Skor

Idag har det varit ännu en slapp dag, ringde pappa i morse då jag vaknade o frågade om jag fick låna kexet lite o de gick fin fint. Så han kom o hämtade mig i sin lastbil o for upp på hans jobb så tog jag kexet och åkte upp på Kläddax för att kolla efter vinterskor, hittade dock inga. Fanns många fina stövlar men det var bara vanliga stövlar utan något varmare foder. Så jag har fortfarande inga vintersko.. Baah! Hittar inga som jag riktigt faller för denna säsong..
Gick även på klädavdelningen och kollade på varenda ställning för damer, alltså ungdomsställningarna. Men hittade inget där heller som föll mig i smaken.

I morgon så ska jag jobba som sagt, jobbar heldag så jag börjar 9.15 och slutar 18.15, skönt att veta att man tjänar rätt så bra med pengar dessa långa dagar. Får verkligen hoppas på att det börjar komma mer folk nu när dom fått lön. Är ju löning i morgon och vissa fick den ju den 25:e, så liiite drag borde det ju vara iaf :)

Nej nu ska jag fortsätta se på Generation fett och sedan sova. Tudels!

Scrubs

Idag skulle jag o mamma gå o vaccinera oss men så när vi kom dit så var vaccinet slut. Jag som gått o gruvat mig lite halvt för det hela dagen, men men får bli en annan dag då dom fått in mer. Efteråt så åkte vi upp på ICA Remsele där jag skulle handla en heldel mat, så skönt att ha någon som skjutsar en då det blev flera påsar. Efter ICA så åkte vi en sväng på Skattkistan o kikade runt, köpte några lådor att förvara mat i och lite toagrejer. Sedan så släppte mamma av mig hemma där jag genast började laga en stor omgång av köttfärssås och fördelade det i mina 8 små lådor som jag sedan frös in. Nice!

Kring halv sex så kom T ner och vi har sett lite film och på tv. Haft bara en slapp myskväll :) Han ska komma ner i morgon med någon gång.

Fick veta en glad nyhet idag, jag har jobb fram till nyår. En halvtidstjänst iaf så det är såå skönt att veta att man har lite jobb framöver och framför allt så får jag in pengar. Sweet! Så i helgen så jobbar jag fredag-lördag och söndag då det är skyltsöndag. På lördag då vi alla affärer stängt i gallerian så ska den julpyntas, blir nog skojigt :)

Nej om man ska försöka komma i säng så man har en liiiten chans att somna i tid i morgonkväll. Sitter för tillfället och kollar på Scrubs, min absoluta favorit serie, kan se det hur många gånger som helst! Blir aldrig less på det, lika roligt varje gång.
Natti!

Tisdag

Idag är en riktigt tråkig dag, vädret är såå tråkigt o jag har ingenting att göra. Funderar på att städa lite men de känns inge vidare skoj det heller. Sitter och kollar på tv men det är inget som är tilltalande så jag vette tusan vad jag ska hitta på?!
Ähh, de får nog bli lite dammsugning ändå.. Suck!

Vattenläcka..

Sitter just nu i soffan och har en heldel ljus tända i lägenheten, slötittar på tv och bara slappat allmänt. Är rätt skönt om jag själv får säga det, att bara vara lite och inte ha några som helst planer eller måsten. Sitter här själv och funderar lite på att börja göra lite middag, för att sedan inta soffläge igen. Har en film på datorn som jag måste ta och kika på, den låter riktigt bra så jag ser fram emot den.

Har även upptäkt att jag har en vattenskada i taket ovanför ytterdörren, så en vaktmästare har varit här och kollat på det men kan inte göra mer förren han fått komma in till grannen ovanför mig och kollat om det är hos han/hon det kommer ifrån. Är inte direkt så snyggt att se det där men förhoppningsvis hittar dom vart de kommer ifrån o fixar det till mig.

Nu- Matlagning!

Helgum

Har nyss gjort mig i ordning och nu väntar jag på att klockan ska bli 13, då ska jag Ann-Louise, Peter och lilla Kevin åka till Helgum där det blir middag lite senare. Nu ska jag allt ta igen allt mys och gosande med den lilla plutten, han har sovit och varit sjuk då jag hälsat på. Så nu jäklar ska det bli mys för hela slanten :)

Inatt så sov T här igen och vi hade riktigt fredagsmys, vi såg på Idol och käkade lite popcorn o chips. Slappade i soffan hela kvällen, som man ska göra en fredagskväll! Gick väl o la oss kring 1 och T klev upp strax innan 8 då han skulle iväg på jakt med sin farfar. Jag låg där emot o sov till kring 11, sååå skönt!

Sesam har fått ett litet sår på en trampdyna på den högra baktassen, jag hoppas det försvinner av sig själv. Min lilla tissemiss, han verkar inte ha ont eller så. Han går helt normalt och han haltar inte då han går o den är inte svullen. Får se om det försvinner av sig själv om några dagar eller hur vi ska göra. Hoppas man inte behöver åka till vetrinären o få en stor räkning bara. Nej jag håller tummarna för att han ska ha en läkt trampdyna om några dagar :)

Fredagsmys

Inatt så sov min T här, han Henke o jag såg på massa film igårkväll så Henke for väl hem kring 1. När vi vaknat så satte vi oss o kikade på lite tv och sedan gick T hem. Jag började med att ta en dusch och sedan så tog jag fram snabeldraken och for runt med den här hemma. Efter det var det bara att ta tag i mitt enorma diskberg, men nu så är det gjort och de är riktigt skönt!
Sitter och kikar lite på tv och väntar på att pappa o Sara ska komma, ska få en annan snabeldrake av pappa o en hålslagare som jag har behövt ända sedan jag flyttade in här. Så drygt med en massa papper som bara ligger överallt för att det inte är några hål i dem så man kan sätta in dom i min underbart vackra döskallepärm :)

Ikväll blir det nog lite fredagsmys skulle jag tro, T kommer ner lite senare och så är det ju Idol ikväll. Så det ska vi allt kika på och kaaanske ha något gott att mumsa på. :)


Jobb

Idag har jag ju jobbat som sagt, en så jävulskt lång dag har det varit. Väldigt lugnt och pissväder, vilket nog bidrog till det lugna tempot. Jobbar ju 9.15-18.15 i morgon med så jag hoppas veeeerkligen det är mer folk för man håller på att klättra på väggarna som det har varit nu de sista gångerna jag jobbat. Hugga!

När jag kom hem så hade T tagit sig in i lägenheten och låg o slappade på min soffa den slöisen ;) Han bad mig ringa då jag slutat så han skulle komma ner då, så ringde jag o sa det o tyckte att det var något lurt. Alldeles vis Djupökiosken så slog de mig att han kanske redan är hos mig eftersom att han var så seg på telefonen o aldrig gick "hemifrån". Så var han ju här redan.
Käkade min matlåda jag gjort igår till middag, korvstroganof och ris, mumma! Sen har det bara varit slapp resten av kvällen. T gick hem vid 9 för att se någon fotboll eller om det var hockey, lyssnade inte så noga ;P

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och bara slötitta på tv tills jag somnar. Har varit död de 2 dagarna jag klivit upp, har tappat allt som heter rutiner då det gäller att kliva upp tidigt på morgonen..

AF

I morse så var jag ju på AF, fy tusan för dom alltså. Kalla dit en för att vara där 10 min med bildspel. Dom kunde lika gärna skickat papper på de 3 bilderna jag fick se.. Suck! Så ska jag ingå i en Jobb- och utvecklingsgaranti nu eftersom min UGA går ut i December. Så då ska jag tydligen dit första veckan i Decmber och skriva in mig i den. Gosh jag blir så trött på AF, dom är ju som några pantade burkar.. Ärligt talat så vet jag inget dom är bra för? Pengarna får man ju från Försökringskassan så AF suuuger! Hoppas iaf på att få förhöjd dagspenning nu som det stod i papperet jag fick, men de lär väl vara något lurt med det med som allt annat som har med pengar att göra.. Ähh blir så less bara av att tänka på det.
'
Ikväll ska jag, pappa, mamma o Sara hälsa på Ann-Louise, Peter och lilla Kevin. Ska bli jätte mysigt att få gosa lite med den lilla lilla plutten. Han är såå söt! :)

I morgon jobbar jag 9.15-18.15, skönt att ha lite jobb iaf. Hoppas det är mer fart på folket än sist jag jobbade, då höll jag på att gå under! Var så otroligt dött hela dagen så man visste inte vart man skulle ta vägen på slutet. Nej jag håller tummarna för en bättre dag i morgon!

Nu ska jag ta o städa lite här hemma.

Måndag

Idag har jag inte haft så himla mkt för mig. I morse så tog jag det bara lugnt och plockade bort lite grejer här hemma. Sedan kl 14 så började min tvättid och höll på med det till kl var kring 17, hade alltså en timme till på mig men jag var klar innan så de var skönt! Sedan kring 18 så kom min älskade T och var bara här någon timme och sedan började han tok nysa så han fick gå hem igen. Vill inte riskera att bli sjuk nu då jag har lite jobb iaf. Kändes taskigt att han fick gå men inte värt de att bli sjuk.

I morgon ska jag på AF för någon information om UGA, min period går snart ut så jag måste dit o visa att jag är där så jag kan få något nytt. Så kl 10 i morgon ska jag vara där, pappa är snäll och ska skjutsa dit mig. :) Guld värt då jag hörde att det ska regna i morgon?!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ringa min T o sedan försöka sova till lite Scrubs :) Natti natti.

-.-

Är helt tomt. Går inte med ord att beskriva hur konstigt det hela känns.. Får hoppas på att detta inte blir långlivat.. Känns i vilket fall fruktansvärt jobbigt.

Har nyss haft besök av pappa, mamma o Sara. Vi fikade lite rabarberpaj som mamma hade med sig, mkt gott måste jag säga. Förut har jag aldrig tyckt om rabarberpaj men nu så, nu har jag lärt mig äta det. Riktigt gott :)

I morgon har jag inga planer förutom att jag har tvättid 14-18, tråkigt som bara den men de är ju sånt som måste göras, tyvärr..

Nej nu ska jag kika på lite tv.

Helg

Igår så jobbade jag heldag vilket betyder 9.45-18.15, så idag har jag jobbat 9.45-15.15. Är riktigt tråkigt att jobba lördagar då vi jobbar själva då, blir så tråkigt då det är lugnt och inte har någon att prata med. Men men, nu har jag gjort denna lördag iaf så nu blir det  bara slapp resten av helgen. Just nu så går Polisskolan 3 på 5:an, så det blir väl att se på den ett tag och sedan skulle T se någon film lite senare på någon kanal.

I morgon kommer det vara en tuuung dag...

Färg

Idag när jag vaknade och drog upp persiennerna så var det bara att släppa ner dem igen, jag bevittnade en vit mark.. Med andra ord så hade de snöat, blää! Känns att de börjar bli vinter nu, är kallt och framför allt så är det lite snö ute..

För tillfället så sitter jag med färg i håret, mörkbrunt ska det bli. Dock blir det nog bara mörkbrunt där utväxten var och från förra färgtillfället. Det svarta är ganska så svårt att få bort. Men men, de är ju ingen markant skillnad som tur är.

Ikväll så pratas det om att gå en promenad och sedan ska jag nog till Malin och hjälpa henne och greja lite. Lär säkert bli någons hår som ska ändras, brukar ju kunna bli så.

Nej nu ska jag slölja ur håret, håller tummarna för att det blir bra :)

Moster

Igår så blev jag moster till en liten Kevin. Han är sååå söt! Varit på sjukhuset och hälsat på, fy tusan så söt han är. Han är jätte liten, vägde 3115 och är 48 cm lång. Jag har världens sötaste systerson :)


Inventering

Idag har dagen rullat på bra, klev upp 7.15 i morse och började jobba 8.30. Var bara att hänga av sig jackan då man kom och ta fram scannern. Har inventerat hela dagen, tiden har gått snabbt som tur är men fy tusan vilket jobb. Scanna varenda skokartong, ni kan ju tänka er hur många de finns på en skoaffär :P Självklart skulle datasystemet börja krångla, det är alltid nått med datorn precis då vi ska göra nått viktigt. Men tillslut så löste det sig, som tur var!

Ikväll blir det bara slappt, har sprungit upp och nedför stegar idag så jag förtjänar att ta det lugnt.
Men så i morgon måste jag iaf på skit AF, för att få en underskrift på mitt papper för att få pengar. Lär väl inte vara så givande på AF, de är det ju aldrig så.

Nej nu ska jag kika på lite tv.

Ensam

Sitter här hemma för mig själv, har burrat in mig i en filt, gjort varm choklad och slö tittar på tv. Är riktigt skönt måste jag erkänna, att ha lite egen tid. Bara göra precis vad man vill då man vill, aaah i vilket fall så njuter jag väldigt mycket just nu!

Fick hoppa in o börja jobba tidigare än tänkt idag men det gjorde jag så gärna så, började kvart i ett ist för kvart över ett. Så jobbade jag till kvart över sex, helt själv, ni anar inte vad dött det varit idag! Hade ingen att prata med på 5,5 timmar!! Gosh vad tråkigt jag haft det, har varit väldigt lite kunder också så det gjorde ju inte saken roligare. Men men, det blir lite cash iaf! I morgon ska jag också jobba, 9.30-15.30. Skön tid att sluta för dagen :)

När jag slutat i morgon ska jag på systemet och sedan hem och plocka upp några grejer och sedan bär det av hem till Malin. Där blir det förfest sedan ska vi på pyngel och sedan blir det nog hörnan. Jag verkligen ääälskar hörnan, det är en sådan härlig stämning där, inte en massa småbarn som springer runt o tror att dom äger golvet. Nej det ska bli riiktigt roligt i morgon, ser fram emot det väldigt mycket. :)

Nej nu ska jag krypa ner i soffan med min älskade döskallefilt! :) Tjing.

Onsdag

Sitter nu redo för att gå på jobbet, klockan måste bara bli lite till innan jag börjar gå dit. Fy tusan vad det känns att man tappat rutinerna helt, man är ju som en zombie då man vaknar, klockan ringde 8.15. Ville bara vända på mig och somna om, men de var bara att slänga in sig i duschen.

Jobbar till halv 4:a idag och sedan ska jag direkt hem och börja laga lite mat, Tobbe ska komma ner och spela pes med Thobias. Så då bjöd jag in honom på middag med engång. :) Blir nog köttfärssås och spagetti idag skulle jag tro.

Nej nu ska jag alldeles strax kila på jobbet. Ha en bra dag!

Tisdag

Idag har jag jobbat 12-16 och ska jobba i morgon 9.30-15.30, samt torsdag 13.15-18.15. Skönt att ha lite jobb måste jag säga!
Har iaf varit riktigt lugnt på jobbet idag, inge mkt folk att skryta om direkt, riktigt tråkigt när man inte har så mkt att göra.. Men jag hoppas på mer folk i morgon och på torsdag :)

Sitter och funderar på om jag ska ha kvar mitt supermario tema eller om jag ska hitta på något annat att göra.. Kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker det ser bra ut eller inte.. I-landsproblem! :P Ähh, får se vad jag gör med det.

I helgen vet jag inte riktigt vad man ska göra, T ska ut med sina kompisar. Jag tänker inte sitta hemma o bara tråka för mig själv så jag ska höra runt lite o se vad mina kompisar ska göra, om några ska ut eller nått annat skoj.

Nej nu ska jag fortsätta se på unga mödrar. Tudels!

.

Har hållit på med en ny hedder i några timmar nu till bloggen, så nu när den är uppladdad så orkar jag inte göra något mer. Vet inte om jag är så nöjd med den heller, så jag får se om jag har kvar den :P Har suttit o pysslat med att göra den lääänge. Ähh, får se i morgon efter att jag har jobbat om jag orkar göra nått nytt, får vara såhär nu iaf.


....

I helgen var det ju fest hos Hasse, kom väl dit kring 19 någon gång. Så spelade vi en massa twister och hade allmänt trevligt, så när vi skulle åka så upptäckte jag att mitt bankmatkort var borta ur min väska.. Vet hur det försvunnit, hade det i väskan då jag kom dit och sedan låg den i soffan medans jag spelade twister.. Känns inge roligt alls att veta att det kanske var någon på festen som rotat runt i min väska.. Spärrade kortet iaf och sedan åkte jag, Natalie och Thobias in till stan efter många om och men. Började på Appelbergs där N inte mådde allt för bra så jag fick be T komma och hämta henne, sedan gick jag vidare till Valvet och dansade en massa med Karro, efter ett tag så gick jag vidare till The Club där jag mötte upp Henke, vi dansade ett bra tag sedan stötte jag på Katta o Bettan. Bettan följde mig sedan till pokerbordet där vi satt ett bra tag. Så kring 01.50 så gick jag hem till T och N. Käkade en macka och la mig sedan och sov.
Igår var en väldigt lugn dag, jag och N låg i soffan hela dagen tills hon skulle på bussen till Ramsele vid 18.50. Sedan blev de mer tv tittande med min T.

Idag så hörde Cathrine av sig om att jag ska jobba i morgon, kuul! :) Ska få veta vilka tider nu under dagen.

Nej nu ska jag dra igång T så han hjälper mig att städa och förflytta lite saker ner i förrådet! :)