Då kan jag äntligen skriva det jag vill. I onsdags åkte jag upp till norrland som en överraskning, de enda som visste att jag skulle komma upp var pappa, Natalie och Henke. Så kl 05.58 på onsdag morgon satte jag ner min rumpa på tåget i Katrineholm, var framme i Stockholm 07.16 och var tvungen att sitta och vänta på centralen tills kl 08.30, då gick tåget upp mot Sundsvall. I Iggesund så blev det byte till buss för det var nått krångel på linjen men det gick ju bra de med, dock hade jag nog den tyngsta väskan jag någonsin varit med om så i efterhand fattar jag inte hur jag lyckades dra den upp o ner, upp o ner för tåg och buss. I vilket fall som helst så var jag framme i Sundsvall 12.25 och där mötte Natalie upp mig och vi satte oss utanför donken och drack dricka och åt lite mat. Sen släpade jag hem den tunga väskan hem till Natalie och när vi kom in i trapphuset så fick hon ta i väskan och hjälpa mig och bära upp den för 2 enormt långa trappor. Väl uppe så dröp vi båda i svett och vi hann inte mer än att slå oss ner i soffan så ringer min kära pappa o säger att nu är han framme i Sundsvall så det var bara att klä på sig igen och släpa ner väskan för de enorma trapporna... Baah! Så åkte jag och pappa hem mot Helgum där det inte var någon hemma då vi kom, fick väl sitta och vänta i ca 2 timmar innan någon kom, mamma kom först och hon såg så himla förvånad ut, som hon såg ett spöke :D Men blev jätte glad. Så efter ett tag kom Sara hem, hon började gråta med engång (som vanligt ;P ) och slängde sig runt halsen på mig. Det är kärlek det! <3 Så blev det middag och sedan åkte jag till Henke och kikade på lite film men kring kvart över 23 så var jag så himla trött så jag var tvungen att åka hem, hade ju trotts allt varit vaken sedan 04.30 så det kändes. 
Så igår valborg så planerade jag med Henke att åka till festen hos Tobbes föräldrar. När vi anlände så är det första jag får höra av min efterlängtade vän Linda "Meh, du har ljugit för mig hela tiden" :P Såg att hon blev riktigt glad men reaktionen var rolig, haha. Karro kom springandes samtidigt som Linda och vi kramades som aldrig förr :D Sedan var det hur många som helst som sa "Meh, vad gör du här?  Du skulle ju inte vara här. :P" Hahah så alla vart riktigt förvånade, precis vad jag ville :) 
Efter att vi  suttit ute och fryst, stått vid majbrasan och värmt oss, skjutit raketer så blev de äntligen dags att åka till den riktiga "festen", hem till Nikas och där installerade sig alla väldigt fort, folk pratade huller om buller och hade det riktigt trevligt! Hade en väldigt bra valborg måste jag säga, så förbaskat roligt att komma hem och träffa alla igen! :) 

Idag ska Tobbe och Linda komma hem till mig och Sara och grilla lite, bara ta det lugnt är det tänkt. Ska åka in till Långsele kring 15 och köpa lite majs och marshmallows, ska bli mums. Ska grilla korv också och Linda och Tobbe ska grilla kött ;P Haha.. 

I morgon ska jag åka ner till Eskilstuna med Henke och förhoppningsvis hämta upp en bil åt honom, så då är jag bara ca 10 mil hemifrån Katrineholm igen ;P Skulle behöva åka in och hämta lite grejer men jag får se vad Henke säger om det.. 

Nej nu har jag skrivit så himla mkt så jag orkar inge mer, men de är jävligt skönt att vara hemma i Sollefteå igen! 

Puss o kram


Ja gumman, jag hade aldrig trott att du skulle komma hem. men jag är riktigt glad att du gjorde de. hoppas att vi ha så här bra väder i veckan med som de är idag så vi kan gå på många sköna promenader och ligga i solen och må gott. Puss

2009-05-01 // 14:55:37

JAG visste faktiskt också! xD

2009-05-01 // 20:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback