.

Är inne på min andra dag med Nutrilett nu. hemligt
.
Jobbar 12-16 idag, skönt faktiskt med korta dagar. Men resten av vecka blir lite längre dagar.
Tänkte även försöka skicka iväg mitt paket till Afghanistan idag, skulle ha gjort de igår men hann inte riktigt.
Sen ikväll ska min fru K komma, var jätte länge sedan vi sågs så det ska bli jätte kul att ta igen lite tid med henne :)
Nej nu ska jag fixa håret o ta en shake till frukost.. Suck! Det är sååå äckligt.

Sova. Jag har precis bäddat ner mig i sä...

Sova. Jag har precis bäddat ner mig i sängen och ska sova, dock känner jag mig inte trygg för fem öre ikväll. Min granne Linda berättade för mig att en annan granne till oss varit vaken en natt nu och sett 2 tjuvar springa tvärs över våra gårdar och han hade lubbat efter för att få tag i dom men inte hunnit. Dock hade han lyckats drämma till en av dom med ett hopprep i ansiktet... Men dom kom undan. Just sånt här gör mig så otroligt rädd, dom kan ju lika gärna bryta sig in i bilen eller i lägenheten medans jag sover.. Vad gör jag då? En försvarslös ensam tjej, jag har ju inte en chans om nått skulle hända! Varför är inte min T hemma när jag behöver honom som mest?! Kommer bli svårt att sova inatt, jag blir som ett litet barn.. Uppskrämd till max för sånt man egentligen kan bli utsatt för precis när som helst.. Mörkret gör det inte lättare för mig kan jag berätta. Tacka vet jag att bo ihop med någon jämt, som hos mamma och pappa haha. En riktig fegis är vad jag är! :P


Har slängt ihop en kladdkaka som jag Sara ...

mms_img68793 (MMS)

Har slängt ihop en kladdkaka som jag Sara Henke och Åsa ska gotta oss i senare ikväll till Bröllopsfotografen. Så hade även Sara med sig chips och dipp, även en hel hög med godis. Så denna kväll är då verkligen räddad ;) haha. Jag ska som tur är börja med en ren kur av Nutrilett på måndag igen. Det har smugit sig på några kilon under sommaren så nu ska dom banne mig bort och några till också. Nästa sommar ska jag fasen vara fitt, jag vill kunna visa mig i bikini utan att behöva skämma ögonen ur mig. Så sommar 2011 i maj är mitt mål, då ska jag ha ändrat min livsstil i matväg helt! Så de så!


Kolla va mysigt! Jag älskar det, men jag ...

mms_img68792 (MMS)

Kolla va mysigt! Jag älskar det, men jag ska köpa 4 halv stora ljus att ha på den ist. Det kommer bli hur bra som helst :)


Sitter på jobbet just nu och väntar på ...

Sitter på jobbet just nu och väntar på att jag ska börja. Har varit på Westerlunds och fikat med Ann-Louise och Kevin, vi var även på stan och gick lite. Jag hittade lite dekorsand och en ljuslyckte grej. Längtar tills jag kommer hem så jag kan sätta upp den. Slutar kl 18.15 idag.. Känns som en evighet tills dess o så jobbar jag i morgon med så de kommer bli en kort helg.. :/ jaja de får väl gå de med.


Hej

Jag har nu äntligen fattat hur man bloggar från denna mobil jag köpte igår. Det blev en Xperia x10 mini pro efter mkt funderande fram och tillbaka. Min Xperia x10 som jag fick av T var det absolut inget fel på, den är helt underbar, faktum att den är snäppet vassare än denna. Den blev dock lite för klumpig för mig.. Hade jag en liten väska när jag skulle ut eller nått sånt så tog den ju upp hela väskan. Så denna passar mig utmärkt! Kunde inte vara nöjdare med mobilen, jag vill pilla på den hela tiden. Sen att det är en fröjd att använda tanjentbordet är ju hur bra som helst. Har kommit på mig själv flera gånger idag att jag vill skriva sms till massa folk bara för att få knappa på tanjentbordet. Ja jag vet att jag är störd! :P Ja som sagt jag fick äntligen till hur jag kan blogga på denna lilla manick, jag kunde gå in direkt på mitt konto och skriva rubriken men sen var det kört.. Det gick inte att skriva i inläggs fältet, ett tag trodde jag att jag skulle bli galen på allvar, man kan ju bli tokig för mindre. Så nu fick min lösning bli att jag skickar ett sms till bloggen så inläggen kanske ser lustiga ut. Det nedanför detta var mitt test för att se om det verkligen funkade o det gjorde de ju o nu får jag inte bort det. Haha. Lite lagomt störigt! Nej nu när jag knäckt denna nöt så ska jag bädda ner mig i sängen och se på mitt älskade Army Wives. :) Godnatt.


.

Enda fördelen med detta är att jag kan städa och det ser ut så sen med och att jag kan slå på värmen i sovrummet igen. En viss T brukar ju gnälla som bara den på det varma elementet.

Tomt

Är redan så otroligt tomt här hemma, ensamheten riktigt slog emot mig i dörren då jag kom hem. Jag gillar det inte alls, inte för fem öre.. Hat är nog rätt ord för detta..

Middag

Sitter just nu hemma med Thobias på ena sidan av mig och Henke på den andra. Jag har föberett lite sallad alldeles nyss, Annelie Patrik Etna och lilla Indra ska komma på middag hos oss vid 17 tiden. Ska bli jätte mysigt! Få snusa lite på den lilla godingen, hon är ju bara så söt!
.
I morgon börjar jag jobba igen, känns jäkligt tungt måste jag säga.. T åker tillbaka till Affe på onsdag igen och det känns skit! Känns inte som att man hunnit träffas något alls även fast vi då haft 12 dagar ihop. Tiden går alldeles för snabbt! Jag vill inte..
.
Jobbet i sig är en kamp just nu, är mkt som händer och folk kommer in o frågar hela tiden. Vi är ju uppköpta av Norrlandesskor så vi kommer stänga ner i slutet av Januari. Det är tungt, då blir jag väl arbetslös igen. Suck!! När man äntligen fått ett "fast" jobb så ska självklart de skita sig på något vis också..
Hade verkligen behövt vara ledig en vecka till, man hinner inte göra så mkt på en vecka, tiden bara försvinner.
.
Nej nu ska vi snart gå över till P & L en sväng där det ska bli något samtal om huset vi bor i.
Tjingeling!

Stugan

Fick rabarber av mormor igår som jag skalade o packade ner i påsar igår o nu tog jag nyss ut en rabarberpaj ur ugnen. Jag och T ska alldeles snart åka hem till min föräldrar och äta middag med min moster o man som kommit upp från Småland. Sen ikväll ska jag o T åka upp till vår stuga i Resele och vara där och mysa. I morgon någon gång så kommer mamma o pappa och sluter upp. Ska bli skönt att bara åka iväg och göra nått bara jag o T. Ska bli skönt att komma iväg från "omvärlden" lite och bara vara. Har varit och inhandlat mat o dricka nu idag så vi överlever o sen ska pajen även med.
Ska bli mysigt att sova där uppe, var ett himla bra tag sedan sist, säkert 6-7 år sedan minst!! Är ju så himla fint där uppe men man tar sig aldrig riktigt någon tid att åka upp dit o bara njuta. Men nu så, nu ska det mysas i fulla muggar :) Vi planerar att åka hem under onsdag någon gång, när vi känner oss klara där uppe. Längtar redan tills vi är där, det är en speciell stämning att vara i stugan. Man gör sånt som man inte annars gör, fiskar, spelar kort, yatzy mm. Enda nackdelen är väl väl att det inte finns någon riktigt toa o dusch men det går ju de med.
.
Nej nu ska jag packa ihop de sista innan vi ska åka till Mellansjö. Slänger upp en bild från stugan, vattnet är typ 6m ifrån stugan.. Lovely!
Tjingeling!

wiiiiiiie

Idag kommer äntligen min T hem!!!! :D Frågan är bara om han är frisk så vi kan träffas?

..

Wiiiio wiiiio, nu är det bara idag o sen dagen i morgon, T kommer äntligen hem i morgon kväll!!! Ska bli underbart. Dock så ringde han igår o berättade att han hade magsjuka så jag får väl se om jag kan bo hemma då han kommer eller om jag måste fly fältet, för jag har minsann inte tid att få magsjuka! Jag jobbar till fredag o sen är jag ledig en vecka o då vill jag inte ligga o kräkas, nä bäst för honom att han är frisk i morgon :) Vill ju krama o pussa på min babe, jag håller tummarna!

<3

3 dagar kvar. Cant wait! K v T

Trött

Oj oj oj, orkar inte uppdatera på kvällarna när jag kommer hem från jobbet. Idag kom jag hem vid halv sex o vilken skillnad! Man har bra mkt mer kvar av kvällen, riktigt skönt! I morgon jobbar jag till 16 så de ska bli underbart, sen är det äntligen helg!!!
.
Fick ett brev av T i början av denna vecka, vet inte hur många gånger jag har läst det, många är det iaf! Älskar att få handskrivna brev, det är en alldeles speciell känsla. Jag bara log o log hela tiden medans jag läste det, bästa avslutet på en arbetsdag!
.
Igår var det bilbingo, regnade massa så vi blev blöta, vi var ju tvungen att ha bilrutorna lite öppna för att höra nått. Vi vann ingenting men de är mysigt att vara där.
.
1 vecka kvar nu, längtar så jag kan dö. Ska bli så otroligt skönt, ingenting i hela världen är bättre än att få hem min T. <3
.
Nej nu - Armywives!
-K

Helgen

I helgen så har det varit både upp o ner. Laxis i fredags o jag hade inte speciellt kul alls, det som brukar vara en bra kväll i vanliga fall. Igår lördag så var det namngivning för Kevin och nu är jag en mkt stolt gudmor till honom, min älskade lilla plutt. Sen på kvällen var Sara o Karro här, vi kikade lite på tv o pratade en massa.
Idag så har jag varit med min familj i princip hela dagen, varit en sväng till mormor o hälsat på där, kikat på en kökssoffa på loppis men inget köp. Så nu ikväll har jag tvättat o slappat här hemma med Sara. Köpte även ett nytt katträd åt Sesam idag, lite finare än de gamla slitna.
.
Nu ska jag hoppa in i duschen o sen se på min nya favorit serie, Army wifes.
Tjing.

.