Trodde att jag skulle få en ganska lugn vecka..

Igår så var det ju måndag, den 25:e vilket innebar att jag fick lön. Var uppe på Nipan och var på de där möterna som hålls 3 ggr i veckan för att man ska få bidrag av F-kassan, suger men vad gör man inte?! Fick sluta kring halv 12 och då åkte jag o storhandlade med Kexet, handlade 4 påsar med mat och kånkade dom ut till bilen, åkte ner på Skattis o köpte en massa hygienartiklar, in på Jysk o köpte en tvättkorg,  hem o packa ur bilen (vilket innebar 3-4 svängar upp o ner för trapporna för att få in allt), packa upp allt, slänga i sig lite mat, åkte på Apoteket, mötte upp pappa på hans jobb, blev hemskjutsad, städade grundligt, diskade, bestämde matdejt med Tobbe o Henke, lagade middag, diskade, såg på tv, sen soooova! Var en otroligt stressig dag måste jag säga! Var helt slut då jag la mig i sängen och äntligen skulle sova.

Nu idag så har jag precis gjort mig i ordning o väntar på att klockan ska bli närmare 11 så jag kan gå på stan o möta upp Cathrine, vi ska ta en fika på Lilla cafét, sedan börjar jag jobba kl 12 o slutar 15. Då ska Johanna möta upp mig och så ska vi endera gå lite på stan eller så åker vi hem till mig. Vi ska iaf laga någon mat och mumsa på den, sedan lär de självklart bli lite gos med lillen.

I morgon ska jag upp på Nipan igen, mötet börjar 8.45 då så en kvart tidigare än vanligt. Tror vi kommer måsta vara där ända till kl 3 så de lär bli en låååång dag!

Torsdag-Fredag o Lördag jobbar jag, så kommer även T hem på fredag. Helgen blir nog ganska stressig också, efter att jag slutat på lördag ska vi upp på Planvägen o fira födelsedagsbarnen o även se på hockey tror jag. Söndag så ska vi till Helgum, först hem till mina päron hade vi tänkt o sedan till Linda o Patrik på kvällen o spela lite spel :)

Tjosan i trosan!

.

http://katarinaelfgren.blogg.se/hemligt

Hemligt

Har nu skaffat en så kallat underblogg till denna blogg. Skrev ju förut att jag skulle skaffa en annan sida o ha som min viktsida men det blev så bökigt så jag flyttar nu allt hit till denna underblogg. Det krävs användarnamn o lösenord för att komma in på den, så ni som känner er nyfikna på den sidan får skriva en kommentar här med er mailadress så kanske jag skickar användarnamnet o lösenordet. Jag tänker inte ge ut det till alla, eftersom det är en väldigt privat del i mitt liv. Så får ni inget mail så menar jag inget illa med det, jag känner mig bara bekväm inför vissa att blotta min vikt  och kroppsgrejer för.


Min viktsida

Måndag

I helgen så jobbade jag lördagen och sedan så skyndade jag mig hem för att umgås med T, varje stund är värt mkt just nu. Han är ju borta nu hela veckan, kommer hem fredagkväll o åker igen tidigt på måndagmorgon. Vi hade bara en myskväll på lördag, gjorde inget speciellt alls. Såg lite film och tog det lugnt, det behövde nog vi båda efter en hecktisk vecka.
Söndag så hade vi tvättid så det tog ju några timmar men de var ganska lugnt o skönt ändå, vid halv 5 så åkte vi mot helgum för att spela poker med det gänget. En mkt trevlig kväll, som vanligt hemma hos Patrik o Linda :) Jag åkte ut först så jag blev dealern, Patrik vann hela rubbet. Ett riktigt pokerface hade han kan jag säga. Så han vann 500 kr och Karro som kom tvåa fick tillbaka sin hundrig som hon lagt in, vi alla la 100 kr.

Idag så vaknade jag först vid 5 tiden av att T klev upp o skulle iväg med taxin till flyget i Kramfors. Tråkigt som tusan att han åker men de är guld värt att han får sova hemma söndagnatten med. Så somnade jag om igen och vaknade av väckarklockan vid 9.45, trött som en gnu eftersom jag varit vaken en timme tidigare. Men det var bara att masa sig upp och göra sig i ordning, började jobba kl 12 och slutade 16. En väldigt skön dag, har kommit varor och det innebär självklart att nu är det ännu fler skor jag vill ha. Baah! Om det ändå kunde komma en massa fula skor så man inte behöva känna att man bara mååååste ha dom :P haha. Nej men det är riktigt roligt att se alla fina skor som kommer inför våren och sommaren. :)

Har alldeles nyss ätit middag så nu ska jag väl ta rätt på disken, såå tråkigt! Och vänta på att Henke ska höra av sig och komma hit. Vi ska spela Gin Rummy med Kamilla, blir spännande med tanke på att jag är den enda som kan det spelet :D Men det ska bli riktigt skoj!

Tudels!

Torsdag

Har jobbat 12-16 hela denna vecka fram tills idag, i morgon blir det heldag 9.15-18.15. Skönt att veta att man får in lite pengar så man klarar hyran o alla andra räkningar man har utöver den. Jobbar även lördag, 9.45-15.15. Får hoppas på att det blir lite folk så det inte blir lika lugnt som det varit de senaste dagarna. Är så mkt roligare då man har massa folk att hjälpa, dom får gärna stå i en lång kö ut mot dörren och vänta på att få hjälp, DET är roligt! Springa och hämta skor och informera om skorna och framförallt sälja skorna!

Igår så blev jag upphämtad av Linda, vi åkte raka spåret hem till henne o Patrik där det blev flygande jacob och sedan Gin Rummy + chicago. En mycket trevlig kväll måste jag säga, många skratt och några puttra miner då det inte gick så bra i kortspelen ibland. Men i mesta fall var det en massa skratt. Så skönt att man bara kan vara några stycken och ändå ha så roligt ihop, att man kan hitta på annat än att bara festa ihop. Me like!

Nu ska jag snart slå på någon film och se på tills jag somnar, ska ju upp tidigt i morgon. Lär vara helt död med tanke på att jag inte klivit upp så tidigt på någon vecka, man tappar all dygnsrytm så himla fort. Men de är bra att få tillbaka den litegrann.

Tjingeling!

Tvätt

Ska alldeles strax slänga in mig i dusche o ta en super snabb dusch för att sedan gå till tvättstugan kl 10. Suck säger jag bara, men men de är en sak som måste göras.

Idag kring 14 tiden så ska jag o T åka med pappa till Helgum för att äta middag hos mamma o pappa. Mums! Sedan på kvällen så ska vi kanske till Niklas där det ryktades om att det var lite galej?! Ska försöka supa ner Karro lite så hon inte orkar jobba i morgon, hahha ;) Måste nog försöka sno Tobbes turk :P

Har inte skrivit i denna blogg så mkt, har varit inne mer på min viktsida och skrivit där. Men jag ska försöka bättra mig på denna sida, I promise!

Måndag

Idag har jag jobbat full dag, dock har dagen varit oerhört seg. Varit trött som ett as och inte haft någon ork i kroppen alls, undra om de är en förkylning på g? Hoppas inte det iaf.

Just nu känns min framtid väldigt ovis, vet inte hur det blir med jobb nu framöver.. Ny chef kommer vilken dag som helst och ska inskolas och då ryker jag nog så fort hon kommit in i systemet.. Känns förjävligt rakt utsagt. Hatar att inte veta hur min ekonomi kommer se ut de närmaste månaderna.. Tänk om jag bara kan betala hyran och inte nått annat. Vad gör jag då? Gaah, om man ändå hade ett fast jobb så man ens slapp fundera på det. Iofs så ryker ju jobb för folk lite titt som tätt nu för tiden men ändå..

Har startat upp en sida som är min bantningshjälp. Kommer bara vara några få utvalda som kommer att få tillgång till den. Hoppas iaf att den kommer att hjälpa mig igenom detta, för det kommer INTE att bli enkelt!!

Nej nu ska jag nog krypa ner i sängen och kika på någon film och sedan förhoppningsvis somna. Har sovmorgon i morgon, skönt som bara tusan!

Nyårsafton

Igår var det då nyår, dagen var helt fantastisk! Det började med att jag o T klev upp kring 10, packade ihop kläder o allt som skulle med för att göra sig i ordning. Sedan kom pappa o Sara, dom kom in till oss en sväng och babblade på. Efter en stund så begav vi oss mot Helgum, vi hämtade upp Linda och åkte sen till Mellansjö. Jag och Linda satt och pratade en massa i över 1 timme o T blev upphämtad nästan direkt av Tobbe. Strax efter 2 så åkte jag o Linda ner till Linda o Patrik, där blev det vildmarksbad, jag Linda Linda Elin o Erika satt och njöt av den härliga stunden. Men efter ett tag så var jag den första som pallrade mig upp ur badet, gick in o torkade mig och sedan åkte jag o T till mamma o pappa för att duscha o göra oss i ordning. Vid 6 så var det middag, vi alla åt så vi trodde vi skulle avlida där ett tag. Det var räkcoctail till förrätt, fläskfile som var smördegs inbakad med hasselbackspotatis o en lime sås till huvudrätt och så var det en efterrätt som jag inte kommer ihåg vad de heter. Efter huvudrätten trodde jag på allvar att jag skulle avlida, var sååå mätt så jag hoppade över efterrätten. Kring halv 8 åkte jag o T ner till Linda o Patrik igen, där blev det allsång och massa surr. Jag o T var så mätta att vi knappt fick i oss någonting att dricka förren klockan var kring 11. Så hade dom även fixat så det var charader, otroligt roligt! Innan så spelade vi "med andra ord", var jag o Niklas i ett lag o resten var tjejlag. Var skit roligt men så kom killarna o sa att dom hade så tråkigt så vi fick lova att avbryta och gå ner till dom. Vid 12 slaget så stod vi alla ute samlade och sköt raketer, skickade upp ballonger med eld, skålade med champagne och önskade alla ett gott nytt år. Sedan blev det lite grillning, korv med bröd, hamburgare o toast. Satt som en smäck! Efter att vi suttit inne ett tag o värmt oss så blev det som vanligt lite twister, såå roligt! Vid 2 tiden så gick jag o T upp till Henke och sov där, vi var otroligt tacksamma för att få låna hans lägenhet o sova där.



Så nu har jag ju gett mitt nyårslöfte med, inge snask på först ett halvår, sedan förlänger jag det förhoppningsvis till ett år! Jag är taggad och tror att jag kommer att kunna lyckas. Iaf så är detta de jag inte tänker (säger tänker ist för får inte för att det är något jag själv väljer att jag inte tänker äta) äta/dricka under den närmsta tiden:

* Godis
* Chips, ostkrokar osv.
* Fikabröd
* Naturgodis
* Dricka, saft

Ja ni fattar vad jag menar, jag ska undvika allt sådant slisk. Finns ju vissa undantag men dom är inte många kan jag säga, jag har tänkt att nötter är ju okej, men fortfarande inget som jag kan sitta o trycka i mig varje dag bara för att småäta på nått. Nej om jag ska ha nötter så är det max någon gång i månaden har jag tänkt. Så även kan jag dricka loka/ramlösa, för det är utan socker och sötningsmedel. Min tanke är att undvika sockret så mkt som möjligt då de gäller slisk, mat med socker i är en sak men att sitta o proppa i sig en kaka är inte okej! Så är min födelsedag ett undantag, men jag ska göra mitt yttersta för att försöka stå emot allt jag bara kan, men skulle jag trilla dit på en bit tårta så må det vara hänt men inte det vanliga frossandet det kan bli när det är ens födelsedag.


Aja, gott nytt år på er alla! Hoppas att erat 2010 också har något nytt att bjuda på och om ni har nyårslöften så hoppas jag att ni kan klara dom! :)