Home sweet home

Har nu flyttat in i den nya lägenheten i Helgum, ligger för tillfället i sängen och bara njuter. Är så himla skönt att ha så nära till sina kompisar o familj.
Har sovit första natten helt själv och trott eller ej, de har gått hur bra som helst! Jag som är mörkrädd som ett litet barn. Nej det känns himla skönt att vara tillbaka, Helgum, home sweet home! :)

Igår så var jag o mamma in till stan och gjorde lite ärenden på stan, sedan städade vi ur min gamla lägenhet så nu är den städad, den ska besiktigas på torsdag innan jag börjar jobba så sedna är det äntligen klart med den! Efter att vi städat så var jag upp till Norells med min modem och sedan iväg på möte med Personalstrategerna. Inte så givande direkt men man har ju inte så mkt val då det gäller dessa möten som man slussas hit o dit hela tiden på. Är bara att se glad ut.

Så köpte jag en ny spegel hem hit igår med, det är Marilyn Monroe uppe i vänstra delen av spegeln. Huuur fin som helst! I love it!

Nej nu ska jag kliva upp och göra lite frukost, gona ner mig i soffan och bara ta det lugnt! Det får man en sån här dag då det är -30 ute, så de så!

Förkyld

Håller på att packa för fullt och kör lass efter lass till Helgum med alla saker. "Lillrummet" hemma hos mamma o pappa är fullt, går knappt att gå in där längre så man får fylla det på höjden nu. Haha. Helt galet vad mkt prylar man har, tycker att det borde gå relativt fort att flytta ut alla saker ur denna lilla lägenhet men de känns som att det aldrig tar slut, ALDRIG! Packar säck efter säck, kartong efter kartong men de tar aldrig slut. Börjar iaf se väldigt kalt ut på väggarna och i överlag, de mesta som är kvar är det som är i alla skåp i köket. Ursh säger jag bara, en massa småtjoffs som man har..

Jag har dragit på mig en förkylning precis såhär lägligt. På lördag ska vi flytta in i den nya lägenheten i Helgum och på måndagen ska denna lägenhet städas ur. Som min förkylning är just nu så är det ingen fara men då jag vet att det kommer bli värre och värre för varje dag som går så tror jag att det kommer bli väldigt jobbigt i helgen och nästa vecka.. Tur att jag har så lite jobb just nu så man inte hade gått miste om en massa.
Har klarat mig från förkylning ett bra tag nu faktiskt, är imponerad över det. Jag brukar ju vara förkyld i princip hela vintrarna och än så länge tror jag att jag bara varit de 1-2 ggr hittils.

I morgonbitti ska jag och min chef på en föreläsning om stress innan jobbet, det bjuds tydligen på frukost så jag o Shadra ska mötas 7.30 utanför Hullsta. Kommer bli ganska tungt att kliva upp så tidigt, då de var länge sen sist jag var uppe den tiden. Men de går nog bra det med hoppas jag.

http://katarinaelfgren.blogg.se/hemligt

Flytt

I månads skiftet så flyttar jag o T till Helgum, känns himla skönt att få en bra mkt större lägenhet för ungefär samma peng i månaden. Dock blir de lite mer med bensin pengar men det tycker jag känns värt de. Ska bli himla skönt att bo på hemma"plan" igen, där jag har alla mina kompisar o familjen. Längtar som en gnu redan, var till och med och inhandlade en tavla igår som jag ska ha i tv rummet. Galet roligt ska det bli!

Blev ganska snabba ryck, i förrgår bestämde jag o T att vi skulle flytta till Helgum, så igår morse så ringde en kille o frågade om lägenheten fanns kvar, jag hade inte ens hunnit säga upp lägenheten. Men så kring mitt i dagen igår sa jag upp den och sen kring halv 8 på kvällen kom han och kollade på den. Han bestämde sig för att ta den och idag så hade  han sagt till Norells att han ville ha den från 1 mars, 2 dagar så var allt klappat och klart. Flyttar in på centrumvägen 14 i slutet av denna månad. Wiiiiiiiiiiiiiiiiie!!!!

.

http://katarinaelfgren.blogg.se/hemligt

Snaskfri

Glömde bort att berätta att idag har jag varit utan allt godis chips dricka fikabröd och allt sådant 1 månad! Jag är en nykter sockerberoende, än så länge! Är lite stolt att jag klarat det såhär långt, bara 5 månader kvar till första delmålet. :P

Måndag

Så var det en ny vecka igen, helgen har varit lugn, ingen fest eller nått sådant. Rätt så skönt faktiskt.
I torsdags så färgade jag håret på Malin o satte sedan i löshår på henne. Fredagen så var de min tur, mitt hår färgades o de sattes i löshår, dock så tappade jag det mesta redan igår så tejpen kan inte ha varit allt för bra! Får göra ett nytt färsök till helgen igen, ska in på Studio Fresch o se om dom fått in någon tejp så ska jag o M sätta i det igen på fredag eller lördag.

Idag så var det bara att pallra sig upp på Nipan för detta eviga Af grejset, tack o lov så körde pappa upp mig dit i denna kyla! Min termometer visade -37 i morse då jag vaknade, blev helt förskräckt, jag bor ju mot älven så det drar mkt från den. Som tur är det sista veckan som vi ska vara där uppe nu, så skönt!

Nej nu ska jag försöka röjja upp diskberget som skapades i helgen.
Over and out!