte alls var någon idé att ens försöka med så de la vi ner med engång. Men så kom vi på att vi ska åka i backen när jag kommer hem, ser jag fram emot jätte mycket så jag hoppas att det kommer att vara bra väder med massa sol och bara någon minusgrad den/de dagar vi ska åka :) 

18.30 är Thobias framme i Sollefteå, så de är ju inte allt för lång tid kvar tills dess. Är tomt utan honom redan dock.. 


alla <3-ans dag.

13 februari 2009 kl 11:22

Idag firar jag och Thobias alla <3-ans dag, han åker upp till Solle i morgon så vi firar de idag ist. Jag fick ett par koss hörlurar, något han hade lagt märkte till att jag sagt att jag ville ha, han är bra söt min lilla älskling! <3 Han fick 2 stoooora svarta muggar av mig, han har gnällt på att dom vi har är små och inge bra så nu jäklar borde väl dessa duga ;P Ingen pang present direkt men, hittade inget annat och pengar är det inte gott om, tyvärr!

Så idag när han slutat skolan så ska han laga middag och sen ska vi nog mysa, för att sedan bege oss på "klassfest", en i Thobias klass hade hyrt lokal så vi ska dit senare. Verkade inte vara så många som blev kvar tills i morgon så jag vette tusan hur kul de blir.. Lär väl visa sig! 

Nej nu ska jag ta och diska, boooooring!


magsjuka

12 februari 2009 kl 13:24

Just nu går det massa magsjuka runt i hela landet, så fick jag även veta idag att min kompis Lenny som går på KFG har fått det i tisdags natt, så träffades vi på KFG på tisdagen på dagen så jag hoppas verkligen inte att han har smittat mig! Jag går och inbillar mig att jag mår illa bara för att jag vet att jag kan vara smittad, de är så psykiskt så det inte är sant. Just magsjuka får jag så av, inbillar mig alltid att jag också mår dåligt så att jag verkligen mår dåligt.. Helt sjukt vad ens hjärna kan lura en! Jag hoppas verkligen inte att jag är smittad iaf, skulle inte vara någon bra tajming alls, i morgon är det fest o jag och Thobias tänkte fira alla hjärtans dag, så på lördag åker ju han.. Så har jag ju Sesam kvar här, så skulle jag få magsjuka så vette tusan hur jag skulle orka gå upp och rensa lådan och ge han mat o vatten.. Nej inge magsjuka hitåt!

Vågen visade ännu mer neråt idag, känns så förbannat bra!! Dock var de bara 3 hekto ner men fy tusan så skönt de är att se lite resultat! Har snart kommit till 10 kg målet, skönt!!


fotboll

11 februari 2009 kl 20:38

Sverige möter Österriket på tv just nu, Thobias sitter som vanligt helt klistrad vid tv:n.. Är det något jag har svårt för att se på så är det just fotboll.. Bollen far hit och dit, publiken skriker och sjunger som as.. Nej fy och blä, inget för mig!

Får försöka sitta här och roa mig så gott det går ikväll, de håller på till halv 11:a så det är ju ett bra tag kvar. *suck* Funderar på att sätta mig och greja i photoshop med någon ny bakgrund till bloggen eller så kanske till bakgrunden till datorn. Ja så tror jag minsann att det får bli! 

Idag är intaget av points rätt litet, 10,5. Är inte hungrig för fem öre heller så det känns bra. Dock märker man lite på kroppen att den är slö, ska köpa lite vitaminer så det inte går illa. Kände av ett infall av svimmning idag så det behövs nog lite vitaminer så kroppen får i sig lite nödvändiga saker. 

Är bara 3 dagar kvar nu tills min T åker upp till Sollefteå, sen är jag sol och kvist i en vecka.. Vet inte alls hur jag ska fördriva all den tiden. Hade varit skoj om man haft någon kompis som hade kunnat komma och hälsa på men de är ju inte allt för många som man känner här nere som kan komma över..


.

11 februari 2009 kl 12:10

ÄNTLIGEN! Äntligen har jag kommit ner under de kilorna jag har stått och stampat vid i evigheter, är så jäkla glad. Känns wonderbar! Finally är det bräckt.

Idag när Thobias har slutat skolan så ska jag nog försöka pallra med mig själv och gå o gymma med honom. Är bara rädd för resultatet på vågen i morgon, tränar jag så är jag så mkt hungrigare och äter mer, alltså blir det fel för mig o vågen visar uppåt. Så jag ärlite tveksam... Får se hur det blir.

Är arg över alla hjärtans dag.. Kommer sitta helt själv nere här i Katrineholm där jag inte känner en jävel. GAAAH!


omslag

10 februari 2009 kl 22:44

Har nu knäppt kortet till omslaget för demoskivan jag pratade om tidigare, så har jag fått det fixat av mina kära vän N. Hon är så duktig! <3 Så har jag även skickat över bilden till sångaren i bandet och han verkade tycka den var väldigt bra så nu ska han prata med resten av bandet, så får jag väl veta hur det blir nästa vecka kanske :) Älskar bilden, ser så jäkla cool ut!


tisdag

10 februari 2009 kl 19:24

Var på KFG idag på möte och de gick bra, ska dock dit igen i morgon eller på torsdag för att fixa lite med de sista papperen till praktiken. Sen är det nog klart. Ska dit en sista gång nästa vecka på tisdag kl 9 sen är det inga fler gånger innan jag åker hemöver :) Skönt!

Inhandlade även Thobias present till alla hjärtans dag idag, kan dock inte säga vad det är här med tanke på att han kommer att läsa detta :P Men det är väl ingen stor grej direkt men jag tror nog att han kommer uppskatta det jag köpt :) Skulle jag bara ge honom en kram på alla hjärtans dag så skulle han nog bli glad för det med, men de känns ju som att man måste köpa något, man känner sig dum annars, iaf jag skulle göra de :P Dock får vi ju fira den dagen någon/några dagar innan, han åker ju upp till Sollefteå precis på alla hjärtans dag.. Tråååkigt som bara den, men vad gör man när de inte finns några andra förbindelser som passar en? Man får helt enkelt ta det som finns. 

I morse då jag ställde mig på vågen så blev jag suuuper glad, har kommit ner en bit till, längre ner än jag har kommit i denna omgång av "bantning", känns så jävla skönt! Om det fortsätter såhär så kommer jag vara nöjd som tusan till sommaren, då har jag nog kommit ner till mitt "första" mål. Men ja det återstår bara att se hur det går med det :) 

Hade inga sömnsvårigheter inatt, iofs har jag bara ätit Blaze Xtreme en dag då, så det kanske kommer nu någon natt.. Hoppas inte, är så drygt när man ligger i sängen och bara vrider och vänder sig i timmar. Nej ursh, jag hoppas att det blir bättre denna gång när dosen är lite mindre. 

Har ätit  12 points idag, många av pointsen blev av aiolin jag hade till mina potatisklyftor som jag gjorde till middag.. Men det är inte gott att bara äta potatisklyftor utan någonting till så jag tyckte jag kunde få äta lite "sås" till dem :)

Ne nu ska jag kika på Halv åtta hos mig :) 

Tjingeling! // Katarina.


hemma

9 februari 2009 kl 18:47

Thobias har åkt iväg på fotbollsträning för ett litet tag sedan så nu sitter jag hemma och bossar över tv:n och precis allting annat :D Rätt skönt att få bestämma allt själv ett litet tag.

Har börjat äta mina Blaze xtreme igen, dock en mindre dos så jag hoppas att det kommer gå bättre denna gång. Håller tummarna för att den ska förbränna lite så det ger någon skillnad.. Känner att man inte är lika hungrig hela tiden, man känner sig rätt mätt hela tiden.. Ett bevis på det är ju att jag bara har ätit 11 points idag, så nått bra för den ju med sig iaf :)

 

Var ju på KFG idag och träffade den nya gruppen o handledaren, verkar lite sådär måste jag säga.. I morgon ska jag iaf ha ett enskilt möte med Therese som hon heter, så jag hoppas att allt ska fixa sig runt praktiken nu, så allt är klart, vore skönt.

Är ju inte allt för länge kvar nu tills jag kommer hem, två veckor ungefär, ska bli skönt :) 

Nej nu ska jag kika på lite tv igen.

xoxo // Katarina.


mys söndag

 8 februari 2009 kl 14:22

Idag blir det en myssöndag, med mycket tv-tittning och mys i soffan. Ska göra god mat till middag och bara vara. Har damsugit lägenheten så nu är det gjort med, skönt! Ser för tillfället på Emmas värld som går på 5:an, handlar om Bingo rimér, han är verkligen lite speciell.. Säger jag inget så har jag inget sagt om honom.

Längtar tills jag åker till Natalie den 27:e februari, då ska vi se Danko Jones på kvällen där :D Ska bli såååå kul! Right Natta? :D

Nee nu ska jag mysa vidare! Tjingeling.


.

7 februari 2009 kl 23:56

Nyss sett på The pink panther på 4:an, den är rätt rolig. Clousseau är så förbannat klantig då det gäller allt, jag menar hur ofta fickparkerar man så man kör in i bilarna bakom och framför typ 3 gånger innan man är klar? Hahah nej det är en omöjlighet om man inte ska klämma in sig på en pytteliten plats :P Så nu är det Behind enemy lines som visas, Thobias verkar tycka den är bra så jag har väl inget annat val än att se den jag med, om jag inte bestämmer mig för att sitta och greja lite i photoshop ist vill säga. Vilket är mest trolig!

Igår fyllde ju min älskade pappa år, önskade jag hade varit hemma så jag med fick vara med och fira honom.. Med släkt och allt, saknar det massor! Kommer missa Saras födelsedag med 1 dag också, åker tillbaka hit ner precis då.. Så synd! Ska höra med dom där hemma om vi inte kan fira henne där på helgen innan jag kommer hem så jag också får vara med på någons firande :P Kommer ju inte ens vara hemma då jag fyller år, skit tråkigt! Aja, finns ju inte så mycket att göra åt saken. 

På måndag ska jag på KFG igen, får träffa vår nya handledare för första gången så det ska väl bli intressant att se vem hon är. Så kl 12 har vi tvättid så jag hoppas verkligen inte att hon säger att vi ska komma tillbaka efter lunch.. Måste verkligen tvätta då, kommer vara brist på kläder annars. Thobias går i skolan hela dagen på måndag så det måste helt enkelt bli så att jag kan vara hemma på dagen där.. Vore ju iofs konstigt om hon skulle komma och säga att vi ska vara där efter lunch när vi aldrig förut har måstat vara det.. Men Ammi sa att det skulle bli endel ändringar på KFG nu när de nya kommer så det skulle inte förvåna mig ett dugg om det blir så.. 

Nej nu ska jag nog pilla lite i ps. Sleep tight! 


helg

7 februari 2009 kl 15:49

Igår så tog vi det bara lugnt på dagen och sedan på kvällen så var det fest på residenset. Var rätt mycket folk så det var riktigt roligt, sedan gick vi ut på Lilla Krog inne i stan. Där inne var de först inte allt för mycket folk men sen small det bara till så var det hur mycket som helst ist. Så vi satt där och drack, sen trodde Glenn att han hade haft med sig sin kamera in där och så hittade han den inte, han låg på golvet under bordet och letade överallt, men han hittade ingen. Så vi begav oss mot Donken o käkade lite och sen bar det hemåt. Thobias fick ett sms sen där det stod att Glenn hade inte ens haft med sin kamera till residenset, den hade legat hemma hela kvällen :P Haha.

Idag är det en lugn dag i soffan framför tv:n som gäller, skönt! Så har jag även satt över lite pengar till Natalie så hon kan köpa biljetter till Danko tills då jag ska till henne i slutet av februari. Han ska spela precis samma dag då jag kommer så det ska bli skit skoj, hon, jag och Tobias ska på det. Ingen fler vad jag har fått reda på iaf :P

Nej nu ska jag fortsätta se på DuckTales the movie :P Ha en fortsatt trevlig helg alla <3


home sweet home

5 februari 2009 kl 16:23

Även fast det är hur kul som helst att hälsa på folk så är det så otroligt skönt att komma hem till sitt eget. Här hemma har man allt man behöver och inga väskor som är fullproppade med grejor som man behöver. Nej det är skönt att vara hemma igen :) Men jag har haft det bra borta i Karlskoga hos Johanna med, har varit trevligt :)

Just nu är Thobias på stan och springer några ärenden så jag tänkte passa på att skriva några rader här medans. Ingen av oss kände att vi orkade laga mat idag så de blev lite onyttig hämtmat idag igen :P Men men de blir nog bra det med tillslut.

Känns så himla skönt att vara hemma med Thobias igen, har saknat honom massor. My big love. <3


onsdag

4 februari 2009 kl 20:21

Idag har jag och Johanna inte gjort speciellt mycket, var ner på stan en sväng men de var enbart för att köpa lite frukt och en ny deo till mig, min tog slut igår :P Så typiskt! Sen har vi väl bara varit hemma och kikat på lite tv och så.. Sen till middag så beställde vi pizza och tog hem den, orkade bara halva, men ack så goooood den var!

I morgon 11.10 ska jag åka från Degerfors hem till Katrineholm igen, så då blir det att försöka komma i säng liiiiiite tidigare än dessa andra nätter då vi gått och lagt oss tidigast halv 3. Fast de blir nog svårt att komma i säng i tid, brukar alltid vara så då man måste somna i tid. Men annars får jag väl sova när jag kommer hem. 

Är så less!!!


natt

4 februari 2009 kl 01:58

Sitter i soffan åter igen med Johanna, vi blev lite hungriga och gjorde oss varsin varm macka i ett mackjärn. Såååå ja, det har inte varit någon bra points dag idag heller. Mitt löfte från igår gick i stupet kring  middagstid idag. Det är bara att konstatera att det inte går så bra att sköta sina points när man är uppe i en människa som är gravid och är konstant hungrig eller sugen på något, man rycks som med av någon konstig anledning :P I morgon ska vi tydligen äta pizza också så det blir helt enkelt att jag får ta i tu med mina points när jag kommer hem till Katrineholm igen, är ju inte så jäkla roligt och åka bort och hålla på med points räkning samtidigt, man vill ju kunna "unna" sig något då man har det trevligt :)

Just nu sitter Johanna och kika på Smallville, inte mitt favorit program direkt så jag passar på att sitta här och författa ner några rader. Blir nog sängdags efter detta, slutar väl vid halv 3 tror jag. Så det är nog rätt lagom att komma i säng då ;)

Saknar min Bia såååå mycket, och min lilla bebis Sesam. Thobias sa att han tydligen gick runt hemma och jamade som en tok så han trodde att Sesam saknade och undrade vart tusan jag tagit vägen. Lugn bara lugn lilla bebis, snart är jag hemma så du kan gosattackera mig på nätterna igen och följa efter mig som en svans igen, min lilla mysis! Så kanske Thobias vill ha lite kärlek med, men det får vi väl se hur det blir med den saken, haha ;) Eller vad tror du älskling? ;) Nej då, han ska få sin beskärda del han med, så du kan vara lugn babe! :)

Fick även en förfrågan idag om jag ville vara med på ett demo omslag på en skiva, av en kompis nere i skåne. Tänker ställa upp på det, tycker själv att det är en rätt cool grej så jag o Johanna ska väl fota lite och försöka få till det som dom ville att det skulle se ut. Är bara mitt ansikte och mina händer som ska vara med på bilden så det kan bli rätt intressant, hoppas på att få till någon lite häftig bild så det matchar deras band. Vore ju svin coolt om dom blir stora så många vet vilka dom är, så sedan kan jag gå och skryta med att jag var med på deras första demo ;) Haha ja det är ju önsketänkande iaf ;P Men jag håller tummarna för dom, helt klart! :)

I morgon tror jag att vi inte ska göra så mycket, ska iväg till deras nya lägenhet och kika om det kommit någon post dit och fota mig lite men annars så är det inte mycket som står på To do list.

Nej nu ska jag nog ta och krypa ihop i soffan och slappa lite :) Natti natti alla.


shopping

3 februari 2009 kl 15:45

Idag var jag och Johanna på stan här i Karlskoga då, jag fyndade ett par skor på halva rea priset. Ett par vita som passar perfekt på våren/sommaren till alla klädesplagg man kan tänka sig, så det var ett riktigt kap! :) Dom hade kostat 499 kr förut men nu fick jag dom för 99 kr så det kan  man verkligen kalla ett kap :D Så köpte jag även 4 nya råttor åt Sesam så nu kan han leka runt med lite fräschare råttor. Köpte även en hårfärg för 30 kr, vilket är hur bra pris som helst, dock får man väl se hur bra den hårfärgen är. Var även in på H&M och fyndade 2 par leggings/tights för typ 80 kr så det var ett ytterligare bra köp. Sen var det nog inte så mycket mera. Men det känns bra, är nöjd även fast jag inte hittade någon skinnjacka. Kommer väl mer sånt till våren så då kanske man har en bättre chans att hitta någon som man är helt nöjd med. :)

Idag har jag hittils skött mig med mina points, dock blev det ganska många till frukost men det är ju inte som att det var godis jag åt utan riktig mat. Till middag ska vi äta fläskfilé och hemma gjord klyftpotatis och bea, mumma! :) Sen ska vi nog kika på Benjamin buttons otroliga liv, ser jag fram emot, den har gått rätt mkt på reklamen så man har varit sugen på att se den ett tag :) 


.

3 februari 2009 kl 00:29

Ligger i soffan och degar hemma hos Johanna, lite sådär skönt och avslappnande. Idag har det verkligen inte varit någon bra dag med pointsen, dom har skjutit skyhögt i räkningen idag, inte bra alls. Men de får bli nya tag i morgon, här med lovar jag att sköta mig i morgon! ;D Haha,får väl se hur bra det går ;P

Saknar min lilla Thobias, som egentligen inte är så liten kanske, 192 cm från marken. Är skoj att vara och hälsa på Johanna men det är samtidigt väldigt konstigt att vara ifrån Thobias, särskilt att inte sova med honom. Det är ju något som man är van vid, att bråka om plats i sängen ;) Eller har jag fel älskling? Du och din stora rumpa ;) Haha. Tror jag ska rita ett sträck i sängen så man ser att nu har jag halva o han andra halvan. Hihi. Nej, nog tusan klarar jag mig utan honom i några dagar, har jag klarat mig utan honom i ca 8 månader så är ju några dagar en dropp i havet. Men jag saknar honom lika mycket för det, även fast det bara är några dagar och inte massa månader. I love him more and more every day <3 You're my life babe!

I morgon blir det att jag och Johanna åker in till Karlskoga centrum och ska kika runt lite. Jag håller tummarna för att hitta en skinnjacka på rea ;) Haha, ja man kan ju alltid drömma iaf!

 

Natti natti!


karlskoga

2 februari 2009 kl 20:29

Har anlänt i Karlskoga för många timmar sedan. Klockan kvart i ett idag kom jag fram till Degerfors där Johanna stod och väntade med bilen. Vi brummade hemåt och åt några rostade mackor med ost och marmelad, mums! Sedan packade vi ihop våra handväskor och brummade till Mariebergs köpcentrum, där strosade vi runt från ca halv tre - tre till klockan halv sex. Jag fyndade tre grejor, en kofta, en klänning och lila armband:) Så hade jag även spanat in en skinnjacka men när jag väl provade den så satt den som en säck på mig, så det blev ingen jacka.. Har letat en bra svart skinnjacka i flera år nu men har inte riktigt hittat någon som jag varit helt nöjd med, så när jag väl hittade en så satt den som skit. ARGH! Blir lite less men ska väl kika här i Karlskogas köpcentrum nu någon dag nu framöver. Så ska jag även leta rätt på en ny råtta åt Sesam, var ju här jag köpte hans favorit råtta som han har hemma nu men den börjar bli rätt så sliten så det behövs en ny :P

Just nu för tillfället så sitter vi och kikar på tv och äter lite onyttigt. Sen kanske det blir lite film eller så blir det bara att slappa mer framför tv:n. :)  Btw, Johanna har en väääldigt söt bebismage :) Är så fint!

Ta hand om er<3


lista

1 februari 2009 kl 18:46

Haha jag som aldrig gör listor ska nu äntligen ta o göra en. Lite roligt är det ju iaf:P

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

Thobias

Hur lång är du?

168 cm

Vem ringde du senast

SJ kundservice

Vem ringde dig senast?

Pappa

Hur löd det senaste sms:et du fick?

"Ja det är alldeles tomt här i flygeln också;) jag berättar mer då jag blir ensam. Saknar och älskar dig:* ".

Hur stor är din säng?

120 cm bred och 2 m lång

Har du stationär eller bärbar dator?

Både och...

Hur många kuddar har du i sängen?

4 st 

Hur många landskap har du bott i?

Två

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Skor så klart.

Tycker du om kinamat?

Ja, jag älskar kinamat.

Tycker du om kaffe?

Nej fy och tvi

Sover du på någon särskild sida?

Oftast på mage men även på sidorna.

Kan du spela poker?

Nja inte direkt.

Tycker du om att mysa/kela?

Jaaa helt klart!

Känner du någon med samma födelsedag som din?

Ja ganska många.

Vill du ha barn?

Ja absolut men inte för tillfället. 

Föredrar du havet eller en bassäng?

Havet.

Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder helt klart.

Äger du dyrbara smycken?

Min förlovningsring var rätt dyr så den är den dyrbaraste :)

Sover du med gosedjur?

Nej.

Vad har du för ringsignal?

Pink - So what.

Har du kvar klädesplagg från då du var liten?

Ja jag tror de finns kvar lite hemma hos mamma o pappa.

Vad har du närmast dig just nu som är rött?

En röd knapp på xbox dosan.

Flirtar du mycket?

Nej

Kan du byta olja på bilen?

Haha nej absolut inte, sånt är min snälla pappa bra på att göra åt mig ;).

Vilken var den senaste boken du läste?

Född en blå dag.

Läser du dagstidningen?

Nej vi har ingen dagstidning.

Prenumererar du på någon veckotidning?

Nej.

Dansar du i bilen?

Erhm med tanke på att jag oftast kör själv när jag åker bil så är det inte så lätt att dansa :P

Vilken radiostation lyssnade du till senast?

Ingen aning, men tror det var Rix fm hemma hos mamma o pappa under jul/nyår någon gång.

Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Mitt bokningsnr till tågbiljetten.

När var du i kyrkan senast?

På min låtsasfarfars begravning.


packning

1 februari 2009 kl 15:54

Håller på att försöka packa ihop lite grejer som jag ska ha med mig till Johanna men det är en heldel saker som är nere i tvättstugan för tillfället så det får vänta lite, har plockat ihop nästan allt annat. Tycker inte om att packa, är så svårt. Man glömmer alltid någonting, hur nu det kan vara så svårt att komma ihåg alla grejer som man behöver för att klara sig.

Idag har vi tvättat och städat lägenheten, så nu är det rent igen :) Väldigt skönt att få det sådär "hemtrevligt" igen som det blir då man städat o tvättat. Man blir glad i själen :) 

I morgon ska jag hoppa på tåget 11.38 som går till Degerfors så kommer johanna och hämtar mig där. Så har jag en mobilbiljett och då ska man få ett sms som man ska bekräfta att de stämmer inom 24 timmar innan resan så har jag fortfarande inte fått något sms, så nyss ringde jag kundtjänsten och gissa vad? Jo självklart är det "sättet" ur funktion idag så jag kommer inte få något sms att bekräfta, så ist måste jag gå och hämta ut en biljett på SJ eller hämta på en biljettmaskin, lite lagomt drygt att det alltid ska vara något fel då jag ska åka tåg. Blir så less!!  Men det löser sig ju iaf så jag ska gå och hämta ut biljetten ikväll tänkte jag.


.

31 januari 2009 kl 11:39

Inatt gick det otroligt bra faktiskt att sova själv, var inga som helst problem med att somna eller tycka att det var läskigt, var påväg att komma in på spåret läskigt i mitt huvud, vilket betyder att jag kommer ihåg en massa galna saker som hänt på skräckfilmer men så fort de var påväg så slog jag iväg tankarna och tänkte på nått som gjorde mig glad ist. Så inatt har jag sovit väldigt bra faktiskt! Dock vaknade jag av att en lillasyster ringde och väckte mig strax innan 11, vilket kändes lite tidigt med tanke på att jag somnade vid halv tre inatt. Men jag pallrade mig upp ur sängen med en helt galen katt som jamade så jag trodde jag skulle få spunk! Sesam var ooootroligt gossugen och skulle för allt i världen bli klappad så det var bara att sätta igång och honom sin morgon gosning och sedan dra upp persienen en bit så han kunde hoppa upp i fönstret och spana på alla coola grejer utanför. Hahah han är bra söt. <3 Han sitter där fortfarande och har ögonen uppspärrade till max så jag skulle gissa på att det är någon/några fåglar som är utanför och är extremt intressanta.

Var ju rädd att jag skulle rulla fram idag pga allt godis o cider drickande, men otroligt nog hade jag inte ens gått upp ett hekto, skönt som bara den! 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir nog rätt slappt skulle jag tro. Hoppas att Thobias kommer hem kring middagstid iaf, så han inte kommer någon gång ikväll, då blir det tråkigt! Men men, han trivs nog som fisken i vattnet där borta ute i skogen på jakt. Dock kan jag tänka mig att han fryser lite, han har ju sina riktiga jaktkläder hemma i Sollefteå så han fick köpa sig ett par byxor igår som var lite "rätt" färg och som var fodrade. 

Nej nu ska jag nog ta och kika lite på Samantha, älskar den serien :D

Ha en fortsatt trevlig helg alla <3


home alone

30 januari 2009 kl 20:04

Har bara varit hemma en timme själv och jag håller redan på att dö av denna tråkighet! Thobias mötte upp nån bror åt en i jaktlaget som han skulle åka med kl 19.15 och sen dess har jag inte gjort ett skit, för det finns inget att göra.. Sitter och små sneglar på Let's dance, inte allt för roligt program måste jag säga, finns dock inget bättre på tv:n. Ska dricka lite cider om en stund har jag tänkt, i ren protest :P För att jag måste vara ensam o dessutom sova själv, inte min starka sida. Så köpte älskling även lite plockgodis åt mig idag så jag kommer rulla fram i morgon då han kommer hem, skyller allt på honom ;)

Sesam hoppade in i en garderob idag där vi bara har hyllor, så var jag o kikade på tv o skulle gå på toan så upptäckte jag att en liten nos och tass stack fram bland kläderna, han hade passat på att hoppa upp dit och kura in sig bland kläderna :P Han är bra söt min lilla lilla kissemiss! 


glaaad

30 januari 2009 kl 13:12

Idag fick jag min ipod på posten, wiiiie! Är så nöjd med den, även fast den är rosa :P Allt löste sig snabbt o relativt smidigt med den, så det är skönt. Har alldeles nyss laddat den med musik, blev en heldel kan jag säga men de är ju skönt att den är på 8 GB så det får plats en massa olika. Väntar på att batteriet på den ska bli fördig laddat så jag kan prova den på "riktigt" sedan :) iiiih!


finally

29 januari 2009 kl 22:07

Har suttit och bråkat med Photoshop hela dagen i princip, för att få till en bra bakgrund här på bloggen. Så nu äntligen har jag fått till det, har varit fel storlek hit och dit på bilderna och jag har stängt av programet många gånger idag men jag är ju en envis människa så jag startade upp det nu ikväll igen och tänkte att nu skulle jag banne mig få till det och tillslut så. Är rätt nöjd med resultatet, känns som att bakgrunden passar mig förskräckligt bra :)

I morgon ska Thobias iväg på jakt, så jag blir själv tills på lördag någon gång, går väl bra de med, förutom att jag tycker att det är mycket läskigt att sova ensam, men jag har ju en heldel nätter själv sedan om några veckor då Thobias åker till Sollefteå så jag måste väll vänja mig på något vis. Hur nu det ska gå? Får sova med alla lampor tända i princip :P Haha. 

Nu när jag äntligen blivit klar med bakgrunden i ps så ska jag väl kika lite på tv om de finns något att se på vill säga, annars lär jag väl hamna i ps igen :P Jävla Natalie ;) Hihi.


inte många handtag gjorda

 29 januari 2009 kl 16:02

Idag har Thobias varit ledig från skolan, vilket har varit skönt, får ha honom hemma lite :) Vi har inte gjort ett skit i stort sett, han har spelat något spel på datorn hela dagen och jag har suttit här vid min dator och grejat i ps och bråkat lite med payson, hoppas verkligen detta löser sig smidigt!

Håller på att laga lite mat nu, först åt Thobias sen ska jag göra min mat, han ska äta vårrullar med jasmine ris och jag ska äta 1 vårrulle med klyftpotatis. Mums! Klyftpotatis är så oerhört gott, eller hur N? ;) Hihi, hon tycker att jag är dum i huvet som äter det har jag för mig ;P Right? Men jag tror att jag skulle kunna leva på det 7 dagar i veckan, så lättsamt, pointssnålt och framförallt svin gott! :) Kikade hur många points en sån vårrulle var, till min vilda förskräckelse så är dom 7 points per st, helt sjukt!! Så det blir bara en till mig medans Thobias ska äta 4, vilket ger 28 points :P Hahah det är mer än jag får äta på en hel dag, lite roligt :P 

Har även lurat in Natalie i blogg-världen ;P Me like, är så mkt roligare om man har kompisar på ett x antal mil bort som man inte kan träffa hur som helst, om dom har en blogg och skriver lite om vad som händer i deras liv så man hänger med på nått vis ändå :) Nu har nog de flesta av mina närmaste kompisar en blogg, har lurat på Johanna & Natalie bloggar så nu är det kirrat och klart ;P Hihi. *vissla och se oskyldig ut* 

Nej nu ska jag se hur de går med Thobias mat och förbereda min egna lite, återkommer säkert lite senare :) So long suckers! ;)


photoshop

29 januari 2009 kl 13:39

Satt i photoshop och grejade en heldel inatt, så nu idag när jag vaknade så slog jag på datorn och satte igång direkt igen :P Har ju suttit rätt mycket i detta program förut men det var ju ett bra tag sen så man har ju typ glömt bort hälften. När man frågar Natalie vad hon gör så säger hon alltid att hon grejar i ps, så skulle jag bli beroende av detta så är aaaallt hennes fel, ni får skylla på henne då ;) Natalie, sluta flina, jag vet att du gör de ;) Sluta sa jag!! ;P

Här kommer den "första" bilden för denna omgång. Den blev lite mysig samtidigt som det är ett slumm-område i mina ögon :P


dagens sammanställning

28 januari 2009 kl 20:57

Frukost: lättfil med havre fras, 2 mackor med kalkon och gurka. 6p

Lunch: 2 mackor med kalkon och gurka. 4p

Middag: klyftpotatis, gurka o körsbärs tomater. 5p

Kvällsfika: 2 wasa sport med kalkon o gurka, té. 2p

Totalt 17 points idag.

Har blivit en heldel mackor idag av någon anledning, inte så bra men jag håller mig fortfarande bra inom points gränsen. Good! Jag hoppas verkligen på att jag ska komma ner nååågra hekton innan jag åker till Johanna på måndag, vore kul för mig själv att komma under detta förbannade kilo som jag tycker att jag har stått och stampat på ett bra tag nu. Hoppas hoppas hoppas hoppas! :)

Nej nu ska jag återgå till tv-tittande o hoppas på att min T kommer  hem snart :) 

Take care.


förnyelse

28 januari 2009 kl 19:12

Har en helt ny bakgrund här på bloggen och jag är så ooootroligt nöjd med den, den är så himla fiiin! :D Det har jag min älskade vän Natalie att tacka för, she's wonderful! <3

Har även "vunnit" en Ipod/MP3 spelare nu ikväll på tradera, gick bara in på sidan för att kika runt, så kom jag på att jag har velat ha en ipod ett bra tag nu så jag klickade på ipod-ikonen och valde "kortast tid kvar först" i menyn så såg jag att en rosa ipod var överst med 4 min kvar och inte alls så högt pris men så skrolla jag ner på sidan bara för att kika lite till, men då kom jag på i ren panik att den översta bara hade 4 min kvar innan jag kikat vidare så jag skyndade mig att hitta den och la ett högre bud, så var jag inte inloggad så då skulle jag hinna med de innan auktionen gick ut, väl inne på sidan så var mitt bud lagt 2 min innan det var klart, drog en lätt suck och satt och uppdaterade sidan hela tiden för att se om någon fler satt och spanade på den. När det bara var 1 min kvar så la en annan "budare" över mig så jag skyndade mig allt vad jag kunde och la 330:- och poff pang, auktionen var avslutad. Vet ni vad de bästa var? Jag vann den, yeeey! Det roliga i hela detta var att jag inte funderade speciellt mycket om vad jag gjorde på hemsidan, jag råkade bara upptäcka den 4 min innan den var avslutad. Jag skrek "jag vann den" i Thobias öra, eller ja, han satt helt enkelt för nära och var lika spänd som mig. Haha. Det var riktigt roligt, så fällde även Thobias en kommentar "den sidan är ju fan farlig för dig, och inte hör jag något på mitt högra öra länge heller" Hihi. Han får skylla sig själv då han är nyfiken och lika taggad som mig i sådanna situationer :P

Så numera är jag en ägare till en ROSA ipod/MP3, vilket jag aldrig trodde att jag skulle äga, särskillt inte en rosa men jag har faktiskt börja tycka om rosa lite, inget jag skryter med direkt men helt klart en fin rosafärg på denna, så jag är mycket nöjd! :)


..

28 januari 2009 kl 13:46

Inatt har det inte varit så lätt att sova heller, legat vaken en heldel och vridit och vänt på mig.. Sådär lagomt kul, eller inte! Jag har varit jätte trött men det har varit helt omöjligt att somna, hoppas detta "går över" snart så man kan få en hel natts sömn snart iaf.

Ska alldeles strax packa min träningsväska så det är klart till vi ska gå, så får jag ju även "inviga" mina träningsskor idag. Hoppas verkligen att det känns bra så man inte kommer hem med skavsår över hela fötterna, det är ju måttligt kul om det skulle vara så. Nej jag hoppas att dom är bra, skorna är sköna när man har på sig dom så jag hoppas att skavsåren uteblir. Ska nog köra bara kondition idag med, skidmaskinen och löpbandet blir de, sen kanske jag går ut till Thobias och kör lite med honom, beror på hur mycket ork jag har kvar i kroppen. 

Längtar massor tills jag ska hem till Sollefteå, är inte allt för länge kvar tills dess, 24 dagar tills jag åker upp. Blir skönt att ha något att göra på dagarna, något att fördriva tiden med :) Är en sån jäkla otur bara att Malin precis skulle vara ledig från Studio Fresch när jag ska vara där. Men de lär gå bra ändå, kommer nog träffa henne en heldel iaf,  rooooligt :D

 Saknar alla där hemma så otroligt mycket! Särskillt min lilla pappa <3


dagens sammanställning

27 januari 2009 kl 22:52

Frukost: 2 limpmackor med kalkon. 3p

Lunch: 1 pkt räknudlar. 2p

Middag: 2 st kycklingburgare med rostad lök. 12p

Fika: 1 kopp Forest fruit té. 0p

Totalt: 17 points idag. 

Sitter för tillfället i soffan och tittar på Loser, går på 6:an nu. Rätt bra film faktiskt, har aldrig sett den men jag gillar den mycket hittils, lär inte vara så länge kvar på den heller så det är en bra film, så länge inte slutet är helt värdelöst vill säga :P Men de hoppas jag verkligen inte att det är!

Blev ingen träning idag, kände mig inte alls tillräckligt pigg så jag tar nya tag i morgon, lär få träna själv, Thobias har sträckt sitt knä lite nu på fotbollsträningen så han lär nog inte träna. Men man kan ju alltid hoppas, då har man lite sällskap iaf. :)

Älskar min T bara mer och mer för varje dag som går, man förundras över hur mycket nya saker man får reda på om varandra hela tiden, vilket är riktigt roligt. Man utvecklar en så mycket större kärlek hela tiden, nog för att detta "nykärlek" är underbar men att ha någon i ett "fast förhållande" är 1000 gånger bättre, en så mycket bättre trygghet än jag någonsin hade kunnat tänka mig. Älskar honom av hela mitt hjärta, bara mer och mer hela tiden <3


träningsskor

27 januari 2009 kl 14:45

Idag har jag införskaffat mig ett par träningsskor som har varit välbehövliga ett bra tag  nu, fick lite pengar av min snälla mamma som hon tyckte att jag skulle använda till träningsskor, sagt och gjort så nu har jag ett par jätte fina Puma skor som jag fyndade på Team Sportia, dom hade massor med rea så det passade mig ypperligt, 199:- helt otroligt! Så tack underbara mamma :D  Skorna ser nästan exakt ut som på bilden bara de att mina är matta, inte blanka som dessa, ville dock ha dessa blanka men dom fanns bara i större storlekar så de blev de matta ändå :)

Har sovit HÖGST 4 timmar inatt, tror de är dessa Blaze Xtreme som gör det. Tog inga alls i morse så jag ska se om jag sover bra nu inatt som kommer så kommer jag nog sluta med dom, har sovit dåligt ända sen jag började med dom så.. Har inte gett någon större effekt av dom heller ändå, har bara fått ont i magen och lite svettningar + dålig sovning. Så de känns inte allt för lockande att fortsätta med dom, inte nu iaf. 

 

Har nyss bokat biljett till Degerfors på måndag, så ska Johanna komma och hämta upp mig där. Så blir jag väl hos henne tills torsdag-fredag, vet inte riktigt än när jag ska åka hem men de lär väl visa sig :)

 Idag tror jag inte att det blir någon träning just pga så lite sömn inatt,får se hur jag känner senare då Thobias ska på fotbollsträning. 

Glömde även att köpa en sak på stan  nu när vi var där, får väl gå en vända till nu snart då.. Trååååkigt!


måndag

26 januari 2009 kl 14:27

Sitter för tillfället och kikar på Oprah på 3:an, handlar om kvinnor som fått bröstcanser, så himla hemskt. Ett väldigt stort och rörande ämne som nog aldrig kommer att ta slut att prata om. Läskigt sånt där, kan liksom hända precis vem som helst, hugga.

Har varit och tränat själv idag på Friskis & Svettis, Thobias har fotbollsträning ikväll så de betyder "inget gymmande för honom" så jag gick när han gick till skolan vid kvart i ett. Var otroligt mycket folk där för att vara vid den tiden på dagen, brukar max vara jag och två till typ, idag var de säkert 6-7 st till där, men de gick ju lika bra för de. 

Ikväll är det ju även Bonde söker fru - Bröllopet, de måste jag kika på. Dock tycker jag att det har gått lite väl fort fram för Magnus och Emma, hur länge har dom känt varandra? Inte ens ett år, dessutom så tror jag faktiskt inte att deras förhållande kommer att hålla, hon är alldeles för ung och han har ju liksom sitt liv på gården, hon har nog inte alls hunnit leka av sig sitt ungdomsliv. Aja, man får väl hålla tummarna för dom.

 Har även betalat el- och internet räkningarna nu idag, känns skönt att ha det gjort. Hemskt att se hur mycket pengar som bara försvinner på engång så fort man fått in dem, men det är ju så livet är :P 

Tänkte vara snäll och laga middag tills Thobias kommer hem, då går de snabbt och smärtfritt för honom tills han ska iväg på träningen. Jag är allt bra snäll jag ;P Haha.


fajitas

25 januari 2009 kl 15:27

Har nyss kommit hem ifrån gymmet, är så skönt när det är gjort, man mår så bra inombords av att veta att man varit duktig. Thobias är kvar där fortfarande, det var massor med folk så de var kö på varje styrkemaskin typ så de tar lite tid. Jag körde bara kondition så när jag var klar hade han knappt gjort något pga alla köer överallt :P

Idag ska jag göra fajitas till middag, så förbannat gott! Är nog min favoritmat tror jag, så Peders lasagne då förståss, men annars är de banne mig fajitas som jag är förälskad i. Starkt så ögonen tåras nästan och så blir man snuvig :P Ska bli riktigt gott, ska väl göra så middagen är klar strax efter klockan fem, blir ganska lagom, annars om man äter tidigare så hinner man bli hungrig igen innan man ska sova, inte bra.

Nej nu har jag nog inget mer att skriva, kanske blir något mer senare.

xoxo/ K


bored

24 januari 2009 kl 22:43

Sitter i sängen och har hur tråkigt som helst, Thobias ser på King Kong och den känner jag inte alls för att se... 3½ timme lång, nej tack!

Har verkligen ingenting alls att göra, funderar nästan på om man ska lägga sig o sova.. är less på att bara sitta rakt upp och ner.

I morgon ska vi iaf gå och träna, vilket ska bli skönt. Man blir inte direkt smalare av att gå ut och dricka och sedan äta lite onyttigt.. Tyvärr! :P Tänk om de hade varit så enkelt ändå, gud vad skönt det hade varit. Men men, de är ju bara att ta tjuren vid hornen då ist.

Nej nu ska jag nog slå på Wallander - Mörkret. Ha en fortsatt trevlig helg alla! 


lördag

24 januari 2009 kl 13:46

Igår hade vi då förfest hemma hos oss, den var väl okej men det kom så fruktansvärt mycket folk, var helt smockat här inne, var väl säkert 15 st iaf på 30 kvadratmeter :P Vi förflyttade oss bort till resideset och sedan gick jag, Thobias och Robin på lilla krog, satt där ett tag men de var så dött att man satt och blev jätte trött, vi begav oss till Donken och käkade sen bar det hemåt. Blev några snedsteg på festen hos oss men de är väl sånt man får räkna med.. hade bla en halv ölburk utspilld i sängen... var ju sådär lagomt kul, eller inte! Men ja de får man väl ta.

Thobias skulle på affären kring 1 tiden nu idag men han har inte kommit tillbaka än så jag vette tusan vart han tog vägen? Brukar typ ta 20 min max.. Hoppas han kommer hem snart för jag har väldigt tråkigt, så ska vi även se på Kalle och chokladfabriken idag, kommer inte ihåg om jag har sett den eller inte.. Lär väl märkas :P

Hahah såg att Sofie tänkte komma ner igår men fick ett stoooort förhinder, plocka ved idag ;P hahha! Så sara o erik med men dom har tydligen inte kommit fram än ;P


fest

23 januari 2009 kl 15:09

Idag/ikväll klockan 17.30-18.00 så börjar det en förfest här hemma hos oss. Blir nog bra de så länge man har hunnit göra sig i ordning och ätit middag :) Önskar att alla mina kompisar från Sollefteå skulle kunna komma.. Är de någon hemifrån som känner sig sugen på att åka sisådär 52 mil så är det bara att komma ;) Hihi.

Otroligt nog så har jag redan bestämt vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut i håret :) Skönt!

Ha en trevlig helg alla! :) I will. <3


sola

22 januari 2009 kl 19:28

Idag har det varit en lugn dag, har inte lyft många handtag. Följde med Thobias till gymmet men jag la mig i solariumet ist, har haft lite ont i magen idag så jag skippade träningen. Det var riktigt skönt att sola, inte för att det gav någon värsting bränna, var ju trotts allt evigheter sedan jag solade. Om man ska hålla en någolunda bränna så är man ju tvungen att sola typ 2 gånger i veckan, det har jag varken råd med eller ork till. Kostar 40 kr för 20 min på friskis & svettis, liten skillnad mot hemma i Långsele :P

I morgon ska vi ha förfest här hemma, ett tag iaf, senare när de flesta folket kommer så måste vi nog förflytta oss till en annan lägenhet som är större, annars får man sitta på golvet hos oss :P Finns inte allt för många sittmöjligheter hos oss. Var prat om att endera gå över gården bara till Krille & Glenn eller så till residenset som är en liten bit bort. 

Har även skrivit ett mail till gymmgrosisten och frågat om jag kan äta blaze xtrem när man ska dricka. Vill ju veta om jag kan göra de innan man börjar dricka, hoppas att dom svarat tills jag klivit upp iaf så man vet om man kan ta det på morgonen eller inte. Jag håller tummarna för att dom ska svara snabbt. 

Är inte så lång tid kvar nu tills jag har praktik i Sollefteå, jag hoppas verkligen att det blir jätte roligt att vara på Studio Fresch, att jag trivs där och känner att det ger mig något som kan vara bra endera i sommar eller längre fram i tiden. :)


slut

21 januari 2009 kl 15:17

När Thobias gick tillbaka till skolan efter lunchen så följde jag honom en bit på vägen och styrde sedan mot friskis och svettis. Körde enbart konditions träning idag, oh my! Var helt död efteråt, gick med små, små, smååå steg hem så det tog lite extra tid :P Haha.

Började ju även med Blaze xtreme idag, kan ju tala om att det känns i magen.. Känns som man har mensverk nästan, mkt mystisk känsla. Men det är ju bra, då verkar dom ju fungera, blir även lite varm i kroppen av dom. Höll på att dö av värme på gymmet, haha. 

Sitter och slappar bara i soffan nu, med en sovandes kisse nedanför. Har nyss ätit två wasa sport mackor med kalkon och gurka på. Det är hur gott som helst, kunde jag skulle jag äta en hel bunnt! Men nej, då blir Kattis fet. Och det vill jag ju inte bli så..

Jag undrar vad man ska hitta på ikväll för att fördriva tiden lite.. Gymmade ju själv idag för att Thobias hade träningsverk sedan igår och inte tänkte gymma ikväll.. Så har han en tenta i morgon så då kommer han sitta och plugga lite ikväll.. Det är INGET bra på tv ikväll heller, så jag vette tusan vad jag ska göra för att få tiden att gå.. Kanske får kika lite på Uggly Betty, men de avsnitten jag har ska jag ju egentligen spara så jag har nått bra att se på de dagar som Thobias är i Sollefteå, är ju typ 5 dagar som jag kommer vara kvar här nere sen åker jag med upp. Ähh får helt enkelt se vad som händer ikväll. Lär väl skriva lite mer här om jag har tråkigt. 

Ta hand om er! <3


Blaze xtreme

 20 januari 2009 kl 21:15

Jag beställde ett fettförbrännings "piller" som ska hjälpa till att gå ner i vikt, har läst många kommentarer om produkten och den verkar funka bra. Så i morgon ska jag börja med den, 3 tabletter 2 gånger om dagen. Man blir tydligen varm i kroppen av den och det känns att det bränner fett. Jag hoppas så himla mycket att den fungerar för just nu står jag still i vikten, pendlar nått kilo upp och ner men kommer inte längre ner just nu. Enda problem jag kan tänka att jag får med detta är att jag glömmer bort att ta dom, har så svårt för att komma ihåg sånt här. Men dom får ligga framme så man ser dem klart och tydligt på dagarna :)

   

Var på gymmet idag som sagt men var tvungen att gå hem efter typ en halvtimme, blev alldeles svimmfärdig så då kände jag att jag ville inte försöka göra ännu mer där och kolavippa där. Så jag gick och duschade och sedan traskade jag hem. 

 Så blev de klyftisar och en korv med bröd till middag.

Frukost:  lättfil & flingor. 2p

Lunch: wasa sport, 3 kalkonskivor och gurka. 3p

"Träningsmat": 2 wasa sport, 2 kalkonskivor, gurka. 2p

Middag: klyftpotatis, 1 korv med bröd, bea. 10,5p

Totalt: 17,5 points. Rätt mycket men fortfarande inom points-gränsen. 


kfg

20 januari 2009 kl 14:08

Har varit på KFG idag och det var lika "givande" som vanligt.. Så jävla meningslösa träffar så jag kan spy på dom! Det roliga är ju att det ska varslas folk därifrån med, helt sjukt att nu ska det tas bort folk som ska hjälpa andra att komma närmare till ett jobb. Nej logiken i denna värld är helt störd! Undra hur de går för alla på z-lyften hemma i sollefteå, kan tänka mig att nu blir många familjer i problem. 70 st skulle ju bort därifrån så det skapar nog en massa oreda hemma hos många.

Har nyss pratat med Johanna, ska åka till henne den 1:a eller 2:a februari, hennes karl är borta en vecka så jag ska vara där i 4-5 dagar och kolla på bebismagen :D Var ju ett tag sen vi träffades nu också så, de passar ju alldeles ypperligt. Synd bara att jag missar ultraljudet, det ska dom på veckan efter att jag varit där. Men jag får ju se magen iaf, sweet!

 Så ska hon antaligen komma till mig i några dagar endera innan jag åker upp till Sollefteå då Thobias har åkt upp en vecka innan mig, eller så efter att jag varit i Sollefteå och Thobias kommer hem en vecka senare. Blir skoj om hon kommer hit med så hon får se lite hur vi lever här :)

Igår blev det ingen träning och enda förklaringen till det är att jag helt enkelt inte kände eller orkade det. Men så ikväll när Thobias har slutat skolan så ska vi gå iväg och träna, blir bra de. Ska nog bara stå på bandet idag med, känner att det är de som ger mig mest just nu. 

Måste ju bara tillägga att jag har tappat 4 cm i midjan, skönt som bara den, ser inget på vikten men måttbandet visar ju att nått har försvunnit iaf :)


klyftpotatis

19 januari 2009 kl 19:47

Håller för tillfället på att göra klyftpotatis, väntar bara på att ugnen ska bli klar så sen ska plåten in, gjorde av 2 st potatisar. Har bara ätit 9,5 points idag så de är nog det som gör att magen kurrar rätt bra. Så är ju hemmagjorda klyftisar inte alls så många points 2,5 points för 2 medelstora potatisar med 1 tsk olja. Så nu är jag uppe i 12 points totalt idag och det blir nog inge mer för ikväll heller efter klyftisarna. Mums!

Frukost: 1 wasa sport hårdbröd med lättost, lättfil & cornflakes, fun light saft. 3p

Middag: Weight watchers lasagne. 6,5p

Kvällsfika: klyftpotatis, té. 2,5

Så totalt 12 points idag :) 


vågtång

19 januari 2009 kl 11:56

Har fått ett sms nu om att min beställning från haléns ligger i coop huset och väntar på mig :D Yey! Då kan jag göra mitt hår fint på en gris blink, lovely! Ska gå och hämta ut den ikväll när jag ska träna på gymmet, får göra de helt själv, Thobias ska börja i fotboll ikväll så nu kommer jag få träna själv 3 dagar i veckan, rätt okej för då slipper man vänta på andra om man själv är klar. Så vid sex - halv sju ska jag väl bege mig dit :) Måste hämta ut paketet först, vet inte vilken tid som spelbutiken stänger. Frågan är om de inte stänger sex? Får gå så jag är där innan dess då, blir nog bra de.

Sitter för tillfället i soffan och ser på Hem till gården, man kan inte annat än skratta då man ser på det, haha.  Dom kommer verkligen ingenstans i serien, allt tar sådan himla lång tid innan något kommer till skott.

Thobias ligger fortfarande och sover bakom mig i sängen, den sömntutan. Tror jag ska gå och pussa lite på honom så han vaknar någon gång. :P

Skriver väl senare idag/ikväll när jag varit på gymmet och hämtat tången :)


söndag

18 januari 2009 kl 19:30

Idag när vi kom till gymmet så hade dom inte öppnat det, vi stod och vänta ett tag och sedan kom Robin, en annan gubbe och tant som skulle gymma. Men ingen som hade öppnat gymmet än, var kålsvart nere i hela lokalerna, så tillslut så kom en instuktör som har pass där och han blev lika förvånad som vi andra att det inte var öppet. Så han gick in bakvägen och öppnade upp, sen ringde han till någon som jobbade där och då kom det nån efter ett tag.

Stod enbart på löpbandet idag, sprang i sammanlagt 7,5 min, en bragd för att vara jag. Sedan körde jag programet "viktminskning" i typ 30-40  min så jag är nöjd med min insatts där idag, känns som att det kanske försvann pyttelite fläsk iaf ;) Haha, ja man kan ju drömma iaf.

Har även tvättid nu, som vi höll på att glömma bort totalt, fem över fem kom jag på att vi hade tvättid så de var bara att kasta ihop allt och lubba ner i tvättstugan. Nu har vi tvättat klart allt och väntar på att det ska torka, har tid tills kl 9. 

Har även fått världens huvudvärk nu bara för någon timme sedan, så har vi inga värktabletter hemma heller så det är svårt att lindra det hela. Får hoppas på att den försvinner snart iaf. Jag brukar inte ha speciellt mycket huvudverk i vanliga fall så det är lite annorlunda.. Men det är väl bara att bita ihop och visa att man är en kvinna. Haha

Så har jag ju även min "berömda" sammanställning för dagens points-intag. 

Frukost: Lättfil med cornflakes. 2p

Lunch: 1 stor banan & Fun light saft. 1,5p

Middag: Klyftpotatis med bea & Fun light saft. 11p 

Totalt: 14,5 points idag, kan kanske bli lite kvällsfika pga tidig middag idag men de är bara att man får välja något nyttigt isf som är points-fattigt. Blir nog en skål fil med cornflakes om de nu blir någon fika, då blir de + 2 points till. 

Nej  nu ska jag sitta och dösurfa runt lite på nätet.


träning

18 januari 2009 kl 12:58

Ska alldeles snart bege oss bort till Friskis och svettis, hoppas på att det är öppet nu då ;) Hehe.

Sen idag kl 17 så har vi tvättid, men innan dess ska vi nog ha städat lägenheten så det är gjort :) 

Inatt har Sesam varit väldigt klängig, legat på min kudde, på Thobias och lekt med mina halsband som hänger på en hängare på väggen, trampat på mig med klorna och stångat mig med sin nos. Han är bra go denna kisse ;P 

Trodde ju att han var sjuk för några dagar sedan men han återhämtade sig på några timmar och nu är han helt återställd igen :)

Har hittils ätit bara 2 points idag, lätt fil med cornflakes. Är rätt gott faktiskt, hade fått för mig att jag inte alls tyckte om de men ack så fel jag hade :P

Nej nu ska jag packa min träningsväska och sedan gå, uppdaterar lite senare :)


dagens sammanställning

17 januari 2009 kl 18:09

Frukost: 1 pågen duo, lättost, 2 dl lättfil, 1,5 dl puffat ris. 3,5p

Lunch: 1 banan, 1 pkt nudlar, té. 3p

Middag: Pastasallad med fetaost. 4,5p

Kvällsfika: 3 wasa sport med lättost. 3p

Totalt: 14 points. Blir inge mer points idag för igår blev det alldeles för många då det hölls filmkväll hemma hos oss. Då slankt det ner lite ostbågar, lakrits skosnören och några chips.

Sesam hittar man lite var stans nu för tiden ;P Nerkrupen lite här och var. Haha


för sent

17 januari 2009 kl 14:32

Klockan halv två så begav vi oss mot gymmet, när vi kom fram så visade det sig att Friskis & Svettis stängde klockan ett idag. Var ju helt intställda på att träna idag men så blev det då inte, så gick vi till en sprortaffär som Robin kände till, Thobias kikade runt lite men de blev inget fynd. Så gick vi till en syaffär och köpte självhäftande kardborreband som jag ska fästa Sesams matbricka i väggen med.

Så nu är vi hemma igen och ska väl inte göra så många handtag idag kan jag tänka mig. Har inga planer iaf, får väl se vad som händer och sker. 

Idag flyttar även min Linda upp till Umeå, hoppas att allt går bra och att rummet är okej :) 


saknad

15 januari 2009 kl 18:20

Har nyss suttit och pratat med Linda på msn, vi körde på för full rulle som vanligt. Driver en sak till något så himla långt ifrån att man knappt vet hur man kom till det från början. Det slog mig hur fruktansvärt mycket jag saknar min lillgumma, hon är något som jag inte klarar mig utan, utan henne så är det ingen Kattis helt enkelt. Hon vet precis hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne så de behöver jag inte skriva något om. Linda är helt enkelt bäst <3

Fick även besked om idag att jag har min praktikplats fixad uppe i Sollefteå nu, kommer vara på Studio Fresch från den 23:e Februari till 20:e Mars. Min älskade kusin Malin som fixade det åt mig, lovely! Kommer bli hur kul som helst hoppas jag :) Tråkigt bara att Malin inte kommer att vara där samtidigt som mig men de var väl därför dom kunde ha mig där då. Tack älskade Malin för hjälpen <3

Har varit och tränat idag, stod 30 min på löpbandet, skönt såhär i efterhand men jävligt tråkigt och hyffsat jobbigt. Sen körde jag lite mag/ryggövningar efter det. När vi kom hem gjorde vi klyftpotatis och köttbullar med bea, hur gott som helst. Dock var det klara klyftpotatisar som man bara behövde ställa in i ungen, inte alls lika gott som "hemmagjorda" klyftor. Men det var gott iaf :) Ska ta och räkna ut mina points för idag, har nog blivit rätt många nu med tanke på hur middagen såg ut. 

Take care <3


dagens sammanställning

14 januari 2009 kl 19:25

Frukost: 2 pågen duo med lättost. 4,5p

Lunch: 1 banan, 2 wasa sport hårdbröd, 2 salamiskivor. 4p

Middag: Pastasallad med sallads dressing, té. 7p

Totalat: 15,5 points.

Har varit och tränat idag vid 4:a-tiden, var ett riktigt segt pass, hade ingen som helst ork i kroppen. Körde 10 min på löpbandet, varav 2 min löpning. Var hur jobbigt som helst. Sedan körde jag ben på maskiner. Helt sjukt hur mycket man tappat på dessa veckor utan träning. Det får bli ändring på detta snarast!

Är jävligt nöjd med att jag gått ner de kilon jag gick upp över jul iaf. Det får mig att bli mer motiverad till detta points-räkning. 

I morgon har jag ett möte med min handledare på KFG, ska göra en "uppdatering" om vad som hänt sen sist. Klockan 13.30 har jag det mötet, skönt, då slipper man kliva upp tidigt ;)


utlåst

13 januari 2009 kl 18:35

Klockan fyra så var det tänkt att vi skulle möta upp Krille, Glenn och Björn. Vi packade ihop våra saker och gick ut i porten, precis när vi stängt dörren kom vi på att ingen av oss hade nycklar med oss.. Thobias har inga pengar på sin mobil och jag lämnade min hemma, får möta upp dom andra, låna en telefon och ringa hyresvärden, dom berättar att man får betala 400 kr om jouren var ute, var dom inte det så kostar de 800kr. Efter några minuter så ringer Ydewalls (hyresvärden) upp och säger att jouren är ute och kommer om några minuter, så vi lubbade hem som tokar och han som skulle låsa dörren var där. Så nu är vi 400 kr fattigare, jävligt onödiga och bortkastade pengar, men ja, vi orsakade ju det själv så.. Men nu har vi lämnat vår tredje nyckel till Krille & Glenn, vilket vi tänkt göra väldigt länge men det har blivit totalt bortglömt. Aja gjort är gjort..

Har ju varit och tränat nu också efter denna insident, körde mest på löpbandet. Fy tusan vad jobbigt det var, märks att man inte har varit där på ett tag nu. Lär vara lagomt mör i benen i morgon :P

Fick även besked om att jag kan ha praktik i Sollefteå i februari, så nu ska jag kolla upp vart jag kan vara. Så återstår ju detta med Sesam också.. Får se hur vi ska lösa det.


vägning

13 januari 2009 kl 09:58

Har nu räknat points i en vecka och har gått ner till det jag vägde innan jul, innan vi åkte hem till Sollefteå. Inte att jag har gått ner alla kilon jag gick upp nu under en vecka, men de är i principså. Blev så jäkla glad då jag ställde mig på vågen bara för en stund sedan, nu är denna dag räddad :)

Ska strax iväg på KFG, ska försöka ta reda på om jag har någon chans att få ha praktikt upp i Sollefteå. Har hon inte tid att prata idag blir det helt enkelt ett mail till henne ist.

Ursha vad trött jag är, somnade rätt tidigt igår men så vaknade jag till och var vaken några timmar med Thobias och sen somnade jag väl vid halv tre kanske, sen vaknade jag till vid kvart över tre, då låg Sesam på min kudde och Thobias försökte böka ner sig i sängen för att slippa Sesams hår i ansiktet. Haha ja det har varit en händelserik natt inatt.. Kommer dock somna som en stock ikväll kan jag tänka  mig.

Ska ju träna sen idag också, lär vara jäkligt tungt nu.. Tappat allt man hade kommit igång med innan jul, löpningen på bandet lär vara en plåga. Hoppas jag inte är helt död efter några få minuter... 

Uppdaterar lite senare idag, nu ska jag bege mig iväg på stan och vidare till KFG..


dagens sammanställning

12 januari 2009 kl 20:38

Idag har det inte blivit så många points alls, vilket är väldigt skönt! Blev ju ingen lunch idag heller pga sen uppstigning så det fick bli lite kvällsfika ist :) Det är något jag är svag för, att äta något litet på kvällen är hur gott som helst. Nästan då det är som godast att äta, enligt mig iaf, iofs middagen är ju inte helt dum heller men jag är alltid kvällsfika-sugen så det är nog de bästa ändå ;) Måste även tillägga att pasta mexicana av weight watchers var riktigt god faktiskt, var rädd att pastan skulle bli sådär hård i kanterna efter att ha blivit värmd men den låg helt under köttfärssåsen så den skyddades, den rätten blir det fler gånger kan jag säga :) Den kan jag rekomendera till andra. 

Frukost: 2 limpskivor med krydda på  & 1 kopp té. 2,5p

Middag: Pasta mexicana & 1 kopp té. 6,5p

Kvällsfika: 1 limpmacka med Kavli lättost, 1 kopp té. 1,5p

Totalt: 10,5 points idag. 

Ingenting alls har det funnits att se på tv ikväll, värsta jag varit med om :P Men nu kl nio så är de en dokumentär om siamesiska tvillingar, det är det enda jag har ansett bra som visas ikväll.

Måste försöka pallra mig i säng i tid ikväll också så man tar sig upp i morgon då man ska på KFG igen. Suck! Hatar den där skiten..


vågtång

12 januari 2009 kl 14:37

Har nyss beställt en vågtång OBH Nordica, jag älskar dom så jag kunde inte låta bli. Kommer dock inte förren i slutet av denna månad. Men det är den värd, värd att väntas på. Köpte den på Haléns, 299 kr, billigt om man jämför med butikspriser eller andra sidor. Är nog en av dom billigaste som går att hitta. Längtar tills jag får den, det är så lätt och snyggt att fixa håret med en sådan. Skönt om man bara vill göra något med håret en vanlig vardag men även riktigt snyggt att ha på fest. Vilket kap säger jag bara ;D


natt

12 januari 2009 kl 01:25

Ligger för tillfället i sängen med datorn i knät, Thobias ser på någon film som jag inte alls är intresserad av för fem öre. Någon film från 1991, folk går in i en telefonkiosk och kan åka framåt och bakåt i tiden. Nej ursh, tråkig och gammal film, är ju iofs två stycken, han har nyss sett ettan och nu är nr två igång. Jag har läst lite i min bok, går sakta men säkert framåt. Längtar tills jag har läst ut den så jag kan börja läsa de två sista Harry Potter böckerna som jag inte tagit mig ann att läsa tidigare :P

I morgon/dag så vet jag inte riktigt vad det blir, Thobias är ledig från skolan så det är skönt att ha honom hemma. På tisdag ska jag på KFG för det första "mötet" för i år, ska ha sökt 20 jobb innan dess, jag har sökt 4 för det finns ju inget att söka.. Så jag vet inte hur det ska gå till att kunna söka yttligare 16 jobb tills dess. Är ju svårt att söka när det inte finns några jobb ute på marknaden att söka.

Har ätit en limpmacka med 2 ostskivor på och 2 hårdbröd skivor ikväll också så mitt points antal ökade till 17 points ist idag. Men det är ju helt okej, jag har ju över 4 sparade ändå.

Funderar på att göra köttfärssås och spagetti i morgon till middag, måste räkna ut vad det blir i points först bara så det inte blir världens pointsbomb. Isf får det bli en pastasallad ist för mig, de är ju riktigt gott de med och inte alls många points. Har ju quinoasallad kvar med som måste bli uppäten, gjorde ju en satts för 4 personer men då ska man banne mig bara äta den salladen till middag, för mig blir det där minst 8 portioner. Nästa gång jag ska göra quinoasallad räcker det om jag gör bara 1 portion så inte det blir massa över som man kanske måste slänga.

Nej, om man kanske ska ta och lägga sig och sova? Vet inte om jag är tillräckligt trött för det än. Natti natti. :)


söndag

11 januari 2009 kl 16:41

Idag har vi städat hela lägenheten och även tvättat vår enorma tvätthög. En dag med inte så mycket till syfte, en lugn dag med lite nödvändiga sysslor.

Nyss har jag ätit middag och nu sitter jag och ser på The school of rock, jäkligt bra film med Jack Black, han är så jävla kung!

Dagens meny:

Frukost: 2 mackor med krydda på, te. 2,5p

Mellanmål: 1 banan & te. 1p

Middag: Quinoasallad & 2 ägg. 10,5p

Totalt 14 points idag. 


helg

10 januari 2009 kl 19:39

Har inte blivit uppdaterat så mycket igår och idag men jag har inte orkat helt enkelt. Igår så var jag först iväg på stan och fixade med mina försökringskassa-papper, skickade iväg dem och sedan gick jag hem o åt frukost. Sen på kvällen blev det ju då utgång, var väl sådär roligt. Kom hem jäkligt tidigt bara :P Sen idag när vi vaknade så tog vi det lugnt i ett par timmar sedan bestämde vi oss för att gå bort till Lövåsen för att inhandla något storpack med toapapper, dock hittade vi ingen sådan förpackning så de blev 2 små förpackningar ist. Inhandlade även en "låda/box" att ha Sesams mat i, har letat en sådan länge så nu är jag nöjd. Köpte även lite mat och grejor, lite nödigheter :) Var skönt när vi gick ut dit, solen sken och de var ca 5 plus ute, när vi skulle gå hem igen så hade solen gått ner och det hade börjat blåsa så det var inte alls så skönt längre.

Poinsen har väl gått bra, förutom igår då när vi var ute och drack. Då flyger ju pointsen iväg högt och fort. Sen så nu idag har jag ätit lite ostbågar, inte heller så bra men dagen efter, då jäklar om någon gång är man sugen på nått sådant. Men i morgon blir det nya tag igen, då ska pointsen skötas från punkt till pricka.

Idag har det iaf blivit såhär:

Frukost/Lunch: Hårdbrödmacka, 3 ostskivor. 3p

Middag: Quinoasallad som jag gjort själv, 5 köttbullar, 1 banan, coca cola zero.  13p

+ ostbågar, dom vågar jag inte ens räkna med just nu. Dom glömmer jag bort tills i morgon ;P

Totalt: 16p idag. + ostbågar :P

 Som sagt så har jag gjort Quinoasallad idag också då vi kom hem från Lövåsen, jäkligt lätt och gott. Det äter man som en ersättning för pasta/ris/potatis. Funkar mycket bra, om man nu gillar lök. Jag gjorde en stor satts, för 4 personer så nu kan jag äta den i flera dagar till något. Är en massa goa saker i den, fetaost, quinoa, körsbärs tomater,  mandariner på konservburk, avokado & rödlök. Är en hel lök i detta recept så jag hackade i det men det smakar så jäkla mycket lök så nästa gång jag gör det får de bli en halv. En portion är 9p, rätt mycket men det är ju inget i som är massa points, är väl fetaosten då som ger många points, men det är ju inte svårt att förminska, går ju att tillsätta mindre så blir denna "satts" betydligt mindre i points.

 

Ikväll så ska jag och Thobias se på barnkammaren, en rysare som vi fick syn på affären igår. Verkar sådär kusligt spännande och bra. Nej nu ska jag kika på lite tv och sedan hoppa in i duschen. Ha en fantastisk helg alla <3


inställt

8 januari 2009 kl 20:23

Blev som jag befarade, ingen träning.. Direkt efter jag skrivit inlägg om att vi skulle träna så flög det upp tankar i mitt huvud, Thobias sa när han kom hem på luchen att vi skulle träna igen.. så funderade jag lite o tänkte att det kommer de säkert inte bli något med. Så fort han klev innanför dörren sa han att han och Robin skulle iväg och kika på fotboll. Jag som var startklar, kläder och allt var packat o fixat.. Aja i morgon får vi väl se om de blir något ist, ska ju ut på kvällen i morgon så vet inte om de är någon mening då man inte ens har kommit igång. Nej startskottet får nog bli på söndag ist.

Blev så att vi gick på affären och inhandlade lite hårfärg nyss, alla svarta färger var slut, jag är/var i desperat behov av att färga håret så jag köpte en mörkbrun färg ist.. De täcker nog inte de svarta men de blonfa i hårbotten blir ju färgat ist. Det är ju inte lika markant då när de är brunt i botten ist för blont, såg förjävligt ut så jag är så illa piskad. Sitter i med färgen i håret nu och det är 14 min kvar tills jag ska skölja ur de, blir till att föna håret med engång så jag får se hur resultatet blir. Hoppas det inte blir skit bara. Aja de återstår 14 min tills jag ser hur det blir. Håller tummarna stenhårt!


träning

8 januari 2009 kl 15:43

Blev bestämt ändå att vi ska börja träna idag ändå, även fast vi egentligen inte har pengar till det, men det ska nog gå bra ändå :) Värsta som kan hända är ju att vi får leva på nudlar några dagar och det har ju ingen dött av ;P Hahah nej då, det kommer nog gå bra iaf. Ska bli riktigt skönt att komma igång igen, så man får bort lite överflödigt fläsk från kroppen.

Igår kväll investerade jag även lite mer löshår, dock bara kakelon hår, alltså syntet hår, har aldrig haft sådant hår förut, har bara haft äkta hår. Tror dock att detta hår kan bli lite trasligt lätt och så går de nog inte att forma så lätt. Men jag sätter ju bara i det för att få lite tjockare hår, tror inte ens att det kommer bli speciellt mycket längre. Är 50 cm och mitt egna hår är nog i den längden med. Men ja, är detta hår bara skräp så sätter jag nog i mitt andra löshår ist, det äkta. Det är jag iofs väldigt nöjd med men det är inte så långt, helst skulle jag vilja få tag på hår som är typ 70 cm långt, men för det första är det snordyrt och för de andra så har jag inga pengar till det :P Haha. Så det får nog bli senare in i framtiden då man har lite cash att spendera. 

Nej nu ska jag äta något litet så man har någon energi att vara på gymmet med. Återkommer senare med en uppdatering om hur det gått på gymmet och även pointsen för idag :)

Tudels!


dagens sammanställning

7 januari 2009 kl 22:12

Frukost: 2 mackor, 6 tunna korvskivor, te. 4,5p

Middag: Lasagne bolognese 6,5p

"Fika": 1 banan, sockerärtor, te. 1p

Totalt  12 points idag.

Är inte så mycket men, det är ju bara bra om jag inte äter så många points. Blir nog mer när man börjat träna igen. Blev ju ingen lunch idag heller, klev upp så sent så frukosten var vid lunchtid. Så där försvann det några points med. 

 Sitter för närvarande med ännu en kopp te i handen, förhoppningsvis den sista ikväll/inatt. Men man vet ju aldrig med mig, är jag uppe lika länge inatt som de andra nätterna som varit så kommer det nog bli några till. Köpte ett nytt te idag, persika & mango. Var väl sådär, går att dricka men det toppar verkligen inte Forest fruits. Skulle köpa en sådan förpackning idag men då var det slut. Hoppas det kommer in fort så jag kan kirra det till mitt lilla "förråd" :)

Och ett stort grattis till Linda som har kommit in på sin efterlängtade linje i Umeå, är så glad för din skull gumman <3


onsdag

7 januari 2009 kl 14:41

Är nyss hemkommen från Coop Extra, köpte en massa nyttiga saker. Gurka, paprika, körsbärs tomater, sockerärtor, clementiner, äpplen, champinjoner, te. Så köpte jag även 2 måltider från Weight watchers, en lasagne bolognese och en grön thai curry, lasagnen är 6,5 points och kycklingen är 5 points, skit smidigt och goda måltider med inte alls så många points. Kostar bara 23 kr per förpackning och det är ju inte alls farligt om man tänker sig att det är en middag. Blir nog att jag kommer köpa några sånna förpackningar så det finns hemma. Är ju väldigt lätt om man inte orkar eller hinner laga mat, skönt om man är lat :D

Ganska sjukt egentligen, min frukost blev 4,5 points och då innehöll den 2 mackor och några korvskivor. Då en hel middag kan bli 5-6 points så borde man ju kunna komma på något mycket bättre till frukost som är betydligt färre points. Men det är så svårt att komma på saker att äta tycker jag, är så lätt att bara göra 2 mackor och sen är det klart. Såg en äldre dam nu på affären som köpte puffat ris, det borde ju inte vara så mkt points och de borde man ju även kunna äta kanske till frukost? Fil och puffat ris? Har aldrig hört någon som gjort de men de borde väl vara okej om man slänger i lite banan skivor med.. Tåls att kollas upp.

På fredag måste jag gå på KFG så jag kan få en underskrift på mitt papper om att jag varit närvarande hela perioden och sedan skicka iväg det till försäkringskassan. Ammi som ska skriva på är där mellan 9-12 så då gäller det att pallra sig upp i tid. Som det är ju sover vi till minst 12, vänt dygnet totalt.. Får bli ändring på det nu när Thobias börjar skolan, vilket är i morgon.

Nu ska jag läsa lite i boken som jag fick av min underbara Linda i julklapp. Född en blå dag, väldigt speciell och det får en själv att inse att man har ett väldigt skönt och bra liv.


points

6 januari 2009 kl 20:54

Så har jag äntligen kommit mig för att ta upp pointsen igen, inte för att jag har varit nyttig för fem öre idag, men i morgon börjar det igen. Blir nog bra det, behöver ha något att sträva efter nu såhär efter jul, matvanorna har verkligen blivit helt rubbade. Så nu i morgon ska jag köra på igen, skönt! Kommer nog använda mig av min blogg rätt mycket och skriva upp vad jag har ätit och totala points antalet för dagarna, det hjälper mig själv att skiva upp det. 

Så när vi fått in lite pengar så blir det gymmet med engång, ska ju betalas en årsavgift nu direkt efter årsskiftet. Går man dit så lär man säkert måsta betala den med engång, inte att det skickas ut någon räkning. Därför håller vi oss därifrån tills vi har råd.

Är alltid lika taggad varje gång jag ska räkna points eller göra någon diet, så nu hoppas jag verkligen att detta ska ge lite resultat. Annars jäklar! Då blir jag tvungen att gå ner till att inte äta något igen i stort sett, vilket jag hoppas att jag slipper. Så från i morgon blir det att räkna points, väldigt lättsamt tycker jag, enkelt sätt att gå ner i vikt på samtidigt som det inte är speciellt krävande. Blir nog bra detta så fort man kan kombinera det med gymmet också :) Håll tummarna för mig!


.

6 januari 2009 kl 12:42

Jag höll mig vaken till ungefär kvart i tre inatt, jag slog på en film och kikade på den medans Thobias såg på hockey, men så efter ca 45 min in i filmen så slocknade jag. Vid fyra vaknade jag igen av att Thobias la sig i sängen och Sesam låg på mig och stångade mig på näsan med sin nos. Han var "övergosig" tror jag, trodde aldrig han skulle sluta attackera mig :P

Vaknade kring 12 idag, lite sent, hela dagen försvinner ju i stort sett, inte för att jag har några planer som ska göras, utan för att det blir kväll så fort bara.. 

Dom visar Tjorven och Skrållan på 4:an nu, har lite svårt för det, är inte lika roligt som de andra gamla barnprogramen. Så börjar Polarexpressen nu på 3:an, den ska jag nog kika på tror jag. 

Nej om man ska försöka få upp karln ur sängen, de är ju hur tråkigt som helst att sitta uppe helt själv. 


förberedande

5 januari 2009 kl 23:47

Inatt kl 01.30 möter Sverige - Kanada, så självklart ska min Thobias sitta uppe och se det, då är inte jag den som är den, utan jag ska försöka hålla mig vaken, iaf ett tag ;P Igår var vi ju iofs uppe till halv tre på ett ungefär, lite längre men, då borde jag ju kunna hålla karln sällskap inatt med.

Finns dock ett litet bekymmer, hade en till i sängen som snarkade som ett as inatt så jag fick nästan inte sova något, så var Sesam otroligt gosig inatt, vaknade flera gånger av att han låg på min kudde, på mig, bredvid mig osv. Men så idag är han precis som igår och i förrgår, ligger under sängen. Han har dock tittat fram några gånger helt själv idag så de verkar ju gå sakta men säkert framåt. På mornarna när jag kliver upp (oftast innan Thobias har vaknat) så ligger Sesam i soffan eller på mattan och sover, så när han märker att jag klivit upp då är han runt mig konstant, sitter bredvid mig i soffan, följer mig på toan och svansar runt mig vart jag än går men så fort Thobias vaknar så är det precis som att han blir rädd och springer under sängen och gömmer sig. Nog för att han inte har varit något riktigt fan av Thobias förut men nu är det precis som han har gjort nått fruktansvärt mot honom, vilket han absolut inte har gjort. Sesam verkar väldigt rädd för honom men så fort Thobias ska ge honom mat är det ingen fara, sedan då han ätit lite så springer han under sängen igen. Är lite rädd att det är något fel på lilla kissen, precis som att det har hänt något, vilket jag inte tror att det har gjort men han är så annorlunda, han var inte ens såhär skygg då vi tog honom från Sofie, då låg han under sängen och gömde sig något dygn men sedan så var allt precis som "vanligt", vette tusiken vad det är nu.. Hoppas det bara är att han saknar Snöboll eller något sådant, så det inte är något fel på den lilla stackarn, min lilla älskling <3

 Idag har min pappa varit snäll och skickat ner min kabel så jag får den väl i bästa fall på onsdag, tror dock att jag får den på torsdag eftersom det är röd dag i morgon. Har massor med kort på kameran som bara skriker till mig om att bli inlagda på datorn så jag längtar som en tok! 

Har inte blivit många fingrar lyfta idag, har mest bara suttit framför tv:n i stort sett hela dagen, tragiskt jag vet! Men vi har hittat lite småspel på XBOX:et, så dom har spelats flitigt av både mig och Thobias idag. Så har vi även sett på två styckna Sällskapsresan idag, S.O.S & Den ofrivillige golfaren. Filmerna är så äckligt roliga, man kan få ett riktigt gott skratt många gånger under filmernas gång. Så är ju "Stig Helmer" nått så fruktansvärt stygg, med sin lilla "stighelmer-fjong" på huvet, jisses :P Ole, är ju bara så bra med, på nått vis så lyckas dom båda i varje film "ragga" upp nya tjejer, hur det nu går till har jag ingen aning om, med tanke på hur de båda ser ut. Haha. 

Nej nu ska jag dricka lite te och övertala Thobias om att jag ska få spela lite tv-spel ;D

 Natti natti<3


kallt

4 januari 2009 kl 15:53

Har nyss varit iväg och "storhandlat" lite mat på Coop Extra, hade förväntat mig att det skulle bli en mycket större summa än det blev men det är ju bara att tack och se glad ut för det :) Något jag riktigt längtade efter innan vi gick och handlade var te, började dricka rätt mycket te då jag  var hemma i Sollefteå så nu hade jag sug efter det, hittade en perfekt förpackning med 4 olika smaker från Lipton, just nu dricker jag Forest fruit, hur god som helst. Älskar att dom har lagt ihop flera smaker i en förpackning, så jäkla smidigt :) Skulle vilja ha en riktigt stor te-mugg bara, det blir så mycket godare och så blir det ju mer te :D Så det ska jag nog leta rätt på när man fått in lite mera pengar. 

Är riktigt kallt ute nu för att vara här nere i söder, 11 minus.. Men det var tydligen 28 minus hemma i Sollefteå i morse, hugga säger jag bara, tur att man hann ifrån den kylan, nog för att det var 17 minus igår då vi åkte därifrån, det är ju ingenting mot nästan 30 :P 

Ska laga mackaronlåda till middag idag har jag tänkt, eller så kanske det blir lasagne som redan är klar, får se hur pass mycket man orkar göra då det är dax för att äta. 

Sesam ligger fortfarande under sängen och är lite avvaktande men han har varit framme en heldel idag och gosat med mig iaf, särskillt i morse då jag klev upp, så fort jag slog mig ner i soffan hoppade han upp och satte sig i knäet på mig och sedan förflyttade han sig till armstödet och kurrade bredvid mig, min lilla gosis!

Glömde kvar min kamerakabel hemma i Helgum så min snälla pappa ska slänga i den på posten så jag får den nu under veckan iaf, längtar så jag kan lägga in massa bilder jag har liggandes på kameran. Älskar den, tack ännu en gång för den, mamma & pappa :) 


back in katrineholm again

3 januari 2009 kl 23:27

Så har vi äntligen slagit oss ner i soffan hemma i Katrineholm, har varit en jäkligt lång dag med massa resande plus endel strul med tåget från Stockholm, de löste sig dock men vi kom hem ca 2 ½ timmar senare än vi skulle. Men ack vad skönt det var att komma hem till vårt alldeles egna lilla hem, dock möttes vi upp av en enorm reklamhög i dörren, den rensades igenom med engång och det mesta slängdes. Uppackningen gick i en racer fart för Thobias, medans jag hade packning för 2 personer som tog desto längre tid, skönt när allt är på sin plats igen. Thobias sprang iväg på affären för att köpta lite förnödigheter för att vi skulle klara av kvällen/natten/morgonen, kattmat, mjölk, popcorn och lite dricka ;P Så i morgon ska vi gå och "storhandla" lite så vi överlever ett litet tag till iaf.

Är så underbart att vara med min bebis igen, han är så jäkla go den hårbollen. Dock har han varit lite avvvaktande ikväll, de är väl inte så konstigt eftersom han har levt i ett helt annat hem och haft en annan kisse att leka med hela tiden, så nu ligger han under sängen på sin vanliga plats då han ätit mat. Han glufsade i sig massor med mat så fort jag satte ner skålen på hans "bricka", han älskar verkligen "blötmat". Så i natt kommer han nog vara och utforsta lägenheten igen på "nytt", måste ju nosas och kollas runt i minsta ditalj när man varit borta så länge ;) Är så tacksam för att Kricko & Minna kunde ha honom över julen, det är guld värt! Thanks guys.

Nu har man ju levt det "normala" livet hemma igen med massa skitmat som gör en fet, tror jag har gått upp ca 2-3 kg på bara 2 veckor, fruktansvärt! Nog för att det har varit jul och nyår men man kunde ju drömma om att man skulle bli mycket smalare av det ;) Haha. Nej till veckan ska nog träningen tas upp igen så man kommer igång igen, så man får bort dessa onödiga kilon igen och förhoppningsvis många fler :) 

Nej nu ska jag ta och kika lite på tv med älskling, han har suttit och gnällt över att jag inte tittar med honom, ett tag nu så det är väl dags då ;P 

Natti natti. <3


nytt år

2 januari 2009 kl 14:13

Nu har det blivit ett nytt år, igen. Känns som det inte var länge sedan alls det blev 2008, tiden har gått med en väldans fart i år. Har även avlagt ett nyårslöfte och i år ska jag fanken lyckas med det också, i vanliga fall bryter man dom hur snabbt som helst, men icke, i år ska jag klara det!

I morgonbitti bär det av ner till Katrineholm igen, ska bli rätt skönt att komma hem till sitt egna igen. Har varit hur kul som helst att vara här uppe i sollefteå och träffat familjen och alla vänner. Synd att tiden gått så jäkla fort bara, hade velat hinna göra lite mera innan det var dags att åka ner igen men det får jag ta igen när vi åker upp i februari igen ist. Förhoppningsvis går KFG med på att jag har praktik här uppe ist.

 Så ska Kricko & Minna möta upp oss i Stockholm i morgon, med min lilla bebis Sesam :D Har saknat honom så ruggigt mycket. Det är så himla tomt utan honom så nu jäklar kommer det bli gos med honom för hela slanten :D

Nu håller Thobias på att tvätta massa kläder som ska packas ner och lite senare ska Guniris laga en "avskeds" middag, blir trevligt! :) Låter väldigt deprimerande dock. Hoppas att det är någon mat jag äter bara ;P

Nej nu tror jag att vi ska kika lite på Kalle anka, me like!


gott nytt år

31 december 2008 kl 11:13

Tänkte bara skriva att ni alla som läser ska ha ett gott nytt år! Hoppas ni njuter av detta års sista dag och att ni inviger det nya året roligt :)

Ha det så roligt idag & ikväll nu. Många kramar Kattis


tid över

30 december 2008 kl 19:15

Just nu sitter jag i soffan hemma på Planvägen i Sollefteå hemma hos Thobias familj. Thobias, Lennart och Guniris sitter och kollar på hockey, Modo - HV71 på tv.. Sådär lagomt kul kan jag tycka, då passar jag på att sitta här lite vid datorn och kolla runt och blogga lite. :) Det kändes mer givande för mig personligen. Karln höll just på att skrämma ihjäl mig då Modo gjorde mål, skrek rakt ut och viftade med armarna, hjärtat hamnade väl sisådär i halsgropen :P Lär väl kanske inte vara sista gången innan matchen är slut. Så jag borde införskaffa mig ett par hörselkåpor så man inte reagerar på skriken :D

Efter hockeyn ikväll ska vi nog titta på The butterfly effect, var länge sedan man såg den. Bra film enligt mig, dock inte hört så många andra som sagt nått om den filmen. Ska även titta på Lilla sjölungfrun nu någon dag har jag tänkt, så himla bra film, klassisk barndoms film. Såg på Pinocchio igår under dagen när vi var hemma i Helgum, tror inte jag sett hela den filmen förut. Men den är rätt bra faktiskt, lite långdragen kändes den dock, men helt okej! Känns som jag vill se en massa disney filmer, jag har nog kommit in i ett stimm :D 

Nej nu ska jag nog kika runt lite mera på lite andra sidor och hoppas på att tiden går fort så hockeyn inte är hur lång som helst.


long time

30 december 2008 kl 12:12

Var ett tag sedan jag skrev här nu, men det är ju bara för att jag känner att jag har bättre saker för mig på dagarna nu när jag är uppe i norrland. Därför har det inte blivit så mycket dator-sittande. Har spenderat de senaste dagarna med min familj, Linda, Malin och Mattias, Thobias & hans familj. Har varit skönt med tanke på att jag har gått och blivit förkyld.. Hoppas inte att det blir värre tills i morgon på nyårsafton, då kommer jag inte orka att vara ute och flänga utan då kommer jag att befinna mig i lilla Helgum hos mamma o pappa.

Festen som var planerad hos Patrik o Linda blev inställd. Mycket tråkigt anser jag, nu kommer alla delas upp på olika ställen.. Ursh. För tillfället vet jag inte alls vad det kommer att bli i morgon, vet inte om någon fest alls som ska hållas. Aja förhoppningsvis så löser det väl sig, om jag nu mår bättre.

Ha en underbar nyår alla :)


.

26 december 2008 kl 13:30

Igår var vi då ut, det var en helt okej kväll. Först var vi hos Frallan och sedan blev jag o Linda less så vi tänkte att vi går till Frida, Emma o Madde o dom, så fick vi höra att de var på djupön, så vi gick ju dit, men så var det helt fel, så fick vi beskrivning om att det var vid lilla ica vid hågesta så vi gick dit med.. men så var det ändå inte rätt, då var det uppe vid lill ica.. LITE LESS!!! Det var hur kallt som helst ute, jag har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. Kroppen var genomfrusen och humöret nere på noll. När vi fått bekräftat att vi var helt fel ute, så blev vi arga och lubbade ner till bowlingen, grejen var den att  L hade 4 öl kvar och jag hade 2 cube, jag halsade ena mina o L drack lite av en av sina ölar... resten hamnade någon annanstans. Var så förbannat less då man gått hur långt som helst i den kylan, hur svårt kunde det vara att ge oss rätt adress? Gaaaah!

Väl inne på bowlingen så var de typ 5 inne då vi gick in, men det rullade in folk rätt snabbt. Dock inte speciellt mycket bra folk, de flesta var bra mkt yngre och störiga. Träffade dock lite gamla klasskompisar så det var skoj :)

Nej fy fan, nästa år hoppas jag verkligen inte att Hullsta fortsätter med dessa löjligheter och höjer åldersgränsen. Då strejkar jag, vägrar att gå på bowlingen igen isf.

Ska snart åka till Helgum en sväng, mamma slutar jobba vid tre så då ska hon hämta upp mig hos T. Sen kring middagstid kommer Ann-Louise till Helgum för att hälsa på, sedan åker jag tillbaka ner till min T i stan igen med henne. Blir lite flängande men what tha fuck.


juldagen

25 december 2008 kl 14:55

Idag är det en lugn dag, fram till kvällen iaf :) Dagen spenderas i Sollefteå på Planvägen. En slapp dag med massa mys och filmtittande, skönt.

Ikväll så blir det fest hos Frallan, blir nog bra de. Hoppas att de är något folk man känner så det inte blir helt dött :P Min Linda ska komma in till stan kring 5-tiden så sedan åker vi till festen så snart allt är klart :)

Strax ska jag och min älskling se på The last emperor, har hört många som sagt att den ska vara bra, så vi får väl se.

Var även ner på stan idag och gick på expert o köpte ett minneskort till min älskade kamera, så nu får de plats lite mer bilder. Fick minneskortet av min älskade pappa, han är bäst! <3 Det var fan svindyrt, kostade 299 kr, men det var det enda kort dom hade inne som skulle passa till min kamera så jag hade inte så mycket val än att ta det..


juldagen

25 december 2008 kl 11:30

Igår var det julafton och jag kan inte mer än säga att det var hur mysigt dag som helst, även fast det var ett jäkla flängade hela tiden. Men det var nog en av de mysigaste jularna jag firat på länge, så de är skönt :) Jag fick det jag allra mest önskade mig, en Samsung kamera och en Volum master :D Är mycket nöjd med min jul, om jag bara så fått en kamera hade jag varit lycklig, men jag fick ju en heldel andra grejer med så jag är glaaad :D Fick även ett par lila örhängen som jag tog på mig med engång. Tack lillasyster <3 Fick mycket smågrejer, som jag inte orkar skriva upp här.

Hade en underbar jul iaf, hoppas ni alla andra med hade det! Ikväll blir det utgång med min undebara Linda, så ska vi vara med Thobias o hans gäng. Hoppas det blir skoj, sen blir det bowlingen för mig o Linda. Blir nog bra det där, jag har höga förväntningar, vilket nog inte är så bra alla gånger men jag hoppas verkligen att denna kväll blir helt underbar, kan ju iofs inte bli så dålig heller när jag får vara med min absoluta favorit, min vackra Linda <3


nära

 23 december 2008 kl 21:38

Snart är all denna väntan över, i morgonbitti då man vaknar är det äntligen julafton. Äntligen! Ska bli riktigt mysigt, även fast jag ska flänga runt på 4 olika ställen, lär vara helt slut då dagen är över, men i längden helt klart värt det :) Först blir det då frukost hos Thobias farfar, sen ska jag till farmor, sedan brumma vidare till Malin och senare vidare till Patrik & Annelie. Ursh, det kommer vara en stressig dag i morgon, känns lite vemodigt, med tanke på att julen ska vara en lugn och skön dag/tid. Men det blir nog bra det där till slut :)

Har önskat mig en kamera i julklapp så jag hoppas verkligen att jag får en :)

Nej undra om man ska försöka komma i säng i tid ikväll, så det snabbt blir julafton? Tror nog det ska göras ett försök med det ;)

God Jul alla vänner, hoppas er julafton blir helt underbar och magisk :) All my love to you <3


mys

22 december 2008 kl 01:16

Idag åkte jag o min älskade Thobias hem till Helgum, underbart att se min familj igen :) Så bakade jag o Sara pepparkakor, jag gjorde den lätt snyggaste ;D Kan ni gissa vad? En döskalle så klart :D Sen så satt vi mest bara ner och pratade om allt o ingenting. Jag packade upp min väska o gjorde mina saker lite hemmastadda i mitt "nya" rum i Helgum. Sen fick jag låna bilen av min snälla pappa, så jag for till Linda o Thobias åkte in till stan för att vara med några kompisar. Nu har jag nästan nyss kommit ner till stan, körde jääävligt lugnt, så halt o mycket snö på vägarna nu, har snöat endel ikväll. Så det gick nog inte snabbare än 70-80 km/h på hela färden. Det blir nog min pappa glad över att höra ;)

Har haft en riktigt mysig dag/kväll med min Linda, så var vi även med hennes karl och såg på film. Skojsigt värre :) Har saknat min Linda massor så de har varit helt fantastiskt att träffa henne igen <3

Och så självklart min underbara familj <3

I morgon vet jag inte alls vad det blir, skulle tro att det blir lugnt. Tobbe o Linda skulle hyra nr 3 av filmerna, så jag kanske ska försöka övertala min karl att följa med o se den med dom, vore tok mysigt :) Är så skönt att umgås vi 4 tillsammans, allt känns så bra i kemin :) Mys mys!

Nej nu ska jag och Thobias se på någon film och sen blir det sova, så nu ska jag säga som stockholmarna, purre ;) Haha!


home sweet home

20 december 2008 kl 23:13

Så himla skönt att vara hemma igen, allt känns så komplett här hemma i Sollefteå. Resan upp gick bra, jobbigaste var väl att det var lite strul med alla ybussar som avgick från stockholm samtidigt. Färden mellan Katrineholm och Stockholm med Sesam gick förvånadsvärt bra, vi hängde över en pläd som vi köpt åt honom, över buren så han inte såg ut. Mjauade lite men ingen större fara :)

Skönt att vara hemma igen :)

Natti natti :)


the end is near

19 december 2008 kl 16:28

I morgon är då äntligen dagen D. Den efterlängtade dagen har äntligen kommit. I morgon kväll anländer vi i älskade Sollefteå. Kommer sova i stan i morgon sen på söndag ska jag och Thobias till Helgum, hälsa på mamma o pappa :) Sedan på eftermiddagen ska jag leka med min älskade Linda, finally :D Ser fram emot detta så fruktansvärt mycket, känns som det var evigheter sedan sist.

Igår var vi då på julfest, den var helt okej. Kvällen kunde väl ha slutat annorlunda men ibland blir det inte som man tänkt sig. Men i det stora så var kvällen lyckad :) Vi var först hos Krille & Glenn, sen förflyttade vi oss till Björn som bor i trappuppgången bredvid dom, varför har jag ingen aning om. Han bor betydligt mindre än vad Krille & Glenn gör men ja, vi hamnade i en liten etta ist. Sen blev den Donken, där det åts för fulla muggar av alla förutom lilla Ullrik, han den stackarn hade inga pengar men det enda han ville ha därifrån var en Mc Flurry, så någon snäll själ bjöd honom på det. Han såg ut att njuta av alla sina tuggor av den :)

 Sedan gick jag och Thobias hem, tror att nästa alla andra återvände till festen, dock tror jag några som bor på  residenset gick hem. Men resten fortsatte nog festandet.

Har packat klart allt nu förutom tandborsten typ, den packar jag i morgonbitt, sen är det ju Sesams låda också som ska med som inte går att packa förren i morgon. Men annars så är det komplett. Blir en tidig morgon i  morgon, tåget går 8.37, så först ska vi göra oss själva klara och sen ska kattlådan rengöras. Sen ska Sesam packas in i sin bur och sedan bär det av. Kommer ta ca 1 timme att åka till Stockholm, där Kricko ska möta upp oss och ta Sesam hem till sig, där han ska få spendera sin jul. Med en liten kattflicka som heter snöboll :) Hoppas dom funkar ihop bara, så dom inte ryker ihop, men det tror jag ska gå bra, Sesam har inte visat något agg mot några andra djur förut så jag tror det kommer gå bra :) Kricko & Minna är mina änglar, så skönt att dom kunde ha Sesam över julen, så vi slipper dra med honom ända upp till Sollefteå, kommer vara nog jobbigt för honom att åka till Stockholm.

Sen kommer vi hoppa på ybuss som avgår 10.30 och då är vi framme i Sollefteå 18.30, så det blir nog en rätt lång dag i morgon, men ack va skönt det kommer vara då man kommer fram. :) Skulle inte förvåna mig ett dugg om tåget blir försenat eller nått, skulle vara så typiskt, bara för att man har en till avgång att passa. Nej jag håller tummarna att det ska flyta på bra, så det inte blir massa trubbel.

Ikväll så ska man väl försöka komma i säng i tid, men det blir väl som vanligt när man måste komma i säng i tid. Man somnar inte förren klockan är jätte mycket iaf, så är man döds trött i morgonbitti. Men det är ju bara att bita ihop, det är ju något roligt som ska komma fram i det hela :)

Nästa blogginlägg jag skriver, blir hemma i Sollefteå, känns jävligt bra :D Ha det underbart alla! :)


julfest

18 december 2008 kl 13:22

Ikväll är det då festen som jag pratat om tidigare. Vet inte riktigt om jag ser fram emot det riktigt, känns som det var nyss vi var ut, iofs var de ju i helgen som var. Men ja, vi ska väl dit kring 6- halv 7. Sen lär det väl bli en hemma fest tills folk är less, tror dock inte att det är speciellt många krogar som är öppna ikväll, men man vet ju aldrig. Har inte bestämt än heller vad jag ska ha på mig, endera den nya klänningen eller så nått annat. Har ingen aning alls.

I morgon lär dagen fyllas med städning och packning, om det finns tid över så ska jag allt bege mig på gymmet, men jag betvivlar faktiskt starkt. Lägenheten ska ju storstädas och jag lär vara seg sedan festandet. Men finns det tid som sagt så ska jag allt gå dit. 

Nu är det riktigt nära tills jag är hemma, 2 dagar. Tiden har gått så sanslöst fort de senaste veckorna, väldigt skönt enligt mig :) Blir nog så att jag blir kvar i stan natten till söndag, sen ska jag hem till min familj på söndag. :) 


jul

17 december 2008 kl 21:15

Insåg precis hur lite tid det är kvar tills det är självaste julafton, har inte riktigt infunnit sig någon julstämmning här.. Är väl för att det inte är så mycket snö och att man är hemifrån, man är ju van vid allt julpynt hemma och allt som tillhör. Helt sjukt att det bara är 7 dagar kvar till julen, i vanliga fall skulle jag bli som ett litet barn och räkna ner konstant hur många dagar det är kvar, men nu så var jag tvungen att räkna ut det på fingrarna. Sjukt! Ack så skönt det ska bli att komma hem, så julstämmningen infinner sig :)

 Nu ska jag se på Pregnant man, som visas på 5:an. Intressant :)


en jamare

17 december 2008 kl 11:28

Sesam har hållit på att jama ihjäl mig nu på morgonen, det är några som har hållit på med nått i trappuppgången så han har varit lite orolig och stått och jamat. Lillplutten är en liten fegis, men ack så söt :)

I morgon är det julfest tvärs över bakgården, ska bli skojigt :) Thobias har köpt sitt tomte skägg och jag har köpt glitter som jag har gjort till en blomma som jag fäst på ett hårspänne, allas masker och skit lär inte sitta på länge, dem kommer nog åka av ganska snabbt! Dom inser nog snart hur varmt det kommer vara med luva & skägg, i en stor folksamling. :P

Vågen visade -3 hekto idag, hade dock hoppats på mer, men de är ju bättre än ingenting iaf, får se det så :) Idag ska vi träna biseps och bröst tror jag, har för mig det. Hoppas bara inte att det är lika smockat med folk idag, var drygt som bara den igår när de var packat. 

3 dagar kvar nu till jag är hemma :D


night

16 december 2008 kl 23:34

Sitter på kanten av sängen och är inte ett dugg trött. Kan ju bero på att jag sov 1 timme idag på eftermiddagen innan Thobias kom hem. :P Men ack så skönt det var, sova på dagen sådär är nog det skönaste, eller nej, att få vända sig om och somna om igen när en klocka ringer utan att det är ens egen, DET är det skönaste :)

Thobias ser på Red october, ingen film jag riktigt fastnade för, gav den väl ca 30 min sen gav jag upp och plockade fram datorn ist. Den tilltalar inte mig för fem öre, den är säkert bra om man är intresserad av sånna filmer, men det är då inte jag. Ska väl slå på en annan film eller kika på tv:n så snart han bestämmer sig för att sova eller helt enkelt somnar mitt under filmen, det brukar han oftast göra ;P

Nu är det verkligen inte lång tid kvar tills jag är hemma, tiden kommer nog rulla på rätt snabbt tills det är lördag och man sitter på tåget/bussen upp till lilla Sollefteå igen. 4 dagar kvar om man räknar med idag, men så i morgon då man vaknar är det bara 3 :D Pappa lät lite besviken då jag sa att jag skulle hem till Thobias den kvällen då vi anländer i Sollefteå, så jag får se om jag ber honom hämta mig ist så han får ge mig denna bamse-mjuk, som han så fint kallar det ;) Han är så söt min lilla pappa, min älskade pappa. Helt underbar, älskar honom så otroligt mycket! Min lilla gos-björn :)

Nej undra om man ska leta fram stekpannan och slå ner Thobias så han däckar av för natten? ;) Nee så dum är jag faktiskt inte, tror jag iaf! Haha. Well, sov gott, det tänker då jag göra så snart john blund kommer och slänger sitt "sömnpulver" över mig :) Natti natti.


puuh

16 december 2008 kl 19:47

Nyss hemkommen från gymmet, helt död i kroppen, dock så känns de konstigt nog mest i armarna :P Är väl sedan i förrgår som den håller sig kvar. Vi gick hemifrån vid 5, så när vi kom fram var det full knökat där, sämsta tiden någonsin tror jag, alla slutar jobb/skola kring 4 så sen går dom dit. Alla maskiner var upptagna i princip, men det försvann folk ganska snabbt, som tur va. I morgon blir det nog tyvärr kring samma tid igen, då stänger dom även ner en timme innan för att ha en aktivitet i gymmet för dom som anmält sig till det. Men vi hinner gymma ändå :)

 Köpte en Allevo bar innan vi gick hem, nyttig, eller nyttig o nyttig, nyttigare än annat iaf. Så köpte jag även en Wasa sandwich med smak av sour cream, var väl okej, trodde dom skulle vara godare men men. Var den gröna mackan här nere på bilden. I morgonbitti hoppas jag på lite resultat på vågen, men man ska ju inte hoppas för mycket, då blir man bara så besviken. Det återstår att se. Men jag håller tummarna iaf :)

 


städat

16 december 2008 kl 13:39

Har damsugit lägenheten lite grovt, skulle ju göras i söndags men då var vi alldeles för upptagna med massa Harry Potter tittande. Så igår vet jag inte riktigt varför det inte blev. Men på fredag ska det STOR städas, hela lägenheten ska bli kliniskt ren, om de nu är möjligt :P Vi ska vända lägenheten upp och ner. Är skönt att komma tillbaka hit sedan igen efter jul och det är rent och fint.

Var ju på KFG i morse, lika värdelöst som jag trodde att det skulle vara. Var väl där i ca 30 min och sen fick man gå. Lubbade nästan ut därifrån, är så less på att måsta vara där och få information som man redan fått. Tack och lov så är det typ 3 veckor tills nästa träff, sweeet! Men de lär inte bli mycket andra ändringar då, än vad det är nu.

Idag ska vi på gymmet och köra mage & rygg, det tråkigaste som finns. Men först ska jag springa lite, innan man kör igång med det, så det blir nog bra det med till slut. Blir nog inte förren vid fem - halv sex vi går dit. Dom slutar skolan så sent idag, lite drygt. Så jag ska ha lagat middag tills Thobias kommer hem, frågan är bara vad? Har absolut ingen aning om vad jag ska göra, känns bara som man lagar samma och samma mat hela tiden. Ska bli skönt att komma hem så man slipper laga mat ett litet tag ;) Hihi.

Undra vad man ska fördriva resten utav dagen med? Finns absolut ingenting att göra, är riktigt spy-less på att inte ha något att göra om dagarna. Vore så skönt att ha ett jobb att gå till, få lite pengar i slutet av månaden, det vore underbart det kan jag tala om. Får väl se om jag kommer att komma ut på någon praktik efter jul här nere, funderar på att höra om jag kan få ha praktik hemma i Sollefteå samtidigt som Thobias har sin, om man nu får göra så? Jag hoppas det iaf, vore skönt!

Nej nu ska jag se på dokumentären "Han kallades kannibalen", hoppas den är bra.

Tjing!


morgon

16 december 2008 kl 09:52

Ursh, idag ringde min väckarklocka först vid 8.30, sen snoozade jag ända fram till 9.15. Trött som ett as, tvungen att kliva upp bara för att gå på KFG idag igen..Lika värdelöst som vanligt kommer det vara om inte värre, idag ska vi tydligen äta pepparkakor, nog för att det är jätte gott, men inte såhär dags när man nyss vaknat. Nej blä, skönt att de är sista gången på KFG nu innan jul, är så less på skiten..


löpning

15 december 2008 kl 16:32

Är stolt över mig själv för tillfället, sprang i 10 min, vilket låter otroligt löjligt men för mig är det en stor bragd. Jag som knappt orkade 2 min förut. Nej det känns jävligt bra måste jag säga.

Just nu väntar jag på att potatisen ska koka klart så jag kan göra potatismos & fiskpinnar. Jag älskar det, så himla gott! Så ska man ha salladsdressing till, låter nog konstigt men så gott. Skalade en heldel potatisar så de borde bli en portion över, då kan jag äta den i morgon igen :D

Är helt slut i kroppen, är trött och hungrig som ett as. Skulle kunna gå och lägga mig och sova ett tag känns de som, även fast jag vaknade 11.30 i dag. Men de blir nog bättre efter att man fått i sig lite mat i magen. Jag hoppas det iaf.

Bara 5 dagar kvar nu tills jag är hemma. Wiiiie! <3


and of we go

15 december 2008 kl 12:32

Ska alldeles strax röra oss bort till gymmet, "killarna" slutade vid lunch idag så vi kan träna nu ist, skönt att ha det bortgjort faktiskt, blir mer av kvällen kvar då :)

Inatt har jag sovit som en värsting törnrosa, vaknade till och kollade på klockan, den visade 11.30, Thobias slutade skolan 11.50, så jag tänkte vara duktig och ha städat innan han kom hem, men när jag klivit upp och gjort de vanliga "morgon rutinerna" så klev han innanför dörren, så det sket sig med städningen innan han var hemma. Så det får bli senare i eftermiddag ist.

Nej nu ska jag packa min gymväska så den är redo för att gå :) 


kväll

14 december 2008 kl 22:13

Var ju som sagt på gymmet ikväll, körde armar och axlar + lite kondition. Märkte lite på mina ben idag att dom blivit lite smalare, me like. Var väl i gymmet lite drygt över en timme sedan var man helt död i armarna. I morgon ska vi köra ben, det tycker jag låter väldigt bra, få bort en massa fläsk därifrån. Man borde ju ha kommit i ganska bra form om man fortsätter såhär tills i sommar. Hoppas det iaf!

Vi var på Coop Extra efter gymmet och köpte lite nödigheter, så hade dom lösviktsgodis för 49 kr kilot, så då blev vi bara tvugna att köpa lite. Dumt gjort men, ibland måste man bara få lite gotta. Jag har gett mitt godis till Thobias så han ska gömma sin påse och det jag hällde i hans i morgon så jag inte får för mig att äta av de, jag bad honom först att ta med det i sin väska på skolan men så sa han att han kan gömma den ist. Bara jag inte hittar den, vet ju själv hur jag blir om jag ser en massa smarrigt godis, då måste man ju bara smaka lite, som oftast blir en massa. Inte bra alls, så den får vara gömd för mitt eget bästa. Låter som värsta godis-missbrukaren, iofs är jag nog det också, men jag gör bara mig själv en tjänst när jag ber Thobias gömma den för mig.

Nu är det inte länge kvar tills jag kommer hem, 6 dagar, sen finns jag hemma i lilla Helgum eller i Sollefteå hos Thobias familj, lär bli en heldel i Långsele med hos min Linda ;) Ska bli såå skönt att komma hem igen, längtar riktigt mycket. Komma hem till alla nära & kära, man känner sig verkligen som hemma där, det vore ju iofs väldigt konstigt om jag inte gjorde det eftersom jag är uppväxt där. Jaja, i vilket fall som helst så ska det bli riktigt skönt :) Ska passa på att åka en massa i backen med, är ju tydligen tok mycket snö där uppe nu, blir skojigt :D Så måste man ju bygga en skit stor snögubbe med, hela min familj är inräknad i det projektet ;D


harry potter

14 december 2008 kl 14:05

Igår gick Harry Potter och hemligheternas kammare på 5:an, så jag såg den och sedan var jag bara tvungen att fortsätta se mer, såg Fången från azkaban direkt efter. Nu idag sitter jag och ser på den flammande bägaren. Var verkligen evigheter sedan jag såg dessa filmer och nästa film, Fenix orden, har jag nog inte ens sett, så den blir det till att se efter denna film :) Har typ glömt bort hur mycket som helst ur bäckerna, har inte ens läst dom två sista så jag tänkte se dessa filmer så man kommer ihåg vad som har hänt. Ska börja läsa 6:e boken så fort jag kommer hem till Sollefteå, den är nämligen kvar där uppe. Har kommit på att jag verkligen tycker om detta, spännande och fantasi-rikt :D

Har även tvättid just nu tills kl 17, sen ska vi på gymmet. Skönt! Blir nog kring halv sex skulle jag tro, äta middag först bara sen iväg :) 

Nej nu ska jag återgå till filmtittandet :)


utgång

13 december 2008 kl 14:24

Igår var en riktigt rolig kväll med många händelser. Det började med att jag och Thobias mötte upp Krille & Glenn utanför deras port, Glenn var rätt full redan då och Krille lite lagomt rund under fötterna. Så började vi gå mot residenset i slasket på vägarna, mina stövlar läckte in vatten så mina fötter var genomblöta när vi kom fram. Det blev en heldel spelande av Guitar Hero, riktigt skoj. Sen slog vi på tv:n och började titta på Idol, var bara jag och Thobias som hejjade på Kevin, resten på Alice. Glenn satt och röstade på Alice och då snodde Thobias hans mobil och röstade på Kevin så tog han tillbaka sin telefon och tänkte att han måste ju rösta på Alice igen annars är det ju jämt ut :P Så satt vi där i soffan och drack och hade det trevligt, sen fick många av killarna för sig att dom skulle lyssna på Ronne & Ragge så då försvann dom in i ett rum och lyssnade för fulla muggar medans jag, Robin och Ullrik satt kvar ute i soffan och pratade en massa. Sen blev det äntligen tid för att se vem som vann Idol, det gjorde ju självklart fantastiska Kevin. Jag och Thobias var ju glada där iaf ;P

Så sedan blev det dags för att gå ut, så gick vi och pratade, så kom vi in på Markoolio och det blev lite prat om honom och då sa jag till Robin att man träffar honom typ varje år i Sollefteå på juldagen för att han har familj i Kramfors. Så sa jag att förra året togs det ett kort på mig och Markoolio med min mobil, så skulle jag skicka över kortet men det gick inte hur än vi provade.

Så kom vi in på stan och då skulle vi på Stralight, men som tur var det fler än jag som protesterade på de, så Stefan sa att vi skulle gå på en liten pubb där det var kareoke, vi gick in och det var bara folk över 40 där så då gick vi mot lilla krog, jag, Thobias, Stefan och Robin gick in och så märkte vi att Krille & Glenn stod kvar där ute, dom var för fulla för att komma in. Så vi gick ut därifrån och gick tvärs över gatan till en annan liten krog, alla kom in och vi satte oss äntligen ner allihopa och beställde lite dricka. Så satt vi ner och pratade en heldel, så plötsligt kommer det fram en tjej till mig och säger att alla ska komma bort till "hennes" bord, så vi går och sätter oss där och då är det för att den där tjejen ville att en kille i vårt gäng skulle komma till henne :P 

Vi sitter där en stund sen märker vi hur Glenn står vid vakten vid dörren, vakten tänker slänga ut Glenn & de enda han tjatar om är att så fort han fått sin mössa så går han ut, vakten vägrar det och Thobias går fram för att dra undan Glenn och göra så han lugnar sig lite, då blir vakten helt cp och tar tag i dom båda och ordagrant så slänger han ut dom båda, utan att Thobias gjort nått som helst fel. Jag och Krille märker att dom står utanför så vi går ut, precis när jag går förbi vakten så hör jag han säga "jävla horungar" hur dum i huvet får man bli? När jag kommer ut till Thobias hör jag vakten skrika åt Glenn "Du ska få din mössa, möt mig på baksidan så ska jag bjuda dig på en öl och trycka upp den i arslet på dig" Vi ignorerar honom och styr vårt mot Donken.

På Donken beställer vi mat och vi sätter oss och äter, Krille får något fnatt och kan inte sluta skratta så alla sitter och skrattar åt honom, magen riktigt värkte efter det. Så efter en liten stund ser man Glenn hänga ca 5 cm från sin mat, hans huvud är princip nere i bordet. Så helt plöstligt börjar han blåsa på stripen, precis som att dom är skit varma, vilket dom inte var. Så börjar alla tok garva igen. Sen kommer en i kassan och frågar om vi beställt en Mc Feast, ingen säger något men Glenn vinklar sitt huvud som nästan ligger på bordet och tittar på henne, hon lägger "förpackningen" på hans brick och han tittar ner på den och säger "tack" då hon redan gått vidare :P Låter kanske inte så roligt men det såg hur roligt ut som helst. Han äter upp burgaren och sitter sedan och skrapar upp salladen i botten som har dressing på sig, med sina fingar, helt geggia tillslut. Tvingar honom att ta en servett och sedan går vi.

Vägen hem så latjade Krille & Glenn runt i snön som kom igår, rullade runt och hade sig, för att dom ordagrant ramlade ner i den, kunde knappt stå på benen. Väl utanför deras port säger jag och Thobias hej då och går hem till oss.

 Hade en riktigt rolig kväll, många händelser, som kanske inte låter så roliga men vi hade jätte roligt.

Så nu idag skickar Krille sms till Thobias och frågar om han sett hans plånbok, han har tappat bort den, som tur är så hade han bara sitt legg där, inga andra kort eller nå pengar så det var ju tur de. Han tappade den säkert i rullningarna i snön :P Haha.

Vägde mig i morse också, kändes jävligt bra, hade "bara" gått upp 3 hekto, så skönt att det inte var mera. Så nu är det äta nyttigt och träna tills på torsdag igen då det är julfest hos Krille & Glenn.

Blev ett väldigt långt inlägg. Tror inte någon har orkat läsa hit ner men, var bara tvungen att skriva av mig allt det som hände igår :P


snö

12 december 2008 kl 13:49

Det faller snö här nere idag, så nu är det lite vitt igen, yey! :D Hoppas de fortsätter snöa så det kommer mycket och får ligga kvar, men det är väl för mycket att hoppas på då man bor här nere.

Ikväll är det fest då, var tydligen inte här på bakgården utan det är på residenset borta på skolgatan. Tar ungefär 5 min att gå kan jag tro. Så de är ju ingen fara. Bästa av allt är att det förmodligen bara kommer vara folk där som jag tycker är helt okej. Så det blir nog bra det :) Ska vara där kring 7 tiden, så då hinner man slappa lite innan nu och fixa sig i god tid. 

I morse gick jag iväg på gymmet och stod bara på bandet hela tiden, väldigt skönt och bra. Men tiden går så jäkla sakta då man är där själv, men det måste ju gå på nått vis det med. I morgon blir de nog inget gymmande,  blir nog en slapp bakisdag. Så på söndag har vi tvättid från 12 till 17 så då blir det gymmet efter det någon gång. Köpte ju även ett halvårs kort igår så nu finns det inga undanflykter för att inte gå och träna, nu är man så illa tvungen, annars är det totalt slöseri med pengar. Bra att ha lite press på sig så man verkligen går dit. 

Köpte Guntrum Riesling på systemet idag, gott vitt vin :) Så har jag kvar lite av min box med Black Tower vin sedan förr förra helgen. Blir nog något sådant glas till maten :) Mumms!  

 

Har redan ångest över att ställa mig på vågen i morgonbitti, vet att då kommer man ha gått upp lite igen.. Idag när jag ställde mig så hade jag nästan gått ner till det lägsta jag var nere på för några veckor sedan innan Danne kom ner hit över helgen och det blev en mycket kaloririk helg. Men men, det är väl bara att ta sig i kragen så fort det går i morgon. Jobbigaste är bara att man är så himla suger på skräpmat dagen efter, det gör ju inte saken bättre direkt. 

Saknar min familj hemma nu, längtar massor tills jag kommer hem, vet att jag kommer få en bamsekram av pappa, han saknar nog mig 1000 gånger mera ;D hihi. Så Sara kommer nog bli glad av att se mig igen, man ser det i ögonen och märker det på hennes humör när man träffas :) Så mamma kommer också bli glad men hon visar det inte lika mycket, men jag vet att hon kommer bli glad, märks att hon saknar mig med :) 

Så har jag ju min "andra" familj, Ternedalarna ;) Lindas underbara familj som är som en andra familj för mig. Helt underbart att vara där, känner mig nästan som en av dom. Lääängtar sååå mycket efter min lilla Linda <3

 Har inte riktigt bestämtmig för vad jag ska ha på mig ikväll ännu, funderar på min rosa tubtoppklänning eller det svarta linnet jag fick från Gina igår.. Är i valet & kvalet, men när jag gjort mig i ordning med smink och håret fixat och provar båda så blir det nog genast mycket lättare. Brukar bli det när man gjort allt annat klart först. Hoppas att det blir en bra kväll ikväll, tror nog det blir de :) 

Ha en underbar helg alla! :)


..

 11 december 2008 kl 19:38

Har varit och tränat nu på eftermiddagen och sen när jag kom hem så gjorde jag pyttipanna med gräddsås, var inte den pyttipannan som jag tycker om utan någon annan så det var inte så gott faktiskt.. Men men.. Köpte även lite bananer och clementiner på vägen hem, har kommit jul-clementiner nu, så  jäkla gott. Men några av dom var jätte hårda så de åkte direkt ner i soppåsen. Får väl se hur många av dessa godingar som är ätbara.

I morgon ska jag träna medans T är på skolan och sedan möta upp honom när han slutat, så ska vi gå på systemet och inhandla lite inför kvällen. Festen vi ska på är i ett hus på andra sidan av bakgården här, så det tar ca 1 min att gå dit, skönt :P Blir nog bara killar som det verkar och så jag, men det funkar ju det med, rätt många där som man "känner" lite nu iaf så det är ju skönt :) Blir nog lite Black Tower vin i morgon för min del, är nog de "nyttigaste" alternativet, om man nu kan kalla det nyttigt?! :P Hahah. Snarare gå-upp-i-vikt-en-massa  - dricka :P 

 Aja får väl ta det "bakslaget" och köra hårt fram till torsdag igen då det är julfest :P 


linnet/klänningen

11 december 2008 kl 13:21

Nu har det/den kommit :D Var riktigt fin faktiskt på, var lite rädd för att man skulle se tjock ut i den men det gjorde jag inte. Iaf inte enligt mig :P Var ju en väldigt bred mudd där ner som satt åt så den markerar precis under "ballong effekten". Nöjd är jag, men jag tror dock inte att det blir så att jag kommer ha den på julafton, tror den blir lite för "vågad" just då, är mer ett fest plagg :P Får väl rota fram nått annat ur garderoben som man kan ha.. Kikade nyss men inget liksom "klickar" så jag får väl se hur det blir.

I morgon är det förmodligen utgång här, ska vara fest hos några ur klassen till Thobias. Så då blir det att vi ska dit o sen får man väl se vart folk tänkt att gå, går dom på Starlight så kan man lika gärna gå hem, det suger. Ursh! 

Så på torsdag nästa vecka ska det vara en "julfest" hemma hos Crille & Glenn så då blir det fest igen. Det roliga är att dom ska ha lite julmat och så måste man ha på sig tomteskägg för att komma in, men jag har sagt att jag max kommer ha lite glitter i håret, det är ju lite mer tjejigt-juligt. Så får man väl se hur många som ens kommer ha på sig någon sådant. Jag kommer som vanligt inte äta nått av julmaten, det är äckligt. ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT ÄCKLIGT!!!  :P


väntan

11 december 2008 kl 12:44

Sitter och väntar på posten, självklart är den försenad när man väntar på något. Lagomt störigt! Thobias gick nyss tillbaka till skolan och då skrev han ett sms om att han såg en postcykel, så det är väl på G iaf. :) Bäst för dom att dom cyklar fort ;P

Håller även på att koka kyckling nudlar ;D gott!

Sen ska jag baka lite mer bröd tror jag, om jag kommer till skott någon gång :P Annars blir det lite städning ist :)


tortellini

10 december 2008 kl 18:52

Efter träningen så sprang vi in på Coop Extra och inhandlade tortellini i en "färdig" kartong, man tilsatte bara vatten och smör till såsen och kokade tortellinin i typ 15 min, sedan var det bara att hugga in. Riktigt gott med denna maträtt faktiskt, samtidgt väldigt lättsam :)

 

Thobias har precis kraschat ner i sängen och ska sova en timme, han är en liten vekling han ;) Hihi. Han är så söt då han sover min lilla pojke <3 Så nu ska jag väl bara sitta och se på tv eller fördriva lite tid här, om det finns något att göra vill säga. Man blir fort uttråkad vid datorn, man kollar sina "sidor" och sedan finns de inte så mycket mer att göra.  Boooring. Nu önskar jag mer än någonsin att man hade någon kompis här nere som man bara kunde ringa och höra om vi skulle hitta på nått.. Hade varit skönt.

Precis pratat med Malin också om jul, allting verkar skita sig.. Måste på nått vis få farmor att vilja åka till stan och fira jul där ist, blir ju logiskt sett mycket enklare för henne. De enda hon behöver göra att att sätta sig i en bil och åka dit, tex med mamma o pappa. Sen åka hem med dom med, då slipper hon ju allt annat runt omkring. Tror inte riktigt hon förstår att det blir lite lättare för henne att få åka någonstans ist för att vara hemma och måsta göra lite saker.. Aja, hoppas verkligen inte att det blir en jul där bara min familj kommer vara hemma hos farmor och att andra delen är i stan.. vore så tråkigt..

 Sitter och kollar massor på plagget jag beställde från Gina igår, jag är helt förälskad. Hoppas verkligen den sitter bra på mig.. Vill så gärna ha den, så jag kommer bli så besviken om det inte går.. Men kläder från Gina i min storlek brukar nästan alltid sitta bra, det är inte så varjerande från plagg till plagg på storlekarna där, har man M, L tex så är det nästan helt säkert att man kan ha de om man provar där, andra företag kan ha så olika från plagg till plagg på samma storlekar, men där brukar det vara bra. Så jag håller tummarna på att den ska komma i morgon :) 

Ikväll klockan 20.00 så är det Bonde söker fru igen, tycker det går lite långsamt, vissa avsnitt så är det ingen som åker hem och när det väl är någon som åker hem så är det bara typ två "par" som får välja bort en person. Varför ska inte alla välja bort någon varje vecka för? Varför är det bara typ 2 åt gången? Äh, skitsamma, jag tycker om programmet ändå, måste se det :)

Nej nu ska jag sätta mig framför tv:n och titta på Gränsbevakarna Australien. Ha en bra kväll allihop, jag vet en Sara Elfgren som har det bra ikväll iaf ;) Hihi. Hoppas det går bra för er gumman.


nudlar

10 december 2008 kl 12:39

Har kommit på att jag tycker om nudlar ganska så mkt, köpte 2 packet i förrgår , så igår käkade jag ett paket till lunch och nu håller jag på att koka det andra till lunch. Räksmak och kyckling smak ska det vara, annars är det äckligt med nudlar. Iaf de sorter jag testat på.

Har fått leveransbekräftelse från Gina Tricot så har jag tur så kanske jag får det i morgon eller så på fredag :) Tycker klänning/linnet är så himla snygg, jag bara måste kunna ha den/det.

Ikväll blir det gymmet igen, igår blev det inget. Fick vara en liten vilodag då, hade fortfarande världens träningsverk i magen och Thobias hade i armarna så vi var två gammlingar typ :P Skulle behövt hemtjänst nästan :P Så idag är ju sista dagen då vi har gratis träning med, får se hur det ser ut med pengar innan jul, så kanske man kan köpa ett halvårs kort innan dess, det höjs med 100-200 kr efter årsskiftet så det är ju lite surt + att det är en medlems avgift på typ 100 kr. Blir så less över att allt ska handla om så mkt pengar, gaah!

Nej nu till nudel-ätning :)


grinig

9 december 2008 kl 19:45

När jag äntligen hämtat hem det otroligt efterlängtade paketet så visar det sig att kläderna är totalt åt helvete. Jag blev så förbannat grinig.. Hur länge har jag inte suttit och väntat och väntat, så är det bara skit av de. Får skicka tillbaka båda plaggen i morgon. Men så satte jag mig direkt framför datorn för att letareda på en ny klänning att ha på jul/juldagen. Hittade efter några timmars letande ett linne på Gina Tricot, som kan användas som en klänning. Den är så fin så jag hoppas verkligen att den sitter som en smäck nu, annars tänker jag gå in i protest och ha mjukisbyxor och tjocktröja på jul :P Hahah nej men, kommer bli lagomt less om de inte går nu heller. Denna gång kommer leveransen gå betydligt fortare, ska ha varorna hemma inom 2-3 dagar. Haléns tog de ju nästan 2 veckor, ursh, dålig service säger jag bara! Så nu hoppas jag på att min/mitt underbara klänning/linne kommer innan fredag :) Ska även kolla efter någon röd ros eller något att sätta fast för att få den mer "julig" :)


:D

9 december 2008 kl 16:04

Har jag inte världens bästa pojkvän så säg! När han kom hem från skolan så hade han köpt den lila plånboken jag talade om i föregående inlägg. Ni anar inte hur glad jag blev, den är så himla snygg. Försökte ta kort på den men den såg mer blå ut på korten än i verkligheten så dom raderades. Men Thobias sa att den kommer synas på hela stan, så ni kan ju tänka er vilken lila färg den är :D Lovely!

Nu håller jag på att göra stuvade makaroner och köttbullar till min T, så ska jag äta upp korvstroganoffen som blev kvar sedan igår. Sedan ska vi gå och hämta packet på posten, har väntat och väntat hela dagen, tiden går så himla sakta då man väntar på något. Riktigt irriterande faktiskt :P


julklappar, check

9 december 2008 kl 12:51

Nu har jag varit på KFG och direkt efter gick jag och inhandlade den sista julklappen, till min lillasyster. Det blir hon nog glad över, tror de passar henne som person :) Jag kan ju inte skriva vad det är heller för hon läser ju min blogg ;P Så den ska jag alldeles strax slå in så har jag gjort klart allt sådant :) Eller ja, det är en liiiten grej som ska fixas till pappa med, det kan jag göra här hemma så det är ju inga problem :) Så köpte jag även en liten söt anteckningsbok som jag ska fylla i recept i, så jäkla drygt att ha papper med massa recept liggande lite var stans. Hade beslutsångest när jag skulle välja block, fanns så många att välja på men inget som riktigt "klickade", skulle ha funnits något med en döskalle på, men icke då :P Men men, den det blev var väl helt okej iaf. 

Så hittade jag vääärldens finaste plånbok, en lila lack plånbok på Åhlens, jag blev kär vid första ögonkastet. Har dock inte pengar till den just nu så jag hoppas på att den finns kvar efter jul då man kommer tillbaka hit ner igen.

Fick ÄNTLIGEN min avi på posten idag, så efter 17.30 ska jag hämta ut mitt efterlängtade paket från Haléns, finally! Har väntat och väntat hur länge som helst nu. Så nu är det bara att hoppas på att kläderna passar också, annars blir det skit! Då har mina "klädplaner" gått i stöpet. Aja får väl vänta och se hur det går, håller tummarna. 


kfg

9 december 2008 kl 09:39

Bär av till KFG gå om ett tag.. Det vet ju alla redan vad jag tycker om det. Tur att det bara är en gång till nu innan jul, så man slipper detta ett litet tag iaf.

Nu till sminkning och hårfixning. Tjing!


träning

8 december 2008 kl 19:16

Har varit på gymmet nu ikväll, kom väl hem kring sex skulle jag tro. Stod på bandet och körde även lite benstyrka. Men ack vad ont det gör i magen, har sån förbannad träningsverk sedan igår. Hugga, skulle inte förvåna mig om det är dubbelt så  mkt i morgon, andra dagen är ju värst.

Gjorde ju som sagt korv stroganoff till middag, blev hur gott som helst :) Mumma, så blev det även lite kvar så jag kan äta det i morgon igen till middag, yummi! 

Min älskade Linda har rensat sin garderob på kläder idag och gissa vem, vem som har första tjing på att roffa åt sig kläder? :D Jag, jaaaaaaaag :D Hon är underbar min lilla gumma! Det bästa är ju att vi har i princip samma storlek på kläder med så det är ju fantastiskt, så har vi ju även samma smak på kläder med så detta blir som julafton för mig då jag kommer hem och ska spana in :D Yey! Kan knappt vänta på att få träffa henne, saknar min Linda så otroligt mycket. Ängeln i mitt liv <3 Håller tummarna allt vad jag kan för henne tills i morgon, hoppas att det går som du vill att det ska gå älskling <3


pain

 8 december 2008 kl 12:19

Idag infinner sig världens värsta träningsverk i min mage, det var en liten kamp att ta sig ur sängen i morse, sätta sig och ställa sig upp. Fy vad ont det gör. Ikväll när "killarna" slutat skolan så ska vi på gymmet, får väl se hur bra det kommer gå för mig, i värsta fall finns jag nog i ett solarium. Vore skönt att få lite färg och inte likna ett lakan. Men första prioritet är ändå träning så får vi väl se hur de går, tränar kanske lite o solar sedan.

Idag ska jag göra korv stroganoff & ris till middag, var evigheter sedan jag åt det. Är ju så förbaskat gott, om jag hade kunnat utan en massa konsekvenser så hade jag ätit upp allt själv. Haha nej men det är ju så  himla gott så man vill ju äta massor. Mumms!


2:a advent

 7 december 2008 kl 15:44

Idag får man tända det andra ljuset, har dock inte hunnits med i detta hushåll än, blir nog till middagen. Thobias ska göra dagens middag, tjockpankaka med bacon i, jag tycker dock inte om det så jag ska få tunnpankaka ist :) Gott.

Har inte blivit någon sväng till gymmet idag, körde en hela massa egna övningar hemma ist, älskling hjälpte mig och puschade på mig hela tiden. Så nu har jag träningsverk i magen och i ryggen, i morgon är jag nog sängliggande :P 

Städning har vi även hunnit med idag, ursha vad tråkigt det är, men det måste ju göras. Skönt att det är rent också, så man slipper allt hår av Sesam på golvet och dammet som viras ihop med hans tussar :P Haha. 

Nej i morgon får det allt bli gymmet, annars blir jag grinig :P 


night time

6 december 2008 kl 23:51

Det blev bakning av filmjölkslimpor idag, så gjorde jag även räkcocktail till middagen, som en liten efterrätt, man brukar ju oftast ha det till förrätt men vi hade det efteråt. Gick lika bra det :) Mumma!

Har nyss kikat på lite House, ack vad bra det är. Frågan är lite hur det kommer att gå med House och Cuddy? Är nyfiken på hur det går.. Den som lever får se. T sitter och tittar på 28 dagar senare just nu, dom som känner mig vet att jag inte kan titta på sånna filmer innan jag ska sova, då blir det en hejdundrande sömnlös natt. Ursha, är så jäkla mörkrädd redan och sedan att man nyss sett en zombie film innan gör verkligen inte saken lättare. Ska försöka tvinga honom att vi ska se nått annat, för vi har faktiskt sett denna film förut och så slipper han ju hålla sig vaken i evigheter för att jag ska måsta somna först annars :P Haha. Man är bra löjlig egentligen, men är man riktigt jäkla mörkrädd så är man.

I morgon bli det städa och sedan gymmet efter kl halv 2, dom öppnar nämligen inte förren då. Funderar på att gå dit vid halv 3, det känns som en bra tid enligt mig :) Får se vad karl tycker om de. Har han lika mycket träningsverk i magen som nu så kommer jag att få gå helt själv igen, men de går väl det med. Tråkigt bara.

Ikväll har det varit en riktig syndar-kväll, har ätit korv med bröd till middag + räkcocktailen efter, sedan blev det Cola Zero, Breake och lite Daim. Ursha, i morgon lär jag inte vara lycklig för fem öre då jag ställer mig på vågen.. Att helgen ska vara så svåra att hålla igen på, att man inte bara kan hålla igen som på vardagarna?! Nej nu är det färdigt "syndat" för denna helg, annars kommer de inte att gå bra.

 Undra om man kommer ha gått ner något mer tills man kommer hem till jul, skulle kännas bra. Men blir det inte så så får jag väl bita ihop i vilket fall som helst. Kan ju inte mer än försöka, går som inte på nått annat vis. Så tar ju "prova på en vecka" på Friskis & Svettis slut nu på onsdag. Får utnyttja det så mycket som möjligt innan dess och sedan köra lite egna övningar hemma. Sen efter jul är det ett måste att köpa ett gymkort, annars blir det bara skit. Hoppas på att man får lite pengar med i julklapp så man har råd att köpa det :P

Nej nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och tvinga Thobias att se på något bra med mig!

Natti natti. :)


morgonstund har guld i mun

6 december 2008 kl 12:28

Dåligt ordspråk tycker jag.. morgonen är en pina, särskillt dom tidiga mornarna när man bara måste kliva upp, hugga! Men idag var vi duktiga här, klockan var ställd på 10, så var det bara att kliva upp och byta om till träningskläder och sedan bege sig till gymmet, känns bra att ha varit där. Vi var helt själv där idag, alla andra som var där var på yoga, det är nått som varken passar mig eller Thobias :P Så jag stod på bandet största delen av tiden, sedan även lite styrka för benen.

Nu har vi tvättid, igen.. Suck! Det drygaste av allt är att en av maskinerna är trasig, så nu tar de ännu längre tid än vad det skulle ha tagit igentligen.. Aja. Ska väl ta och städa lite idag med, eller så får det bli i morgon. Hade ju tänkt att slänga ihop 2 till filmjölkslimpor, vet dock inte om ingredienserna räcker, kanske får gå och handla lite smått. 

Prick 2 veckor tills jag är hemma i Sollefteå nu, gooood!


imponderad/förvånad

 5 december 2008 kl 18:30

Jag är helt paff över mig själv, eller i själva verket jätte imponerad & förvånad. Jag städade undan i lägenheten och sen helt plötsligt så bestämde jag mig för att pallra mig till gymmet, helt själv med ipoden. För det första så är det svårt att komma iväg, så tråkigt att vara där själv och för de andra så glömde jag ipoden :P Men jag förstår mig inte på mig själv ibland, så häftigt att jag pallrade mig dit innan ens T hade kommit hem, hade ingen som tjatade på mig om att gå dit utan jag bara gick. Väl där så stälde jag mig på löpbandet och körde programet "vikt minsking" i 20 min, sedan direkt efter slog jag på programet "kondition" och där är jag så förvånad, först går det sakta på hastigheten, sedan ökar den upp till 5,6 och då är det snabb gång för mig, sedan ökar den upp till 6.1 och då kände jag att man kanske kan testa och springa på den hastigheten, det gjorde det. Jag stod alltså och sprang på bandet i några min, JAG gjorde det. Jag som hatar att springa och aldrig sett nått bra i det hela, dessutom med världens sämsta kondition. Är stolt över mig själv faktiskt, känns jävligt bra!

När jag kom hem så tyckte Thobias att jag varit så duktig som tagit mig dit på egen hand, han trodde aldrig att jag skulle göra de. Så kände han sig dålig som inte tänkte gymma nått idag så han bestämde sig för att han ska ut och springa sen, får väl se hur det går med den saken ;P hihi.  Men han var imponderad över mig, att jag gjort det helt själv och att jag t o m sprungit lite ;D För mig är det stort, att springa, jag som hatar allt som har med springning och göra.

För en gångs skull så är jag nöjd med mig själv :)

Glömde bort lunchen idag, var så mkt som skulle göras, bakning, disk, städning, packa väska till gymmet, byta om. Så det blev som bortblåst, så när jag kom hem från gymmet så smakade jag en bit av limpan, ack va goda dom var :) Så åt jag spagetti & bea med svartpeppar till middag, mumsigt värre :)

Är bjudna på fest ikväll men då är ju träningen som bortblåst, då går man upp i vikt och det vill jag verkligen inte. Så det blir nog lugnt ikväll, mys med älsklingen <3


filmjölkslimpa

5 december 2008 kl 14:09

För tillfället står det 2 st filmjölkslimpor på bänken och kallnar, väntar på att ätas upp ;). Doftar underbart gott måste jag säga. Älskar detta bröd, tänker på mitt kära hem i Helgum, när mamma brukade göra dessa limpor så var de slut i ett naffs, så lär det nog bli här med, om jag känner mig och Thobias rätt ;P Igår fick jag äntligen tag på den efterlängtade bikarbonaten, den var slut på Coop Extra tidigare i veckan när jag skulle köpa den, men igår så :) Så fort T gått tillbaka till IUC igen efter lunchen så slängde jag ihop alla ingredienser och geggade ihop det, jäkla kletigt var de, men lätt värt det. Ska nog göra 2 till ikväll eller i helgen. Så skönt att det bara är att frysa in dom och sedan ta fram en kvällen innan man ska ha igen, sweeeet! :)

Blir nog tvungen att träna helt själv ikväll på Friskis och Svettis, Thobias har massa träningsverk så han tänkte ha en vilodag från gymmet och gå ut och springa ist. Tråkis :P Men men, jag får se om jag går dit själv då eller kör lite övningar hemma själv, får se hur det blir, nått måste jag göra iaf, annars kommer man ju att tappa det man gjort hittils. Skulle vara skönt att gå på gymmet men det är ju så himla tråkigt att vara där själv, men det är väl bara att bita ihop och ta med ipoden och poppa massa hårdrock :) 

Är ju Idol ikväll med, som jag sagt 1000 ggr redan så vill jag se på det med min Linda men men.. Kommer nog bli en jobbig kväll ikväll och se på det, jag vet inte riktigt vem jag vill som ska åka ut.. inte Kevin iaf, jag hoppas att han vinner hela skiten, Robin har ju även växt i mina ögon så då tror jag att jag tycker att Alice ska åka ut. Tycker hon har för barnslig röst, men visst hon är duktig men inte riktigt min typ av sångerska. Återstår att se hur det går. 

Spelar jätte hög hårdrock här hemma för tillfället då det bara är jag hemma, Sesam också förstås men han ligger på sitt katträd och sussar på översta hyllan, så ingen gnäller när jag spelar :D Lovely! Såg på Scrubs här om kvällen och då spelades Cat's in the cradle, hade glömt bort den låten nästan, så jag laddade genast hem den med Guns 'n' Roses, älskar den och idag har den spelats ett X antal gånger :D Underbar låt!

Ha en trevlig helg.


iiiiiiih

4 december 2008 kl 18:25

Jag har så ont så ont. Benen gör ont i minsta lilla rörelse, körde enbart ben idag på gymmet. Så jag kommer vara helt lam i morgon skulle jag tro, undra vart man kan få tag i en rullator? ;P Stod mesta dels på löpbandet idag och även på stegmaskinen, sen körde jag lite ute bland redskapen för benen. Hugga säger jag bara, ont!

Har blivit ännu ett "problem" kring jul nu.. Vet inte alls hur det blir än men jag hoppas för ALLT i världen att vi inte ska dela upp oss, kommer bli så himla tråkigt då.. Det underbara med julen är ju att hela släkten ska vara samlad och ha de mysigt allihopa. Så jag hoppas verkligen att det blir så med!

Nej nu ska jag pussa massor på min absoluta favorit, min älskling Thobias. Min kärlek för honom är helt obeskrivlig, du är bäst älskling <3


aj!

4 december 2008 kl 13:16

Idag är benen onda, huvva, kliva upp ur sängen var en pina.. AJ AJ! Så idag när dom slutat skolan och dom fått i sig lite käk så ska vi iväg och träna igen, blir mycket i konditionsrummet för mig tror jag. Känns bra att vara där, man vet att man gör någon nytta. Ska bli skojigt, me like to be there :)

Kan inte beskriva med ord hur ledsen jag är för din skull Dan. Jag hoppas verkligen att du tar dig igenom detta på nått sätt och vis ändå.. Ska hjälpa dig så gott det går, jag är ingen höjdare på detta, men så gott det går som sagt. Finns alltid här för dig om det är något. Vi får väl se hur morgondagen ser ut, jag hoppas det blir som det är tänkt iaf :)


träningsverk

3 december 2008 kl 16:57

Nu kan jag tala om att det känns att man lever.. Körde mest bara ben på gymmet, nu känns dom som spagetti :P Hahah nu är jag slut som artist (som min pappa  brukar säga) ;) I morgon kommer jag nog inte kunna gå, kommer gå som en gammal tant eller nått ;P Hahah, så ska vi dit igen i morgon efter att "pojkarna" har slutat skolan. Blir bra detta, känns skönt. Bra att träna sig litegranna, så man känner att man gör något vettigt iaf. Ska försöka jobba upp en kondition så jag tillslut kan springa lite :P Hahah, just nu är jag nere på noll verkligen, NOLL! Körde en rätt rolig maskin där idag, det kändes som man åkte skidor och hade stavar, man skötte takten själv så det var väl okej men de bästa var nog löpbandet och segmaskinen ändå, dom gillar jag.

Skulle kunna lägga mig och sova nu, helt matt i hela kroppen. Tragiskt! Kommer nog vara så i några dagar tills man kommer in i det hela. Ett månadkort kostade 250 kr, lite skilldnad från att träna i Långsele hemma :P Heheh. Men men, de ska väl gå på nått vis, hoppas jag.

Nej nu ska jag ligga och se på tv/film heeela kvällen utan att ha dåligt samvete över det, för de har jag faktiskt förtjänat idag ;D

Simma lugnt! 


träna

3 december 2008 kl 12:57

Tro det eller ej, om en halvtimme ska jag, Thobias, Crille och Glenn gå och träna på Friskis & Svettis. Ser faktiskt fram emot det riktigt mkt, dock lär jag vara den klenaste i världen, evigheter sen jag tränade sist. Jag och Thobias fick två små blad då vi flyttade ner hit, 1 vecka gratis provapå på Friskis & svettis, så nu ska vi väl utnyttja den och sen vet jag inte hur det blir, skulle vara bra att ha ett träningskort, men pengarna är inte flödande för tillfället om jag säger så. Efter jul är det planerat att köpa ett iaf, då blir de nog månadskort för vi kommer ju pendla lite upp o ner i landet där på vårkanten, om de nu blir så att Thobias får praktik uppe i Sollefteå. Men annars lär de bli ett halvårs kort.

Har nyss bytt om så jag är fit for fight. Ska snart packa en väska med dusch grejor och ombytes kläder. Ska bli roligt som fanken :) 

Skriver nog senare om hur det gick, lär vara helt död efteråt :P Hahah.. Wish me luck! 


julkalender

2 december 2008 kl 18:00

Igår var då årets första avsnitt av julkalendern, det var pinsamt att se den. Nog för att den ska vara för barn, men nog fanken var julkalendrarna bra mycket bättre när jag var liten iaf. Det var en massa bra julkalendrar förut, nu dalar dom bara ner och längre ner för varje år som går. Jag som hade hoppats på att den kanske skulle vara lite se-bar iaf, gaah! Nog för att jag bara sett första avsnittet men jag höll på att dö dom små fjuttiga minutrerna, helt värdelöst! Ursh!

Har nyss ätit pyttipanna med gräddsås, igen :P Det är såååå fruktansvärt gott, med en massa svartpeppar på. Mumms! Denna fantastiska maträtt gör det inte direkt enklare för mig att gå ner i vikt. Men man får äta med lite måtta så kanske det går, får se hur det går. Hoppas jag gått ner till det lägsta jag har varit nere på, fram tills jul iaf, de skulle kännas skönt :)

Ikväll är det återigen en sådan värdelös tv-kväll, inget att se på.. Får nog bli en massa House på datorn ist, det går alltid hem hos mig :)

Nu är det bara 18 dagar kvar tills jag kommer hem till Sollefteå igen, wonderbar! <3 Ska krama sönder min Linda, min allra bästaste vän, min lilla go-gumma! <3


hemma

2 december 2008 kl 11:22

Har nyss kommit hem från KFG, var där i ca 40 min sen var det klart. Fick inte veta något matnyttigt idag heller.. Vet inte varför dessa tisdags-träffar hålls egentligen, man får bara veta saker vi redan fått reda på mail eller föregående träff. Nej fy vad tråkigt det är att vara där. Och för att inte tala om en smålänning som har vääärldens hårigaste rygg, idag hade han en persikofärgad tröja och en grön halsduk, grejen är den att tröjan såg för det första ut som en kärringtröja och för de andra var den ganska uringad där bak så man såg hans rygg litegranna och jag tror att ögonen höll på att pluppa ut då jag fick syn på hemskheten, jag lovar, jag överdriver inte, MAN KAN FLÄTA HANS HÅR PÅ RYGGEN!!!! Blääää! Han satt och drog upp tröjan mot nacken hela tiden och försökte täcka med halsduken, så han tycker nog inte heller om det. Men ursh säger jag bara, så jäkla äckligt med folk som har hår på ryggarna.

Just nu sitter jag och väntar på att posten ska komma, mitt paket med mina klänningar borde dyka upp nu vilken dag som helst, så jag tycker det kan komma idag. Så de så! Hoppas bara jag kan ha dom, skjort/klänningen är min största oro, den som är en storlek större än vad jag behöver ha. Den får inte sitta som en säck på, då får jag skicka tillbaka den för något sådant går ej för sig! 

Snart kommer nog älsklingen hem på lunch också. Skönt att han börjat i skolan igen, då kommer han hem på luncherna och då slipper jag vara ensam hela dagarna. Nog för att han bara är hemma i ca 40 min så gör det mycket att få träffas en sväng bara :) Me love him so much! <3


cleaning

1 december 2008 kl 13:01

I morse åkte Danne hem till Sollefteå igen, hans klocka ringde kvart i sju och den jäkeln lade bara händerna över öronen, han hade den högsta volymen på telelfonsignalen också och de enda han gjorde var att hålla för öronen så Thobias skrek lite på honom sedan kvicknade han till :P Man blev lagomt rädd när hans alarmsignal satte igång, jisses :P

Jag och Thobias vaknade vid halv 11 och då var det bara att styra upp det lite i lägenheten, ta bort madrass och sängkläder som Danne haft mm. Men det värsta av allt, DISKEN, det går inte att beskriva men vi hade inte många glas rena sen i lördags, fick ihop att det var kring 30 glas som var använda.. Alltså var det mycket folk här :P Thobias var duktig och diskade så stod jag och torkade massa glas, de hade inte funnits en chans i världen att dom hade fått plats i diskstället. Har blivit fet i helgen också, druckit massa vin, ätit pizza, chips och dipp. Har gått upp typ 1-1½ kg bara i helgen så nu jäklar är det till att banta igen.


1:a advent

30 november 2008 kl 13:32

Idag är det äntligen första advent, det infinner sig en sådan julstämmning i bara det ordet. Önskar dock att jag var hemma i Helgum och kunde dra igång lite julbak och pyssla på lite, mysigt värre.

Igår hade vi fest här, blev rätt många på sådan liten yta men det gick rätt bra iaf. Festen slutade dock för mig redan vid 11:a tiden.. :P Spelat ölspelet med vin, ingen hitt kan jag säga, i sånna mängder vin så blir man inte så kry kan jag tala om :P haha. När dom andra gick ut pendlade jag mellan toan och sängen någon halvtimme sen sussade jag så gott så, sen vaknar jag vid 2 av att Thobias ligger bredvid mig och tittar på mig, så frågar jag varför han inte väckt mig och hur länge han varit hemma. Han hade varit hemma en timme ungefär och stökat på en massa här hemma, men jag hade sovit som en stock :P Kände inte ens när han hoppade över mig i sängen och la sig, nej nej jag sov så gott jag :D Idag mår jag dock bäst, Thobias är rätt bakis, Daniel är på min nivå, har suttit och ätit överbliven fajitas sedan gårdagens middag, Thobias gömde sig i sängen medans :P Hahah. 

Idag blir de en lugn dag, lite slappa och ikväll blir det film med chips och dipp. Mumma! 

Take care <3


ändrade planer

29 november 2008 kl 13:15

Danne ringde nyss o sa att jag ska med ut ikväll för han hade köpt sprit som jag skulle tycka om så, jag har väl inget val då ;P

 Ska ha på mig klänningen jag fick av Thobias, ikväll. Jobbigt att den är så jäääkla v-ringad bara. Får dra ihop den lite så inte pattarna pluttar ut :P haha. 

I  morgon har vi tvättid också, blir nog en tuuung dag ;P


lördag

29 november 2008 kl 10:41

Har inte så mkt att skriva om idag, vaknade för ca 40 min sen och så har jag ätit frukost och suttit här och kollat runt lite. Sitter och sneglar lite på Miami Ink, fy fasen vad jag skulle vilja bli tatuerad av Kat, hon jobbar ju inte kvar där nu men jag såg på några gammla avsnitt o då var hon fortfarande kvar där. Hon är såå duktig, skulle vilja ha ett porträtt av någon, vet inte riktigt av vem men jag tror att det skulle vara någon väldigt nära anhörg.

Idag kommer ju som sagt Danne, tåget är framme vid 15.31, blir skojigt! Har dock bestämt mig för att INTE gå ut ikväll, drack ett glas vin igår kväll och åt lite godis, de har redan satt små spår på mig.. Gick upp typ 3 hekto. Sjukt! Så jag ska göra fajitas till middag idag och det är det enda jag får "unna" mig idag, 1 ffajitas till middag med lite gurka till.

Jag saknar min lilla Linda massor, önskar att hon också hade kommit hit idag.. Hade kännts så skönt i hjärtat, bara att veta att hon vore här. Men men, jag är ju hemma snart så då blir de nog en massa tid ihop med henne :) Massa myspys <3

Jag julpyntade lite här igår ju och ack vad mysigt det blev :) Tror dock att Sesam har varit i adventsljusstaken med tassarna inatt, hittade ett barr från mossan på golvet i morse så jag misstänker honom starkt ;P Ska agera polis senare och ligga och spana och se om han återvänder till brottsplatsen ;)

Fick en idé igår när jag satt och såg på tv, jag funderar på att byta till en ring i näsan ist för att ha en plupp, man fastnar ju överallt med den jäveln, den hugger tag i massa och det är INTE skönt för fem öre kan jag säga. Så om jag har en ring så finns de ju inget på den som gör att man kan fastna. Återstår att se hur jag gör, T gillade inte min idé men han vet ju inte hur ont det gör heller :P


helg

28 november 2008 kl 12:56

Ja nu är det äntligen helg, skönt! Då har man Thobias hemma och i morgon kommer ju Daniel, ska bli skojigt. Är prat om att gå ut, får väl först o främst se hur Daniel känner det han har ju varit på muckresa, på någon båt. Sen vet jag inte om jag ska dricka, känns som lite bortkastat all denna tid man "bantat" då, att dricka är ju inte direkt det nyttigaste, sen när man varit på krogen då lär man vilja ha nått käk och då blir det onyttig mat man går och äter.. Nja jag får allt se hur jag ska göra, vore gott med lite vin, kanske bara tar nått glas.. Skulle vara skönt om man kunde hålla sig fram till jul, så man gått ner mer innan.. Då kommer det ändå vara massa onyttigt hela tiden.. Men jag ska allt begränsa mig, inte så svårt med tanke på att jag inte tycker om julmat :P Men sen är det ju en massa godis o fika runt omkring med som man får se upp med litegranna. Det blir nog bra de där.

Har varit på KFG idag igen, hade "övning" på arbetsintervjuer, det är väl nyttigt men de känns fortfarande inte som man kommer någonstans.. Efter gruppmötet hade jag enskillt möte med min "handledare" och då frågade jag om man inte kan få gå ut på praktik efter jul iaf och det verkade inte vara någon omöjlighet.. Problemet är bara att få en praktikplats. Så jag ska kolla upp det där sedan :)

Ska ta och städa lite nu och julpynta så det är fint när Danne kommer i morgon. :)

Vet inte om jag kommer blogga något mer idag, får se om jag orkar. Men annars så får ni alla ha en helt underbar helg. <3


present

27 november 2008 kl 17:39

Idag har jag ätit väldigt lite och mådde nästan dåligt vid middagstid (kl 4 för mig) så kom Thobias hem och sa att vi skulle gå en sväng på stan och inhandla lite dricka till helgen, vi är riktiga alkisar här nere, tror du dina öron pappa? ;) hihi. Så fick jag en liten present av Thobias, vi gick på Lindex och handlade en svart klänning som dom skickat ut ett erbjudande om att endast idag kostade den 99 kr alla andra dagar typ 299. Så jag har fått ännu en klänning, lovely! :D Han är bra underbar min Thobias <3 Jag frågade varför jag fick de och då skrattade han högt och hade världes flin och sa "du hade ju namnsdag i förrgår, men jag väntar fortfarande på min present sedan jag hade namnsdag" ;) Hahah, han är underbar.

 Älskar dig mer än något annat gubben, du gör mitt liv till en mening <3

Idag har jag ätit

Frukost: 2 mackor, 1 kopp cappucino

Middag: Pyttipanna med gräddsås, 1 kopp cappucino


..

27 november 2008 kl 14:48

Idag har jag inte gjort i princip någonting. Finns inte så mkt att göra om jag säger så.. Men i morgon tänkte jag att efter jag varit på KFG så ska det börjas julpynta lite, så det ska bli mysigt :) Byta till julgardiner och sätta upp eljusstakar i fönstren, blir myspys.

Har även gjort en "överraskning" till Linda, får väl se vad hon tycker om det hela, om det är nått hon känner att hon är i behov av eller om det är bra som det är redan :) Det återstår att se. 

Nu har jag bara 1 julklapp kvar att fixa och det är till Sara, fixade Thobias julklapp tidigare idag så nu borde det vara bra men kanske ska köpa nån liten sak till bara, om jag hittar nått bra vill säga. Mamma och pappas julklappar är klara så de är bara som sagt Saras som fattas. Har ett hum om vad jag ska ge henne men inte helt säkert. 

Det är bara 23 dagar till jag kommer hem till Sollefteå nu, cant wait! Ska bli jätte roligt att komma hem. :)


kväll

26 november 2008 kl 19:09

Såhär på kvällen tycker man ju att det ska finnas något att se på på tv, men icke. Bara skit överallt, det är Dr Phil på tv 4+, men dom kör bara massa repriser där nu så jag har redan sett dom.. Blä! Men som tur är så är det ju iaf ett program som är bra ikväll, Bonde söker fru :) Me like! Roligt att dom har med en bög i år, förut har det ju bara varit personer som attraherats av motsatta könet, men nu har det äntligen kommit en homosexuell, det är roligt :D Inte för att jag på något vis alls är homosexuell utan för att man ser att det är mer accepterat nu, förut hade det varit en väldigt stor skandal att ha med homosexuella. Men nu så.

Haha min söta lillasyster har skaffat sig ännu en blogg och ska väl försöka skriva där, tror dock att det kommer funka nån vecka eller två, sen blir det precis samma sak som med alla de gamla :P Aldrig uppdaterade med andra ord.

Ställde mig på vågen i morse igen och till min lycka så har jag nu gått ner 8,1 kg, känns så jäkla bra, man börjar se lite resultat så de är riktigt skoj :) Hoppas det fortsätter gå neråt mer innan jag kommer hem till Sollefteå nu i jul, vore skoj om jag gått ner 10 kg tills dess iaf, är ju bara 1,9 kg så.. Det borde ju inte vara en omöjlighet :)

Har även beställt en skojrt/klänning nu ikväll som jag tänkte ha på julafton, hoppas bara den sitter bra så den inte är påtok för stor, var tvungen att ta en storlek större än den jag ska ha, min storlek var ju självklart slut.. suck! Men det blir nog bra i vilket fall som helst, i värsta fall så får jag sy in den lite och så ska jag ju ha ett brett svart skärp i midjan hade jag tänkt :) Det bästa av allt är att jag beställde en till klänning som är svart och med rätt bar rygg som jag ska få av min älskling Thobias i julklapp. Den fanns iaf kvar i min storlek så då hoppas jag verkligen att den sitter som en smäck :D 

Nej  undra om man ska ta och slå på en film tro, eller om man ska se på någon av alla serier vi har på datorerna  :P

Ha en trevlig kväll alla! 


färgat håret

26 november 2008 kl 11:47

Igårkväll fick jag ett ryck och färgade den välbehövliga utväxten jag hade, så nu är det svart och fint igen :) Älskar när håret är nyfärgat dels så luktar det faktiskt gott och dels så är det så himla fint när färgen är helt perfekt :) Kände för att göra mig "fin" idag så jag sminkade mig och gjorde iordning håret :)

Nej nu ska jag se på Hem till gården, tragiskt nog :P


*^*

25 november 2008 kl 11:41

KFG, jag kan inte mer än säga att det är hur värdelöst som helst. Kom dit, satt och lyssnade i typ 30-40 min, på saker vi redan fått veta genom mail eller från förra träffen, inget nytt som man inte vetat om tidigare. Jag förstår verkligen inte, jag gör inte de. Hur kommer det sig att vi måste komma dit varje tisdag när det ändå inte är något nytt vi ska få veta, när man redan fått ett mail av henne redan där det står exakt det hon går igenom igen och upprepar tiderna, för att sedan gå hem igen. Jag blir så less, om man skulle göra något vettigt där så skulle jag inte säga nått om det hela men så som det går till just nu så är det fruktansvärt. Enda anledningen till att jag går dit är för att få dom där förbannat fjuttiga kronorna man får, det är den enda anledningen!

Jag är jätte orolig för min farmor, men jag vågar inte ringa själv dit och fråga hur det gått, tänk om något gått snett? Då kommer jag skrika på personalen som inte har nått med att göra hur operationen gått till.. Har bett pappa ringa mig så fort han pratat med farmor.. Har en stor klump i magen, har inte kunnat sova riktigt inatt, de enda jag tänkt på är farmor, hur ska jag kunna klara av om det blivit nått problem.. Ursh, vet att man inte ska tänka negativt men det blir som lätt att man gör det, tänker på alla konsekvenser det kan bli av allt..

Pratade precis med pappa och han hade ringt sjukhuset och pratat med farmor, operationen hade gått bra men hon hade väldigt ont. Dom hade även gett henne någon smättlindrande medicin men den tålde hon tydligen inte så hon hade fått upp den igen. Hon kommer hållas kvar där ett bra tag till tydligen, men jag hoppas att hon kommit upp på benen igen tills jag kommer hem så vi får fira jul tillsammans iaf, men om de inte blir så så hoppas jag iaf att hon mår bättre min älskade lilla farmor. <3  Pappa ska till farmor ikväll med lite grejor och sådär, så sedan ska han ringa mig och berätta lite mer. Det är en sådan lättnad i mitt hjärta nu när jag fått veta hur det gått. Det känns som en stor sten har lyfts bort från mitt hjärta. En viss oro är ju självklart kvar men en stor del känns borta och det är väldigt skönt måste jag säga.

Hoppas du mår bättre snart min lilla ängel, <3


gäsp

25 november 2008 kl 09:55

Ursh vad trött jag är, ska snart gå iväg till det där förbannade KFG. Hatar det hur mkt som helst.. Man får inte ut något som helst av det hela, sitter där i nån timme och sedan går man hem igen. Vore ju inte fel att få ett jobb ist för allt detta "övning, praktiska" först.. Gaaah!

På fredag ska jag till KFG kl 9.00, kan bara tänka mig hur trött jag kommer vara då, då lär jag se ut som en zombie! Det är en sak som är säkert.

Nej nu ska jag fylla på Sesams mat & vattenskål så han har något att mumsa på medans jag är borta. Återkommer nog med uppdatering lite senare.

So long!


älskade farmor

24 november 2008 kl 18:24

Fick nyss ett samtal från mamma, farmor ligger på sjukhus.. hon hade ramlat ute idag och fått ett bråck på lårbenshalsen.. Ska opereras nu ikväll. När mamma sa det att hon ligger på sjukhus skrek jag NEJ i telefonen.. Tänk om det blir skit av det hela.. hennes karl dog av att han hade brutit det.. Min farmor är hela min värld, hon har alltid funnits där för mig.. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne. Älskar henne så fruktansvärt mkt.

Jag hoppas mer än något annat att din operation går bra farmor, stay strong! All my love.


yeey!

24 november 2008 kl 11:54

Klänningen har anlänt och den satt som en smäck! Lovely. Den måste dock strykas innan jag ska ha den på nyår, den var inte så slät efter sin resa från Hallunda i Stockholm :P Den slängdes väl hit o dit i postens hantering. Men huvudsaken att jag kunde ha den, är riktigt nöjd. Och allt detta tackvare min lilla Kricko-gumma :) <3

Längtar massor tills jag ska ha den på mig, I love it!


snööö

24 november 2008 kl 10:44

Ni kan inte förstå lyckan i min kropp då jag drog upp persiennerna nu alldeles nyss då jag klev upp, det är helt vitt på marken, det är snööö :D Tråkigt att det inte finns någon "lekplats" som man kan latja runt på i all snö.. Iofs har jag ingen allt latja runt med ändå nu för tillfället så det hade skitit sig i vilket fall som helst.

Just nu sitter jag och väntar på att posten ska komma, jag hoppas att klänningen kommer idag så jag får prova den och allt, jag kommer dock bli väldigt besviken om jag inte kan ha den, men ja då får man väl leva på "luft" igen då. Men förhoppningsvis så slipper jag de :P

Jag kan inte hjälpa att jag tjatar om det men jag är helt förälskad i min blogg, jag älskar utseendet jag har skapat på den, är så himla nöjd! Det var den första sidan jag kollade när jag startade datorn, min blogg. Blir glad i hela kroppen av att bara se den. :)

Sesam sitter för tillfället i fönstret och skådar all denna snö, jamar ibland på flingorna som faller, precis som han gör om det är en fluga utanför fönstret på sommarn. Han är bra söt den lilla plutten. Min lilla bebis!

Nej nu ska jag rosta två mackor till frukost och dricka en kopp cappucino till, har blivit beroende av det, otroligt nog, jag har aldrig gillat någon "typ" av kaffe förut men nu så, de tar sig ;P

Ta hand om er! <3


puuh

23 november 2008 kl 16:29

Jag förstår mig inte på mig själv faktiskt, jag vet inte hur jag orkar. Har precis kopierat över ALLA gamla inlägg från min gamla blogg till denna blogg, vet inte hur jag orkade alltså så fråga mig inte! :P

Idag har vi tvättid som vanligt då och då städar vi samtidigt med, städningen är klar och tvätten är klar om en halvtimme. Skönt! Så till nästa "I lands problem" undra vad man ska äta till middag idag? Jag skulle vilja äta pytt i panna med gräddsås idag igen men det vill inte Thobias ;P Det må låta konstigt att ha gräddsås till det men ni fatt ar inte hur  gott det är :D Nej undra om man ska göra lite klyftpotatis och bara äta det så får Thobias sno ihop sina onyttiga måltider för sig själv ;P

Kan inte mer än säga att jag älskar min nya blogg, älskar utseendet på den. Helt amazing! :D

Tipsade även min lilla pappa om att jag har en blogg så nu lär han vara in och kika här var och varannan dag, vilket är skoj :) Jag saknar dig massor pappa ska du veta, min lilla gorumpa ;) 


nystart

23 november 2008 kl 13:46

Nu har jag skaffat mig en ny blogg som är mer anpassad till mig som person, håller fortfarande på att "designa" om den lite, men snart är den nog klar :) Kände att min gamla blogg inte riktigt var jag, så hittade jag denna sida där det är hur lätt som helst att göra den till sin "egen".

Tråkigaste är bara att man tappar alla gamla inlägg man skrivit i gamla bloggen men man kan ju kopiera över dom till denna om man vill, skulle vilja det men jag får se om jag orkar :P hehe.

Så nu mina vänner, detta är den blogg ni ska gå in på i fortsättningen :)


jul

22 november 2008 kl 14:05

Har kommit upp några andra förslag om hur vår jul ska se ut i år, och jag hoppas att det blir såhär ist, vore hur mysig som helst måste jag säga :) Får se vad andra sidan av släkten säger om det hela. Hoppas hoppas hoppas! :)

Hade tänkt baka lussebullar idag men så kom jag underfunn med att det blir inge bra alls, då kommer jag veta att det finns bullar i frysen och då kommer jag gå o tjuväta, vilket inte alls är nå bra! Så det blev inge bak alls idag. Lika bra de!

Nästa helg kommer Thobias lillebror Daniel ner, ska bli riktigt skoj faktiskt, länge sedan man träffade honom. Han håller ju på i lumpen just nu, men muckar i nästa vecka o ska på muckresa där på helgen, ska på någon finlandsbåt tror jag, så då passar han på att kika ner till oss några dagar på engång efter det :) Nice! Och den jäklen var på Sabaton igår i Umeå, jäkla fuskigt måste jag säga, jag vill med se dom live!

Saknar alla där hemma väldigt mkt nu, hoppas tiden går snabbt till den 20:e December.


fredag

21 november 2008 kl 14:06

Idag känns dagen oändlig.. tiden går skit sakta.. men man överlever nog de med :P

Samtidigt som denna dag har varit tråkig så har den samtidigt varit helt underbar, min fantastiska lilla Kricko har varit o köpt en klänning åt mig på Gina Tricot, den jag pratade om tidigare :D Så har hon proppat ner den i ett vaderat kuvert och skickat det till mig idag så på måndag eller tisdag borde jag ha fått den, längtar som en apa. Och det läskigaste av allt, tänk om jag inte kan ha den!? Vad tar jag mig till då? Då blir det stenhård bantning ännu mera, så jag kommer i den, för jag SKA ha den på nyår om jag så ska dricka vatten om dagarna bara :P Tack igen Kricko, du är min ängel <3

Ikväll är det Idol igen, skojigt. Men jag hade velat se det med min Linda som vanligt, det är ju våran kväll en sådan kväll som denna, helst hemma hos henne med Peder som sitter med oss och påpekar saker med oss. Det är den ultimata kvällen med Idol.

Har även varit lite kass idag, har köpt hem viktväktargodis, frukt kola, jag ska ju egentligen inte över huvudtaget äta något sånt, så köpte min älskade Thobias lösviktsgodis och finns det något annat i hela världen som är så frestande och så äckligt gott? Så då föll jag för de med, har ätit 4 godisar av honom. Så nu vägrar han och  ge mig flera, för han tycker att jag ska hålla mig till min bantning för han vet hur ledsen jag blir när jag ser att det har gått upp bara något hekto på vågen. Så det är bra att han begränsar mig, annars hade jag lätt kunnat äta upp hela påsen med engång, lätt!

Tänkte äta en Risi Frutti Blåbär till middag, i vanliga fall skulle jag sätta stop efter den "middagen" och inte äta nått mer men de känns som jag sköter mig hyffsat bra på vardagarna så nu kände jag att jag har förtjänat liiiite godis iaf, även fast jag kommer ha världens ångest över det sedan..


leta julklappar på stan

20 november 2008 kl 14:07

Idag vandrade jag och T ut på stan för att hitta lite julklappar, men det gick inte så bra. Vi köpte saker åt oss själva ist, T köpte en jacka och en skjorta o jag fick en hood tröja o ett par mjukisbyxor. Efter det gick vi o handlade mat, väl hemma så inser vi att vi hittade inte en enda julklapp, orsaken vi gick på stan för :P

Köpte även hem sushi idag från Coop Extra, jag har velat smaka det i evigheter nu o nu har jag smakat det.. Var inte alls så gott som jag hade trott... men "färsk" sushi lär ju vara mkt godare, så jag får väl se om jag törs smaka de nån gång när man är ute o äter.


.

18 november 2008 kl 14:08

KFG suger verkligen, var där halv 11 och typ 30-40 min senare då var det klart. Enda som skulle göras var att ge oss nya datum och tider. DUMT att maila det ist, va fan gör det där för nytta egentligen? Är så äckligt less på att vara där, är så mkt personer som man stör sig på konstant! Argh!

Har nyss kikat lite på lägenheter i Sundsvall bara för att se hur utbudet ser ut, måste säga att det inte var någon höjdare.. Hoppas det kommit in mer sedan till sommaren så man har någon chans att hitta någon lägenhet iaf, annars vet jag inte hur det ska lösa sig om jag kommer in på skolan?! Aja, det är ju ett bra tag kvar tills dess om jag nu kommer in :P

Just nu sitter jag och hoppas på att älsklingen har tid innan dom åker hem och gå in på ICA så han kan köpa hem Risi Frutti, det är något jag ALDRIG har tyckt om, men nu tycker jag det är skit gott. Var nått erbjudande om att köpa 8 st för 55 kr. Inte allt för billig om man jämför med Willys då dom hade ett erbjudande på Risi Frutti, då hade dom 5 st för 25 kr. Men what tha heck det är så gott :D

Idag fyller Danne år, så ett stort grattis till honom på 20 års dagen :)


nyår

17 november 2008 kl 14:08

Fick ett sms av Linda med en "inbjudan" till Patrik & Linda i år igen, var ju där vi spenderade nyår förra året. Dom ska tydligen ha catering med thai mat, gott som fanken men jag vet inte än hur det blir om jag ska äta där eller om jag kommer äta innan man ska dit. Får se hur dagen utspelar sig lite längre fram. Är ju trotts allt ett bra tag kvar tills dess :P Dom hade tydligen suttit och skrivit en gästlista igår kväll och kommit upp i 35 pers. Rätt mkt folk, typ som förra året :) Det var trevligt då måste jag säga.

Idag är det riktigt tråkigt att vara hemma, har absolut inget att göra.. Tiden går framåt med snigelfart, så förbannat tråkigt att inte han något att göra på dagarna! Gaah! Önskar man hade haft någon att umgås med iaf, men inte då.. Jag har så tråkigt på dagarna att jag har börjat följa Hem till Gården, Super Nanny, Dr. Phil, Opera. Då är det tragiskt, mkt tragiskt! ursh, tänk vad skönt det skulle vara att ha sig ett liv.. :P

Sesam jamar ihjäl mig idag, vet inte vad det är med honom, han brukar jama mkt men inte såhär mkt, så jag börjar nästan bli lite orolig. Men som vanligt brukar jag bli orolig helt i onödan. Får väl se hur det går, fortsätter han såhär i morgon osv så måste man nog ta honom till någon som kan kolla på han. Men förhoppningsvis är han bara väldigt pratglad idag :)

Nej, nu ska jag se på Dr. Phil.

Over and out!


söndag

16 november 2008 kl 14:09

Tråkig dag som vanligt, man har sådan ångest över att det är måndag i morgon igen, även fast jag inte har speciellt mkt för mig på dagarna. Till veckan ska jag på KFG på tisdag och på torsdag är det ett möte som är frivilligt att gå på, har inte bestämt mig än om jag ska dit då eller inte, får se hur det blir.

Just nu önskar jag att jag var hemma i Sollefteå, då hade jag lekt runt i snön som ett litet barn, gjort snöänglar och byggt massa snögubbar :D Jens har tydligen redan gjort årets första snögubbe hemma hos mamma o pappa. Så jag hoppas verkligen snön ligger kvar tills jag kommer hem så vi kan bygga en skit stor! :D


mitt hjärta fylldes med glädje

15 november 2008 kl 14:10

Jag fick ett sms av Linda där det stod "kan du komma till datorn?" och någon minut senare hade jag kommit till datorn och loggat in på msn, Linda skickade genast 2 filer som hon sa åt mig att se. Hon den underbara varelsen hade spelat in 2 videos på henne och Tim. I ena videon försökte hon få Tim att säga att han saknade mig, men han satt bara och skrek Kattis rakt ut och det tar jag som att han saknar mig :D iiiih dom är så underbara dom där två gullepluttarna. I andra videon så satt Linda och Tim och sjöng blinka lilla stjärna och imsevimse spindel, hur sött som helst. Jag kände hur varm jag blev i hjärtat och när man ser dom så håller man på att sakna ihjäl sig, man inser hur mkt dom betyder för en.. Ska bli så himla mysigt att komma hem i jul och kunna gosa på dom båda <3


*^*

14 november 2008 kl 14:11

Fortfarande inte kommit på någon rubrik..

Jag funderar på att börja plugga nästa höst, i sundsvall.. är en Butiksledare/säljare. Ska ringa och höra så det inte är samma som man gick på gymnasiet, så man blir något mer av det, det står inte så mkt. Men det vore skoj, då kommer man närmare hem och så trivs jag väldigt bra i sundsvall.

Igår kväll så tvärvände mitt humör, blev grinig av ingen som helst anledning, skulle krypa ner i sängen med min älskling efter att jag varit och duschat, men jag bara la mig på kanten och han fick inte ens en gonatt-puss. Jag förklarade att jag var på dåligt humör och då förstod han. Han sa att han älskade mig och sedan la älskling sig på min axel och började sussa. Efter flera timmars tv-tittande då jag äntligen skulle sova så var jag fortfarande purken... *suck*

I det skede jag är i mitt liv nu känner jag mig helt värdelös, jag står bara och stampar på en ruta, jag går på KFG och där får man inte mkt gjort, man gör inget som är praktiskt, inget som gör att man känner lite oooh nu kanske jag är nära att få jobb osv. Känns bara som att jag är helt ivägen, platsar inte riktigt någonstans.. Allmänt värdelös..

:(

Trevlig helg alla!<3


kyckling på fredag det gillar jag bäst

13 november 2008 kl 14:12

Inatt vaknade jag 04.15 av att jag hör att Sesam håller på att kasta runt något med tassarna.. Jag tänkte att jag hade ju plockat undan hans råtta så det kunde ju inte vara den han lekte med.. Efter ett omöjligt försökt till att sova så klev jag upp och gick fram till honom för att se vad det var, dock såg jag inget, det var helt svart men jag såg nån liten klump på golvet, så jag sträckte ner handen och slet bort den lika fort som jag kände den.. Den var klibbig och läskig konsistens.. jag tände lampan i köket och jag blir förbannad på ett ögonblick, kattfan har slitit ner en påse med kycklig i från diskbänken, klöst hål i påsen och börjat latja runt med en bit. Jag hittar sprey flaskan med vatten och attackerar honom, han springer in under sängen och gömmer sig... Jag arg som ett bi får slänga all kycklig som vi skulle ha till middagen.. Jävla katt.. Aja..

Idag ska jag ge mig på att göra mitt säljbrev tror jag, det ska vara klart den 22/11 men det är så skönt att ha det klart, så slipper man göra allt i sista sekund, som det alltid har blivit förut när jag har fått hemuppgifter. Får dock se om jag får tummarna ur... ja ni vet. Har svårt att börja just, när man väl kommit igång är det ju lugnt men just det där att börja, så jäkla svårt.

Jag är äckligt sugen på att handla massa kläder, men som vanligt finns det inte ett ruttet öre till att göra det.. Baah, jag vill mest av allt ha en klänning från Gina Tricot till nyår, jag är helt förälskad i den.. Men jag lär väl varken ha pengar eller tillgång till Gina innan nyår.. :(

Tudels!


*^*

11 november 2008 kl 14:12

Har ingen rubrik att skriva..

Idag har jag varit på KFG igen, det var väl sådär men äntligen har jag bundit mig lite vänskap, har suttit och tok pratat med en kille som heter Lenny, hur trevlig som helst. Men han svek mig en halvtimme innan "lektionen" var slut, han skulle med tåget och åka till Norge, så han kommer inte vara där i morgon heller.. Då blir det samma gamla visa att sitta rakt upp och ner och tråka ihjäl.. Aja det har ju gått förut så det går väl nu med.

Har nyss pratat massa med Linda, man har så mkt att berätta för varandra ibland så man vet knappt vart man ska börja.. Det slutar dock nästan jämt med att vi sitter helt tyst och har inte ett ord mer att säga till varandra :P Hahah och då jävlar har det pladdras på ett bra tag så vi blir helt mållösa. Hon är underbar <3

När min älskling kommer hem så ska vi gå och handla lite grejer, behövs som fyllas på lite i kylen nu.. Det försvinner dock väldigt fort här.. särskillt mackor, vi köper säkert 3 limpor i veckan, helt sjukt :P Thobias är ett mack-freek! ;) Men ack så söt! Så ska vi köpa lite "blötmat" som vi kallar det, till Sesam, han bara älskar det, ser ut som att han inte fått mat på flera veckor varje gång vi ger honom det, han står på bakbenen och jamar som en galning när man öser upp maten i en skål och blir inte tyst förren man ställt ner den :P

Har även gjort upp lite planer för jul/annandagen, den dag det är Hullsta så blir det utgång och det bästa av allt är att min Linda ska följa med, hon har alltid varit anti det där med att gå ut sådär vid jul men nu jävlar ska hon äntligen följa med. Jag blir helt varm i kroppen då jag tänker på det, ska bli så jääävla skoj! Kan knappt bärga mig, hon och jag tillsammans, det kan inte annat än bli helt fantastiskt! Madde och jag pratade på i evigheter igår om att det ska bli fest hos någon där vid jul och jag ser faktiskt fram emot det riktigt mkt, jag hade tappat lusten att festa nu i typ 1 år, men den verkar nalka sig fram igen, lär bli att jag och Thobias kommer att gå ut rätt mkt när hans praktik är slut och hans klasskamrater har kommit tillbaka, jag ser till och med fram emot det. Förut har jag typ funderat en dag innan om jag ska gå ut eller inte, men nu kan jag se mig gå ut rätt mkt igen, så som jag gjorde förut. Jag längtar redan som sagt tills dess :)

Shit så långt inlägg det blev för att vara jag, säkert ingen som har orkat läsa hit ner, men jag är lite imponerad av mig själv ändå att jag fick ihop såhär mkt.

Take care <3


kfg

10 november 2008 kl 14:13

Ska till KFG kl 13.30 idag för att ISS ska komma dit och presentera sitt företag och kanske erbjuda något jobb inom något. Dom har ju hand om mer än städning, restauranger, receptioner bla. Kan ju vara intressant att gå på, men vi får väl se hur det slutar.

Igår gnällde jag på att jag hade gått upp 1 hekto, men idag då jäklar.. -0,5, ner ett halvt kilo, känns hur bra som helst! Är jätte glad, så nu har jag gått ner 6,2 kg totalt :) Skulle vilja  gå ner lika mkt till innan jul, men vi får väl se hur det går.. Går det såhär sakta så då är jag nog långt ifrån "vinsten" mellan mig och Linda. Men men, de är ju bara att ta det som det kommer!

Nu ska jag ta och äta frukost.

Dagens meny:

Frukost: 2 limpor med smör, 1 kopp kaffe med socker

Lunch: 1 banan

Middag: 2,5 dl yoghurt, kanske 1 banan


söndag

9 november 2008 kl 14:14

Ja söndag betyder städ och  tvättdag i detta hushåll... tråkigt som fan men det måste göras så man har inte så mkt val..

Igår var verkligen en syndar dag för mig.. Har lite ångest över det faktiskt, låter säkert löjligt när jag säger att jag har gått upp 1 hekto.. men för mig är ett hekto alldeles för mkt, det ska inte uppåt, det ska bara neråt just nu. Jag åt spagetti med lite ost till lunch, till middag gjorde jag klyftpotatis av 2 potatisar och hade ajoli till, smakade 2 nävar ostbågar, en tugga av en korv i bröd med ketchup, senap och rostad lök på.. ursh! jag blir alldeles äcklad av mig själv bara jag ser detta... hugga.

Så idag blir det en riktig diet dag, inge dåligt alls ska in i min mun!  Iofs blir det inte bara idag de blir hård diet, det kommer hålla på ända tills jag kommer hem den 20:e December, för jag och Linda tävlar :D Och jag SKA vinna, inte för att vinna är mitt mål men just för att då kommer jag ha gått ner rätt mkt i vikt. Det jag är ute efter är inte äran att vinna utan minska i kroppen.

Dagens meny:

Frukost: 1 limpa med smör, 1 kopp kaffe med socker

Lunch: 1 banan

Middag: 2,5 dl yoghurt, kanske en banan

Btw så kan jag knappt vänta tills jag får se min älskade Linda igen, jag saknar henne så fruktansvärt mkt! Hon är min ängel som alltid finns där för mig, vad det än gäller eller när de än gäller. Kan inte med ord beskriva hur mkt hon betyder! Linda är en som en last för mig, inte en dålig last, utan en väldigt bra sådan, en sådan last man inte klarar sig utan. <3


fredag

7 november 2008 kl 14:14

Som svar på Lindas påpekande så säger jag: Gumman, jag vill inte ha någon mer mat, min mage är helt inställd på att bara äta lite, så jag känner absolut inte för mera mat. Jag så nöjd så :) Och så ska jag ju vinna ;) Hihi.

Nu har jag nyss vaknat och ska väl snart äta frukost. Sedan tänkte jag städa ihop lite här.. 

I helgen är det som vanlgt inget alls bestämt, vi tar den som det kommer.. Är så tråkigt när Thobias klasskompisar inte är här heller... dom har sina praktiker på deras hemorter, så det är verkligen helt dött här! Lär bli en brakfest när dom kommer tillbaka kan jag tänka mig. Det blir nog bra de..

Dagens meny blir såhär:

Frukost: 1 limpa med smör, 1 clementin

Lunch: 1 banan

Middag: 2,5 dl yoghurt, 1 avokado.


helg

31 oktober 2008 kl 14:15

Ja nu kallar jag det helt, älskling har kommit hem från sin praktik så nu är det helg. Blir en lugn helg utan halloweenfirande tyvärr, så länge jag gör denna diet kan man varken dricka något eller hålla på och göra så himla mkt, min ork är som bortblåst, och det är väl kanske inte så konstigt heller med tanke på att man nästan inte äter något. I helgen blir det tokigt mycket filmtittade skulle jag gissa på, har 8-9 nya filmer som ska ses, så det blir massa mysande, me like!

Dagens meny:

Frukost: 1 kopp kaffe

Lunch: inget

Middag: 2,5 dl yoghurt, 1 banan, 2 skivor skinka, 1 morot

Blev ingen lunch idag för det fanns inget hemma så jag gör en lite mixad middag idag så jag får i mig något iaf, jag kommer defenitivt bli mätt på den middagen idag, de är rätt mkt jag har lagt på dagens middag för att det inte blev någon lunch. Hoppas bara inte att det gör så jag står stilla på vikten i morgonbitti på vågen.. o.0

Ha en bra helg alla där ute. :)


kfg

29 oktober 2008 kl 14:18

Helg Ja nu kallar jag det helt, älskling har kommit hem från sin praktik så nu är det helg. Blir en lugn helg utan halloweenfirande tyvärr, så länge jag gör denna diet kan man varken dricka något eller hålla på och göra så himla mkt, min ork är som bortblåst, och det är väl kanske inte så konstigt heller med tanke på att man nästan inte äter något. I helgen blir det tokigt mycket filmtittade skulle jag gissa på, har 8-9 nya filmer som ska ses, så det blir massa mysande, me like!

Dagens meny:

Frukost: 1 kopp kaffe

Lunch: inget

Middag: 2,5 dl yoghurt, 1 banan, 2 skivor skinka, 1 morot

Blev ingen lunch idag för det fanns inget hemma så jag gör en lite mixad middag idag så jag får i mig något iaf, jag kommer defenitivt bli mätt på den middagen idag, de är rätt mkt jag har lagt på dagens middag för att det inte blev någon lunch. Hoppas bara inte att det gör så jag står stilla på vikten i morgonbitti på vågen.. o.0


snö

Tro det eller ej men igår kväll snöade det här nere i Katrineholm, visserligen vääldigt lite så det inte ens la sig på marken, men iaf :P Det snöade här nere t o m. Norrland kan känna sig blåst :P Men det var riktigt mysigt faktiskt, jag tycker nog om snön iaf, just för att det är fint men absolut inte för kylan! Men just när man går i snön och det knarrar under fötterna, det är banne mig hur mysigt som helst.. Sånt kommer man nog aldrig få "uppleva" här nere, får hoppas att det är snö hemma i Sollefteå när man åker hem till jul, annars är det banne mig ingen riktigt jul. Bara det är vitt, behöver inte vara flera meter, bara det täcker marken så är jag lycklig :)

Så hoppas jag på att det kommer vara flera ton snö i backen hemma då vi är hemma, för nu vill jag allt åka slalom, åkte inget förra vinter och det är banne mig skandal!!! Jag älskar ju att känna vinden blåsa bort håret så det står rakt bak då man åker och att känna att man får tårar som rinner ner för kinderna för att det är så kallt då man åker fort. Baaaah jag hoppas verkligen de går att åka åtminstonde 1 gång under mina 15 dagar hemma!

Idag visade vågen -0,3 och det är väl okej antar jag, önskar dock att ett kilo var borta varje dag, hade varit helt underbart, tänk om det vore så lätt? Jisses vad jag skulle vara motiverad hela tiden och aldrig ge upp :P

Igår åt jag:

Frukost: 1 kopp kaffe med 1 sockerbit, 1 rostat bröd utan någonting på

Lunch: 1 banan

Middag: 1 hg kokt skinka, 1 banan

+ en heldel vatten.

Önskar att det fanns jordgubbar som är goda nu, hade varit så jäkla gott sedan då jag ska börja räkna points..


lycka

Jag är så jäkla glad just nu, har hittat ett program som heter Ät & Njut som jag har laddat ner, är ett helt program som är fyllt med recept, tips, dagbok, profil osv. Ett points program med andra ord, hur jäkla bra som helst. Allt points är redan uträknade på alla måltider, man kan tex söka efter frukost, så hittar man en hel frukost måltid där det står exakt vilka ingredienser, hur man gör det och hur många points det är. Gaaaah är så jävla bra! Ska för första gången bli hur kul som helst att börja räkna points. Man uppger allt man äter per dag, hur mkt man väger, längd och allt sånt så man kan ta fram statestik på hur det går. Iiiiiih cant wait!!!

minus

Idag när jag klev upp rusade jag till vågen som vanligt det första jag gör i princip, jag har gått ner -4,1 kg på 9 dagar nu :D Jag blev helt varm i kroppen och ville bara dansa runt :P Det jobbiga var att jag inte hade någon här som jag kunde berätta det för, så jag fick stå där och  le som ett annat fån för mig själv, Sesam fick en extra lång gosattack, som han absolut inte tyckte om.. Jäkla kisse som inte gillar att bli upplockad och gosad på. Men iiiih jag är så glad, har bara 4 dagar kvar nu på min diet, om man inte räknar med denna dag vill säga. Vet inte riktigt hur jag ska börja äta efter, känns som om jag fortsätter att äta såhär lite mat fast kanske lite andra grejer än detta så kommer jag ju fortsätta gå ner i vikt relativt fort och så vill jag ha det. Folk tjajtar om att man inte ska gå ner i vikt för fort och bla bla bla, då kan jag tala om för dom att jag gick ner 20 kg på 4-5 månader och den vikten höll jag så himla bra tills jag skaffade mig pojkvän, den vikten höll jag i ca 4 år. Ingen kan komma o säga att du ska gå ner sakta och så vidare, jag vet själv hur min kropp funkar, och ingen annan.

Vet dock inte hur länge jag kommer orka hålla på och äta såhär lite, man är ju helt matt i hela kroppen, orkar inte göra speciellt mkt utan att hålla på att fantisera ihjäl sig om en äckligt stor måltid med klyftpotatis, det blev min last precis innan jag började med denna diet, och de bästa är att jag kan äta hur mkt som helst av hemmagjord sådan, de är typ 4-5 Points för valfri mängd om man har bara en viss mängd olja och det gick hur bra som helst :)

Iiiiih idag kommer vara en bra dag, kommer leva på viktnedgången länge nu!


äntligen

28 oktober 2008 kl 14:19

Nu har vi äntligen skaffat oss intenet, så nu kan man komma in när som helst utan att behöva sitta o krångla och bli arg. Aaaaah! Det är så jävla skönt!

Är inne på min 7:e dag idag på ämnesomsättningsdieten, går rätt bra nu faktiskt, magen har ställt in sig på att nästan inte få någon mat alls.. Har gått ner 3,2 kg på 7 dagar och det är ju rätt okej, men hade varit skönt om de hade varit de dubbla :P Men men, de är ju 6 dagar kvar så jag hoppas på lika mkt till.

Har ju som sagt gått med i en grupp på KFG, det är som en privat arbetsförmedling, man är inskriven hos dom i 6 månader och innan dess ska man ha fått jobb. Är ju dock ingen garanti att man fått jobb men man kan ju alltid hoppas. Skönt iaf att ha något att göra, är inte så ofta men några gånger i veckan är man ju där iaf så tiden går liiiite fortare!

Måste bara lägga till att jag saknar min Linda nått så fruktansvärt, önskar jag kunde få umgås lite med henne.. Men men, kommer ju hem den 20:e December så då får vi allt leka en massa :)


med nöd och näppe

23 oktober 2008 kl 14:19

Internet suger för tillfället, får se det ens går att publicera det här inlägget. Rätt som det är så bryts anslutningen och man får kämpa som ett as för att hitta ett ställe där signalen är bra.. ursh, ska skaffa eget internet i nästa månad tror jag, ska ju äntligen få tillbaka mitt så kallade bidrag. Ska iväg på måndag och sitta i grupp och utvärdera oss själva och hjälpa oss framåt.

Har påbörjat ämnesomsättningsdieten som varar i 13 dagar och jag är på den 2:a dagen, jäävligt lungt måste jag säga. Man får typ inte äta någonting så man går konstant hungrig, men jag ska klara det, jag ska bli smal! Wish me luck!


linda

17 oktober 2008 kl 14:20

Jag kan inte med ord beskriva hur mkt jag älskar Linda, hur skulle jag klara mig utan henne? Hon är min högra hand, stöttar mig i ALLT gott och ont. Linda hittar alltid ut och invägar åt mig, den enda som kan få mig in på rätt spår med bara några få ord och blickar. Vi behöver inte säga så mkt till varandra utan att vi ska förstå hur den andra känner eller menar, vi har lärt oss med åren att verkligen läsa av den andra. Eller lärt och lärt, vi har passat som handen i hansken så fort vi började umgås och det var nog det klokaste valet jag någonsin gjort, att åka och se på Idol en fredag kväll hemma hos henne i lilla Långsele. Hennes hem har blivit som ett andra hem åt mig, när jag kommer innanför deras dörr möts jag alltid av massa glada blickar och glada hejjande! Den familjen innehåller så otroligt mkt kärlek, en kärlek man inte kan beskriva utan man måste uppleva den för att kunna förstå. Och med alla dessa ord så vill jag komma fram till att jag skulle inte överleva en dag utan MIN Linda, hon gör mitt liv så mkt bättre, hon kryddar min tillvaro med den starkaste kryddan som går att hitta. Är det någon jag skulle göra allt för så är det henne, hon är värd vad än det är, Linda är värd det allra bästa och inget mindre!

 Älskar dig av hela mitt hjärta gumman, du och jag till oändligheten!<3


tradera

14 oktober 2008 kl 14:21

Igår kväll gick jag med på Traderas sida och la några bud på örhängen, vann precis ett av dom för 5 kr :P Haha. Ja jag säger då de, hur mkt skit finns de egentligen inte som folk säljer/köper. Helt sinnessjukt hur mkt grejer de finns.

Har även beställt biljetter hem till jul, kommer hem den 20:e December och åker tillbaka den 3:e. Är ett tag att vara hemma så då hinner man nog helt klart göra allt man vill göra. Skönaste är att Krickos "sambo" ska ta hand om sesam den tiden, så slipper man dra med honom ända upp till Sollefteå. Sweet!

Håller på att göra hemmagjord klyftpotatis nu och ack så gott det är! Mumma. Ska se på massa skit på tv:n ikväll så de blir perfekt med klyftisar till ;D

Adjö!


katrineholm again

13 oktober 2008 kl 14:22

Ja nu har jag snart varit hemma i en vecka och det är faktiskt skönt, skönt att komma hem till sitt. Var dock hur kul som helst att komma hem till Sollefteå och träffa allt folk :) Träffade nog alla jag hade velat göra med så de e nice.

Har ingenting att skriva om därför har det varit klent med uppdateringar... men jag återkommer väl så fort jag har nått spännande att skriva om.

Take care!


utgång

5 oktober 2008 kl 14:22

Igår var det fest hos Sofie, vi var 5 st tjejer sammanlagt, det går bara att sammanfatta med ett ord: Fantastiskt! Det var jag, Linda, Sofie, Karro och Sofie K. Vi hade jätte kul på förfesten, vi lekte massa lekar och stojjade och höll på, hur kul som helst! Och alla dessa regler som infann sig i spelen, pussa sig på axeln, nypa sig i näsan, slicka sig om läpparna innan man drack och hålla upp peace medans man drack. Nästa omgång hann vi bara göra en regel och det var att slicka under flaskan/burken/glaset innan man drack. Inte någon förutom Linda kom ihåg reglerna hela tiden, var alltid någon som missade att göra dem och fick massa straffklunkar. :P

Jag hade ju sagt att jag ville gå ut här i Sollefteå medans jag var hemma för att komma ut och träffa massa folk som man känner, nog fanken träffade man en massa folk man kände alltid, jätte roligt. Efter förfesten gick vi ner på Impuls där det först var helt dött och kvällen inte alls såg lovande ut men allt eftersom tiden gick så blev det knökfullt, lovely! Vi dansade mest hela kvällen, var inte många minuter vi tog fötterna av dansgolvet. Vid 1 tiden bar vår skjuts av hemåt så vi hade inget val än att sätta oss i bilen och åka hem. Jag personligen hade nog kunnat stanna ett tag till, men men. Vi gick och käkade lite onyttig mat innan vi åkte hem så vi befann oss i matkoma och fyllekoma på samma stund. Men ack så rolig kväll vi hade! Det måste vi absolut göra om flickor :)

Jag har pratat massa med mina 2 älsklingar hemma i Katrineholm, Thobias slog på högtalaren på telefonen så satt jag och ropade på Sesam så hoppade han upp till telefonen och strök sig på den. Han är bara så go, han kommer till och med när jag ropar på honom över telefonen. Ska bli så skönt att komma ner till dom 2 igen, saknar dom som bara den, man är ju så van att vara med dom varje dag. Saknar att jag inte har någon Sesam som hoppar upp och står och trampar på en för att sedan lägga sig på min mage och sova en stund för att sedan hoppa ner och lägga sig under sängen och i samma veva vänder jag mig och sover på Thobias. Mina små gosisar <3

04.45 går min buss från Sollefteås busstation och så är jag framme i Stockholmas 11.40 och sedan går tåget 12.25 och så är jag hemma 13.37. Blir skönt att jag fortfarande har kvar en heldel av dagen då jag är framme, Sesam kommer nog att möta mig i dörren då jag anländer eftersom Thobias fortfarande är i skolan då. Cant wait!


hemma i sollefteå

1 oktober 2008 kl 14:23

Nu har jag anlänt till Sollefteå, kom fram igårkväll kring halv 8:a tiden. Började resan vid kl 8 på morgon och brummade på bäst de gick. Vi stannade till i Valbo i Gävle och gick runt och shoppade ett tag och käkade. Jag hittade äntligen ett par nya leggings och fick ett par jeans från Vero Moda av pappa :) Dom var välbehövliga om nått!! Sen strosade jag och Sara omkring ett tag och hittade i stort sett inget.. hade trott att jag skulle lida som bara den av att gå runt bland alla underbara affärer som fanns där men det gick hur bra som helst :)

Idag har jag äntligen fått varit med min älskling Linda <3 Wonderful! Var även ner till stan en sväng och gick först på systemet och inhandlade lite grejer till i helgen sedan bar det av till Studio Fresch där det först bara var tänkt att hälsa på min favoritkusin Malin, sedan efter en stund fick jag syn på håltagningsplupparna och jag fick ett infall att jag skulle ta hål i den där lilla plutten man har i örat, men de funkade inte, pistolen var för klen.. så kikade vi på lite andra håltagningssmycken och då fick jag syn på näspluttar. Så jag övertalade Malin att ta hål i min näsa fast hon aldrig tidigare gjort de och nu sitter den en liten fin glittrande pärla i min näsa. Är mycket nöjd måste jag säga! Vi är ett bra team jag och Malin måste jag säga, alltid då vi umgås kommer vi på nått nytt som ska göras, är det inte att klippa eller färga varandras hår så är det alltid nått annat :P Men ack så kul det är! På fredag ska jag till henne och käka middag och ha myskväll :)

På fredag ska jag även inskolas på Stil, ska jobba där på lördag och jag måste ju bara erkänna att det ska bli hur kul som helst :) Där är det ett pangjobb! Sedan efter att jag har jobbat där på lördag så´ska jag ut med Linda, LillKarro och Sofie :) Ska bli mkt nice! Känns skit kul att gå ut här där man känner så mkt folk, man träffar ALLTID någon på krogen som man känner. :)

Nu ska jag vänta och vänta tills klockan blir halv 9, då kommer Linda och Karro och ska hämta upp mig för att sedan åka vidare till Hasse som köpt sig ett hus i husnäs. Ska kollas in hur han bor, much fun!

Saknar min lilla bebis Sesam och min älskade Thobias redan. Är så konstigt att vara ifrån dom när man är van att alltid se dom varje dag. Men men, åker ju hem om 9 dagar och tills dess ska jag nog kunna stå ut :)


det blir inte alltid som man tänkt sig..

27 september 2008 kl 14:24

Min älskade mamma ligger på sjukhus här nere i Katrineholm, hon låg på IV igår natt och det var en jobbig natt.. Hon har fått dubbelsidig lunginflamation... Åkte in kl 13.00 igår på vårdcenralen och fick vänta ända tills kl 18.00 innan dom hade bekräftat vad det var och fortsatte att ta en himla massa prover. Hon kommer att skrivas ut på måndag och tisdag åker vi hem till Sollefteå, stackars lilla mamma, hennes "semster" blev verkligen inte som den var tänkt.. ligga på sjukhus hela tiden här nere.. hon hann vara med oss här i ca 1 ½ dag sen resten av tiden tillbringas på sjukhuset. Hugga. Hoppas bara att allt blir bra snabbt, inte att hon ska måsta lida en massa.. I love her!

Har fått riktig ordning nu i lägenheten, känns riktigt hemtrevligt nu, skööönt! Det enda som fattas nu är en hylla att sätta upp på väggen och ställa mickron på sedan är allt komplett :) Känns riktigt bra måste jag säga :)

Längtar så in i bomben tills jag kommer hem till Solle, ska bli så skoj att träffa alla där hemma igen! Och för att inte tala om min älskade Linda, hon är den jag faktiskt åker hem för. Hade jag inte haft henne hade jag nog struntat i att åka hem. Ska bli så himla roligt :) Massa Kattis och Linda dagar :D Iiiih!


besök

25 september 2008 kl 14:25

Idag är äntligen dagen jag har längtat efter väldigt länge, idag kommer mina älskade föräldrar och min söta lillasyster ner. Dom borde vara här om en timme ungefär. Sitter som på nålar, ska bli hur kul som helst. Hoppas dom kommer fortare än om en timme, då slipper jag sitta här och vänta ihjäl mig!

iiiih!


af

24 september 2008 kl 14:26

Arbetsförmedlingen är så jävla fucked up! Nyss varit där på ett möte för ungdommar.. och fy fan jag skulle kunna mörda någon nu. Jag hade en ersättning innan jag flyttade till Spanien och det var det inga konstigheter med att få, men nu jävlar, nu ska dom kräva av en att man ska komma till dom minst en gång i veckan och sitta i någon jävla grupp och planera och diskutera.. Jag är så förbannat arg. Hur svårt kan det vara? Hur kommer det sig att här nere är dom helt blåsta och måste hålla på och göra allt så förbannat blåsta? Hemma i Sollefteå gick det jävligt lätt men inte här nere inte.

I ren protest ska jag gå in på AF hemma nästa vecka och kolla om dom inte kan ge mig den ändå! Skulle äga upp dom här nere så jävulskt!!!

Jävla fitt AF i Katrineholm!


hemåt sollefteå

23 september 2008 kl 14:26

Tisdag nästa vecka följer jag med min familj hem till Sollefteå, cant wait. Ska bli så himla skönt att komma hem till alla en sväng. Baaah jag har saknat folk så in i norden så jag ska krama ihjäl allihop :D Iiiiih! Läääängtar!

På Torsdag kommer mamma pappa o sara ner som sagt, det ska bli mys :) Längtar som en apa till det med :D


söndag

21 september 2008 kl 14:27

Vi var ju som sagt ut i fredags och sämre krog har jag då ALDRIG skådat.. Vi var ut med folk som bara var 19 så vi kunde ju inte gå på Statt. Vi hamnade på en krog som heter Starlight, världens tråkigaste! Jag som tyckte att Sollefteå suger rätt bra men i jämförelse med den krogen så är nog Sollefteås krogar helt fantastiska! Hugga säger jag bara!

Förfesten var riktigt skoj och efter våra ca 20 min på krogen när vi hamnade McDonalds och käkade.. Kristoffer var skit full och kom på en jävligt smart grej, när han ätit upp sin burgare som han stått o väntat på jätte länge och sedan insett att de var fel så gick han fram o ställde sig o sa att han väntade på sin (vad de nu var) så gav dom honom en sådan, efter han ätit upp den så gick han fram till en annan kassa o sa att han väntade på 2 cheesburgare så fick han det med :P HAHA. Ja nu vet man ju hur man ska spara in på pengar om man går på Donken igen iaf :P Klockrent.

Igår var en seg dag och vi var mest sängligande hela dagen men dock inte bakis. Vid 7 tiden vandrade vi över till Kristoffer och Glen för att gå o hyra film, blev The Perfume och jag säger bara det: HYR DEN INTE! Jag har aldrig i hela mitt liv sett en sån värdelös film och på råga på allt så var den 2 h 22 min.. huvva! När vi sett den var klockan nästan halv 11 och alla satt o gäspade så vi kände oss nöjda och knatade på hemåt.

Idag blir de nog en lugn dag med, vi ska bara bort o lämna tillbaka filmen o handla lite grejor till middagen. Just, ska städa idag med, är behövligt kan jag säga.. *suck*


utgång

19 september 2008 kl 14:27

Det blev helt ändrade planer, jag ska haka på Thobias till Christoffer och Glen. Två klasskompisar till honom och jag har ingen aning om vilka dom är :P Men en av dom har flickvän och hon skulle komma senast 8:a så jag hoppas på att hon är en bra tjej som man kan sitta o tjattra lite med. :)

Har köpt 4 cider o en vinflaksa.. men cidrarna är inge bra för min pointsräkning.. en flaska är 4,5 points o alla fyra blir då 18 points o.0 ska bara ta med mig två av dom. Känns skit jobbigt att överskrida pointsgränsen men, någon gång måste man ju få göra de.

Just nu gör jag klyftpotatis i ugnen.. kan göra en hel plåt med hemgjorda för typ 4 Points vilket jag hurrar för, jag ÄLSKAR verkligen hemgjorda klyftisar :D


döskallar

18 september 2008 kl 14:28

Jag är verkligen helt besatt av döskallar, tycker att dom är så äckligt snygga. Vill ha det på allt, verkligen ALLT! Någon som kan intyga på min besatthet är Linda, hon köpte till och med disktrasor till mig innan jag flyttade så jag skulle njuta av att torka bordet eller bänk. Underbaraste Linda <3

Och det är ju ingen vanliga dag idag för det är min älskade Lindas 20 års dag :) Önskar jag hade kunnat vara med dig på din dag gumman.

Så fyller även min favorit farmor år idag, kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar henne. Hon har varit min styrka genom alla år, hon har alltid stöttat mig och sagt att jag klarar av allt. Min älskade fammon. <3

I morgonkväll ska Thobias på klassfest så jag kommer dö av tristess innan min kväll är slut.. Ingenting att se på (har bara 4;an & 6:an) Så det gör ju inte kvällen snabbare.. Ska kanske hyra någon film om jag hittar någon, har svårt för att sätta mig ner o se på en film själv, lättare med serier och bara dötitta på tv. Har precis sett första avsnittet på sesong 5 av House och jag håller på att spricka av spänning! Hur ska jag klara av att vänta en hel vecka på nästa avsnitt??? Gosh!

En vecka kvar nu så sen är min älskade familj här, myyyys! <3


internet

17 september 2008 kl 14:29

Hah! Nu är grannen hemma igen verkar det som för nu har vi hackat oss in på hans nätverk igen ;D Får väl se hur länge det håller denna gång, det verkar lite ostabilt just nu men men.

Dagarna som går är så förbannat långa och tråkiga så jag kan dö! Har absolut inget att göra.. de suger! Igår gick väl dagen framåt lite fortare men de var ju bara för att jag hade tvättid och flängde upp o nere i den läskiga källaren.. uuuh!

Om 7 dagar kommer min älskade familj ner, längtar jätte mycket för att det ska bli så kul :) Kul att umgås och se dom men även för att dom har med sig lite grejor ner som jag saknar och lite saker till lägenheten som ska piffa upp den :D Har ingen aning om vad vi ska göra men det lär nog lösa sig rätt lätt :) Cant wait!


inget internet

16 september 2008 kl 14:30

ja precis.. just nu har vi inget internet så jag måste gå in via min mobil och det kan jag då säga att det är verkligen inte det smidigaste. jag använder t9 och när inte rätt ord kommer upp måste jag slå av det och stava en bokstav i taget. väldigt drygt om jag själv får säga det. idag har vi tvättid och Thobias går i skolan så jag måste gå ner till den mörka och långa källaren alldeles själv och det gör mig livrädd. är skit läskigt där nere, man blir paranoid på engång. känns som att det är något eller någon läskig där nere som när som helst ska hoppa på en. när jag var dit nu för en timme sen typ ringde jag johanna så hon fick vara ett stöd så gott de går. och jag ringer nog henne igen när jag ska ner igen för att hänga upp den sista tvätten. sen har ju Thobias kommit hem när allt ska tas upp igen. skönt! nej nu ska jag fortsätta att se på house :)


ommöblering

14 september 2008 kl 14:32

Idag är en sådan dag man bara väntar på att tiden ska ringa på bäst den kan, vi har bara tagit det lugnt och möblerat om pytte lite i lägenheten. Så snart ska vi väl städa lite är det tänkt och sedan mat.

Har räknat Points nu i 21 dagar och jag har inte en blekaste aning om det har gett någon effekt eller inte. Suger att inte ha någon våg, men mamma o pappa har varit så snälla och köpt en digitalvåg åt mig så jag får den då dom kommer ner :) Längtar som ett as så jag kan se om de hänt nått, men samtidigt jätte skrämmande.. Tänk om det inte hänt något! o.0 Tog ju aldrig några mått med måttband heller då jag började så jag kan inte kika så heller för att se om det hänt något.

Nej nu ska jag titta på House, min absoluta favoritserie just nu :)


.

10 september 2008 kl 14:33

I förrgår blev jag kallad till ännu en intervju hos Coop Extra, så jag gjorde mig i ordning så knallade jag och min älskade bort dit.  Dom ska öppna nytt varuhus i ett litet center, typ som ett litet Birsta centrum. Känns bra att det ska nyöppnas, för då känner ju ingen någon och då lär det vara lättare att skaffa sig lite buddys ;P Intervjun kändes som att den gick riktigt bra faktiskt så nu är det bara att vänta igen :P

Och äntligen har min T kommit hem igen, har varit så äckligt tomt utan honom. Mitt hjärta slog en dubbelvolt då jag öppnade dörren för att släppa in honom. Jag är verkligen lika kär fortfarande, kärleken bara flödar. <3

Har hittat en bedårande basker på Åhléns med matchade vantar och halsduk, dom måste jag bara ha! Så jävla underbart fina :) Måste bara övertala karln om hur mycket jag behöver dom ;D Hihi. Nej då, jag ska köpa dom till att ha i vinter för jag har varken vantar eller halsduk och en sådan basker har jag velat ha så länge jag kan minnas! Im in love!

Saknar min älskade lillasyster Sara, min fantastiska Pappa, min söta Mamma och min Sweetpie Linda. Skönt att min familj kommer ner nu i slutet av månaden så man kan krama lite på dom och sen hoppas jag att Linda tar sig i kragen med och pallra sig ner hit ;)


.

7 september 2008 kl 14:38

I helgen har ju Kricko varit här som sagt, och det har varit jätte roligt att ha henne här. Vi har mest bara tagit de lugnt hela helgen, kikat på film o tv, druckit nån drink, vattenpipa, lagat mat o gosat på Sesam. Skönt med andra ord.

Känner mig helt tom.. Vissa saker kan vara så jäkla svåra..


sara

7 september 2008 kl 14:34

Älskade syster, jag finns alltid här för dig. Jag stöttar dig hela vägen, tveka aldrig på att prata med mig, jag finns ALLTID här för dig gumman! Älskar dig!


helg

5 september 2008 kl 14:42

Ja då var det helg igen då, min helg kommer nog bli jätte nice. Kricko kommer ju ner idag vid halv fyra och sen ska vi äta Fajitas har jag tänkt, sedan lär de bli lite tv tittning och filmtittning :) Har sett fram emot denna helg länge nog nu så hoppas tiden rinner på bra tills hon kommer hit :)

Kom hem ifrån Karlskoga igår kväll redan, var rätt skönt att komma hem till sitt, skönt att vara borta ett par nätter sen vill man gärna hem. Sesam klarade sig bra i bilen påvägen hem, han fick sitta i buren hela vägen och han skrek ju lite och sådär men han var riktigt duktig faktiskt! Min lilla bebis :)

Ursh fy och blä, nu  måste man ju städa lite så inte min gäst åker hem igen så fort hon kommer innanför dörren. *suck* Hatar verkligen att städa. Aja..

Over and out!


karlskoga

3 september 2008 kl 14:43

Igår vid 2 tiden fick jag och Johanna ett infall, vi bestämde att hon skulle åka och hämta mig och sedan åka tillbaka till henne. Är samanlagt 25 mil tur o retur, så på fredag blir det samma sak igen, då ska hon skjutsa hem mig igen. Självklart har jag med mig Sesam och igår under bilfärden kunde det nog inte bli värre, han spydde... Han hade nyss ätit innan vi for så han blev nog lite åksjuk stackarn. Så det var bara att stanna bilen och torka spya o.0 Som tur va så låg han inte på sätet utan han hade gått ner på golvet så det mesta av det kom på själva mattan man har för fötterna. Sedan resten av bilresan var han knäpptyst, tror han skämdes för man hörde inte ett ljud av honom.

Väl framme hamnade vi på Willys och skulle handla lite middagsmat, vi åt Fajitas :D Kattis LOVE IT! Så sedan när vi käkat och så så satte vi oss vid tv:n och bara slappade, resandet hade ju trotts allt tagit i stort sett hela dagen, var framme i Karlskoga kring halv 7.

Idag ska vi ner på stan en sväng, jag måste bla köpa en spade och rensa Sesams låda med, jag glömde den hemma igår.

Saknar min T som bara den, längtar som en apa tills på måndag. Känns som att han har varit borta i evigheter nu, så nu är det bara att pallra sig hem tycker jag!


.

1 september 2008 kl 14:44

Igår var jag som sagt i Stockholm och hälsade på Kricko, var riktigt kul att se hur hon bodde och hur hon hade det. Vi lagade mat, pratade och såg på film, en typisk K & K dag. Hon ska komma ner hit i helgen och jag kan inte mer än längta arslet av mig till hon kommer, ska bli så roligt :) Vi har väl några planer för helgen men inte allt för många, men det lär lösa sig fint iaf, vi brukar kunna dryga ut tiden bra. Vi tänkte iaf hyra lite film, dricka lite vin och vaxa mina ben :P AJ! Jag kommer nog dö av smärta innan det är klart, medans hon kommer sitta och vara skadeglad som bara den. Den lilla jäveln ;) hihi. Nej men det ska bli skönt att ha vaxade ben, så slipper man raka dom var och varannan dag.

 Den tid som gått av denna dag har Sesam terroriserat mig konstant, jag har skrikit på honom tusen gånger men han ger sig inte, han står och klöser på garderoberna och ska in i dom, han hoppade upp på köksbordet, höll på att mjaua ihjäl mig när jag gjorde mackor med mackgrill på och så hoppade han upp på diskbänken, då blir jag arg. Han börjar få lite respekt nu för så fort han märker att jag kolla lite på han eller höjer rösten lite så slutar han. Gick fram och sprätte vatten på nosen på honom och det gillade han inte så nu ska jag allt ta o införskaffa en sån sprutflaska så jag kan spruta på honom då han är odygdig. :)

Idag är mitt projekt att gå och handla, kanske städa lite. Vet inte riktigt om det behövs städa men det dödar ju lite tid iaf. Sen vad man ska handla för mat är ju en annan femma, tror jag ska sätta mig ner och skriva en lista innan man går, är så lätt att komma hem med dubbelt så mycket än som var tänkt annars.

Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan under filten och läsa min bok lite :) Katta, can you belive it? ;)


boooring

30 augusti 2008 kl 14:46

Jag har nog aldrig i hela mitt liv, jag menar verkligen ALDRIG haft så tråkigt. Vad fan ska man göra? Känner inte en själ här.. Baaaah! Kom och rädda mig någon!

Och Kricko, jag tycker du ska komma och bo hos mig en hel vecka ;) Skippa skolan, jag tar hand om dig ist och undervisar dig i Sesam-konster på väggar ;)


stockholmas

30 augusti 2008 kl 14:45

Det finns hopp, även för mig :P Ska in till den kära huvudstaden i morgon och umgås med min favorit Korkolina, var evigheter sedan sist känns de som. Ska bli fantastiskt skönt, vi har som tappat varandra lite med åren men ack vilken ändring det ska bli på det :) Hur nice som helst att hon bor så nära nu :) Längtar riktigt mkt tills i morgon faktiskt!


tungt

29 augusti 2008 kl 14:47

Just nu är det tungt, Thobias är påväg upp till Sollefteå, för att sedan åka vidare till Åsele på älgjakt, något han har längtat efter så fruktansvärt mycket. Jag är helt ensammen i en stan där jag inte känner någon över huvudtaget.. Hade velat ha någon iaf, eller iaf någon att prata med i telefon.. Ursh, jag är mörkrädd och har alla lampor i hela lägenheten tänd + att jag har tv:n på så det är något som låter. Det här suger, är livrädd rätt ut sagt, hatar att sova ensammen på ett ställe, det gör mig så orolig i hela kroppen och jag kan inte koppla av.. Blä, bara jag hade haft någon iaf, men men..

Vet att jag sitter och tycker synd om mig själv, men det är verkligen såhär, jag är livrädd för att vara själv på kvällarna och sova ensam..


ö&b

27 augusti 2008 kl 14:48

Idag har jag och min T gått hur långt som helst bara för att komma till Ö&B. Var inte nådigt va drygt det var, för att inte tala om att kånka allt med hem.. Men som tur va tog T dom tyngsta påsarna ;) hihi. Så nyss har vi damsugit lägenheten och skurat golven, var så jävla skitigt, vi hittade inga påsar till damsugaren här i centrum så vi gav oss den på att det skulle finnas på Ö&B och tack och lov det gjorde det! Äntligen kan man gå på golvet igen, hihi.

Har även tagit några kort på sesam idag, han är bara för bedårande! Älskar honom av hela mitt hjärta, världens finaste! <3


points

26 augusti 2008 kl 14:49

Ja då var man igång med points IGEN! Denna gång måste jag verkligen genomföra detta, jag är trött på att vara missnöjd med mig själv och min kropp. Hade ju tänkt gå på Alevo måltidsersättare i två veckor, så jag köpte det igår efter att jag varit på arbetsintervjuvn, gick hem och blandade en.. och ni fattar inte vad äckligt det  var!! Det var som världens tjockaste massa... smakade skit mycket pulvet och vid bara tanken på att jag skulle dricka en till och sedan en till gjorde mig spyfärdigt, halvvägs in till toan gick de över och jag bestämde mig för points igen ist. Hugga, att jag ens kunde tänka tanken på att äta de där Alevo grejset, man blev inte mätt alls av den där sörjan, snarare hungrigare. Bästa med Points är att man får ju äta allt, bara de att man måste begränsa mängden.  Och det kan jag verkligen ta, heldre det än att hålla på att spy hela tiden och känna sig konstant hungrig.

Ja som sagt var jag på arbetsintervju igår och det gick väl bra, var tydligen 400 personer som hade sökt o.0 Har dock ingen aning om hur många dom tog in på intervjuv, ville inte fråga så mycket. Så om man skulle bli "antagen" ska dom kalla in en på en till intervjuv om nån/några veckor. Så det är väl bara att vänta nu då, ingenting är som väntans tider..

Take care of you guys!


...

22 augusti 2008 kl 14:52

Idag är en sådan dag när man vaknar och allt är redan skit innan man tagit sig ur sängen.. En sådan dag då man  inte vill träffa någon men samtidigt ha jätte många runt omkring sig, rätt konstigt men så känns de. Just nu funderar jag i protest att strunta i frukosten och bara sura, lägga mig i sängen igen och dra nått gammalt över mig.. Eller så slår jag på lite House och ligger i soffan hela dagen under täcket eller filten.  Baaah! Dessa dagar suger faktiskt, man är bara irriterad och störd på minsta lilla. Jag blev till min fasa t o m irriterad i morse när Sesam kom och skulle gosa, jag bara puttade bort honom och när han kom tillbaka satte jag mig upp och lyfte ner honom på golvet... Vilket jag ALDRIG skulle göra i vanliga fall... Han är ju min bebis, min goskisse.

Nej nu ska jag fortsätta att genomlida den sugdag!!!

Adjö!


vin

22 augusti 2008 kl 14:50

Ja nu är känns min dag mkt bättre, har nyss slagit mig ner vid tv:n och hällt upp ett glas vitt vin, mumma! Ska snart se på Jönssonligan, är deras sista film dom gjorde tydligen, och tro det eller ej, jag har inte sett den! Jag som älskade Jönssonligan och Polisskolan när jag var liten och kollade på det hela tiden, pappa har ju hur många filmer som helst av de båda.

Nej nu ska jag återgå till mitt vindrickande och riktigt mysa ner mig i soffan med mina två älsklingar.

Ha en underbar helg ni som läser, vilket inte är många skulle jag tro :P


anställningsintervju

20 augusti 2008 kl 15:00

Idag fick jag ett mail, ett mail om att jag är kallad till en anställningsintervjuv på Coop Extra. Inte välrdens glammigaste jobb men jag måste verkligen ha något att göra om dagarna och samtidigt få in lite pengar så man kan göra nått! Jag hoppas på att det är mycket ungdomar som jobbar där så man kan binda lite kontakter, för detta suger verkligen.. Att inte ha någon över huvudtaget att vara med. Thobias går ju i skola hela dagarna och där finns ju folk som han förmodligen kommer att börja umgås med. Vore verkligen skit kul om det finns folk i min ålder att lära känna :)

Måste säga att det känns nervöst, har aldrig varit på en arbetsintervjuv, så jag kommer nog kissa i trosorna innan jag kommit dit :P Hugga, folk som ser alldeles allvarliga ut och ska fråga ut en in i det längsta. Aja jag får hoppas att det inte är världens suraste folket bara, för om det är något som påverkar mig negativt så är de sura människor.

Idag har jag städat lite, och ska snart pallra mig in i köket och diska lite.. tråkigt som bara den! Suger att inte ha diskmaskin..

Pappa, kära pappa, jag saknar dig som en tok. Vad hade jag gjort utan dig? Du är den bästa pappan som finns i hela universum, så genom snäll och omtänksam. Du är bäst! <3


cv

19 augusti 2008 kl 15:01

Idag har jag gått runt på stan och lämnat mitt CV till några affärer, bla Lindex, KappAhl, JC mm. Så nu får man väl se om det är någon som nappar och behöver mig. Jag håller tummarna för fulla muggar, är så förbannat tråkigt att bara vara hemma hela dagarna, det driver mig till vansinne. Har samanlagt 8 CV:n ute på "marknaden" här nere nu, så jag hoppas verkligen på att NÅGON behöver mig..

Sesam har blivit bara bättre och bättre hela tiden, han var ju väldigt rädd och skygg i början men nu kommer han fram så fort jag ropar på honom, inte riktigt lika bra när Thobias gör det ;) Sesam är min lilla gokisse, han kommer fram då jag kommer hem men inte då Thobias kommer hem. Haha. Inatt hade jag en massa gosattacker på mig från Sesam, han stångas och trampar på en så fort man ligger på rygg, men inatt var det extremt många gånger, var tvungen att lyfta bort honom flera gånger så jag skulle kunna sova :P hihi.

Saknar många hemma, men jag vet att dom finns kvar där sedan. Linda ska ju komma ner och hälsa på och LillKarro sa också att hon ville komma ner i höst så det ska bli jätte kul att dom ska komma :) Och Kricko bor ju bara 1 timme härifrån med tåg så hon ska komma så fort hon får in lite pärning, ska bli enormt skoj, har inte träffat henne på länge nu, och nu kan vi ju träffas i princip då vi vill! Vilket varken hon eller jag är van vid, vi har bott på många mils avständ ifrån varandra nu i 4 år nu.. så det ska bli hur skoj som helst att kunna träffa henne lite oftare nu :)


katrineholm

15 augusti 2008 kl 15:03

Ja då har vi äntligen flyttat ner, har i stort sett fått i ordning hela lägenheten nu, är bara en massa småplock kvar att göra. Bilresan ner tog ca 8 ½ timme, och det gick ganska bra faktiskt.  Vi åkte hemifrån kring halv sju, och var framme vid 20 över 3. Sesam skrek de två första timmarna men så släppte vi honom lös i bilen, så han nosade runt ett tag sen la han sig nere på golvet, och där låg han resten av resan :) Så vid 12 stannade vi för att äta och då ställde vi in kattlådan i bilen och matskålarna, så när vi kom tillbaka hade han varit på lådan och kissat, åt och drack tror jag inte att han gjorde. Men han var så duktig så, skötte hela resan väldigt bra, över förväntan :)

Hela dagen som återstod gick åt att packa upp massa saker och möblera, vilket jag tycker om väldigt mkt! Dock finns det inga persienner så huset mitt emot ser rakt in i vår lägenhet, men det har vi för tillfället löst med att täcka för fönstren med panelgardiner på sidorna och 2 påslakan i mitten :P Får vara så tills vi har mer pengar att köpa en rullgardin eller persienner.

Så var vi ut på stan en sväng idag och skulle leta rätt på arbetsförmedlingen, så letade vi rätt på turistbyrån och frågade vart de låg. Så gick vi dit och jag fick prata med någon som hade tid, så frågade hon allt möjligt och fy fan vilken surfitta hon var! I vilket fall som helst så hade hon hört att Sko Phantern sökte en säljare och att Mc Donalds också sökte personal, och ni kan ju bara tänka er hur jag lubbade till skoaffären. Pratade med hon som jobbade där och lämnade mitt Cv, och hon skulle höra av sig, det var ju självklart mer folk som sökt tjänsten.. Aja det skulle iaf vara det ultimata för mig just nu, och det vore ett jäkla flyt om jag får jobbet. Så jag håller verkligen tummarna för det! Så innan jag for hemifrån sökte jag på Coop Extra här nere med, dom sökte folk också och ville ge fast anställning. Så nu har jag 2 saker att vänta på iaf :) Och går inget av det så får jag gå runt i mer affärer och dela ut mitt Cv. Och nappar ingen där får jag dra mig till Mc Donalds.. Inget drömjobb direkt, men pengar är ju en sak som är säkert att det behövs!!

Aja, tänkte bara dra lite kort av vad vi hunnit göra och hur allt ha gått. Hoppas alla ni där hemma har det bra. Skriver väl nån annan dag igen om jag lyckas knycka detta  internet igen från någon i detta hus :P

Take care! / K


birthday

12 augusti 2008 kl 15:04

Idag fyller min älskade mamma 47 år, har varit folk här hela dagen, vilket jag trivs med väldigt bra :) Linda gumman har varit med mig sedan kl 1 idag, och hon ska åka hem till Tobbe vid halv 12 när jag ska köra ner släpet till stan. Har packat en stor del av dagen idag... Just nu är allt packat, iaf det som går att packa. Skönt! I morgon ska vi packa hela släpet med möbler och Thobias saker.. pappa har lastat på alla mina kartonger, väskor och påsar.. och det tar upp i stort sett hela botten på hela släpet. Är så jäkla mycket saker man måste ha med sig och självklart en massa onödiga grejor som man bara måååste ta med.

Kl 16.30 så ska jag ÄNTLIGEN hämta min älskade Sesam! Jag längtar och längtar så mycket att jag blir helt tokig i hela kroppen, går bara och väntar och väntar hela tiden. Han är så fantastiskt underbar kisse, han ska kramas konstant, och det är det som gör honom så underbar! Det är det jag vill ha med en katt, jag ska kunna gosa på honom så ofta jag vill och han älskar det! Iiiiiiih jag läääääääängtar!!!!

På Torsdag kl 06.00 går flyttlasset till Katrineholm, tidigt som bara attan. Vi måste komma ner innan kl 16.00 så vi hinner hämta nyckeln till lägenheten. Så det blir en resa på 53 mil.. Får se hur det går för lill gubben, han har ju bara åkt bil mellan Långsele och Sollefteå.. Så jag hoppas verkligen inte att det bli massa skrikande och att han blir åksjuk! Då kommer det ta låååång tid att komma fram. Får hålla tummarna för att det går bra :)


utgång

10 augusti 2008 kl 15:05

Igår var första gången på länge jag hade riktigt kul då jag var ut, kan inte ens säga när jag hade skoj ute sist! Var iaf ut med min älskade Linda och hennes kusin Sofie. Först satt vi hos Sofie och drack, och sen gick hon och jag och hälsade på Sesam.. Gosh vad jag längtar efter honom nu, ni fattar inte hur jäkla gosig han är! Han ska ha uppmärksamhet heeeeela tiden!!! Me like! Jag kommer nog krama sönder honom, jag kommer ha honom i famnen konstant! <3 Jag har precis varit och köpt kattsand åt  honom, så nu jäklar har jag allt han behöver :D

Sedan drog vi ner på stan, Linda och Sofie löste in sig på Impuls med engång, men jag traskade vidare till Bowlingen för där stod jag på gästlistan ;) Väl inne möter jag karln, och konstaterar att han mår dåligt så han går hem.. Jag minglar vidare där inne och träffar massa gamla klasskompisar, väldigt kul! :) Efter ett tag känner jag mig lite malplacerad så jag lubbar till Impuls igen och löser in mig där..  Och fy tusan vad vi dansade igår, jag har serriöst träningsverk i hela benen!! Men ack så kul det var, träffade på bla Katie, Stefan och Malin. Hur kul som helst :) Vid ett bestämde jag och Malin att jag skulle åka hem med henne, så jag fick åka jänkare hem till Planvägen. Riktigt soft! :) Väl hemma ligger karln helt utslagen på sängen och jag försöker puffa in honom så jag får plats.. Han vaknar till och börjar sluddra något om bowling och tillslut har jag frågat honom så mycket om vad han menar med det så han vaknar till riktigt :P Det är inte första gången jag har fört en konversatition med honom i sömnen haha.

Idag kom mamma och pappa och hämtade mig och Thobias, så brummade vi upp till Torningssjön, vår sommarstuga. Thobias hade aldrig varit där så pappa tyckte att han måste ju få se det innan vi flyttar, och jag tror faktiskt karln stortrivdes där :) Han såg så lugn ut, så avslappnad.. Kanske får åka upp dit någon gång bara han och jag :)

K v T


wedins skor

8 augusti 2008 kl 15:06

Ja äntligen ska jag få jobba där lite igen, i morgon jobbar jag där mellan 11-14, kanske till 15 beroende på hur mycket folk det är. Ska bli hur kul som helst, miljön gör en alldeles tokig :D Där skulle jag kunna tänka mig att jobba tills jag går i pension :)

Efter jobbet i morgon är det tänkt att jag, Thobias, Madde och Sebastian ska gå och fika, men slutar jag kl 15 så får dom gå och fika själva. Och i så fall ska Linda komma ner och hämta mig kl 15 så ska vi hem till henne och färga håret på mig och sedan göra oss klara för utgång :) Me like! <3 Vi ska förmodligen vara hos Sofie innan men det är inte helt bestämt än, annars får vi bjuda in oss hos någon annan ;P Blir nog bra det där i vilket fall som helst, jag får ju vara med min älskade Linda. Är min sista helg i Sollefteå nu innan vi flyttar, så den vill jag absolut spendera med Linda <3 Så till veckan måste vi ha en myskväll också, bara hon och jag! Kanske med lite ost och kex om vi har tur ;)

Nej nu ska jag mysa lite på min T <3

So long suckers! ;D


*^*

7 augusti 2008 kl 15:07

Ja nu sitter man i sin ensamhet här på Planvägen i stora staden Sollefteå. Katta ska alldeles snart gå ner på stan och fika med en kompis och jag känner att jag varken har råd eller lust just idag... Fick dock en chock då jag ringde för att kolla mitt saldo på banken, jag hade fått in pengar... och jag som var alldeles pank i princip. Så i min förvåning ringde jag mamma och hon konstaterade att det var mina skattepengar som kommit, och tro mig dom behövdes mer än något annat nu när det är flytt på G! Ursh, bara alla pengar som kommer att gå till att köpa mat nu i början, så det finns alla "grunder" i köket. Hugga, var ju skit mycket man behövde köpa när vi bodde i Spanien så nu ska vi göra samma sak igen. Aja, det ska trotts allt bli så underbart skönt att flytta nu, är trött på att bo hemma.

Igår var jag, Thobias och Karro H på Bilbingo i forsmo, och tro det eller ej, jag vann 200 kr, JAG! Hurra!!! Så var ju även Lindagumman och Monica där, men dom satt inomhus. Var sista gången för denna sommar det var, och det känns både skönt och tråkigt på samma gång. Det har ju som varit trevligt och något att göra en dag i veckan :P Men men, jag kan ju inte bli pensionär redan ;)

Ikväll ska jag, min T och Katta åka till deras farfar och hälsa på, det har kommit dit släktingar så vi fick en inbjudan om att komma när vi var dit en sväng igår. Ska väll bli trevligt men då måste man vara sådär supertrevlig och presentera sig för det "nya" folket. Vilket jag kan sköta väldigt bra, men det är samtidigt drygt att komma till ett ställe där man knappt känner någon och hamna lite i bakgrunden.. Aja det blir nog bra det där.

Nej undra om man ska ta och hoppa in i duschen, eller om man ska sitta och döda lite mer tid här.. Tror det får bli så ett tag till först. Har ju inget bättre för mig just nu ändå.

BTW!!! Vi hämtar kissen Sesam om 6 dagar!! Ni kan inte fatta hur mycket jag längtar! :D Har köpt en heldel saker åt honom, och gosh vad jag kommer skämma bort min lilla älskling! Längtar så jag kan dö.

Thobias, du är min sol på dagen och min måne på natten <3


.

4 augusti 2008 kl 15:08

Snart bär det av till Remsle där vi är ett helt gäng som ska käka ute. Blir trevligt, Johanna flyttar ju på torsdag så det är en liten sammankomst innan hon far. De andra har spelat minigolf nu och jag har inte kunnat vara med för jag har uträttat lite ärenden :)

Ska åka till helgum ikväll tror jag, så ska jag försöka boka in Lindagumman nu någon dag i veckan så vi får leka lite :D Har saknat henne skit mycket, hade velat ha henne med mig på Yran. Hon hade satt pricken över I:t där :)

Aja nu ska jag brumma iväg, hade inget att skriva om direkt men ville bara skriva något :P

Älskar min Thobias bara mer och mer hela tiden! <3


yran

1 augusti 2008 kl 15:09

I morgon bär det av till Yran, jag och min älskling far kring 1-2 så då är man där ganska lagom tid :)

Idag ska jag gå på Boa och på AF. Så snart jag pallrat mig upp lite, känns som en seg dag.. Hela himlen är full av moln och det ser ut att bli regn.. *suck* Hoppas verkligen inte att det är detta väder i morgon på Yran!!

Min lilla Linda är nere i Stockholm på Pride paraden, är lite avundsjuk faktiskt.. jag skulle nog skratta lungorna ur mig om jag vore där, hur kul som helst att kika på sånt folk :D I vilket fall som helst så saknar jag Linda, kommer bli jätte jobbigt ännu en gång att säga hej då till henne, att inte bo nära varandra och kunna hälsa på varandra då man känner för det... Aja denna gång kan vi iaf ringa varandra när som helst, utan att behöva planera in tid och dag för att det skulle funka. :)

Kommer vara jobbigt att vara ifrån henne, hon är så underbar så ord finns inte tillräckligt.. Jag går ALLTID till henne om jag vill prata om något, hon är den kloka av oss två så hon får alltid lyssna på mig och det gör hon så jäklarns bra, finns ingen som är så förståndig och vill mig så himla väl som hon.. Hon tror på mig!! Det är det inte många som gör, så hon är verkligen min klippa! <3 

Linda, jag skulle ALDRIG byta ut dig mot något. Du är min bästaste vän i hela världen! Jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka <3


avstånd

29 juli 2008 kl 15:10

Just nu för tillfället så hatar jag att bo i Helgum, är arg och frustrerad över sträckan man är tvungen att köra för att komma in till stan.. så gör ju inte bensinpriserna det hela bättre heller.. Argh! Jag blir så arg, hur hade dom tänkt att folk ska ta sig någonstans med dessa bensinpriser? Visst det är ju miljöbabbel hit och dit.. Men va fan, ska jag behöva cykla eller gå in till stan bara för att få umgås med min älskling, jag blir så arg!! Jag skulle kunna mörda någon som har satt bensinpriserna. Det är fan 5 mil tur och retur.. jävla helvete! #@=&¤ §% Baaaaaah!!!!

I helgen är det yran, och ärligt talat åker jag bara för att få träffa Anders igen, chefen jag hade nere i Spanien. Känns inge vidare kul att åka i år.. Är nästan inge folk alls som ska dit. Får se om man åker upp fredag eller lördag.. Blir jag och Thobias som åker dit, så ska ju några ur killgänget från Helgum dit och så lillKarro. Får väl se hur lyckat det blir.

Just nu väntar jag på att Linda ska sluta jobba, då ska vi åka och bada, hon jag och Tobbe. Vet inte vart än men de lär väl visa sig :) Vet dock inte om jag ska bada, känner mig lite småsjuk.. Har haft en förkylning på G ett bra tag nu men så i morse då jag vaknade kände jag mig lite extra krasslig.. Ont i halsen och seg i kroppen. Så vi får se om det blir någon badning eller inte.. Hade dock varit skönt i denna hetta.

Sesam, gud så jag längtar tills jag kan hämta dig.. underbara kisse! Har köpt allt, mat, spade, sand och lite godis :) Baah ska bli så fantastiskt att få en liten bebis att ta hand om :D

Thobias, du är helt underbar! En dag utan dig känns som en hel evighet, jag saknar dig hela tiden. Men snart, så snart kommer vi bo ihop igen, i vår alldeles egna lägenhet :) Wonderful <3


helgen är slut

27 juli 2008 kl 15:11

Ja nu är det söndag och då kan man konstatera att helgen är slut ännu en gång.. hatar att helgerna ska vara så förbaskat korta. Iaf så har det varit fullt ös hela helgen, i fredags var det ju laxis och då blev det utgång med min älskade Thobias och hans kompisar på Hågestaön, så hade ju Danne sina kompisar där när vi kom så det blev ett litet gäng iaf :) Var riktigt trevligt faktiskt! I parken var det helt knökfullt med folk, vart man än gick träffade man på någon man kände. Helt sinnessjukt att det finns så mycket folk i lilla Sollefteå. Man fick nästan en smärre chock då man tittade ut över det stora folk-havet. Men kul var det iaf, jag gick hem till Planvägen vid 12 för jag skulle ju upp och jobba på wedins skor på lördag. Och det gick alldeles förträffligt, älskar verkligen att jobba där.. Trivs så bra med folket och för att inte tala om miljön ;D Iaf så jobbade jag till kl 14.00 och sen bar det hem till älsklingen som fortfarande inte riktigt kravlat sig upp ur sängen. När han väl kommit in i duschen och var klar så brummade vi hem till Helgum där vi käkade och jag gjorde mig i ordning. Sen var det bara att åka till nästa anhallt som var i Hamre i Långsele. Hasse kom och hämtade mig i sin älskade chev, man såg riktigt hur lycklig han var när han körde den igen.

Väl framme efter hjulskrik och mycket hårdrock så bjöds det på välkommsdrink och lekar. Folk grillade och drack för fulla muggar samtidigt som det arrangerades lekar mest hela kvällen, men vid 22 tiden kom min fantastiska kusin Malin och hämtade upp mig och Niklas så börnade vi ner till stan där jag mötte upp min älskling. Vi gick in i parken och kollade runt och så stötte vi på Henke så vi bestämde allt att vi skulle ta en crousintur med deras finbil :)

Var väl en såndär kväll igår, hade trevligt men det är precis som att det där med att ha hur kul som helst då man är ute är nu ett minne blott.. vet inte om man har blivit allt för kräsen på vad som hittas på och görs.. Eller om det bara är så att det faktiskt var roligare ute förr..

Idag har jag och Thobias varit till Kramfors en sväng på Dollar Store och inhandlat det mesta som vi behövde till flytten, fattar kanske 4-5 saker sedan är vi komplett :) Längtar så jag tror jag dör snart, ska bli så förbaskat kul att flytta ner :) Fast så måste man hitta ett jobb med illa kvickt!!

Älskar min Thobias mer än något annat, vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom! <3


flytt

23 juli 2008 kl 15:11

Snart bär det av neröver, och jag längtar nog så jag kan dö snart. Ska bli så kul att inreda som man helt själv vill ha det, och inte känna att man måste anpassa sig efter några andra.. Wonerbar!  Har i stor sett allt vi behöver nu, är bara endel små grejer som fattas och det tänkte vi åka och fixa i Kramfors på Dollar Store. Jag vill åka dit i helgen  typ på Söndag men karln verkar inte allt för sugen på det... Så vi får väl se när det blir av.

På fredag är det även Laxis här i stan så då blir det utgång, och på lördag är det Crousing igen. Laxis känns jätte kul att gå ut på men jag vet inte riktigt hur lockande det känns med Crousingen... Hela helgen försvinner ju med engång om man går ut båda dagarna, man är ju så slö dagen efter så man orkar ju inte direkt göra något alls förren man ska göra sig i ordning för nästa utgång. Så jag får se om det känns värt det att dricka båda dagarna. Ut ska man ju och kolla på Crousingen men dricka vet jag inte alls hur det blir..

Snart ska älsklingen på jobbet så då blir det till att ha dötråkigt som vanligt.. :( Jag vill på bilbingo ikväll men det verkar inte vara någon som ska dit.. har frågat Katta om inte hon vill följa med men hon har ju träning ikväll så det beror på om hon kan hoppa över den eller inte. Ska väl snart plinga henne o höra hur det blir.  Är ju trotts allt sista gången denna sommar dom har bingo där i sommar så det vore kul att vara där då.

Idag kom mamma och pappa hem från semester så nu går allt tillbaka till det vanliga igen.. Känns bra att ha dom hemma igen men samtidigt har det varit väldigt skönt att ha dom borta ett tag :P Allt är så mycket friare då, man kan komma o gå som man vill..Nu måste man anpassa sig och tänka på vad man gör..

Min T är den bästa som finns och jag älskar honom mer än något annat! <3


dr phil

21 juli 2008 kl 15:12

Folk får säga vad dom vill men jag tycker verkligen om att se på Dr Phil. Han kan sin sak, och jag gillar talkshows som känns "äkta" och det tycker jag att detta gör. Han må vara gammal och snart behöva rullator och käpp men ack vad jag gillar hans program :) Sitter just nu o tittar på ett avsnitt som går på TV 4+, idag handlar det om folk som har gått hos en läkare och ha gjort förminskningar och förstoringar på sina kroppar och läkaren som gjort ingreppen har tydligen misslyckats med väldigt många patienter tidigare, en person misstänks att ha dött pga hans brist på kunskap. Läskigt..

Ikväll ska jag brumma ner med Perssan till min Bias igen, han ska ha filmkväll med lite kompisar så jag funderar på att vara med om jag orkar annars anländer jag lite senare :)

I morgon ska vi till Patrik och Annelie och grilla och dricka lite öl eller nått :) Ska bli riktigt trevligt för Linda och Tobbe skulle också dit fick vi veta :) Deras katter är så mysiga särskillt chack, han är världens gosigaste, men Ester är inte så mycket för kelande :P Hon bara bitts och sätter klorna i en hehe.

Nej nu ska jag äta lite glass tror jag med tutti frutti strössel :)

Ha de bra! // K


helg

20 juli 2008 kl 15:13

Ja då har i princip hela helgen gått, och inte allt för mycket har man åstakommit. Jobbade på Wedins skor igår med Amanda, och det var mycket trevligt måste jag säga :) Sen på kvällen blev det utgång med Linda, var hos Sofies kille Martin innan och förfestade. Kvällen var väl okej, inget speciellt som hände så egentligen sög kvällen.. När vi kom ifrån förfesten gick vi ner i parken för att kika, så mötte vi upp Thobias och hans kompisar. Så fort vi slagit oss ner var det slut med sjungande  på senen så då blev vi less och bestämde oss för att gå in på Impuls, var en väldans kö och vi stod i den i ca 50 min sen gav vi upp, jag Thobias och Linda bestämde oss för att gå och äta och sedan åka hem. Och så blev det.

Har även världens grej att berätta, vi ska skaffa katt :D Vi tar den när vi flyttar ner till Katrineholm, så det ska bli så underbart kul :D Har velat ha en katt så länge jag kan minnas! Mamma är ju pälsdjurallergiker så det har aldrig varit läge för att ha något djur. Btw så heter kissen Sesam :) Och är hur jäkla go och söt som helst, längtar så jag kan dö!!

Älskar min underbara Thobias, han är den bästa som finns! Jag är så lycklig med honom <3


hemma i helgum

17 juli 2008 kl 15:14

Ikväll är jag hemma med min älskade syster, ska se på Saw och äta kladdkaka. Mumma :)

Har även avslöjat en av de längsta grejor jag hållit inom mig för Sara ikväll, är mkt skönt!

Jag och Thobias var ju som sagt och skulle kika på möbler, vi fyndade köksbord och 4 stolar, och ett soffbord. Så nu är det bara en soffa som saknas sen har vi alla möbler som vi behöver. Så det känns jävligt bra.

I helgen blir det fest, men först ska jag jobba på Wedins från 11 till kl 14. Ska gå ut med Linda-gumman och hennes kusin Sofie :) Ska bli nice som fanken kan jag tala om. :)

Inatt sover jag då hemma i Helgum, och det är nått jag inte föredrar framför att ligga i min älsklings famn.. Men han var så trött så han åkte hem o sov vid halv åtta och det skulle inte finnas en chans i världen att jag hade kunnat somna då så då kändes det bäst att sova hemma ist för att ligga vaken hur länge som helst utan att ha nått att göra.

I morgon ska jag hämta Peder i Sundsvall igen, han har ju varit ner till Stockholmas och sett Iron Maiden. Den lyckoosten!


sundsvall

15 juli 2008 kl 15:15

Idag har jag och min kära Linda varit till Sundsvall en snabbis, Peder skulle på tåget kring 6 tiden så jag fick skjutsa honom, Niklas och Jenny. Vi var vid tågstationen vid halv sex sen börnade jag och Linda in till Birsta City. Där gjorde jag världens fynd, tre skor :D Man fick ta tre och betala för två! Köpte ett par gula :D ett par röda och ett par ballerinaskor i silver. Är hur nöjd som helst med dom, kommer nog inviga de silvriga i morgon.. :) Linda köpte lite presenter och linnen till sig själv :) Tror även hon fyndade örhängen!

 

I morgon ska jag och Bias åka och kika på möbler, se om det finns nått som passar oss till flytten. :) Längtar faktiskt som en tok tills vi flyttar, är så förbannat less på att bo hos föräldrarna.. Ursh säger jag bara!!!

Inatt sover jag själv, och det är verkligen en utav sakerna jag hatar...


regn o åter regn

11 juli 2008 kl 15:15

Jag blir så trött på detta skit väder, hur mkt sol har det egentligen varit sedan jag flyttade hem från Spanien? Ja det ska jag tala om för er, i stort sett INGENTING!!! Jag blir tokig i hela huvet.. Är regn till och från hela tiden idag och så vill jag verkligen inte ha det -.-

I morgon är det ju fest, och hur kul blir det med ösregn och skit.. Aja dom har iaf fixat ett megastort partytält så det ska väl gå på något vis iaf :) Man får klä sig varmt bara annars fryser man ihjäl innan kvällens slut!

Igår var jag och min söta Linda ner på stan och tog hål i öronen, på den där lilla snibben man har alldeles intill ansiktet.. Blev riktigt nöjd med den kan jag säga :) Linda påstår dock att jag har dåligt inflytande på henne som får henne att göra massa grejer ;P Men det håller jag bara delvis med om, jag tycker hon behöver en spark i arslet ibland ;D hihi.

Är i stan just nu och ska snart ner på stan och gå på systemet, känns skit konstigt att kunna gå på systemet men samtidigt inget märkvärdigt. Man är ju så van att man måste be pappa eller Thobias att gå dit åt en men nu är det bara att traska in där själv och plocka på sig det man vill ha. Nere i Spanien var det ju samma sak, där gick man på en matvaruaffär och plockade på sig det man ville ha att dricka. Så nu har det fanken inte varit någon vitts med att fylla 20 :P haha. Jag undrar just vad man ska inhandla för något därifrån idag.. Har ju några cider hemma och en Smirnoff spritflaska. Men jag vet inte om jag ska köpa mig en vinare ist, är så gott. Aja jag får se vad det blir :)

Håller  tummarna för att det ska bli liiiiiite bättre väder i morgon iaf!

Älskar min Thobias så mycket att jag inte vet vart jag ska tavägen snart, vet inte vart jag ska göra av alla känslor. Det är så mycket att jag blir helt överväldigad! <3


bingo night

 9 juli 2008 kl 15:16

Ikväll ska jag för andra gången på Bingo i Forsmo :P Haha, det är så jävla kul.. Det är jag Linda och Monica som åker och det är verkligen mestadels gamlingar ;) Man känner sig lite malplacerad men ack så kul de är :D Har ju en egen "duttpenna" och allt ;) hihi.

Inatt sov jag hos min alla bästa Linda, hon är så fantastisk så det finns inte ord för det. Ingen i hela världen kan vara bättre än henne, hon måste upplevas för att förstå hur underbar denna flicka är. Och vet ni vad det bästa är? Det är att hon är min, bara MIN<3 Okej, jag måste väl dela henne lite med Tobbe men va fan, det får man väl ta. Vi såg på tv hela kvällen igår, sen forsatte vi med att se på LOST och fy fanken vad spännande det var! Såg sista avsnittet i hela serien idag och ärligt talat så är det en jäääkla röra alltihop :P

Blev en rätt sen natt, vi jagade en jävla mygga till halv 3.. och tillslut konstaterade vi att de var 2 av dom.. Och inte fan fick vi tag på någon av dom.. Så vi släkte lampan och sussade till typ 11 idag.

På lördag är det fest hos Patrik här nere i Helgum, är prat om vattenskidor och vattenskoter-åkning :) Ska bli äckligt kul! Fast jag hörde nyss rykten om att det ska bli dåligt väder i helgen så vi får se hur det går!

Ikväll ska jag nog brumma ner till min älskling i stan också, han har så störda shift på jobbet nu, slutar 00.12... Så det är tråkigt som bara fanken kan jag tala om! Känns som man inte hinner träffa honom något alls.. :(


katrineholm

8 juli 2008 kl 15:17

I Augusti så flyttar jag och Thobias ner till Katrineholm. Karln ska plugga till Eldistrubitörsteckninker, med andra ord blir han en slags elgubbe :P Hehe.

Känns rätt skönt men samtidigt lite lustigt att flytta igen då man nyss flyttat hem till Sverige igen.. Men men så är det, man måste ju flytta från Sollefteå om man vill komma någonstans i livet.

Funderar även på att skaffa katt då vi bosatt oss, fast jag måste ju självklart hitta ett jobb först.. en students inkömst är verkligen inte hög.. Så det kommer vara knapert utav bara tusan om jag inte hittar nått där nere illa kvickt!

I morgon ska jag åka till Sundsvall och hälsa på Natalie, var ett bra tag sen vi sågs så nu är det på tiden! Kommer hem på fredag mitt i dagen tror jag. Så ska jag få gosa massa med deras vovve :D Hur nice som helst!

Älskar min Thobias mer än något annat! <3


1 år

22 juni 2008 kl 15:18

Idag firar jag och Thobias ett år tillsammans, känns som att vi har varit tillsammans mycket längre, men de är bara för att vi började träffas långt innan vi blev tillsammans. Att man kunde känna denna lycka trodde jag inte var möjlig, jag har aldrig varit så lycklig som jag är idag. Ett helt år älskling, du får mig att känna mig som den lyckligaste tjejen i världen! Jag hoppas och tror att vi har många år framöver tillsammans. Jag älskar dig Thobias bara mer och mer för varje dag som går, du är min och bara MIN! Du är den bästa utav alla, ingen kommer någonsin kunna vara bättre.

Älskar dig mer än du någonsin kommer att kunna förstå älskling, du är hela mitt liv! <3 // Din K


jobbig dag

18 juni 2008 kl 15:19

Idag var nog min mest frustrerande dag någonsin.. helt knäckt var jag nästan hela dagen.. men de löste sig till slut.

Har varit in på Deep Forest idag med, och verkligen pratat fram om hur min tatuering ska se ut, längtar som fanken! Den kommer bli så jäkla cool! Fast de blir nog inte förren i Augusti den blir gjord.. är bokat hela sommaren typ.. men men den som väntar på nått gott!

Har varit med min Linda gumma idag med, hur skönt som helst, har saknar henne så in i bombens när jag var i Spanien.. Och i morgon ska vi på Dannero, på midnattstravet :) Ska bli hur kul som helst :D

Så till helgen vill folk att jag ska komma upp till Junsele, och jag vill också dit men jag vet inte riktigt hur det blir än, vore verkligen jätte kul, får se om jag har någon som vill haka på upp med mig, är så tråkigt att åka upp helt själv!

Midsommar kommer att spenderas i Helgum hos Karro, kommer vara tok mkt  folk så det ska bli riktigt nice att få träffa ALLA igen :D

Snart har jag karln hemma med, ska bli riktigt skönt! <3


linda & kattis - dag

17 juni 2008 kl 15:20

Idag har jag i stort sett bara umgåts med Linda hela dagen, hon kom till mig kring halv fyra, så bestämde vi oss för att gå genom alla saker jag köpte nere i Spanien. Efter det beslutade vi att vi skulle börna till Långsele och köpa gurka, lätt yoghurt och franska. Det blev Tzatsiki  med rostade frallor till middag. Så hyrde vi även 2 kärleks filmer som vi såg nere hos Tobbe. Vi hade förväntat oss att det skulle vara riktiga böl-filmer, men så var icke fallet... Kommer bara ihåg namnet på ena filmen, LOVE another disaster.. den såg vi sist  och den sög verkligen, jag orkade inte se klart den så jag brummade hemåt strax efter 12.

 

Har äntligen packat upp mina två stora resväskor jag hade med mig hem. Puuuh! Var tvungen att rensa ur garderoberna för att ens få in det... blev 3 hela påsar med kläder som försvann..

I morgon är det massor av saker som ska hinnas med, ska hämta upp Linda hos Tobbe kl 12, så ska vi fara in till långsele och sola en sväng, sedan ner till stan och hämta upp Katta och ta en fika med henne nere på stan, ska även gå på banken och sätta in pengar på kontot, kika in på Deep Forest och kolla om tatueraren kan rita upp en snygg tatuering åt mig, kolla på lite kläder på Stil, gå på Studio Fresh, träffa Ann-Louise och titta på hennes nya lägenhet och så ska Linda klippa sig :P Har nog en helbokad dag i morgon kan jag säga :P Så blir det nog att jag och Linda hittar på något på kvällen :)

Har även haft en sådan dag att jag gått och bara önskat mest av allt i hela världen att Thobias skulle ha varit hemma.. Hatar verkligen HATAR att han är där nere nu.. Är less på att han inte är hemma med mig. Sova själv är helt värdelöst, finns så jäääääkla mycket plats kvar i sängen så man känner sig som en liten smula.. HATA!!!


hemma

15 juni 2008 kl 15:21

Det känns så himla konstigt att vara hemma igen.. Det går inte att förklara varför men det är verkligen jätte konstigt. Alla frågar hur det känns och jag svarar lika till alla, jätte konstigt. Dom förstår inte varför och jag kan inte förklara det heller..

Men det har varit underbart att komma hem samtidigt och träffa alla igen. Har varit sånna lättnadskänslor att se alla och krama folk. Har träffat alla dom "nära" nu. Så det känns jätte bra, men samtidigt känner jag att jag skulle kunna åka tillbaka dit ner igen nu..

Jag hade verkligen ett helt annat liv där nere.. Man lever på ett helt annat sätt i Spanien mot här hemma i Sverige. Allt är så mycket mer fritt.. I sverige ska allt vara så planerat och bestämt.. där nere behövdes de ingen planering och långtida planer. Gaaah jag kan inte förklara det..

Saknar min Thobias nått oerhört, känns som det var en evighet sen vi sågs.. men det är ju bara 2 dagar sedan.. Vi har blivit så jäkla beroende av varandra och behöver verkligen varandra. Så man känner sig helt tom och hjälplös.. Aldrig kunde jag tro att dessa dagar vi ska vara ifrån varandra skulle vara så jobbigt. Det kändes som att det var nyttigt för oss och vara ifrån varandra ett tag, och självklart är det de, men man saknar verkligen varandra redan och känner att nu är det nog! Att man kunde älska en person såhär mycket trodde jag inte var möjligt, att man bara faller och faller hela tiden! Kärleken växer fortfarande mer och mer för varje dag som går.

Det är ca 10 dagar kvar tills jag får hem min älskling igen, och tiden går i slowmotion.. Måste sysselsätta mig hela tiden så man inte går och tänker på det konstant dagarna i ända.. 

Jag älskar dig mest av allt i hela världen Thobias, du är hela mitt liv! <3

Med hela mig själ älskar jag dig mest av allt! <3


hemfärd

30 maj 2008 kl 15:22

Nu är hemresa inom sikte, är precis 2 veckor tills jag åker hem idag! Känns underbart att jag snart kommer träffa alla nära och kära, men samtidigt tungt att lämna spanien.. alla man lärt känna, underbara vädret, vår fantastiska lägenhet.. mm. Konstigt att komma hem nu när man vant sig vid att bo här nere, så långt bort ifrån alla.. men det kommer bli så skönt att äntligen komma hem igen. Har saknat alla så himla mkt!

I helgen nu blir det lugnt, funderar på att börja småpacka grejer som man vet att man inte kommer använda innan man åker hem.. så har man inte allt kvar sedan.. I morgon om det är fint väder ska vi gå ner på stranden som ligger 2 min ifrån där vi bor, och sola o bada :) måste jobba mer på brännan nu när man snart kommer hem :P Men jag kommer väll vara blekast iaf, även fast jag har varit utomlands i flera månader :P haha.

Och fortfarande, så faller jag fortfarande för min Thobias.. jag får se nya sidor hos honom hela tiden. Jag förbluffas! <3 Kärleken bara växer och växer hela tiden, undra om den någonsin kommer att sluta att växa?! Hoppas inte det! :)

Längtar så jag snart dör tills jag är hemma!!!!

spanien

27 april 2008 kl 15:23

Har inte skrivit här på evigheter men, jag har det hur bra som helst här nere i spanien, 25-30 grader varje dag o värmen stiger hela tiden! Vi har fått världens finaste lägenhet, splitter ny är den! Jobbar med ett riktigt härligt gäng här nere.
Jobbet suger men spanien får väl väga upp det hela :P

Har världens hemlängtan! Saknar ihjäl mig efter min familj och min älskade lilla Linda!!! Skulle göra allt, precis ALLT för att få komma hem till dom just nu.. :(

Aja hoppas ni alla har det bra! Puss o kram // K

förlovad

9 mars 2008 kl 15:24

Igår förlovade vi oss :) Min ring ser ut sådär. =) All min kärlek till min underbaraste Thobias. älskar dig över allt annat gubben! <3

onsdag

7 mars 2008 kl 15:26

på onsdag flyttar vi till spanien. vårt plan lyfter kl 06.00 och vi är framme 10.25.

wish us luck!

spanien

29 februari 2008 kl 15:29

Nu är det klubbat och klart, flytt till spanien inom 2 veckor! :D

uppdatering

4 februari 2008 kl 15:30

Har inte skrivit här på länge nu... har förmodligen hänt en massa nytt sen sist... Har fått jobb på Wedins skor, ett vikariat som jag har t.o.m 22:a Februari nu.. så ska vi nog flytta till Spanien efter det, har fått ett erbjudande om ett jobb där, med fixat boende och allt. Kommer vara som en betald semester nästan, jobbar 6 timmar om dagen och 4 dagar i veckan, sen är det bara att vara ute och glassa i solen och på stranden :) Hur härligt som helst!
Det är som en svensk sommar där just nu så det tackar man ju inte nej till direkt.

Är fortfarande lika förälskad i min Thobias, det kittlas fortfarande i magen av att bara titta på honom.. jag saknar honom fortfarande bara efter några sekunder efter vi skilts åt, jag är fortfarande helt beroende av att ha honom vid min sida i sängen om nätterna, jag älskar fortfarande att hålla honom i handen och pussa o krama på honom. Det känns som att vi alldeles nyss träffades fortfarande med andra ord! Thobias är allt, han är hela min värld! Det finns inget i hela universum som är bättre! Jag älskar dig av hela mitt hjärta gubben! <3

dagen D

10 november 2007 kl 15:35

Idag går det inte med ord att beskriva den lycka jag känner!! <3

doft

28 oktober 2007 kl 15:37

Att en doft kan betyda så oerhört mycket.. att bara känna lukten av Thobias parfym Hugo Boss får mina tankar att flyga iväg.. Att en sån liten grej kan vara så stor. Och snart kan jag lukta på honom varje dag.. VARJE DAG!!!!! Ni fattar inte.. ni kommer aldrig fatta.. hur mkt vi har gått igenom.. Hur mycket längtan man kan ha till en person.. Hur mycket rädsla som har spelat in i detta.. Ursh, nej jag är så himla glad över att detta är slut nu snart.. bara ca 1 vecka kvar tills han är i Sverige igen! Hemma... hemma för gott med mig! Underbart! Underbart är nog ett för svagt ord.. hrm.. vet inte vad jag ska ersätta det med men ni kan inte fatta!
Saknar honom som en tok.. hade verkligen behövt ha honom hos mig idag.. har haft en sån dag så man bara vill kunna krypa in i hans famn och känna all kärlek stråla genom våra kroppar till varandra. Men snart, snart kan vi ligga i sängen hela dagarna om vi vill... snart kan vi kramas hela dagarna... snart kan jag hålla hans hand precis då jag vill... snart kan jag kura in mig i hans famn... snart kan jag känna mig trygg utan att känna att han snart lämnar mig igen.. snart kommer jag vara en hel person igen och då för evigt.


Jag älskar dig Thobias!

Min gos

21 oktober 2007 kl 15:46

Jag saknar min lilla gos! Är inte länge kvar alls nu tills han är helt klar..Känns hur bra som helst. Snart kan jag pussa o krama på honom varje dag :D
Kommer kännas väldigt konstigt att han inte ska åka ifrån mig, men det kommer äntligen att kunna bli VI två.. att kunna lära känna varandra utan och innan.. Detta att han har varit i Afghanistan i 7 månader tror jag har stärkt oss.. Att det visar hur stark kärlek kan vara mellan två personer, att man inte bara ger upp utan man tar sig igenom det svåra med att vara ifrån varandra så länge och att det bygger på så mycket tillit till den andra. Vi har inte varit tillsammans så jätte länge men det vi har gått igenom har vi gått igenom tillsammans.. Om inte Afghanistan har fått oss att gå ifrån varandra kan nog inget göra det!

Vi planerar en utlandsresa över nyår, ska bli helt underbart! Jag fick äran att välja destination :D Frågan är bara vart man ska åka... Vill till något ställe som är varmt med massa sol och bad, inget överdrivet festställe.. Jag vill åka iväg till en plats som innebär en massa kärlek och mys.
Någon som har något förslag på en resa som instämmer med mina "krav/förväntningar" ?

Thobias jag saknar dig så otroligt mycket, du är mitt allt! Älskar dig mer än vad ord kan beskriva!

Tänk att jag är den där någon som du träffade på krogen.. Den någon som du nu har börjat planera ditt liv med.. Den någon som har äran att få hålla dig i handen.. få pussa och krama dig precis hur mycket den vill... Att den någon verkligen är JAG. Kunde aldrig ens drömma om att mitt liv kunde ta en sådan turn och bli så jävla bra! Du är det bästa som finns Thobias!

exhaustede

16 oktober 2007 kl 15:47

Är så trött i hela kroppen så jag tror jag kan dö... Ont i fötterna så det skriker om det och hela huvet är kaos.
Har börjat jobba på Multrågarn som är en textil butik för dom som inte vet. Är jätte skoj men det kryllar verkligen av massa sura och vresiga tanter och gubbar.. Men mesta dels så är det riktigt skoj :)
Jobbar ju även på Helgumsskola på kvällarna och städar.. Man hinner knappt hem från det ena jobbet så ska man iväg på det andra.. Är jäkligt jobbigt kan jag tala om! Men man får ju några kronor iaf!

Har ju som sagt tatuerat mig.. och har inte lagt upp en bild på det för att en viss person inte skulle få se den innan han kom hem! :) Men nu när han sett den så är det ju fritt fram. Så här kommer en bild. Den ser lite missformad och sne ut men det är pga hur jag håller armen. Är mycket nöjd och ångrar mig inte en sekund. Tycker om att den är designad av mig själv... Ingen annan har alltså en sån :)

Två hjärtan blev ett

9 oktober 2007 kl 15:49

Thobias kom hem i onsdags utan att ha sagt något i förväg om att han skulle komma hem, utan hade bara sagt att han hade en överraskning och han gav mig några ledtrådar. Dagen innan så började jag klura en massa på vad det var han menade så hade jag en mysko känsla av att han skulle komma hem dagen därpå. Så senare på kvällen så fick jag ett sms som bekräftade mina aningar. Jag sken som en sol och kunde knappt sitta still. Natten gick väldigt långsamt och jag kunde knappt sova för att jag längtade så enormt mkt! Sen när det väl var morgon så gick dagen med snigelfart, jobbade på Multrågarn men inte gick tiden snabbare för det... Efter några timmar började jag må dåligt och mådde illa så jag fick sluta tidigare.. så gick jag och väntade på att Thobias skulle ringa men han ringde aldrig så jag fördrev tid med mina älskade små gummor Malin och Linda. Efter några timmar så ringde jag till Katta och så visade det sig att karln redan var hemma och hade väntat på att jag bara skulle komma upp till honom, så blev det rally körning upp till Planvägen :)

Ni kan inte ens tänka er hur bra det känns att ha honom här hemma hos mig.. Är så obeskrivligt underbart!

Just nu är han med sin farfar och jagar hare, och jag har städat hela mitt rum som såg ut som ett bombnedslag!
Blir ganska stökigt att bo 2 st i ett litet rum.. så ska vi väl städa hans rum någon dag med eftersom det också är ett bombnedslag! :P

Nej nu ska jag kika på lite tv och vänta på att min älskade Thobias kommer hem. Älskar dig mer än allt annat gubben, no matter what! <3

Tatuerad

27 september 2007 kl 15:49

Har gjort min första tatuering ikväll, tog 1½ timme, och skönt kan jag då säga att det inte var! Ont ont ont! Fy fasen vad jag blev nöjd med den, blev ännu snyggare på huden än då jag hade ritat den på ett papper! I love it! Så nu är det bara att vänta på att det ska läka och bli nice! :)

feelings

24 september 2007 kl 15:53

Att få prata av sig lite med den person man håller närmast hjärtat är verkligen som att släppa lös en stor sten som man bär inuti sig. Att kunna tala om allt, verkligen ALLT betyder så oerhört mycket för mig..Jag är en sån öppen människa att jag måste kunna prata om precis allt!
Aldrig har någon fått mig att känna allt jag känner eller att vilja uppleva så mycket med..

New haircut

19 september 2007 kl 15:54

Idag har det fixats och donats med mitt hår mer eller mindre hela dagen. Har klippt en ny frisyr och vart faktikst riktigt nöjd, riktigt kul att göra nått nytt med håret. Har även färgat håret och det vart lika svart och underbart som vanligt! Långt hår kan man göra mycket med men hur kul är det med långt hår egentligen? Roligare att ha en frisyr som väcker lite liv.
Känns som att jag är flintis med tanke på att det for iväg en heldel på längden.

Tänkte lägga upp en bild på det hela, men nej så blir det icke!

tatuering

18 september 2007 kl 15:54

Idag är det 28 dagar tills min baby kommer hem, och då kommer det att kännas så underbart. Då vet man att det inte är länge alls kvar tills han är helt klar där nere.. Kommer vara en sån enorm lättnad att ha honom hemma hos mig igen. Finns så mycket vi kan hitta på och bara njuta av tiden tillsammans!

Idag fyller min älskade farmor och och min sötnos Linda år, så först ska man till Linda och gratta henne och sen är de bara att rulla vidare till farmor :) Tänk att farmor fyller 76, känns inte riktigt som att hon är så pass gammal! Vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne, hon har alltid varit den som stöttat mig när det varit jobbigt.. min lilla ängel.

Har ritat en tatuering som jag ska göra, kommer att sitta på överarmen och gå längs med. Är riktigt nöjd med det jag gjort. Så nu fattas de bara lite pengar sen kommer den sitta där på min kropp för resten av mitt liv.

Ska ta och färga mitt hår nu någon dag med, och funderar på att klippa mig en ny frisyr med men jag är mycket fundersam om jag ska göra det eller inte.. Får helt enkelt se hur de blir.

I helgen som var så vart det utgång bestämd väldigt sent på kvällen, så jag och Johanna åkte ner och det visade sig att det var helt galet mycket folk som var ute, så det var riktigt skoj :)
Till helgen ryktas det om att det ska bli utgång igen, folk kommer nämligen hem från sina nya "hem" så det ska väl bli lite partaj!

Är jäkligt trött på att bara gå hemma på dagarna nu, hade varit riktigt nice om man kunde få ett jobb man trivs med! Baaah, ska jobba 4 veckor framöver med Johanna på Helgumsskola. Så ja de kanske blir några kronor där iaf!

Behövs pengar nu till jul och allt! fy fan, snart är det jul... o.0 Ursh, all äcklig julmat! *rysa* Hatar den maten, så jäkla äckligt! Snö... visst det är fint och helt underbart att åka slalom på, men mer än så är det inte, jävligt kallt och ivägen bara! Hugga, hade tydligen snöat lite i Östersund i förrgår natt så det kan inte vara långt borta tills de kommer o.0
Hemskt!

Thobias<3

15 september 2007 kl 15:55

Vad min underbara gjorde för mig i förrgår är helt fantastiskt! Jag blev helt stumm och visste inte alls vad jag skulle säga.. Han är den enda som får mig mållös, jag är endå en sån person som alltid har svar på tal, men han lyckades...han fick mig helt tom på ord!
Hur ska jag någonsin kunna göra nått liknande för honom? Han har ju gjort nått så fint som man inte kan överträffa! Shit jag är fortfarande mållös, han är den bästa! Att han tänker på småsaker betyder så otroligt mkt, de är egentligen det som betyder nått.. alla dessa småsaker!

He's my hero, my love Thobias! No doubt about that! Om prick en månad så kommer han förmodligen hem och då ska jag leka pussleken med honom! Och bevisa att jag kan vinna den mot honom! ;D Han har inte en chans mot mig! Eller hur älskling? ;) Im gonna kick your ass! ;)

Älskar dig så otroligt mycket! Pussis

Piercad igen

6 september 2007 kl 15:56

Kom precis hem ifrån stan, har varit där och piercat mig igen :) Tog hål i naveln, var egentligen tänk i bröstvårtan men jag ångrade mig... men bröstvårtan blir säkert lite länge fram när denna har läkt osv. Har en svart plupp vilket jag är mkt nöjd med! :)

Saknar min lilla Thobias! <3

Umeå

1 september 2007 kl 15:56

 Är långt upp i Sverige nu, ända uppe i Umeå! Hälsar på Frida med Johanna, kom hit igår natt kl 00.15. Bilade upp i Fridas bil.

Idag har vi varit på stan och kikat runt och jag hittade en massa! Ett par baggy jeans, 3 par linnen, 1 t-shirt och 1 lite varmare tunika. Har gjort mig själv nästan pank! :P
Och så ska jag ju pierca mig på torsdag så då ryker det återigen en summa! Den piercingen... DEN kommer att göra ont som bara fan! Men, det är något jag velat ha länge så man brukar väl säga att om man vill vara fin får man lida pin! Hoppas bara att det verkligen är värt det! :P

Saknar min Thobias nått så obeskrivligt mycket, går inte med ord att förklara hur mycket. Varje dag man vaknar är en plåga för man vet att man inte kommer se skymten av honom... Enda man kan hoppas på är att få ett samtal eller nått på internet som visar att han lever. Varje gång man hör något ifrån honom är en sån enorm lättnad och man får ännu mer längtan efter honom..
Men att bara få höra hans röst är guld värt!
Såg ett tv program tidigare ikväll där det var en soldat som blivit skadad i en bomb explosion och blev förlamad från midjan och neråt.. Är så extremt rädd att något liknande ska hända Thobias.. Vet inte vad jag skulle ta mig till om något hände honom där nere i Afghanistan. Då är jag här i Sverige och kan inte göra ett piss... Helt hjälplös.. Han är allt för mig, han är så underbar! Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag miste honom!?
Thobias är allt jag någonsin önskat mig! Älskar honom nått så oerhört! Önskar jag hade honom hos mig nu så jag kunde krama honom och sniffa honom på axel.. göra "choew choew" ljud med munnen...
Det mest betydelsefulla jag har just nu är halsbandet jag fick i födelsedagspresent av Thobias när jag fyllde 19! Det vårdar jag som ett barn.. Betyder extremt mkt för mig!

I love everything about you sweetheart! <3

Underbar tid

27 augusti 2007 kl 15:57

Har spenderat i princip all min tid med min underbara Thobias sen den 15:e. Har varit helt fantastiskt! Han hade bokat hotell med spa åt oss så i tisdags tills onsdag var vi i sundsvall på södraberget och gottade oss med massage, bubbelpool, varm och kall pool som skulle sätta igång blodcirkulationen, åt 3 rätters middag, drack champagne, åt jordgubbar, hade högläsning där jag somnade och Thobias hittade på ett eget avslut för att se om jag sov eller inte och myste så mkt de bara gick. Helt underbart var det, tack så jätte mycket älskling!

Sen var vi till sundsvall en sväng till med Linda gumman, och shoppade loss lite :) Trevligt trevligt! Hittade bla 2 klänningar och lite smink :) Otroligt nog INGA skor!

Vi har pendlat mellan Helgum och Sollefteå i princip varje dag, blivit bjudna på middag hemma hos mig och hos Thobias, så de har varit riktigt nice! :) Hmm.. veckan/veckorna har gått så otroligt fort.. Känns som vi har hunnit göra en massa men ändå ingenting! Har varit som att flyga bland moln.. Älskar honom så otroligt mycket, vet inte hur jag ska klara denna period tills han kommer hem igen... Känns som man har kommit honom så otroligt nära så man verkligen delar allt med honom. Att bara sova själv kommer vara en pina... Ingen Thobias som tränger in en i väggen eller tar allt täcke...T o m det kommer man sakna..

Det är minst 7 veckor kvar tills jag får träffa min man igen.. tungt som bara den! I morse då han for 5.25 var det tungt... iskallt i sängen blev det och man fick en massa ångest... Så somnade jag om igen så ringde han och väckte mig kvart över 8:a och så var han på Arlanda och skulle kliva på planet... God I hate Afghani!

Skulle göra allt för dig Thobias, du är mitt allt! Mitt hjärta är ditt hjärta! Du kommer få behålla det så länge du vill ha det! Har ALDRIG haft så starka känslor för någon förut, visste inte ens att man kunde älska en person så mycket som jag älskar honom! You take my breath away!

 I love you for ever and ever Thobias! <3
Jag känner mig helt tom...tom i hjärtat..eller nej i hela kroppen utan dig älskling!

Love

19 augusti 2007 kl 15:58

Livet känns så himla lätt med dig vid min sida älskling, du får mig att må så fruktansvärt bra! Kan inte ens tänka mig att leva utan dig! Jag andas för dig! Your my everything! <3

Finally

14 augusti 2007 kl 15:58

Alltså jag kan inte fatta det, i morgon är den dagen jag gått och sucktat efter i 6-7 veckor... jag måste nypa mig i armarna hela tiden för att se så jag inte drömmer... Har gått o kollat på datumet och tiden hela dagen idag.. Kan bara inte fatta det. Gaaah ni kan inte förstå hur mkt jag har längtat! Varje avslutad dag har varit en fröjd för mig, för jag har vetat att det var en dag mindre kvar då!

Trodde inte man kunde ha så starka känslor för någon som jag har för Thobias, helt sjukt! Han får mig att känna mig som en prinsessa! All my love to you honey! <3

Jeans

13 augusti 2007 kl 15:59

Idag har jag inte gjort mkt alls, var in till stan en sväng med Kricko och fyndade ett par vita jeans :)
Har varit på jakt efter det länge men har aldrig hittat några så bara dök dom upp från ingenstans :D

Sen köpte jag mig 2 rör Resorb med svartvinbärssmak! :P Så man slipper dessa hemska baksmällor! Orkar fasen inte vara bakis mera! Så sån ska man allt ta till helgen då det ska bli utgång på lördag :)

Nu behöver jag bara lida 2 dagar till sen kan jag ha min älskling i min famn om jag så vill! Baaah, jag kommer att kramaihjäl honom! Man borde inte behöva plågas på detta sätt... Man borde få pussa sin älskade minst 10 ggr om dagen! Det ska jag införa som en lag!
Ska bli så underbart att sova tillsammans igen, finns ingen känsla som klår när Thobias kommer uppkrypandes och håller på att krama ihjäl en när vi ska sova, helt underbart!
Undra vad det är för bus han har hittat på att vi ska göra? Jag är nyfiken som en tok! Undra hur länge han kommer att kunna hålla sig innan han avslöjar vad vi ska göra då han är hemma ;) Mwahahha^^
Längtar i vilket fall som helst som en tok nu, vet inte vart jag ska göra av mig själv snart... jag klättrar på väggarna!

Döskallar

10 augusti 2007 kl 16:00

Idag har jag köpt dom efterlängtade skorna jag såg i tisdags då jag köpte ett par andra!
Oh me like these shoes! :D

Jag räknade mina skor lite grovt i förrgår, räknade dom jag använder mest och kom upp i 17 par. Sen har man ju endel som bara ligger med och aldrig används! :P
 Skor är min passion!

5 dagar kvar nu :D Och jisses så jag längtar! Är de enda ja går och tänker på hela dagarna att han snart är här hemma igen och jag får hålla hans hand! <3

 Är less på att vara dyngförkyld nu... Orkar inte med detta mer! Är helt död.. Behöver nån som tar hand om mig! :(

Skor<3

7 augusti 2007 kl 16:01

Idag har jag köpt mig ännu ett par skor, vita små klackskor med döskallar :D Hittade även ett till par som jag ska köpa då jag får min lön! :) De är typ ballerinaskor som är svarta med en liten rem över foten, och hela skon är täckt med små döskallar och på själva remmen så är det en liten liten döskalleknapp! Gaaaah! I want them now! :D

Är en vecka kvar tills min Thobias kommer hem! Längtar som aldrig förr! All my love to you baby! <3 Cant wait until you're home whit me!

*^*

2 augusti 2007 kl 16:01

Nu är jag riktigt trött på att vara ensam hemma, det är inte kul alls! Är som ett litet barn när mörkret kommer också, jag HATAR det verkligen.. skrämmande som tusan!

Just nu känner jag mig som den fulaste flickan i världen..

Alone

29 juli 2007 kl 16:02

Är fortfarande ensam hemma och det är inte kul för fem öre att vara de i såhär lång utsträckning då ens kompisar jobbar jämt och ens pojkvän är far far away.. :( Driver tydligen en flyktinganläggning här med, Kricko bor hos mig på kvällar/nätter ibland då det kommer oinbjudna varelser in i deras hem. Så ja, är de fler som känner sig träffade så skicka en ansökan om boende till mig så ska jag besvara den så fort som möjligt om de finns någon möjligthet att du/ni kan och får bo här. Men jag kommer förmodligen neka din ansökan!

Har varit på Yran en sväng i helgen, var ganska skoj. Kul att träffa lite folk men sen när man skulle ut ur lägenheten så var de inte så mkt folk man kände. Åkte svarttaxi hem med Johanna och Henke. Chaffisen kunde typ ingen svenska så vi höll inte på att komma dit vi skulle men tillslut så kom vi ju fram iaf.

På lördag tänker jag ha en metal/grillfest. Alla trevliga och glada är välkomna! Odrägligt folk hänvisas härifrån! Önskar dock att min T hade varit hemma så han hade kunnat vara med! :(

Inte allt för länge kvar nu, snart snart snart får jag hålla hans hand igen, krama han och bara umgås med världens underbaraste! <3

Körkort

25 juli 2007 kl 16:03

Idag har Kattis haft körkort ett år! ;D Och inte en enda böter eller nått! Wiiiho! Ett år kvar då så går prövotiden ut! Seeeegt!

Förresten så saknar jag min Thobias mest i hela världen! Much love! <3

Helgums cykellopp^^

kl 16:04

Idag är det till att cykla för brinnande livet. Ska cykla helgumrunt för första gången på 19 år :P Detta kommer ta knäcken på mig! 4,2 mil... va fan har jag gett mig in på? ;) Well återkommer jag inte med någon uppdatering ikväll eller i morgon om hur det gick så dog jag på kuppen ;D

 ---------------------------------------------------------------------------------------------

Uppdatering kl 14.26.

Fy fan säger jag bara, inte gått en centimeter av dom milen, och detta var det jobbigaste jag någonsin har gjort! Använde mammas cykel med 3 jävla växlar, men den rullade fruktansvärt bra nedför iaf :D tung uppför dock! Benen viker sig i princip då man går och krampen i vaderna är inte allt för skön heller och rumpan ska vi inte tala om!!! Jisses alltså, backen i Rådom... där ville man ta livet av sig! Brant så man bara ville rulla tillbaka ner igen! Hugga! Men jag är stolt över mig själv, iaf lite! Tog mig runt sjöjäveln på nästan 4 timmar! :P Haha! Vart endel stopp vid kontrollerna men vissa struntade vi i och trampade på! :P
Det var kul, får se om det blir igen ett annat år! Men då SKA jag ha en tandemcykel att cykla runt på! :P

Städning

20 juli 2007 kl 16:04

Ja det har äntligen kommit ett jobb till mig, dock som städare några dagar nu är det tänkt. Har gått ganska bra men det är jäkligt drygt måste jag säga! Evigt flängande hit och dit, man blir ganska stressad när man ska vara på olika företag bestämda tider.. Det är iaf fruktansvärt att kliva upp så tidigt på mornarna som jag måste göra... 5.45.. Fatta hur jobbigt de är då man knappt klivit upp tidigt någon gång sen man tog studenten!!

Idag när vi var på det näst sista stället så bara högg det till i hjärtat på mig... riktigt läskig känsla! Som en tryckande känsla rakt på.. Går inte riktigt att beskriva men ont gjorde de! Undra om det kan ha något att göra med min ojämna hjärtryttm?! Men ja, den som lever får se!

I miss my baby! <3

Everything

16 juli 2007 kl 16:05

Nu är det verkligen ENORM saknad! Det är som en ond saga där man träffar den mest underbara personen och sen kan man inte umgås med honom utan han ska vara i ett helt annat land så man knappt kan höra något från honom. Känns som att det är en elak människa som har kommit underfun med att folk som hittar någon dom verkligen tycker om ska dras ifrån varandra. Vissa stunder är det verkligen outhärdligt och man håller på att nästan gråta ihjäl sig av saknaden.. Vill bara ha hem min söta nu.. Vet inte vad jag ska ta mig till snart.

Det jobbigaste med hela denna situation är att man inte kan ha så mkt kontakt alls.. Det är verkligen skit jobbigt, saknar hans röst och sättet han pratar till mig. Att bara kunna slänga iväg ett sms eller ringa precis då man vill, det existerar inte.. Ni som har distansförhållanden runt om i samma land, ni ska veta hur lätt ni har det! Det är en viss skillnad mellan att ha typ 10 mil ifrån varandra och att bo i samma land än att ha sin älskade i Afghanistan som ligger 100-tals mil bort.. Det är ett rent helvete ska jag tala om! Varje dag är man rädd att något ska hända honom, att man ska få ett samtal där dom berättar nått som man absolut inte vill höra.. Vet inte vad jag skulle ta mig till om något hände honom!? He's everything to me!

Thobias, du är det bästa som någonsin har hänt mig! <3 Du är helt magisk!

-.-

12 juli 2007 kl 16:06

Jag HATAR Afghanistan mer än allt annat

Pain

1 juli 2007 kl 16:07

Har varit i Örnsköldsvik över natten på Hamnfesten, det var väl ganska skoj :) Mycket folk och sådär och lite karuseller... Åkte en med min babe, han ville promt åka med mig så fick väl offra mig en gång iaf :P Så idag hade vi planer på att bara ta de lugnt och sen sova hemma hos mig.. så ringer hans pappa kring halv tre tiden och säger att Thobias måste åka iväg till Afghanistan nu med engång.. Kom som en stor chock.. Var meningen att han skulle åka i morgon så får han veta att han måste åka på engång.. PAIN säger jag bara! Verkligen jätte jobbigt att veta att man nu inte kommer att se honom, krama honom, pussa honom, hålla hans hand.. och bara vara med han på sex veckor... Jag hatar Afghanistan, jag tänker spränga skiten så han aldrig mer behöver åka dit igen!

Han är så speciell, man vill liksom bara ha honom vid sin sida hela tiden. Går inte en minut utan att jag inte tänker på honom när jag inte är med honom. Dessutom luktar han så otroligt gott! Älskar sättet han håller min hand, sättet han tittar på mig, sättet han kramar mig, sättet han pussar mig, sättet han får mig att må så otroligt bra på och sättet han håller om mig när vi ska sova är helt oslagbart!
Cant wait until next time!

Katarina <3 Thobias

:)

23 juni 2007 kl 16:22

Feels like heaven!

Thobias <3 You make my heart beat faster than ever!

Mösspåtagning

7 juni 2007 kl 16:23

Idag har det varit mösspåtagning, känns jävligt bra! :)

Sen har jag, Jeanette, Marre, Peter och Louise pyntat lastbilen, fan va snygg den blev ;) Sen åkte jag Peter och Jeanette och köpte rosor tills i morgon, och jisses det blev en heldel pengar de på bara rosor! :P

I morgon är det den stora dagen :D STUDENTEN!!! ;D

Överraskningsfest

6 juni 2007 kl 16:23

 Känner mig inte allt för taggad inför den, men ja.. Man tar ju bara studenten en gång :) Ska samlas på Konsum kl 18.00 ikväll, så får vi se vart det bär av därifrån! Hoppas att det blir riktigt skoj bara! :)

Miss you..

Poängjakt

5 juni 2007 kl 16:24

Har haft poängjakt idag, gick ganska bra tror ja faktikst! Fixade en heldel av sakerna som stod på papperet.. Bla, en hyrd bil från Volvo, en husvagn, en åkgräsklippare, en person på skoter med skoteroverall och hjälm, göra moonwalk på skolgården utklädd till Marilyn Monroe eller Charile Chaplin, en mänsklig pyramid med 5 personer, en traktor med dyngspridare, dukat julbord, enskilage boll, en big mac meny från McDonald's, 3 jätte pizzor, en motorsåg, en i klassen skulle äta 3 råa ägg, 4 personer som hjular samtidigt, 10 chipspåsar med mera! :)

Var riktigt skoj! :) Hoppas att vi har mkt poäng nu bara :)

Ölbrännboll

4 juni 2007 kl 16:25
Yes ikväll har det varit ölbrännboll och vi förlorade med engång, mötte IP.. BARA killar! *sucka* Well, det var ganska skoj iaf.. I morgon är det poängjakt så då jävlar!

I found..

26 maj 2007 kl 16:26

Hittade ett dagboksinlägg från den 9:e April 2007.. "Jobbigaste dagen någonsin.. Tobias ringer mig kl 09.03 och säger att han snart ska kliva på planet till Afgahnistan.. Det är nog de jobbigaste orden jag någonsin hört från någon.. Inte kunde jag säga så mkt heller, har knappt någon röst kvar, när han hörde hur dåligt jag mår sa han att han bara ville hem och ta hand om mig.. GAAAH! Önskar verkligen att jag kunde ha fått hem honom igen, känns förjävligt att han ska vara borta.. 21-22 Juni, kommer kännas som en evighet innan vi är där.. Bara han kommer hem oskadd! Jobbigaste är nog att man aldrig vet när man kommer att få höra något från honom igen! :(

Jag är den där någon som han träffade på krogen.

( kommer du ihåg det sms om den någon du mötte på krogen T? ) I vilket fall så har jag det kvar ännu! <3

Tänka sig att snart har jag honom här hemma igen, dock inte för alltid.. men en vecka iaf! Att tiden har rullat på så pass bra ändå sen T åkte är helt otroligt! Vissa dagar har verkligen varit en pina, man har saknat ihjäl sig och bara väntat o väntat. Men nu snart kommer han äntligen hem! Typ 25 dagar kvar idag till min babe kommer hem :D Snart slipper jag vänta, eller ja i en hel vecka slipper jag vänta på att han ska komma hem och krama på mig! Men sen blir det väntan igen.. Får ta den tid vi har ihop och göra nått riktigt bra utav den! :)

- All I want is you!

Studenten snart

23 maj 2007 kl 16:27 Nu är det nära, bara 16 dagar kvar sen tar man studenten :) Wiiiie! Känns så himla bra!

Idag har jag gjort mitt sista prov i skolan och lämnat in de sista uppgifterna med, på fredags sätts betygen o.0 Hemskt!

Lite mindre än en månad nu tills T kommer hem :D iiiih! Längtar nog mest av vad alla kan göra i hela världen :D

Midsommar är även planerad! Ska vara hos gullungen Linda och ha fest där, hennes pappa ska agera kock och sen ska det badas och has allmänt trevligt :D Hoppas att det kommer massa roligt folk bara :) Huvudsaken är iaf att T kommer ;D Då är festen fulländad!

Ännu ett samtal från Afghanistan av T kom till mig idag :) Wonderful! Längtar bara mer och mer hela tiden! <3

Halsband^^

9 maj 2007 kl 16:27
Idag fick jag ett halsband från Afghanistan, av T:D
Det är jääääääääääätte fint!!
Tacktacktacktacktacktacktacktack T!<3 I love it!