Fest

Har precis gjort mig i ordning för fest, väntar på att Karro ska höra av sig så ska vi åka upp till Niklas där grabbsen sitter o ser på hockey just nu. Blir förfest där o sen bär det nog av tidigt till stan, vi ska på Valvet som har bartömning ikväll. Jag tror o hoppas på att det kommer bli en helt fantastisk kväll! :) Jag o Karro brukar klara oss väldigt bra tillsammans på fester, det blir liksom alltid kul när hon o jag är med varandra. Sofie saknas dock, vi är ju den bästa party kombon ;)
.
.
Nej nu ska jag ta på mig lite smycken.
Ha en fin kväll alla! :)

Fredag

Wohooo vi ska flytta till en ny lägenhet i stan, en insatslägenhet. Kommer bli så bra! 1 mars går flyttlasset, eller förhoppningsvis helgen innan skulle vi kanske få lägenheten :)

.

Det går bra nu. :)

Lunch

Sitter just nu i en lokal och väntar på att lunchen ska ta slut med Malin, vi går en starta eget kurs just nu. Vi är inne på andra dagen och min bakdel värker av de hårda stolarna. Det babblas som aldrig förr, vet inte om man kommer ta in hälften av allt som sägs. Samtidigt så vet man väldigt mkt av detta redan sedan man gick Handels.
.
Ikväll hoppas jag på det bästa, hemligheten är ett steg till mot att närma sig. Jag hoppas hoppas hoppas att det går i lås, borde inte vara några som helst problem men man vet ju aldrig. Kan ju dyka upp saker mitt i allt, vore inte första gången någonting skulle sätta stopp för något man vill. Men jag håller tummarna o tror att det kommer bli skit bra! :)
.
4 veckor känns som en väldigt lång tid just nu, hoppas detta går fort..

.

Ååååh så jag längtar!!!

Flyt

Känns som att det går bra nu, ska börja en kurs till veckan. Så nu är jag aktiverad i 1 månad till iaf, är redan rastlös av att vara hemma..
Jaja de kommer bli bra! :)

Helg

Känns konstigt att nu har jag helg i stort sett hela tiden, har någon enstaka dag kvar på jobbet men annars så är jag "ledig", och snart även arbetslös. Det suger big time!
.
Igår var vi o åt middag hos mina päron och sedan åkte vi till Niklas och umgicks med några.
Idag vet jag inte vad det blir faktiskt, ska kanske ut med jobbet och äta men de är inte riktigt bestämt ännu, så får väl se hur det blir med den saken!
.
Längtar tills kursen börjar, jag längtar som en gris!

Skoterkort

iiiiih jag har bokat in mig på nästa omgång av förarbevis för skoter, ska bli såååå kul!!! :D
Nästa kurs skulle förmodligen börja i 2:a veckan i februari, cant wait!
Tur man har kontakter här i lilla Helgum :P
Wihoo!

Städa städa städa och städa

Känns oändligt på jobbet med städningen, verkar aldrig ta slut på prylar att ta fram o frakta bort.. Ursha, men förhoppningsvis så är vi klar på fredag iaf, absolut senast!!
.
Lördag så är det julgransplundring, hela gallerian ska plocka ner julgrejerna och sedan äta tillsammans. Ska bli skoj, vi vet dock inte än hur många vi blir men det verkar bli på Kajsas som vi ska äta iaf. Blir bra de.
.
Fick kläderna som jag beställt från HM igår, allt satt som en smäck förutom en klänning så den får dom tillbaka. Ska ha den andra klänningen som jag beställde på lördag :)
.
Nej nu ska jag gosa på my love.
Hejsvejs i lingonskogen.

Skoterutflykt

I morse ringde grannen P och väckte mig och T, vi skulle tydligen ut och åka skoter så de var bara att kliva upp och göra sig redo för avfärd. For iväg en bra bit och föret var väl kanske inte det bästa, blött som tusan och säkert 3 dm nysnö. Härligt med nysnö men allt vatten som trängt upp över isarna gjorde det inte så lätt. Jag och T på en skoter och L & P på en annan, dom hade inga som helst problem med att komma fram med nyskotern men jag och T hade en lite gamlare skoter som inte riktigt glider över snön lika lätt. Väl framme vid kåtan så satte vi oss ner och fikade och grillade korv, hela baksidan av mig var dyngsur av allt vatten som sprätt upp på mig, så jag hängde upp jackan i hopp om att den skulle torka av elden, men de bästa var att jag hade på mig den och stod framför elden. Frös ganska mkt där uppe och sen då vi kom hem var jag rätt genomfrusen. Men det har varit en jätte mysig dag med trevligt sällskap, en sak är säkert, jag ska också ta skoterkort! Det är ju sååå kul att köra! :)
.
.
I morgon ska jag vara på jobbet vid 10 och börja städa ur lokalen med Shad, ganska skönt att slippa hålla på och fixa till sig på morgonen, jag kan lika gärna gå dit i mysbyxor om jag vill. Fönstren är ju igentäckta så vi kan latja på bäst vi vill där inne :P Skulle ha haft någon dra musikspelare att ha ute i butiken medans vi städar...
.
Nej nu ska jag se på medans T håller på att koppla in canal digital boxen, väntar bara på ett utbrott. Hans tålamod är INTE det bästa.. Haha!
Tjing.
.

Tomt..

Fick nyss veta att vi stänger ner Eurosko i morgon, känns så otroligt konstigt.. Vet inte om jag är lättad eller ledsen, de har varit så mkt på slutet där så att man gruvat sig för att gå dit men å andra sidan så har jag inte jobb att gå till längre.. Jag och Shad jobbar några dagar till veckan med att städa ur lokalen o kontoret men sen då? Jag har inte en aning om vad som händer sedan. Konstigt att helt plötsligt inte ha någonstans att jobba på, hur kommer det se ut för mig o T, ingen av oss har ett jobb längre..
Ursh det kommer bli en tuff tid för oss båda nu framöver, trodde vi hade "avverkat" vår del i arbetslöshet men tydligen inte.. suck!!

Förkyld

Jag är så less, jag blev ju sjuk nån/några dagar innan nyår och den vill inte ge med sig.. Hostar o snorar som en tok, frustrerande till max!!
Jag säger de igen, varför har dom inte kommit på ett botemedel mot förkylningar då de finns botemedel för viss del av cancer. Vilket är fantastiskt!!
.
Ähh, less är jag.

2011

Ja då var det nytt år då, vi firade ju som sagt nyår hos grannarna. En mkt fin kväll, dock var jag så jäkla hes så jag hade de kämpigt för att folk skulle höra vad jag sa. Vi gick hem vid 1 tiden, min förkylning var inte okej alls.
.
Idag är T ute o jagar med sin farfar, så kul att dom har det bandet till varandra.
Jag är hemma o är sjuk från jobbet, så trött på att vara förkyld nu, att de aldrig kan ge sig? Denna omgång av förkylning har varit bak o fram, jag brukar bli snorig först o sen hosta osv, men denna gång var de tvärtom. Skit konstigt...
Jobbigt att sjukanmäla sig från jobbet med, nu såhär då de är sista rycket där.. Men ja vad gör man? Jag kan inte stå o hosta o snora på kunderna, som knappt hör vad jag säger i vanliga fall :P
.
.
Nä nu ska jag se om de finns något bra att se på tv.
Bye