Packning

Idag har jag fikat med Ronja på stan en sista gång.. Riktigt tråkigt måste jag säga, kommer att sakna henne. Sen har jag packat ihop massa kläder och grejer som ska tas hem till Sollefteå i morgon, så ska vi storstäda lägenheten nu ikväll så det är liiite rent då Thobias kommer ner hit igen i Augusti. Sedan är det allt en tvkväll som blir, Supersize vs superskinny, grannfejden och slutligen mitt stora mexikanska bröllop. Det senaste programet är dock väldigt speciellt, världens fetaste man som ska gifta sig, väger över 500 kilo, helt jävla galet!! Hur kan man låta det gå så fruktansvärt långt alltså? Jag förstår verkligen inte, visst jag har förståelse för att folk går upp i vikt (se bara på mig) men att låta det gå till ett halvt ton? Det är för mig helt obegriplig! Nej ursh, men jag älskar verkligen att se alla dokumentärer som handlar om just fetma, det är intressant samtidigt som man blir äcklad. Svårt att förklara men så är det.

Ja så i morgon kväll så anländer jag och Thobias i Sollefteå, ska bli skönt att komma hem nu :)
Nu - Städning!!

Jävla skit dator!

Min dator har för ett tag sedan börjat flimra lite i skrämen men man har alltid kunnat ordna det så att det försvann men nu jäklar alltså! Tidigare ikväll satt jag och kikade runt på internet och slösurfade bara, plötsligt blir hela skärmen svart..  Går inte att se en jäkla skit på den, är så lagomt less så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Måste alltså köpa mig en ny dator, för att skicka iväg den på reparation kommer kosta hur mycket som helst de med och det är inte min dator värd tycker jag, då satsar jag häldre på en ny. Men hur tusan jag ska ha råd med det har jag ingen aning om.. Baaah! Jag har ju en stationär men den orkar jag inte med, hur seg som helst och klumpig är den med. Nej jag måste helt enkelt hålla utkik efter någon ny bärbar.. *suck* 

Börja

Ja nu idag ska jag då börja mitt nyttiga liv igen, vet för det första inte alls vad jag ska äta till frukost. Finns inget "bra" hemma så jag tror jag blir tvungen att gå och handla lite. Eller om man käkar grönsaker till frukost på en hårdbrömacka.. Aja återstår att se.

Nu har Thobias kommit hem från skolan med, nyss haft tenta och nu är han ledig resten av dagen. Så i morgon ska han ha en tenta till o en till på fredag. Sedan bär det av hemåt på fredag kring lunchtid :D

.

Idag har det bara varit en lugn dag, inget speciellt alls har gjorts. 
I morgon ska jag försöka mig på det "nyttiga livet" igen, får väl se hur länge man håller det :P haha.. Men jag har beställt 2 GI böcker nu så jag ska ändra min kost totalt är det tänkt, så fort jag får böckerna då. Tar väl någon vecka eller så.. 

Sitter för tillfället och väntar på att Hell's Kitchen ska börja, min favvo! :D



Fest

Sitter nu och väntar på att Ronja ska dyka upp, vi ska nog gå och ta en fika i det underbara vädret och det ska bli skit mysigt. Sen ikväll är det fest igen, klassfest innan sommaren för iuc:arna. Blir nog hemma hos oss och ack så trångt det kommer bli, hoppas folk tar sig i kragen och fixar så det blir i residenset eller någon annanstans. Men det blir nog bra detta i vilket fall som helst. Skoj att träffa lite folk :)

Nu är det inte länge kvar tills vi åker upp till Sollefteå för sommaren, fyra dagar kvar, sen så är vi home. 

Söndag

Igår hade vi riktigt trevligt, de blev minigolf, 18 banor.. Jag säger då de, 4 hade räckt! Man är ju så jäkla less på slutet så man bara slår.. Men vi hade trevligt iaf. Vid halv 9 så åkte vi därifrån, hem till oss och hämta upp dricka o mat + hämta grill hos krille o glenn. Så körde jag bort till residenset och lämnade av folk och åkte sedan hem med bilen igen. Traskade iväg och när jag kom fram var väl klockan närmare 9. Grillen var igång då jag kom dit så alla började flänga runt med sitt kött och slängde de på grillen, jag som hade korv fick ju vänta ett tag eftersom de blir klar så himla fort och de är ju inge kul att sitta och äta själv. Men när vi grillat klart så vart det knäpptyst, alla var super hungriga och åt och njöt som bara den. Mys! Sen körde vi alla möjliga spel, ölspel, pyramiden och ett spel som dom kör i beerfest filmen. Hade en riktigt trevlig kväll, vid halv 3 traskade jag och T hemöver och bums i säng med engång, tog nog max 1 min efter att jag lagt mig i sängen, sen sov jag som ett litet barn :) Så nu idag vaknade jag 11 av att sesam stod vid sängkanten med tassarna uppe i sängen och jamade, han tyckte vi skulle vakna. Jag klev upp men T låg kvar, jag kikade i kylen men de fanns ingen frukost.. Hittade rostade mackor i frysen så tog jag potatissallad sen gårdagen på dom, låter kanske skit äckligt men det var faktiskt hur gott som helst!! Mums.
Så har vi även tvättid nu fram till 17, sådär lagomt kul.. Är fint väder idag också så man hade ju häldre velat hitta på något ute men men..

.

Blev ändrade planer, var ju tänkt att vi skulle åka iväg ett gäng till Strängnäs men det blir inte så. Blir lite minigolf/bowling och  grillning samt dricka. Var tydligen ingen fest i Strängnäs så det ställdes in, Gamling kanske ska komma hit ist, så det återstår att se hur de blir med den saken. Har alldeles nyss gjort mig klar för fest så nu håller Thobias på att göra sig klar. Vid  halv 7 så anländer nog Ronja och Kalle och då ska vi kika om minigolfbanan är öppen och spela där, om den inte är öppen så är det snack om att bowla så då far vi väl dit ist och hoppas på att det är öppet. När vi spelat klart ska vi åka hem hit och hämta grillkäk (korv, kött och potatissallad), sedan upp till Krille och Glenns lägenhet och hämta deras grill för att sedan frakta den bort till residenset och grilla och dricka där. Blir nog mys detta, känns roligt när man ska göra något och inte bara sitta rakt upp och ner och dricka hela kvällen. Blir ingen krog för min del iaf, de lägger jag på hyllan ikväll. Man har alltid skoj på förfesterna men sedan när man kommer på krogen så dör allting av, så går man hem besviken. Så nej, ingen krog ikväll!! 

Ledig

I onsdags hade vi en liten fest här hemma hos oss och den var väl okej. Tråkigt när det är så lite folk bara. Vi gick iväg kring halv tolv till San marino, de sög så jag, Thobias och Robbin gick därifrån efter max 20 min. Gick o käkade o sen bar det hemåt.
Igår var det en lugn dag med inte så mycket att göra, vi tog det mest lugnt.
Idag har vi bara klivit upp och käkat frukost än så länge. Får väl se om det blir något speciellt sedan eller om det blir ännu en dag med massa lugnt.

Längtar tills vi åker hem nästa fredag, skönt att vara hemma under sommaren. Tjing 

Onsdag

Igår så åkte jag och Thobias ut på lövåsen och gick runt lite där. Så jävla skönt med bil, behöver aldrig tänka på att man kan inte köpa massa tunga grejer för då tar man sig inte hem med dom. Men vi strosade runt ett tag, eller iaf jag strosade, Thobias var väl sådär måttligt road, men jag varnade honom innan vi åkte att de skulle ta ett tag. Jag inhandlade lite smågrejer mest, kikade på en damsugare men jag var riktigt tveksam på den så jag struntade i den, verkade vara väldigt annorlunda damsugarpåsar till den och jag vill inte behöva leta ihjäl mig efter sånna påsar den dag man behöver nya, så nej det blev ingen sådan. 
Så på kvällen bestämde vi oss för att gå och hyra en film, det blev Rallybrudar. Den var väl bra men jag hade förväntat mig så mycket mer av den.. Men så är det väl oftast när det är svenska filmer, dom är aldrig riktigt bra. 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, om det blir någon fest eller om det blir lugnt. Det återstår att se ännu.. Lär säkert få höra något nu när T kommer hem på lunchen. Hoppas att det blir en bra fest, så det inte bara är typ 4 ur klassen deras, då kan det lika gärna vara.. Är alltid likadant då, man har lite sådär lagomt trevligt och mer än så blir det inte. Som sagt vi får se hur det blir.

Nej nu måste jag klappa den enormt gossjuke katten som jamar så man kan bli tokig. Hej!

Äntligen

Har nu äntligen tagit mig ner till Katrineholm efter många om och men.. GPS kan skita ner sig, de är en sak som är säkert. Karta funkar fan alltid, om man nu kan läsa en karta riktigt. Blev en del konstiga vägar att åka idag pga GPS:en, men de löste sig tillslut iaf. Kom väl ner kring halv 5 och så åkte jag vid kvart över 9 i morse. Så nu har vi ätit och varit iväg till lövåsen och handlat lite käk. Blir en lugn kväll ikväll, är skit trött så det blir nog rätt tidigt med. 

Tjing

Bil

Idag ska jag köra bil hela dagen.. Något som inte alls känns allt för skoj.. Adjö!

Packning

I fredags åkte jag då till Malin och Mattias på kvällen och vi satt och drack lite vin/öl. Var trevligt! Så sov jag hos dom och dagen där på så klev vi upp och gjorde oss i ordning alla tre och brummade iväg åt olika håll. Jag åkte iaf till min mormor som bor i Forsmo, träffade henne för första gången på länge och jisses så senil hon har blivit.. Inge roligt alls. När jag varit där ett tag så skjutsade pappa mig till Henke där det hölls på att förbereda en massa grejer inför kvällens grillfest så jag hakade på och gjorde så gott jag kunde. Fixade med duk och lite ballonger, sen vart det även sallad o potatisgratäng :P Men det var en riktigt trevlig kväll, inget värsting röjj men helt klart bra :) 

Idag ska jag ta och sno ihop lite packning, sådär lagomt kul.. Baah! 

Kväll

Har nyss käkat middag och ringt Ingela och frågat om vi får låna deras släpvagn och det gick fin fint det! Så nu väntar jag bara på att pappa ska lacka klart bron så ska han jag och sara åka och konka ner soffan ur frugans lägenhet. 
Sen kring 8 ikväll ska jag åka in till stan och dricka vin med min älskade kusin Malin, blir att jag sover över där för jag har verkligen ingen som kan hämta mig o köra in mig ikväll o sen åka o hämta mig där o sen skjutsa hem mig till mamma o pappa igen. Ska bli skönt att komma iväg en liiiiten sväng iaf. Så får man ju gosa med plutten också de blir nog  bra det där! Sen i morgon kring 14-15 så ska jag iväg till Henke o Marita, skönt att komma en stund innan på dagen och bara ta det lugnt ett tag :)

Nej nu ska jag packa ihop lite grejer tills ikväll. Bye

Helg

Nu håller jag på att göra mig i ordning för att sedan åka in till stan och inhandla dricka till grillfesten i morgon. Mums! Tror det blir vin o några aqua tini, ja så blir det nog. Sedan ska jag upp på Gb-skolan och hämta upp syster och sedan ska vi in på konsum o handla lite. Sedan blir det nog raka spåret hemåt skulle jag tro! Om vi inte får för oss att fika eller nått, aja återstår att se!

Ikväll ska jag hämta en soffa hos Min fru K, perfekt! Det kom som en skänk från ovan tror jag :P Haha..

Tudels!

Torsdag

Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, har gått här hemma hos mamma o pappa som en zombie. Har inte den blekaste aning om vad jag ska hitta på?! Hade varit skönt om man slapp allt kackel av tanterna ikväll iaf, så känner sig någon manad så hojta till om vi ska hitta på något! ;)

På lördag är det iaf grillfest hemma hos Henke o Marita, så det ska bli skoj. Blir korv för mig som vanligt, inget äckel kött! xD 

Nej nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen så man ser lite respektabel ut då tanterna kommer, om man nu är hemma.

Min dag

I morse så började dagen inte alls bra, allt  var bara skit och jag ville absolut inte göra någonting alls, ville helst bara dra täcket över huvudet och sova till en bättre dag. Men det funkar ju inte så det var bara att kliva upp och göra sig i ordning. När jag väl valt kläder osv så satt jag och pratade på med mamma ett tag och sedan var det bara att sätta sig i bilen och köra in till jobbet. På jobbet blev det självklart det första som kom på tal, skooor. Provade 2 olika o sedan ett 3:dje par som jag sedan gick i 4 timmar, hög klack så ont i fötterna så man kunde dö när man slutade. Kunde knappt gå och jag har nog minst 2 skavsår på varje fot, men vad gör man inte för jobbet? Jag är så illa tvungen att ha ett par klackisar så idag hittade jag äntligen några som satt bra på mina fötter men oj oj vad ont jag hade efter de 4 timmarna. Aja, 300 pix för dom som egentligen skulle kosta 600. Tummen upp för personalrabatt ;) Iaf så sen var det bara att traska upp till bilen och sen åka på Konsum innan jag kunde åka hem, inhandlade lite naturgodis eftersom det var tal om filmkväll hos Tobbe. Sen var det bara att brumma hem, slänga i sig mat och ner till Tobbe o Hasse, hann väl vara hemma ca 20 min sen var det bara iväg o kika på film. Det blev den 13:de krigaren, ingen film för en Kattis kan jag säga, men jag tog mig igenom den iaf och sen bar det hemåt. Skönt! Är trött så det blir nog en rätt tidig kväll skulle jag tro.. 

I morgon vet jag inte vad som händer.. Mamma ska ha någon tantträff här hemma så det lär vara ett jäkla kackel på kvällen, får se om man har någon att rymma till ett par timmar :P
Nej nu ska jag nog lägga mig i sängen och slöa framför den minimala 14":arn, tacka vet jag 42"! 
Natti natti!

Onsdag

Har sådan ångest över vad jag ska ha på mig idag på jobbet, det får inte vara för utmanande och samtidigt inte för tråkigt. Så jag har nyss provat massa olika kläder men inget riktigt klickar.. Känner mig helt klädlös även fast jag inte är det.. Baah! Sen när man väl valt kläder så återstår ju det jobbigaste.. Sminkning och fixa håret..Varför kan man bara inte vakna upp snygg som i filmer? Tänk vad underbart det vore, slippa stå och vela fram o tillbaka om hur man ska fixa sig just idag. 
Börjar jobba 14.15 och slutar 18.15, sen ikväll har jag ingen aning om vad det blir, skulle tro att det blir lugnt som igår. 
Funderar på om jag ska åka in till stan ett litet tag innan jag börjar idag och kika på nå kläder som jag egentligen inte har råd med.. Så jag tror jag skiter i det.. Eller? Aja, får se hur jag gör. 

Nej åter till klädval, smink och håret. Bye!

Kväll

Tänkte börja med att berätta att det har gått fin fint att jobba idag, visst några grejer blir att finslipa men man kommer ju in i allt fort. Har varit väldigt lite kunder idag bara så det har varit ganska tråkigt! Men i morgon hoppas jag att det blir mer :)
Blev inget 20 års firande, födelsedagsbarnet är förkyld så kalaset sköts upp tills på fredag. Rätt skönt för jag har känt mig ganska så trött hela dagen. Det är tur att man har lååång sovmorgon ;) 14.15 börjar jag så man kan ju inte klaga direkt!  Har även gått och provat minst 15 olika par skor idag på jobbet, jag måste ju ha skor från vår butik så det gäller att ha några ombyten iaf, men jag hittade inget par som passade mig direkt i smaken. Hoppas verkligen det kommer in några fler skor innan jag börjar jobba där "riktigt". 


Har gått och funderat endel idag men ja jag vet inte.. blää!

Jobba

Äntligen ska jag få jobba lite, 14.15-18.15 idag på Eurosko. Ska bli så bra att komma in i det nya systemet igen och ha något att göra på dagarna i sommar. Iaf så efter jag har jobbat så ska jag fara och fira min minsta kusin som fyller 20 idag, Nicklas har blivit stor nu. :) Ska bli skoj att träffa honom, var ett bra tag sedan sist måste jag säga. 
Sedan i morgon jobbar jag också, 14.15-18.15, passar mig utmärkt det!


Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Todeloo!

Film

Ska  snart åka ner till Helgum och hämta upp Tobbe, vi ska åka in till Långsele och köpa lite snask inför kvällens filmtittningen. Blir jag, Tobbe, Henke, Niklas och kanske Karro, vad jag vet iaf. Niklas hade hyrt någon film så jag hoppas att det är något som går att se! :P 

Nej nu ska jag ringa Thobias. Tjingeling!

Köra bil

Ska alldeles snart sätta mig i bilen och brumma in till stan och åka hem till Ann-Louise. Få se hur hon har det i den "nya" lägenheten! :) Och en sak till, jag ska bli moster :) Första gången så det är ju roligt! 

Nej nu ska jag göra de sista, sen åka. Återkommer nog kanske ikväll med uppdatering. 

Tjing!

Fest

Har varit en 2 dagars festande helg denna helg, har mått fin fint otroligt nog, både igår och idag. Orkar inte skriva om vad som gjorts, men kul har vi haft. Vill ni veta mer så får bilderna på Facebook tala för sig själva. :) Skrattade så sminket inte satt kvar igårkväll, hur roligt som helst! 

I morgon ska jag ner till stan och träffa Ann-Louise, var ett tag sedan sist. Får se vad vi ska hitta på, tror det blir ganska lugnt. 

På tisdag och onsdag ska jag jobba på Eurosko iaf, fun!

.

Idag har jag varit runt och drällt i stan som en galning.. AF, Eurosko, KappAhl, Stil, Systemet, Skattkistan och Dressman. Puuh säger jag bara. Har fått allt uträttat som skulles göra, förutom en fika med Fru K. Men det kommer fler dagar så denna fika tar vi lätt igen! ;) 
Inhandlade 3 par nya leggings och 1 par skor. Var välbehövligt kan jag säga. 

Måste även tillägga att jag börjar jobba på Eurosko på tisdag, ska bli riktigt roligt!! :) Ser fram emot det väldigt mycket. 

Ikväll blir det väl lite fest hos Niklas, vilka som komma vara där har jag inte en blekaste aning om så det får väl bli en överraskning :P Nej men det blir nog skoj de där. Bara dom inte sitter och nördar sig vid tvspelen hela kvällen. :P Men då dom druckit tillräckligt så borde det inte vara så svårt att lura iväg dom från spelen :D Mwahahha^^

Ha en underbar helg. <3

Intervju

Ja jag klev då upp 08.30 i morse för att man inte skulle låta alldeles för nyvaken då skolan skulle ringa kl 09.00 och intervjua mig, men så gick klockan o den blev fem över 9, 10 över 9, kvart över 9 och så vid 20-25 över 9 så ringde det en karl och började med att fråga vart jag befann mig någonstans och småpratade lite, skönt så man slipper massa allvarliga frågor med engång. Men så frågade han varför jag sökt till deras utbildning och vad jag såg mig själv som i framtiden, vad jag skulle göra om jag inte kom in på deras skola osv osv. Tog väl ca 15-20 sen var intervjun klar, skönt! Kändes som det gick rätt bra faktiskt men man vet ju aldrig. Butikschef, det klingar bra i mina öron måste jag säga. Dock ligger den utbildningen i Stockholm men har man bott nere i Katrineholm i snart 1 år så borde jag väl överleva i huvudstaden med. Jaja, återstår att se hur det blir. 

Har suttit och funderat på om jag ska åka in till stan en sväng idag och införskaffa lite nya leggings/strumpbyxor för igår fick jag världens reva i mina gråa strumpbyxor så det ser inte allt för bra ut. Såg endel fina på KappAhl så om inte annat så går jag in där i morgon då jag ska på AF och Eurosko. Tror det får bli så.. Orkar inte ställa mig och göra mig i ordning nu.. Nej i morgon får det bli! 

Tjing!

Helgum

Sitter hemma hos mamma o pappa i Helgum och jag har så otroligt tråkigt så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen.. Finns som ingenting att göra här.. Inte ens Sara är hemma så man kan göra nått med henne, så detta kommer bli en lååång kväll..

Var ju ner på stan idag iaf och åt lunch med Henke & Marita, när lunchen var slut följde Marita mig ner på stan en sväng på jakt efter en slips, sen mötte jag upp Malin och Plutten så åkte vi upp till Kläddax men jag hittade inget som passade så vi åkte därifrån tomhänt. När vi kom hem till Malin så blev det klippning ganska snabbt på engång och sedan rensade vi hennes garderober, så fick jag en hel konsumkasse med kläder, alltid bra att få lite kläder! :) Fick ett par jeansshorts som jag längtar tills jag ska ha, måste bara bli lite fint väder först, annars fryser man väl ihjäl.. Kring 16.15 åkte jag hem till Helgum och började grejja med middagen med pappa då han kom hem och efter att vi ätit har jag inte gjort nått vettigt alls. Vet inte vad jag ska göra.. Vill hitta på något med någon men de finns som inga att göra nått med.. Är less..

Onsdag

Har vaknat för en halvtimme sedan ungefär och ligger fortfarande i sängen med datorn på magen. Ska väl alldeles snart gå upp och käka lite frukost, ska ju möta Henke kl 12 utanför Westerlunds och käka lunch med honom, mumma! Sedan ska jag kika efter en slips och efter jag gjort det tänkte jag åka upp på Kläddax och kolla på lite kläder, möjligtvis lite skor ;P Sedan kl 14 så ska jag vara hos Malin och bli klippt, skönt! Resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. Har ju som inte så många att umgås med när folk jobbar hela tiden. Men men. 

I morgonbitti kl 09.00 så ska affärsskolan ringa mig och ha intervju med mig, känns sådär lagomt skoj den tiden på morgonen och för den delen så vet jag inte riktigt vad jag ska säga heller.. Men de stod i mailet att man måste övertyga dem att just jag ska få en plats på deras skola så ja det blir väl till att bre på sina kunskaper och färdigheter antar jag.. Aja, återstår att se hur det går. 

Nej nu ska jag kliva upp och hoppa in i duschen. 
Adjö!

Saknad

Alltså det är verkligen skit jobbigt att vara ifrån sin älskade.. Jag saknar Thobias så himla mycket så jag kan spricka snart. Att bara få hålla hans hand eller känna hans armar runt mig är guld värt, vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom. Han har blivit hela mitt liv, utan honom skulle jag inte vara någonting alls. Är flera veckor kvar tills jag får träffa honom och det känns som en hel evighet! Dessutom så kanske det tar månader innan vi ses, om han inte får någon praktik här upp i Sollefteå så kommer han inte att komma hit förren i mitten av Juli, det är min mardröm.. Visst vi har gått igenom Afghanistan tillsammans men detta är nog jobbigt kan jag tala om. Önskar att jag åtminstonde fick sova med honom.. Eller få se honom några minuter per dag.. Vad som helst bara jag hade honom här.. 

Jag saknar dig så otroligt mycket gubben, utan dig finns ingen Katarina. Älskar dig mer än jag någonsin trott att man kunde älska någon. <3

Bored

Har snart varit vaken 1 timme och jag har inte den blekaste aningen om vad jag ska göra idag..  Är redan lite less på att vara hemma och inte ha något att göra här heller.. Alla jobbar eller pluggar någon annanstans så de är riktigt tråkigt!

Igår var jag iaf ner till stan, var först in på AF och fixade så de skrev över mina uppgifter hit upp i Sollefteå. Sedan gick jag in på Studio Fresch och bytte ut min eyeliner som jag köpt där, den var helt torr. Självklart var ju mitt stora syfte att jag skulle se om Malin jobbade, men de gjorde hon inte. Sen gick jag på Ur & Guld för att förminska min förlovningsring, men jag vände på klacken lika fort.. Dom skulle ha 800 SPÄNN för att ta bort guld från min ring, no way! Någon måtta får det ju fan vara, hur kan dom ta pengar då dom tar guld från min ring? Aja, jag har ringen på mig än iaf. Sedan gick jag in på Eurosko och pratade med chefen och hon skulle försöka få klart schemat nu i veckan så jag ska åka ner till stan lite senare i veckan o kolla upp de. Efter det så fördrev jag min tid på stan med att gå i lite klädaffärer men hittade ingenting alls.. Ringde Malin och hörde vad hon gjorde så överraskade jag henne med att åka dit o visa att jag var hemma, hon blev riktigt glad! :) Så på onsdag ska hon klippa mig så jag kan se vettig ut i huvet snart igen.

Nej, om man skulle försöka hitta på något att göra.. Take care!

oj oj oj

Igår var det en låååång dag, första stoppet jag och Henke gjorde med bilen var kring Huddiksvall tror jag, på en Preem mack och inhandlade lite godis för att ha på vägen. Sedan var det bara att brumma vidare, vi åkte från Helgum 06.20 och kring klockan 13 så var vi nere i Eskilstuna där vi först hade hämtat upp däck och fjädrar åt Henkes kompis Erik, sen var det raka spåret till han som sålde bilen, där var vi väl runt omkring 2 timmar och sedan åkte vi ner till Katrineholm till Thobias. Helt underbart var det att se honom igen.. Är så otroligt tomt utan honom så även fast det bara handlade om 1 timme så var det riktigt skönt! Vid 17.10 så lämnade vi Katrineholm och styrde hem mot norrland i varsinna bilar.. Lyssnade på Volbeat konstant hela vägen, jag älskar dom så att det var bra ljud i Henkes V70 gjorde saken ännu bättre :) Gjorde första stoppet i Tönnebro för att gå på macken där och gå på toa men de hade stängt för ca 20 min innan vi kom dit, så de var bara att brassa vidare.. Sen stannade vi på samma Preem mack som på nervägen och gick in och handlade Red Bull, för tro mig, ögonen var inte de piggaste.. Vid 23.15 var jag i princip hemma i Helgum men bara 5-10 innan jag kommer hem så ringer Linda och frågar om jag inte kan komma in till stan och hämta henne och Tobbe, så jag suckar lite men ger med mig, jag åker hem till Helgum för att byta Henkes bil mot Kexet och styr sedan mot stan, hämtar upp dom, skjutsar hem dem och dunsar sedan ner i sängen.. Ack så trött jag var! Hugga, ca 120 mil på en dag.. Inte allt för roligt kan jag tala om, men det gick ju det med :) 

Idag har jag varit och lämnat Henkes bil hemma hos honom kring 9.20 och sen vid 10.30 var jag hemma igen och åt frukost med Sara och Erik, efter jag ätit så går jag och lägger mig och sover till ungefär klockan 12. Sen pratar jag en skvätt med Thobias och hoppar sedan in i duschen och gör mig i ordning, åker in till Linda och umgås, sedan kl 16 så var det Peders berömda lasagne som gällde :D Linda och jag satt i matkoma i 2 timmar, helt serriöst. Man åt så man trodde att man skulle dö, så himla gott! Tack Peder! Sen vid 18 så skjutsade jag Linda till stationen där hon skulle hoppa på bussen upp till Umeå, så nu ser man inte henne på 2 veckor igen :( Trååkigt som bara den! Efter jag lämnat av henne så åker jag till Husnäs och hälsar på Tomas, Ulrika, Marcus och Magnus med mamma och pappa. Riktigt trevligt att träffa dom igen :) 

När vi kom hem så fikade vi lite och nu har alla i detta hushåll intagit sängläge så det är dags att sova, har inte blivit allt för mycket sömn de senaste dagarna så jag har lite  att ta igen.. Men i morgon ska jag upp i ganska bra tid och åka in till stan och gå på AF och förhoppningsvis överraska Malin, de ser jag fram emot :) 

Nej nu ska jag ringa Thobias och sedan sova. God natt vänner <3

Eskilstuna

Sitter här i köket och är uppe med tuppen, väntar på att Henke ska komma o hämta upp mig, vi ska åka ner till Eskilstuna och hämta en bil till honom. Det bästa av allt är att vi ska svänga in i Katrineholm, så får jag hämta skor och framförallt, träffa min älskade Thobias <3 Ska bli så skoj, har saknat honom massor redan så det ska bli skönt att bara titta lite på honom och pussa massor :D

Nej nu tror jag Henke är på G. 

Todeloo!

Då kan jag äntligen skriva det jag vill. I onsdags åkte jag upp till norrland som en överraskning, de enda som visste att jag skulle komma upp var pappa, Natalie och Henke. Så kl 05.58 på onsdag morgon satte jag ner min rumpa på tåget i Katrineholm, var framme i Stockholm 07.16 och var tvungen att sitta och vänta på centralen tills kl 08.30, då gick tåget upp mot Sundsvall. I Iggesund så blev det byte till buss för det var nått krångel på linjen men det gick ju bra de med, dock hade jag nog den tyngsta väskan jag någonsin varit med om så i efterhand fattar jag inte hur jag lyckades dra den upp o ner, upp o ner för tåg och buss. I vilket fall som helst så var jag framme i Sundsvall 12.25 och där mötte Natalie upp mig och vi satte oss utanför donken och drack dricka och åt lite mat. Sen släpade jag hem den tunga väskan hem till Natalie och när vi kom in i trapphuset så fick hon ta i väskan och hjälpa mig och bära upp den för 2 enormt långa trappor. Väl uppe så dröp vi båda i svett och vi hann inte mer än att slå oss ner i soffan så ringer min kära pappa o säger att nu är han framme i Sundsvall så det var bara att klä på sig igen och släpa ner väskan för de enorma trapporna... Baah! Så åkte jag och pappa hem mot Helgum där det inte var någon hemma då vi kom, fick väl sitta och vänta i ca 2 timmar innan någon kom, mamma kom först och hon såg så himla förvånad ut, som hon såg ett spöke :D Men blev jätte glad. Så efter ett tag kom Sara hem, hon började gråta med engång (som vanligt ;P ) och slängde sig runt halsen på mig. Det är kärlek det! <3 Så blev det middag och sedan åkte jag till Henke och kikade på lite film men kring kvart över 23 så var jag så himla trött så jag var tvungen att åka hem, hade ju trotts allt varit vaken sedan 04.30 så det kändes. 
Så igår valborg så planerade jag med Henke att åka till festen hos Tobbes föräldrar. När vi anlände så är det första jag får höra av min efterlängtade vän Linda "Meh, du har ljugit för mig hela tiden" :P Såg att hon blev riktigt glad men reaktionen var rolig, haha. Karro kom springandes samtidigt som Linda och vi kramades som aldrig förr :D Sedan var det hur många som helst som sa "Meh, vad gör du här?  Du skulle ju inte vara här. :P" Hahah så alla vart riktigt förvånade, precis vad jag ville :) 
Efter att vi  suttit ute och fryst, stått vid majbrasan och värmt oss, skjutit raketer så blev de äntligen dags att åka till den riktiga "festen", hem till Nikas och där installerade sig alla väldigt fort, folk pratade huller om buller och hade det riktigt trevligt! Hade en väldigt bra valborg måste jag säga, så förbaskat roligt att komma hem och träffa alla igen! :) 

Idag ska Tobbe och Linda komma hem till mig och Sara och grilla lite, bara ta det lugnt är det tänkt. Ska åka in till Långsele kring 15 och köpa lite majs och marshmallows, ska bli mums. Ska grilla korv också och Linda och Tobbe ska grilla kött ;P Haha.. 

I morgon ska jag åka ner till Eskilstuna med Henke och förhoppningsvis hämta upp en bil åt honom, så då är jag bara ca 10 mil hemifrån Katrineholm igen ;P Skulle behöva åka in och hämta lite grejer men jag får se vad Henke säger om det.. 

Nej nu har jag skrivit så himla mkt så jag orkar inge mer, men de är jävligt skönt att vara hemma i Sollefteå igen! 

Puss o kram