Fredags mys

Igår så åkte jag ju till min kusin Malin, först så satte jag i löshår på henne och sedan tog jag ut mitt egna. Sedan så hände det, jag bestämde mig för att klippa av mitt hår en bit, lite över 10 cm vill säga! Så nu är jag ägare av en längre page ;) Är mkt nöjd, älskar denna längd på håret, trivs väldigt bra i det!

Om ca 1 timme så kommer Natalie på busstationen, så då ska jag hämta upp henne och sedan ska vi upp på pappas jobb och hämta en madrass som han var gullig och ta med idag. Sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, det återstår att se :)

I morgon ska jag och N iaf ut, hoppas på fler som ska ut :)

Väntan

Var till tandläkaren i morse 8.20, kändes förjävligt att kliva upp 7.30 måste jag säga.. Har ju tappat allt vad heter rutiner nu då jag knappt jobbar något. Vid 9 var jag hemma igen och la mig i sängen igen bredvid en mkt varm Thobias. Vaknade vid 10.30 igen då pappa ringde o sa att han fixat en list att fästa runt badkaret. Så någon timme senare så kom han hit med den och förklarade hur den funkade. Han är bra snäll min pappa! :)

Har ju som sagt beställt efter en klänning och idag har jag väntat på att den ska komma, dock fick jag ingen klänning idag. Kom bara tråkig post som man knappt ögnar igenom och slänger lika fort. Aja, hoppas iaf att klänningen kommer i morgon då, är såå nyfiken på hur den ser ut i verkligheten, iiih!

Ikväll kring 18 så ska jag till Malin, jag ska hjälpa henne med hennes löshår och så funderar jag på om jag ska ta ut mitt.. Får se hur jag gör. Skulle även behöva klippa mig så det kanske blir något sånt med, återstår att se :)

Nej nu ska jag göra mig en god kopp té. Tjing!

Nu är de dax, igen!

Ja, nu har jag nyss suttit och läst en blogg där jag fick oerhört mkt inspirition av. Så här med så ger jag mig ett själv ett löfte om att på måndag så ska jag bli nyttig igen, då ska jag ta tag i mitt liv och försöka att mista så många kilon som bara går tills jul/nyår. 5 kilo vore perfekt!

Nu har jag skrivit ner det här, så om jag bryter det så är det bara mig själv som kommer att få lida av det! Men här finns iaf ett bevis på att jag gett mig själv ett löfte om att gå ner i vikt från och med måndag!!
Im gonna be strong and stay strong!

87 år

Idag vaknade jag av ett jäkla bankande, var väl en av dessa snorungar i trappuppgången som endera stod och sparkade eller slog på räcket i trappuppgången. Lagomt roligt att vakna till. Strax efter så börjar någon ovanför att köra en (bandsåg?), och är värdelös på det så han trycker in knappen på sågen i nån sekund åt gången bara så de låter as jobbigt! Sen nu så verkar de ha kommit något folk som ska renovera eller något i någon lägenhet ovanför.. De låååååter! Gaaaah, är det inte pianospelande så är de sågande.

Idag fyller min mormor 87 år, tänk att man kan bli så himla gammal.. Vi ska iaf upp på Nipan och äta lunch med henne idag, där trivs hon bra. Så vid 12 ska jag och Thobias möta upp mormor, mamma o pappa.

På fredag så anländer Natalie i Sollefteå, så ska hon sova här och så blir det utgång på lördag. :) Var hundra år sedan hon och jag var ute i Sollefteå, okej inte hundra år men 2½ år är det iaf.

Har även beställt en klänning som jag hoppas på att få innan helgen, blev helt förälskad i den då jag såg den. :)


Jobb

Idag har det åter igen varit en väldigt lugn dag.. Finns inte så mkt att göra i Sollefteå så.. Sitter för tillfället och ser på America got talent, är inget höjdar program direkt men man kan ju inte låta bli att kolla då folk är så knäppa.. Jag förstår inte hur vissa kan söka, vissa är ju verkligen helt talanlösa på det dom anser vara deras talang. Oj oj oj..

I morgon ska jag iaf jobba några timmar, 15.15-18.15. Skönt att komma ut lite bland folk! Och få in lite pengar, har ju missat 2 dagar då jag varit sjuk så de ska bli skönt. Är ju några kronor som kommer in iaf! Bättre än inget.

Söndag

Idag har det varit en riktigt slapp dag här hemma bara.

Igår så var jag, Karro, Louise och Niklas här hos mig och förfestade, hade riktigt trevligt även om 2 av personerna sprang på toan o spydde lite :P Haha.. Sen gick vi på bowlingen och där dansade jag och Karro en massa samtidigt som vi pendlade mellan pubben o dansgolvet. Kring 1 så fick vi nog av alla småglin och begav oss hem, jag hem till mig och Karro hem till Helgum, Sara kom även o sov hos mig inatt. Så hon och jag vaknade kring 11 och insåg då att de var idag man skulle ställa om klockan, så egentligen vaknade vi kl 10. Vi klev upp och bara slappade ett tag och städade undan. Käkade frukost o Karros ostbågar sedan igår, dom var ljuvligt sega! :D Tack Karro ;)


Just nu så sitter jag bara hemma framför tv:n och väntar på att Thobias ska komma hem från Åsele, är inge kul att han är borta på helgerna, blir såå tomt! Men snart så, snart kommer han hem :) Så då ska jag laga mat, blir pyttipanna med gräddsås och maaaassa peppar! Mums!

Onsdag

Är fortfarande förkyld men det börjar äntligen bli bättre. Hosta och snuvan är kvar men inte alls lika mkt som förut. Väldigt skönt!

Igår var jag på intervju med regionschefen för Eurosko, det kommer att behövas en vikarierande butikschef om ett tag och då sökte jag den helt klart. Så jag hoppas för kung och fosterland att jag får det, vilket jag dock tror är väldigt liten sannolikhet eftersom jag inte har någon butikschef utbildning eller erfarenhet. Har ju jobbat där ett tag nu så jag har ju helt klart lärt mig en heldel, men frågan är om det är tillräckligt?! Dont know, but I hope so!

I morse så åkte T iväg med din farfar på jakt och dom är väl klara om några timmar skulle jag tro. Vet inte vad vi ska hitta på idag, förutom att vi har tvättid klockan 18 ikväll. Tråååååkigt men nått som verkligen behövs just nu!

Nej nu ska jag kika på lite tv. Tudels

..

INGEN rolig syn att vakna upp till..
Ser ni, ser ni snön???? :O Bläää! Ge mig sommar!!


Skulls

Jag har nog det snyggaste badrummet i hela världen, eller nog, jag haaar det snyggaste badrummet! ;)


..

Sitter här alldeles ensam och tycker synd om mig själv, är verkligen galet förkyld! Känns som att det inte finns någon ände på denna omgång av förkylning, hostan är väl där fortfarande men nu har jag blivit så himla snorig så min näsa är röd som en tomat av allt snytande.. Mina förkylningar brukar börja ge sig efter att jag fått hosta men nu kom snuvan tillbaka igen och då verkar det som att den ska gå runt ännu ett varv.. Suck!!

Igår kväll kring 20 så kom min sambo äntligen upp till Sollefteå och flyttade in hos mig, klockan var väl kring ett nästan då vi kom i säng. Packade upp det mesta av Thobias saker som han hade med sig.
Klockan ringde kring 9 i morse och sedan käkade T bara frukost och drog sedan iväg för att hälsa på sin farfar o hämta jaktgrejer. Sedan på AF och därefter till hans föräldrar och bytte till vinterdäck på perssan. Så kom han hem kring 15 tiden och åkte härifrån kring 17 igen för att åka upp till Åsele på älgjakt över helgen. Känns som att jag knappt hann se karln ;P Enda förändringen här hemma är väl att det tillkommit lite grejor och att det är lite stökigt, ett typiskt bevis på att Thobias varit här ;) Haha..

Nej nu ska jag fortsätta att se på Idol och ha fredagsmys.. Vilket suger då man är själv!

Jobb

Börjar jobba om ca 50 min och jag mår verkligen skit kasst idag! Har fått hosta nu så det är den som tar knäcken på mig.. Har ju bara 5 timmar att jobba denna vecka så jag hoppas verkligen att det går bra idag. Slutar 15.30 och just nu känns det som en evighet tills dess, enda dagen jag har att jobba så blir man självklart sjukast den dagen.. Gaaah!

Tisdag

Sitter hemma och bara tar det lugnt, väntar på att Malin ska höra av sig så ska jag gå till henne sedan. Karro ska även komma ner och umgås med oss så de blir nog bara en slapp dag. Är blåsigt ute så det känns inte riktigt som att man kommer vara ute och göra nått. Ganska skönt anser jag.

Igår så umgicks jag med min fru K, först kom hon och hämtade upp mig sedan for vi upp på granngården och köpte foder åt hennes häst. Sedan åkte vi till Långsele och gick in på ica och handlade lite, sen bar de av hem till henne och Jerker. Där blev det mat och kladdkaka, när vi var klar så åkte vi till stallet och fixade med hästen. Sviiiin kallt kan jag tala om!! Väl i bilen igen så åkte vi hem till mig och satt och kollade på Sveriges fulaste hem och Svenska Hollywood fruar och pratade en massa strunt som vanligt ;) När frugan åkte hem så kikade jag lite mer på tv och efter ett tag blev det sängen.

Är fortfarande förkyld, de suger! Får jag aldrig vara frisk? Gaah!

Slappt

Idag har det verkligen inte blivit många knop gjorda. Har bara varit hemma och slappat hela dagen, förutom då jag skjutsade hem Erika och sen körde hem Henkes bil till honom. Så nu ligger jag här och bara tar det lugnt, kikar på tv och bara myser i min ensamhet. Hur skönt som helst.

Har även gått och blivit förkyld igen, tredje gången det tar om nu. Börjar bli riktigt trött på att aldrig få vara frisk en längre period.. Men alla är ju sjuka nu så det är väl lätt att man blir smittad om och om igen i dessa tider.
Som tur är så är jag ledig i några dagar nu och så jobbar jag torsdag, så jag hoppas jag ska bli frisk snabbt!

Nej nu ska jag kura ihop mig i soffan med min filt och bara slötitta på tv resten av kvällen.
Puss o kram

Finally

Jag har världens underbaraste familj i hela världen. I morse så åkte jag pappa och mamma till Sundsvall för att inhandla möbler till min lägenhet och det gick som smort. När vi hittat allt vi skulle ha så åkte vi hem till Helgum och fikade och sedan åkte jag och pappa hem till mig. Pappa har slitit som ett djur här hos mig ikväll, vid 18.45 tror jag att han åkte hem. Är så himla glad över att ha en familj som ställer upp på mig så himla mkt. Allt pappa gjorde åt mig idag och ikväll är guld värt! Tusen miljaders tack pappa! Du är den bästa pappan i hela universum, utan dig så vet jag inte vad jag skulle ta mig till!? Du är fantastisk <3

Nu ska jag försöka få till de sista i mitt lilla hem, är bara lite småplock nu, sedan så är jag äntligen klar! Känns så himla skönt.

Tack ännu en gång för idag pappa!

Onsdag

Idag har det varit en lugn och slapp dag, vilket har varit väldigt skönt! Ann-Louise kom kring 12 tiden och kikade på lägenheten och sedan gick vi på stan en sväng. Inhandlade en ny väggklocka bla. När vi var klara på stan så gick hon hem till sig och jag hem till mig. Sedan dess har jag bara pillat på lite här hemma och sett på lite tv. Ska bli skönt på fredag då man handlat alla möbler så det blir helt klart här. Även få upp lite grejer på väggarna ska bli skönt, är så kalt nu när det inte är några tavlor eller något.

Ikväll börjar ju Bonde söker fru, de ska jag minsann se. Me like!

I morgon ska jag jobba några timmar o sedan bär det av mot Helgum.

Home sweet home

Har varit ner till Katrineholm i helgen, har hunnit vara på bröllop/dop, festat och packat maaaassor! Skönt att få hem alla sina saker så man kan känna helheten i det nya hemmet. Börjar äntligen se lite ut som ett hem, de som saknas är några möbler som ska inhandlas på fredag i Sundsvall. Då är det nog klart efter det, känns riktigt skönt!

På torsdag så ska jag jobba några timmar och sedan ska jag åka till mamma o pappa och sova där, så det blir smidigt att åka till Sundsvall på fredag morgon.
Lördag så är det fest hos Niklas så då blir jag nog kvar i Helgum över natten där om vi inte åker in till stan något.

Är sååå skönt att ha ett eget hem, älskar det!!

Inflyttad

Igår så var dagen D, jag flyttade äntligen in i lägenheten och har faktiskt fått undan allt som jag hade med mig, förutom taklamporna och några tavlor. Allt annat är på sin plats! Vilket känns jätte skönt med tanke på att i morgon så åker jag ner till Katrineholm och ska hämta hem ännu mer grejer som på nått vis också ska få plats här. Bör ju inte vara någon fara eftersom det är större här än där nere. Ska bli skönt att få hem alla sina saker också så man har allt samlat och inte utspritt på flera platser. Så man får känna helheten i sitt hem. :) Fredag nästa vecka så är det iaf planerat att jag och pappa ska åka till Sundsvall och inhandla lite nya möbler till min lägenhet, de saknas ju köksbord och stolar, ett soffbord, en matta och möjligvis ett sängbord. Får dock se hur min ekonomi tillåter just sängbordet och mattan. Annars får det bli en senare investering.

Känns så himla härligt, detta är nu mitt hem, ett hem att gå till efter jobbet, där jag har alla mina saker (snart), där jag bor helt enkelt. Såå skönt! Framför allt så bor jag i samma stad som min familj, släkt och mina vänner. Väldigt skön känsla måste jag säga.

Har packat kläder och skor för resan ner till Katrineholm i morgon, saknas bara lite smink och hårgrejer som jag inte kan packa ner förren i morgonbitti då jag använt det. Annars så är jag nog redo, ska väl kanske köpa med mig något att äta och dricka på vägen.

Nej nu ska jag fixa i ordning mig lite. Börjar jobba 16.45 och slutar 21.00, är ju tjejkväll ikväll. :) Får hoppas på mycket folk så man inte dör av tristess.