Torsdag

Har jobbar några timmar idag med Erika, var sååå lugnt så jag gick hem efter 4 timmar. Skönt för mig men jag tycker synd om E som måste jobba så mkt själv, men jag har ju själv varit i hennes sits, stackarn!
.
Har gått o dragit på mig en förkylning lagomt till nyår, hur lyckas man? Jag fattar inte att det alltid ska lyckas bli när det är något man planerat länge att göra, varför? Hatar att vara förkyld, man blir så trött o slut i hela kroppen.
Vi ska iaf fira nyår hos Linda & Patrik, granngårds är perfekt! Kunde inte bli bättre, tar typ 30 sekunder att ta sig hem, haha.
.
Nej nu ska jag kura ner mig i soffan o försöka slita T från tvspelet som jag köpte åt honom så vi kan se nån film ist, är jag inte världens bästa flickvän eller vad? ;) Haha.
.
.

Ledig

Jag riktigt njuter av att vara hemma o göra precis vad jag vill när jag vill. Life's good!
.
Sitter hemma o bara degar i soffan framför tvn, har plockat på lite här hemma. T åkte på hockey för ett tag sen så nu har jag lite egentid att ta vara på, min L ska komma lite senare. Så ska vi färga håret och se på skräckfilm. Hugga vi kommer må superdåligt båda två, de är en sak som är säkert!
.
Var och hälsade på Isa Peter o Kev idag, min älskade lilla goskit. Har saknat honom så fruktansvärt mkt, var flera veckor sen jag såg honom sist. Min prins <3
.
I morgon ska jag minsann på stan o hitta mig kläder till nyår, jag är så less på att inte ha nått att ha på mig. Så nu jäklar ska jag fixa det.
Råkade även klicka hem lite kläder från Hm idag, massa fint! :D

.

Oj vilken härlig jul jag har haft, fått umgås med mina nära o kära. Precis som det ska vara på jul.
Fick en mini dator av min T, älskar den! Lite svårt såhär i början med tangenterna som sitter lite tätare än man är van men de kommer man snart in i :)
Julafton spenderades med T:s familj, som vanligt var det julfrukost hos Rolf och Asta, sen åkte vi hem till Guniris o Lennart o spenderade i stort sett hela dagen där, de åts massa mat och delades ut klappar och inte att glömma så såg vi på Kalle. Vid 8 tiden på kvällen gick vi över till Patrik o Annelie som vanligt och var där till strax efter 11 o då åkte jag o T hem.
.
Har varit ledig från den 23:e o skulle ju börja jobba idag igen men då var det dubbelbokat på schemat så jag anmälde mig frivillig att vara ledig några dagar till, inte helt fel :D Så jag jobbar bara torsdag denna vecka 11-17 och sen är jag ledig till måndag, hur nice är inte de? :P
.
T är ute och åker skoter med grannarna tror jag så jag passade på att röjja upp lite här hemma o har satt igång 1 maskin tvätt. Börjar se ut som "normalt" här hemma igen, att de kan bli sååå stökigt av bara en endaste person till här hemma!? :P Helt otroligt, haha.
.
Nej nu ska jag se om de blir julmat till middag igen eller om vi har nått godare hemma. Julmaten kunde gärna skippas för min del, är inte så förtjust i den jag.
Bye bye.

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ett ögonblick som jag aldrig kommer att glömma är när jag och min L var i Sundsvall för att handla, T var också med. På vägen hem så kör jag och L sitter i baksätet och vi börjar sväva iväg med våra tankar och funderingar om saker o ting, vi kom på att hur kul vore det inte om man hade stora speglar ist de små sidospeglarna på utsidan bilen och även backspegeln skulle vara stor. När man passerade en annan bil skulle det skrapa upp sidorna på de och även då man parkerade. Haha
Ja det låter inte allt för skoj såhär i text men då vi satt där i bilen påväg hem och var allt för trötta så var det så fruktansvärt roligt, jag skrattade så mkt att jag tappade gasen och körde typ 40 på 5:ans växel.
.
Ja det får lov att vara mitt sista ögonblick i denna lista.
Äntligen är den slut, har varit less på den länge, man vet inte vad man ger sig in på ibland :P Och jag kan inte bara sluta med nått sånt som jag börjat på.
.
Nej nu tar jag nog ett litet uppehåll med bloggandet över jul.
God Jul & Gott Nytt År allihopa!!! :)
// Kattis

Dag 29 – Mina ambitioner

Min största ambition är att uppfylla min dröm om att bli frisör, det är något jag inte kommer ge upp. Det står högst upp på min to do lista innan man skaffar barn och hus. Det är något jag drömt om i stort sett hela mitt liv så jag ska inte låta den drömmen gå i krash. Så de så!
.
.
Har det underbart här hemma, äntligen är det vi två igen, äntligen har jag en vardag med min andra hälft igen. Såå skönt!
Vi var och julhandlade igår så nu är alla julklappar klara, en till sak att bocka av listan inför jul.
.
Jobbade 11-16 idag, skönt pass. I morgon jobbar jag 12-17 vilket också är väldigt skönt, sen är det bara onsdag kvar o då jobbar jag till 19 o sen är jag ledig tills på Måndag. Woohooo!
.
I år blir det att fira jul med T:s familj och släkt, skönt att slippa flänga runt så himla mkt som vi gjort de senaste åren, finns ingen julkänsla i att sitta störta delen av dagen i bilen för att ta sig till nästa ställe. Så nu kör vi vart annat år ist, mkt bättre lösning :)
.
Nej nu sitter T och suckar över att jag tog hans dator så jag ska väl ge tillbaka den igen.
Bye bye.

Dag 28 – Det här saknar jag

Jag saknar min morfar, var över 10 år sedan han gick bort. Jag var liten då han försvann ur mitt liv, han var en stor del av det, de var liksom han och jag. Min älskade morfar!
- Hoppas du och mormor har det bra uppe i himlen tillsammans, I miss you both so much! <3

Dag 27 – Min favoritplats

Min favorit plats är uppe i mina föräldrars sommarstuga, det är så otroligt lugnt och fridfullt där uppe. Inget bekymmer i världen tycks nå den platsen. Underbart!
.
.
.
.
Äntligen har jag min T hemma!! Går inte med ord beskriva vilken lättnad jag har i kroppen, jag kan pusta ut o släppa all oro! <3

Dag 26 – Mina rädslor

Det jag är mest rädd för är insekter, alla dessa små äckliga kryp som kommer på sommaren. Jag får panik hela jag, en spindel är döden för mig, jag vet inte hur jag ska göra för att ta bort den. Endera ställer jag ett glas över den o väntar till någon kommer o kan döda den, eller så springer jag iväg. Är liksom rädd för att höra det krasha då man mosar det, ursh!
.
.
.
Idag är dagen D. Ett helt år är avklarat.

Dag 25 – En första

I morgon är den första natten på länge som jag får sova med T igen, känns konstigt samtidigt som de ska bli skönt att ha honom vid mig igen :) Men nu kan jag ju inte ta dubbeltäcket för mig själv längre -.- Får ge honom ett vanligt litet täcke så jag får heeela det stora :D

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Nått som fått mig att gråta mkt detta år är att jag haft min sambo i Afghanistan, igår morse landade han äntligen i Sverige igen och det går inte med ord att beskriva lättnaden som infann sig i kroppen!! Äntligen slipper jag all oro som jag gått och burit på hela detta år, äntligen!!
.
Min älskade mormor gick ju även bort nu i år och det gjorde mig oerhört ledsen. Hon har ju som alltid funnits där, även om hon knappt känt igen mig så har hon ändå funnits här hos oss..
.
Så min Sesam, jag saknar han så otroligt mkt. Jag har fortfarande inte vant mig vid att han inte är hos mig längre, jag låter fortfarande toadörren vara lite öppen. Jag kom på mig själv för några dagar sen att jag liksom puttar upp dörren till toan om jag råkar stänga igen den, det är så inprintat i mitt huvud att han ska gå in där.. Saknar dig mitt lillhjärta!!

Jag krigar för min rätt!

Idag har jag tagit tag i allt skit dom kom med men hur jag än försöker så trycker dom bara ner mig ännu djupare. Jag fattar inte hur dom kan lova mig så mkt o sedan kapa mig vid fotknölarna. Jag känner mig så lurad o besviken, är min dröm död nu?
Jag vet inte vart jag ska få all kämparglöd ifrån, jag hade behövt någon som kunde stå upp för det som sas. Men det verkar helt omöjligt, jag fattar inte hur systemen funkar!
Af ska sträva mot att få ut folk i arbetslivet men det dom gör är snarare att sträva mot arbetslöshet! Detta är skandal, fruktansvärt rent utsagt!!
.
Hade behövt min T här nu, just NU!!

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

  • Att veta att T snart är på "säker" mark igen o att jag snart får hem honom till mig!!
  • Min underbara familj
  • Kärlek
  • Mina fantastiska vänner
  • När saker o ting går som jag vill
.
.
Fy sjutton så kaaaallt det är! Det är ju vansinne att de ska vara -27, snälla sommar - Kom nu!!

Dag 22 - Det här upprör mig

Nått som får mig att bli vansinnig är när folk ljuger och sviker en. Finns inget värre i mina ögon, när någon tittar en rakt i ögonen o ljuger för mig. Hela jag blir såå otroligt besviken o arg på sånt. Nä ursh!!
.
Även alla barn som far illa runt om i världen, om jag hade kunnat så skulle jag vilja hjälpa allihopa.. Även alla djur som blir misshandlade o illa skött, sånt folk ska inte ha djur!!
.
.
Idag är det -26 ute, helt galet vad kallt det är!! Hoppas bilen vill starta då jag ska på jobbet, har ju motorvärmare i men man vet ju aldrig i denna kyla.
.
4 dagar!!!

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om detta.
Men jag ser iaf fram emot ögonblicket då jag och T ses igen, ett fint ögonblick kommer det bli :)
.
.
Söndag idag, slappar hemma o har satt igång en tvättmaskin nyss. Konstigt att det alltid ska vara slut på kläder i garderoben? Iaf slut på det man vill ha på sig :P
Tänker inte alls göra många knop idag, kanske ska ta o göra knäck? Har inte bestämt mig än, vet inte om jag har allt hemma heller för att göra det. Återstår att se.
Håller på att vänta ihjäl mig, 5 dagar kvar. That's it, fattar inte att de verkligen är sant. Har vi äntligen kommit till slutet?! Helt otroligt. Jag förstår det inte, jag är så van att leva för mig själv nu kommer bli jätte konstigt att ha honom här hemma hos mig igen. Konstigt att han inte ska åka igen, men de kommer man absolut vänja sig vid :)
.
Jag vill minsann ha en lemur!! Så söta!

Dag 20 - Den här månaden

Ja just nu är det ju december o de har inte hunnit gå så många dagar i den än. Jag har mest jobbat hela tiden, så jag har inte så mkt att berätta om vad som varit.
Däremot är det den underbaraste månaden någonsin, denna månad betyder att jag får hem min älskade T för gott!! Så jäkla skönt så det inte går att sätta ord på det. Snart har jag minsann väntat klart, snart har jag här hemma hos mig igen. Wonderbar! Ska bli så mysigt att fira jul o nyår ihop, kommer bli toppen.
Me like!
.
.
Sen är det ju 13 dagar kvar till julafton, längtar!! Jag är som ett litet barn fortfarande, jag väntar o väntar på julklapparna hela dagen.. Jag vaknar fortfarande tidigt på julaftonsmorgon o är beredd på att springa upp till julstrumpan o hämta paket. Jag längtar massor :) Paket är min grej de, haha!
.
.
.
Nä nu ska jag ta o göra mig i ordning de sista, ska ner till Svenna o Sofie nu ikväll på fest. Har dock inte bestämt mig om jag ska dricka nått än, är inte allt för sugen. Lutar åt en nykter kväll. Men de kommer bli jätte kul vilket som ändå, har man bara rätt personer runt omkring sig så blir allt bra <3
.
.
Nu-välja kläder... baah.

Dag 19 - Detta ångrar jag

Jag ångrar att jag inte pluggade hårdare i högstadiet så jag kom in på frisörgymnasiet. Jag gjorde mitt bästa men jag kanske kunde ha tagit i lite hårdare ändå.. Det är nått jag ångrar o just nu ser framtiden väldigt förvirrad ut..
.
.
.
.
Jobbar 11.15-17.15 idag, sen är det fest med jobbet :) Me like!
Vi ska gå på Kajsas o äta 3 rätters o pimpla nått gott vin.
Ska bli mys att vara samlade igen allihopa! :)
I morgon jobbar jag 11-14 bara så de är skönt!
Adjö!

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Jag har nog ingen direkt favoritfödelsedag.. Inte vad jag kan minnas iaf.
Vet att årets födelsedag inte vart som planerat iaf, jobbigt.
.
.
.
.
Full fart blev de på jobbet idag efter lunch, 50-70% på allt. Tragiskt att de ska behöva vara så mkt prosent för att folk ska handla, tänk om de kunde varit så mkt folk i vanliga fall också, då hade detta aldrig blivit av..
Väntar fortfarande på svar, håller på att vänta ihjäl mig!! Gaah.

Besviken

Jag är så enormt besviken, fattar inte hur dom kan lova mig en sån sak o sedan komma o säga att de inte går. Jag brinner upp snart, såhär får dom bara inte göra!!!!
Hela dagen har bara varit skit, de ena efter det andra som bara gör de ännu sämre. Gaah!
.
I morgon ska jag iaf klippa mig innan jobbet, nått "kul" iaf..
Ne ursh, sova så kanske man slipper detta några timmar..
SUCK!

Dag 17 - Mitt favoritminne

Mitt favoritminne är nog när jag o T riktigt bestämde oss för att flytta till Spanien och jobba där. Jag kommer ihåg det så väl, hans mamma ringde o sa att en på hennes jobb varit där o jobbat så hon hade tipsat om de. Så först när T sa det så var han alldeles upprymd o tyckte att vi ska åka, jag däremot var väldigt skeptisk o sa njaae.. Sen efter några timmar så gick jag o T ut o skulle köpa nått på OkQ8 i Sundsvall (vi var hos Natalie) och så håller jag hans hand då vi går o plötsligt säger jag bara: "vi åker". Ögonen sken på oss båda o det var en fantastisk upplevelse för oss båda, ångrar mig inte alls att vi flyttade iväg till Spanien! :)
.
.
Sen har jag även minnet från då jag var liten, jag hade en guld/silvrig bmx cykel med stödhjul o sån orange flagga där bak på pakethållaren + sånna små "kulor" som man fäste på ekrarna i hjulen. Jag var ute o cyklade och jag visste att pappa inte tyckte om när jag tvärbromsade, dels för däckens skull. Så jag hittade ett litet gupp och ställde bakhjulet över det och trampade av bara den, de riktigt sprutade grus för hjulet fick inte fäste men nog mkt för att de skulle flyga grus. Så kom pappa o var inte sådär jätte lycklig på mig! :D Haha..
.
.
Sen 2007 när T äntligen kom hem från Affe igen var ett fint minne, att han äntligen kom hem igen. En av mina lyckligaste dagar i mitt liv.
.
.
Även midsommardagen 2009 i Junsele, "Mina sommarskor minns". Jörgen, Henke Karro jag o Thobias. Orkar inte skriva utförligt om det men om ni som var med läser det så fattar ni PRECIS vad jag menar!! HAHA. Madrasser flög, värmen var outhärdlig på natten, husvagnen men samma låt som bara gick runt runt hela natten.
.
.
Ja det är ett minnen som jag kommer bära med mig resten av mitt liv. :)

Dag 16 - Min första kyss

Helt ärligt så minns jag inte min första kyss men jag kan tänka mig att de var på nått disco när man gick på lågstadiet :P Haha.. Har faktiskt inte en aning om när var eller hur det var..

Dag 15 - Mina drömmar

Min största dröm som jag burit med mig ända sen jag var liten är att jag ska bli frisör, har alltid gillat att greja med hår. Så den drömmen ligger mig närmast hjärtat för att komma närmre den jag själv vill bli. Förhoppningsvis kanske jag utbildar mig till det under 2011, jag tror och hoppas det mest av allt. Att jag äntligen ska få uppfylla min dröm!!
.
.
.
Idag har jag jobbat hela dagen, en jäkligt seg dag måste jag säga! I morgon börjar jag 12.15, skönt med sovmorgon :)
Kanske ska försöka handla de 2 sista julklapparna i morgon, vore skönt att ha det gjort.
.
11 dagar kvar, längtar!
I got a big surprise for you T! <3

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Idag började jag dagen med morgonrock linne o pyjamasbyxor sen efter dusch blev det svarta leggings vitt linne o en grå/svart kofta. That's it!
.
.
.
.
Har haft Ann-Louise o Kev på besök idag, vi har varit ute o åkt pulka en kort sväng i kylan o ätit bakad potatis med kyckling o mangoraja sås.  Mums!
Ikväll blir det hårfärgning, jag ska färga Saras hår o hon mitt, sen funderar jag på om jag ska dra i några blonda slingor i mitt hår, har inte bestämt mig hur jag ska göra?! Återstår att se! :)

Dag 13 - Den här veckan

Denna vecka så jobbade jag måndag o sen tisdag o onsdag var jag hemma o var sjuk, passade även på att julpynta mer här hemma. Torsdag o Fredag blev de jobb med, så nu idag har jag varit inne i stan alldeles nyss o handlat julklappar till T, tror det kommer bli suuuuper bra!!! :) Har bara 2 julklappar kvar sen har jag köpt klart :) Skönt!
.
.
.
.
Äntligen är jag ledig en hel helg! Så jäkla skönt, har inga planer alls förutom att Ann-Louise o Kev ska komma o äta hos mig i morgon. Det är det enda som är riktigt bestämt, annars tänker jag bara ta allt precis som det kommer o inte göra många handtag! Köpte även en underbart fin väst till nyår idag då jag var i stan, så nu är det bara det som ska vara under den som fattas, funderar om jag ska ha klänning eller om jag ska ha kjol o linne? Det återstår att se :)

Dag 12 - I min handväska

Ja i min handväska finns nog allt man kan behöva! :P
Börs nycklar plåster näsdukar tamponger påsar hårspännen hårsnoddar halstabletter neceril kvitton smink borste papper penna almanacka mobil tändare spegel te ipren osv osv osv. Kan sitta här hela natten o rabbla saker som finns i den :P

Dag 11 - Mina syskon

Jag har 2 syskon, en halvsyster som heter Ann-Louise o är 7 år äldre än mig o så Sara som är min lillasyster o är 4 år yngre än mig.
Ann-Louise o jag har kommit varandra väldigt nära det senaste året, vi har inte haft så mkt kontakt under vår uppväxt. Det var då Kevin kom som vi började umgås flitigt, eller strax innan han kom. Det är jag sååå glad över, hon är helt fantastisk min storasyster, även fast vi inte är "hel"syskon så känns de som så, bara för att vi har olika mammor så känns det ingen skillnad. Nu är äntligen min syskonskara komplett :)
.
Sara som är några år yngre än mig har jag ju verkligen växt upp med, vi har haft våra fajter o så men jag älskar henne lika mkt för det. Vi är både väldigt lika o olika till både sätt o utseende.
.
Älskar mina syskon o skulle inte byta ut dom mot några alls! <3
.
.
.
.
Idag har jag jobbat igen, men gud så tråkigt det har varit! Så otroligt lugnt så man visste knappt vart man skulle ta vägen?! Fattar inte hur det kan vara så himla upp o ner hela tiden. I morgon jobbar jag 11-18 tror jag de var. Jobbar själv från kl 14 så de är ju inte allt för kul men de går ju de med på nått vis.
.
Var o köpte mig 3 nya varma koftor idag på Lindex, dom hade halva priset på allt stickat så de var ju ett ypperligt tillfälle o inhandla lite varmt. Är så kallt inne på jobbet då de blir korsdrag nu på vintern, de är ju liksom kring -20 nu så de blir riktigt kallt inne.  Men nu så, nu ska jag förhoppningsvis inte frysa :)
.
Håller på att vänta ihjäl mig efter min T, kan knappt vänta! Det är inte många dagar kvar nu, ska bli så skönt att ha honom här hemma med mig igen. Få en vardag ihop igen, de saknar jag otroligt mkt, att ha någon att komma hem till efter jobbet, nån att sova med, nån att laga mat o äta med, någon att dela allt med. Ja precis allt med honom saknar jag! Kom hem älskling!!

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Började dagen med sovkläder, linne pyjamasbyxor o hade en svart morgonrock med en stor döskalle på ryggen. Sen svidade jag om till ett linne tajts o en kofta. Sen blir det åter tillbaka till sovkläderna! :)
.
.
.
Är hemma idag med men i morgon blir det jobb igen som vanligt, magen verkar ha stabiliserat sig lite nu iaf, men men man vet ju aldrig..
Tänkte ta o göra ett pepparkakshus idag, ska se om mamma kanske kommer o hjälper mig med det! :) Har iaf fått det väldigt julfint här hemma, så det är myspys. Synd att min T saknas bara, en stor mysfaktor på ca 193 cm.. Men nu är det inte så länge kvar alls! 16 dagar så bör han vara hemma hos mig!!! :D Wiiiiiie. Bäst för han att han kommer hem lika välbehållen som han var då han for! <3
My sweetheart!
.