Stulna

Har stulit några kort av linda sen midsommar, blev så fina kort på hennes kamera.



Avslutar med en bild på min fina T <3

Midsommar

Nu har äntligen min T kommit hem o det hela började som en film. När jag såg att det var han som kom in genom dörren flög jag upp i hans famn, hur underbart som helst. Tårarna bara sprutade, var såå lycklig över att se honom!
Njuter varje sekund av att ha honom här hemma med mig. Big love!

Igår så var det T:s födelsedag, jag bakade tårta och fixade lite inför att folk skulle komma. Det kom lite kompisar och mina föräldrar lite senare på eftermiddagen. Det fikades och pratades en massa. Jag gav honom en kamera som han kan ha med sig på sin resa. Den är stötsäker, vattentät och kyltålig så den borde passa perfekt för honom.

Var ju midsommar för några dagar sedan, då åkte jag o T till Omsjö för att träffa hans släkt som campade där över hela midsommarhelgen, vi överraskade dom. Åkte bara dit och möttes av många glada miner, där blev det lite midsommar mat och dryck ;) Kring 5 tiden så åkte vi hem mot Helgum och gjorde oss redo för fest, kring halv 8 gick vi till Karro som stod för festen, mkt trevlig kväll var det där! :)

I veckan ska jag o T vara borta tisdag-torsdag och jag får inte veta vars vi ska, en överraskning. Me like! Blir spännande, har lite funderingar på vad det kan vara men han avslöjar inget så det ska bli jätte rolig att åka iväg bara han och jag. Min älskade T! <3

Idag så har vi inga planer alls, vi ska nog bara ta det lugnt och ta det som det kommer. Kanske åka in till stan en sväng sedan med den gamla sängen.
Har ju inte kunnat skriva nått här förut om det, men jag och Linda åkte till Sundsvall för några veckor sedan och jag handlade en helt ny säng, sååå stor och skönt. Älskar den, så himla fin! :)

Jobbar några timmar i morgon sen är jag ledig en vecka, ska bli himla skönt att kunna spendera massa tid med T.

Kärlek

Kan man annat än bara bli underbart glad? Jag har den absolut bästa pojkvännen i hela världen, även fast han är 1000 tals mil bort så fixar han en present till mig på vår 3 års dag. I love you more than word can say babe!


3 år

Idag har jag och min T varit tillsammans i 3 år, känns mkt längre om jag får säga det själv. Men de beror väl på att det tog ett bra tag innan vi väl blev tillsammans. Bästa som har hänt i mitt liv! Jag skulle inte byta ut honom mot något/någon, du är bäst helt enkelt älskling! Utan dig är jag ingenting, det ska vara du och jag, genom allt.
Dock har du ju en tendens att aldrig befinna dig hemma med mig då vi firar årsdagen, men de får vi ta igen när du kommer hem.
Älskar dig mest av allt, tvivla aldrig på det! <3


Nedräkning

Idag har jag jobbat mellan 12.15-17.15, varit en rätt skön dag. Vi har fått en heldel på rea nu så ni måste komma in och fynda nu :) Det ska då minsann jag göra ;) Hihi.

Nu ikväll vid 20 så åt jag Linda Jennifer o en kompis till henne middag, vi tänkte grilla men de blev så sent så vi stekte ist, var minst lika gott. Men det är ju nått speciellt med grillning, bara själva grejen att maten har legat på en grill ger en speciell känsla. När vi ätit så kokade jag o L te/kaffe och nästan sprang upp på Idas rum och bänkade oss vid Super Mario på Wii, fy tusan vad roligt det är!! Jag och L blir som små barn som sitter o skriker och stressar upp oss för ingenting. Haha. Någon med svagt hjärta ska då verkligen inte spela det där, man har ju västa hjärtklappningen efter varje bana, haha men det är såå roligt!

Nu kan då verkligen nedräkningen börja, bara 3 dagar kvar så kommer äntligen min älskade T hem. Som jag längtar, ska bli så otroligt skönt!!! Jag får lååång helg, jag jobbar sista dagen denna vecka på onsdag sen är jag ledig hela helgen, så jobbar jag måndag några timmar sen är jag ledig en vecka, har tagit semester en vecka nu då T kommer hem. Ska bli så underbart, hoppas på bra väder så vi kan hitta på en massa skoj då han är hemma.

Är ju midsommar nu snart, har fått några inbjudningar hit o dit, vi har inte riktigt bokat någonting alls, vi ska bara ta det som de kommer och åka dit vi känner för just då. Känns skönt måste jag säga, att inte ha någonting bokat.

Söndag

Denna helg har nog varit den tråkigaste jag någonsin haft, har inte gjort ett skit. Ingen har varit hemma, verkligen ingen! Sånna här gånger hade man lika gärna kunnat jobba hela helgen o kört på i 2 veckor i sträck, blir så less av att bara sitta hemma o bara vara. Nej ursh, tur att det bara är 4 dagar kvar nu..

Har inga planer idag heller, lär väl bli lugnt.

Skjutsade o hämtade Patrik o linda i Forsmo igår, jobbade 2 timmar på dagen. Det är väl de jag har gjort i helgen.. Tragiskt! Har bara varit hemma, tvättat o städat lite.. skit tråkig helg har det varit!

Ensamhet

Kvällarna då man kommer hem innanför dörren och ensamheten riktigt klistrar sig på en, är hemska. Då man satt sig i soffan och slötittar på tv och för att inte tala om då man ska lägga sig i sängen..  Kvällarna är pest, ensamheten kryper sig in i hela kroppen. Alla tankar bubblar upp i huvudet och man vill bara lägga sig och gråta, det är tungt, tungt som tusan.. Försöker sysselsätta mig så gott jag kan men det funkar under dagarna, kvällarna kommer ju likt förbannat iaf.. Allt kommer upp till ytan och jag skulle göra vad som helst, verkligen VAD SOM HELST för att få hem min T, ingenting är sig likt här utan honom. Helgerna är också tunga, alla par hittar på saker var för sig, far iväg och hittar på mysiga saker eller sånt som bara är par grejer.. Jag saknar till och med att bara åka och handla mat med T, eller att när som helst kunna krama honom, hålla om honom, ta hans hand, titta på honom, sova bredvid honom, komma hem till honom.. Ja allt! Jag skulle kunna sälja min själ bara jag fick ha honom vid min sida, att alltid veta att vi ses då vi slutat jobba för dagen..

Folk tjatar hela tiden om att "det kommer gå bra, tiden går fort" eller "snart är han hemma" eller "du får inte tänka att något kommer hända", jag är såååå trött på att höra det! Dom som inte suttit i samma sitts som mig vet inte alls hur det är att vara den som är hemma och går runt orolig och hoppas på att få höra något från honom snart.. Hur ska man INTE kunna tänka att något inte ska hända? Det finns alltid en chans att något händer där nere, ingenting är säker mark där, det är inte som att åka utomlands på en solsemester.. Det är så mkt större än någon någonsin kan föreställa sig..

Saknar tryggheten jag känner då jag har honom vid min sida..
Jag önskar bara att jag hade honom här, hemma hos oss, bredvid mig... Jävla skit!

Middag

Har jobbat till klockan 2 idag, tog inte ut någon lunch så åkte hem en halvtimme tidigare. Åkte direkt hem till Linda i Långsele och satt där och glodde lite på tv, så sitter jag nu hos pappa o mamma. Sara är kock idag, vi ska äta kyckling med curry. Dock blir de ingen sås för mig, äter ju bara kycklingen o grönsaker.

Ikväll blir det lugnt, har inga planer som helst då jag ska jobba några timmar i morgon mitt på dagen. Jag hade sett fram emot en lugn o skön helg men måste rycka ut några timmar så det är väl bara att tacka o ta emot..
Tror jag blir kvar här hemma hos mamma o pappa ett tag ikväll, eller iaf en liten stund. Har ju inget annat för mig hemma heller så de spelar väl ingen roll. Kommer komma hem till en katt som skriker så jag bara vill dö, han går mig på nerverna man bara vill vri nacken av honom.. Ja jag vet pappa, man ska vara snäll med djuren! ;) Men du ska höra honom på mornarna, man bli tooookig!! Haha.
1 hekto ifrån att ha gått ner 6 kilo, känns jävligt skönt måste jag säga. Är 8 hekto ifrån första delmålet, hoppas jag nått det tills min T kommer hem iaf, vore skönt!
Nej nu ska jag tjata på Sara om att jag är hungrig som en tok, har inte ätit mkt alls idag..
Ha en trevlig helg allihopa, det ska jag fortsöka ha, om de nu går..

Sådär

Har nu kommit en bit påväg med designen så det är bara att uppdatera sidan så ser ni det nya.


Sitter just nu o myser lite för mig själv här hemma, handlade massa melon på Konsum nu då jag var där o när jag kom hem skar jag upp massa o la upp till mig själv. Snacka om att melon är underskattat!! Det är såå himla gott, jag skulle nog kunna leva på bara melon, så gott tycker jag att det är.



Nu är bara frågan vad jag ska göra för bakgrund på bloggen, har inte en susning!

?

Sitter o funderar o funderar på hur jag ska fixa min blogg, jag vill ha den lite annorlunda på något vis.. Men jag vet inte hur jag menar med annorlunda ens så de är lite svårt :P Brukar alltid sluta att jag skapar någon liknande av vad jag haft o där vill jag inte hamna igen.

Idag är jag ledig o det är sååå skönt! Har bara en plan idag o det är att följa med mamma till Långsele o handla kring mitt i dagen, sen är jag helt planlös. Sånt gillar jag, att bara ta det som de kommer.

Nej nu ska jag sitta o klura lite i ps innan jag ska iväg.

New look

Har precis återställt bloggen till sitt ursprungliga utseende och tänkte sätta mig o fixa helt nytt, dock får jag inte ihop nått just nu som känns bra så jag struntar i detta nu ikväll så får jag se om jag kommer på något bra i morgon ist :)

Jordskalv

Igår kväll så la jag mig ganska tidigt i sängen och läste en bok och sen efter ett tag så la jag bort den och skulle sova. När jag nästan fallit in i den dvalan som man kommer in i så känner jag hur det skakar och det låter från mitt glasskåp och jag tänker att de var ju ett tåg, det brukar nämligen skaka hemma hos mig då. Men jag hörde aldrig nått tåg, jag låg o lyssnade efter det men det kom aldrig nått. Så jag trodde att jag hade inbillat mig alltihop och vände på mig och somnade. Så nu när jag går in på nätet o läser tidningen så har det varit jordskalv, verkar ha varit värst uppe i Skellefteå området. Men även att det kändes här i Helgum, var tvungen att ringa pappa o fråga om han känt nått men de hade han inte. Skakade bara i kanske 5-10 sekunder o sedan var det över.

Såhär i efterhand när jag vet vad det var så känns de lite läskigt men samtidigt spännande att jag fått känt ett jordskalv. Såg även att några känt av det uppe i Junsele, så jag undrar när tidningen kommer skriva om att Sollefteå också känt av det!?

Nej nu ska jag åka på jobbet, slutar vid halv 2 idag, ska bli såå skönt!
Ha en bra dag alla!

>.<

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka ner på jobbet, jobbar från kl 12 till endera 15 eller 16. Lär visa sig då jag kommer ner. Igår hade jag stängning och det var så himla lungt den sista timmen, är så mkt roligare då det är folk. Och för att inte tala om hur långsamt tiden går den sista timmen, man vill bara påbörja stängningsrutinerna och sedan stänga o gå hem.

När jag kommer hem idag måste jag ta fram dammsugaren och dra en repa här hemma, detta eviga katthår som hamnar överallt.. Men ack så söt han är min lilla Sesam!

Har iaf gått ner lite över 5 kilo nu och mer ska det bli, längtar tills jag kommer i mina favorit jeans igen då vet jag att jag är på god väg dit jag vill =)

^^

hemligt


Helgen har verkligen spenderats med min fina Linda, vi har varit både hemma hos mig o i långsele hos henne. Hon har sovit hos mig hela helgen, jätte mysigt!! Min älskade L <3 Vi har kikat på film, busat med Tim, varit ute och flängt lite, lagt pärlplattor mm.

Så var jag hem till mamma o pappa i lördags och grillade med isa peter o älskade plutten kevin! Åt majs så det stod ut genom öronen, hehe. Var så himla gott, har börjat äta en "vanlig" måltid nu på dagarna, yummi!

Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning, jobbar 9.30-17.30 idag.

Underbart väder.

Idag har det varit en kanon dag att vara ledig på, solen har lyst som aldrig förr. Mina armar och axlar är iaf röda så någon färg borde jag banne mig fått, jag har ju varit ute i stort sett hela dagen. Varit upp till mamma o pappa en sväng och skrivit ut lite bilder på deras superskrivare, haft besök av syster med familj, varit ute o gott med en vovve som älskade att bada, suttit ute i solen, slingat Saras hår och återigen suttit ute i solen. Helt wonderbar! Enda som saknades var min T, hade varit otroligt mkt mer wonderbar om jag haft honom vid min sida denna varma dag! Fast jag hade ju bara sett ut som en blekfis mot honom, han blir ju jätte brun på ett litet kick den lilla korven =P Haha.. Right honey?

I morgon så är det ju studenten och jag jobbar, ska försöka avvika någon timme med att börja jobba en timme tidigare. Hoppas de är lika fint väder i morgon så inte regnet öser ner på deras dag.

Nutriletten går bra men de är ett stort jäkla sug efter grillad majs, fattar inte hur man kan vara så sjuk sugen på en sån sak. Har varit det ända sedan dag 2 och nu är jag inne på dag 11 så de är ett tag jag gått och varit sugen på de. Söndag blir nog sista dagen jag kör rent med bara nutrilett sen ska jag introducera middag iaf. Blir skönt!

Nej nu ska jag fortsätta titta på Repmånad som går på 4:an.

Ledig

hemligt


I morgon är jag ledig och då ska jag få finbesök av syster Peter o älskade lilla Kevin. Längtar redan tills jag får snusa på honom! =D Mosters lilla gotroll!! Att man kan vara så förälskad i en sån liten krabat, much love!

Idag har dagen känts lång, har inte varit helt ok. Men det får väl lov att gå med sånna dagar med.
På fredag är det alla studenters efterlängtade dag, ska försöka hinna ner i parken och gratta Katta om jag inte jobbar. I hope not! Annars får jag åka dit sedan någon dag o gratta henne.

Resten utav denna kväll så blir det nog bara slappande i soffan, även hänga tvätt. Suck! Tråkigt som bara den men de är väl en sån sak som också måste göras, I guess..

16 dagar kvar..

Tisdag

Har varit lite tungt de senaste dagarna, inget känns riktigt roligt längre...

Är rea på jobbet just nu så det är lite drag där till och från. :P

Katten håller på att driva mig till vansinne, jamar så jag blir tokig!! 

Längtar tills skattepengarna kommer, då blir det en ny säng, kommer bli wonderbar!

1 vecka

Har gått ner 4 kg på 1 vecka, wihoooo hemligt

Idag jobbar jag 12.15-18.15, sedan ska jag nog bara hemma o slappa resten av kvällen. Har inga planer alls iaf.

Undra om jag håller på att bli förkyld igen? Känns lite tjorvigt i halsen och är lite hostig ibland.. Hoppas inte jag ska bli sjuk igen, de kan jag gärna slippa.


Sundsvall

I helgen har det blivit lite flängande ändå, trotts min oplanerade helg. I fredagskväll så var jag bara hemma och tog det lugnt, kikade på tv och hade allmänt tråkigt. Så igår kring 16 tiden så bestämde jag mig för att följa med Henke och Åsa till Sundsvall på crousingen där, vi åkte hemifrån vid 20 och var väl inte framme förren kring 22.30, massa krångel på vägen. Först var de något knas med H:s tankkort, sen la stereon av först en gång och sedan ännu en gång. När vi väl var framme var det bara att tränga sig in på varvet och kika på alla fina bilar :) Kom hem strax efter kl 2.

Så nu ska jag till Sundsvall med Linda och hämta Jeanette. Så 2 ggr till sundsvall inom 24 timmar, bra skit, haha..

Nej nu kom min Linda så nu ska vi smida lite planer. Mwahhah^^

Nutrilett

Har gått ner 3 kg med Nutrilett än så länge, trivs jätte bra med det! :)

Nu är det äntligen helg och jag har inga som helst planer för dessa dagar. Rätt så skönt måste jag säga, att inte ha en massa saker att göra hela tiden. Ska bara ta det som det kommer, var ju tänkt att jag skulle jobba några timmar i morgon men det blev inget så jag är helt ledig. Skönt som fasen :D

...

hemligt klicka på länken så kommer ni på min hemliga sida om ni har lösen vill säga!

Dag 3

Dag 3 avklarad http://katarinaelfgren.blogg.se/hemligt



Kom nyss hem från cirkusen och den var inte mkt att hurra över...
Är trött som en gnu, blir en tidig kväll ikväll!
Hade varit skönt att ha T att krypa ner i sängen med.. Suck!
Är så himla tomt här hemma...

Circus

Uppdaterat http://katarinaelfgren.blogg.se/hemligt


Fick 3 fribiljetter till circusen som är i stan i morgon av jobbet idag, så i morgon ska jag Linda o Jensan dit. Ska bli skoj, var ju hundra år sedan man var på nått sånt.. Senast var då det var circus här i Helgum vid skolan o då kan jag inte ha varit så jätte gammal!

Har varit helt underbart väder idag, dock började de blåsa rätt mkt nu på kvällen så de blev kallt. Jag o Linda gick in och spelade lite Skipbo ist, sen blev vi båda galet trötta.. Ligger i soffan nu hemma och funderar starkt på att slänga mig in i duschen o sen hoppa i säng.

Circus

Uppdaterat http://katarinaelfgren.blogg.se/hemligt


Fick 3 fribiljetter till circusen som är i stan i morgon av jobbet idag, så i morgon ska jag Linda o Jensan dit. Ska bli skoj, var ju hundra år sedan man var på nått sånt.. Senast var då det var circus här i Helgum vid skolan o då kan jag inte ha varit så jätte gammal!

Har varit helt underbart väder idag, dock började de blåsa rätt mkt nu på kvällen så de blev kallt. Jag o Linda gick in och spelade lite Skipbo ist, sen blev vi båda galet trötta.. Ligger i soffan nu hemma och funderar starkt på att slänga mig in i duschen o sen hoppa i säng.