..

Han var där.. Han var en av dom inblandade... Vet inte hur jag ska hantera det..

.

Vissa saker är bara så jobbiga..

Tisdag

Har nu börjat jobba heltid och det går riktigt bra! Dagarna går mkt snabbare då man jobbar hela dagar än då de bara är några timmar, så de känns bra!
.
I morgon är det bilbingo men jag har inte bestämt mig om jag ska dit än, ska se hur jag känner då jag slutat jobba. Blir väldigt stressigt att åka direkt från jobbet o till Forsmo, så jag får se hur jag gör.
.
Saknar min T nått fruktansvärt iaf, det är inge kul alls att inte ha honom här hemma. Ingenting är sig likt utan honom.. Suck!
.
Har inte så mkt att skriva, jag gör inte så mkt nu då jag jobbar så mkt, åker bara hem o äter o sover typ.

Hugga

Igår var vi ju ut ett gäng men vi åkte hem kl 12 pga lite jobbiga omständigheter ;) Sen när jag kommit hem o bäddat ner mig så börjar hela rummet snurra, känns  de som då jag blundar. Så det var bara att springa mellan toan o sovrummet några gånger innan jag kunde somna. Så i morse, vilken hemsk baksmälla! Sprang mellan toan o sovrummet i flera timmar och mådde pyton! Var nog de värsta jag varit med om hittils, helst galet! Nej fy och ursh, vid 11 tiden somnade jag om igen o vaknade 12.45 o fick en chock då jag såg hur mkt klockan var. Då mådde jag iaf bättre så jag masade mig ut i soffan o degade några timmar innan Sara kom o hälsade på.
.
I morgon så börjar jag jobba heltid, ska göra det i 3 veckor nu då Shad är på semester. Är riktigt avundsjuk på henne, tänk att ha 3 underbara lediga veckor såhär mitt i sommaren, vor såå skönt! Men men nu är det ju inte så så det är bara att bita ihop.
Jag har hittat ett sätt att kunna få tiden att verka helt okej och det är att den sista veckan jag jobbar för Shad så kommer äntligen min T hem, han kommer på torsdagen och fredagen är min sista dag innan jag tar ut en veckas semester för att spendera med min babe. Längtar!!
.
Nej nu ska jag leta fram kläder som jag ska ha på jobbet i morgon så jag slipper göra det kl 7 i morgonbitti..

Ändrade planer

Ja det var ju tänkt att jag o Linda skulle till Salusand nu i eftermiddag men så kikade vi på vädret igår/imorse och det kändes inte allt för lockande. Inte ens 20 grader o sol, dit åker man ju för att sola o bada o i den temperaturen känns det inte lockande alls. Så ikväll blir det ist lite spel/mys kväll hos Linda, det blir jag Karro o Sofie som ska dit. Ska bli himla mysigt, inte så ofta man bara är tjejer som hittar på något. I morgon är det med tjejgänget, då ska vi till Sofie på fest men då lär det vara några kompisar till Svenna där också så vi tjejer får väl göra vår egna lilla tjejhörna, haha. Jag gillar detta mkt, att vi är tjejer som bara ska hitta på en massa mys hela helgen, det händer alldeles för sällan! Så det är något som måste hända flera gånger, så de så!
.
Sitter just nu o gör ingenting alls, har gjort mig "redo" för att åka till Linda, pappa ska vara min chaffis ikväll. Tycker så synd om honom, är ju aldrig kul att köra mitt i natten.. Men men jag lär säkert vara hans chaffis någon annan kväll skulle jag tro ;)
.
Denna helg kommer bli bra, jag känner det på mig :)
Btw saknar jag min andra hälft, han borde inte befinna sig där han är just nu. Han borde komma hem o ta hand om mig ist :D
Ooooh höll nästan på att glömma! Har varit i stan på förmiddagen o strosat runt med Sofie o Eva, det inhandlades ett par aladdin byxor, jeansjacka, klänning, ett par skor som jag bytte mot ett par andra, en väska, mat och sprit :P Jäkla Svenna som hade hittat Bacardi Cerry o blandat den med cola, den smakar Dr Pepper. Vet ni hur galet tokig jag är i den drickan! Mums! Ser fram emot morgondagens festligheter så jag får blanda ihop en drink :D
Ha en trevlig helg! Tjingeling.

Planer

Har jobbat 12-17 idag o sen var det bara att bränna hem till Linda, kasta i sig en macka o sen åkte vi på bilbingon i Forsmo. Som vanligt vann jag inte ett piss, inte Maria heller min Linda den lilla grisen kammade hem 700 pix! ;) Stryk ska jäntan ha, haha.
.
Iaf så verkar det som att jag o L åker till Salusand redan på fredagkväll ist, liftar med hennes tre/fyr?-männing ner dit o klämmer in oss i Peder o Monicas stuga på madrasser. Ska bli såå skönt, bara det blir bra väder! Snälla vädergudar, jag har aldrig bett om nått men ge mig strålande sol hela helgen, please!! :P
.
I morgon jobbar jag 12-17 o sen har jag helg. Så himla skönt att ha 3 dagar lediga.
.
Nej nu ska jag göra mig klar för sängen o sova. Gonatt!

Salusand

Ja då har jag o Linda ställt in vår 70-80 tals fest pga bristande intresse, riktigt tråkigt! Är så svårt att ha en fest då man inte får något riktigt svar av folk om dom ska komma eller inte, man tappar sugen också. Nej blä.
Ist så verkar det bli så att jag och Lindas familj med släkt åker till Salusand i helgen, dom åker ner fre-sön och jag o Linda åker ner lör-sön. Så ska vi väl bara ligga på stranden o sola o bada. Ska njuta så mkt jag bara kan för sen på måndag går jag på heltid i 3 veckor då Shad ska ha semester. Får hoppas på att det blir bra väder till helgen iaf så att det är värt att åka ens, så det inte blir piss väder.
Stugorna ska kollas upp i morgon om det ens finns några kvar för igår fanns de bara 3 kvar o då har det ju ändå gått 2 dagar sen dess.
Annars vette tusan vad man ska göra om det skulle vara fullbokat där borta?! Men jag håller tummarna iaf, vore skönt att åka bort härifrån en sväng o komma bort från allt bara en liten sväng iaf.
.
I morgon börjar slutrean hos oss på Eurosko, finns massa bra skor nu för mkt bra priser. :) Har lagt undan 3 till mig själv, ja jag vet älskling! ;) Du kommer säga nått i stil med "men du har ju redan så mkt skor, vad ska du ha alla till? Du använder ju inte ens hälften, och så har du en skit stor låda i förrådet full med skor som du aldrig använder!" Men lilla gubben, jag är tjej och jag jobbar faktiskt på en skoaffär så vad kan du förvänta dig? ;) Haha.
.
Nej nu ska jag ta o göra mig redo för sängen, fast jag är inte ett dugg trött men de är så himla tråkigt att sitta uppe alldeles själv o inte ha någonting alls att göra.. Suck! Gonatt.

Mys

Idag har det varit en riktigt skön dag på jobbet, har haft att göra hela tiden så dagen har rullat på snabbt. Slutade kl 16 o sen for jag hem direkt o nu sitter jag här. Ska gå bort till Karro sen då hon kommit hem o så skulle hon bjuda på någon god pastasallad, så det ser jag fram emot :) Alltid skönt att slippa laga mat åt sig själv, då man är den enda som ska äta.. Så det ska bli mysigt, sen kommer L till Karro också så ska vi ut och åka lite båt. Ser ut att kunna bli en helt perfekt kväll, solen lyser o det är riktigt varmt! Underbart. Det är sånt här som gör Helgum underbart att bo i, att bara kunna dra ut ett gäng kompisar på skön o glassa runt i båten. Jag njuter som aldrig förr, sommaren är helt underbar. Det har varit kanon väder nu här hemma ett bra tag o jag klagar verkligen inte. Solen är fantastisk! Dock har jag sett att det verkar ska dra in regn över Sverige nu så jag vet inte hur länge till man kan njuta av vädret?! Men om det bara blir skit väder resten av sommaren så har jag iaf en liiiiiten bränna o har njutit massa i solen. Men självklart hoppas jag på mer av detta fina väder :)

Fest

Har precis duschat o valt ut vilka kläder jag ska ha ikväll så nu sitter jag och väntar på att åka till Långsele till min Linda, ska äta o göra i ordning mig där, myspys! Vi ska till Sofie ikväll som fyller år idag, kommer nog bli himla trevligt, hoppas jag iaf. Sen ska vi väl på krogen och dansa en massa som vanligt, är lite rädd bara att det kommer vara stekhett där inne.. Sist L hade varit ut hade det varit outhärligt så jag hoppas verkligen inte att de är så varmt ikväll där inne. Vi har dock inte löst än hur vi ska ta oss hem men det brukar ju lösa sig på något vis iaf hur som helst, de ordnar sig.
.
Idag är det ju Helgumrunt också men jag o Linda har varit servicebil med väldigt lite service måste jag säga :P Min älskade pappa cyklade runt på bra precis 2 timmar, helt galet! Det är ju trots allt 4,2 mil med en helmassa uppförsbackar o annat. Men jag är stolt över honom, min duktiga pappa!
Jag har cyklat runt 1 gång bara o det tog typ 5 timmar, helt galet mkt längre tid de tog. Haha.. Fast då var vi ju några styckna o stannade i princip på varje kontroll med :P
.
Nej nu ska jag packa ihop mina sista grejer o sen åka iväg.
Take care.

Sommar-onsdag

Igår var det en helt vanlig "sommar-onsdag", jobb och sedan bilbingo, me like! Fast det gick inge bra alls igår, var inte ens nära! Man kan ju bli tokig för mindre.. Det var jag och mina 2 Lindor, mkt trevligt. Linda T var ju nära jätte många gånger men ingenting där heller, för mig o Linda S gick det verkligen åt skogen. Man blir lika less varje gång man sitter där o blir tokig på att inte vinna så säger man att man aldrig mer ska åka dit men likt förbannat sitter man där nästa onsdag igen :P Haha. Men det är riktigt mysigt, avkopplande på något vis, även fast det kan bli lite stressigt ibland.

Idag har det varit en riktigt jäkla seg dag på jobbet, jag fattar inte vart folket är? Alla vill väl ha skor ;)
Linda sov här inatt med, iofs är väl det som vanligt. Det har blivit som en vana att hon sover här hemma hos mig på soffan, att jag vaknar och ser att hon ligger på soffan. Känns lite konstigt att hon inte kommer sova här inatt, haha. Vi har sett en heldel bra filmer på kvällarna den senaste tiden hon sovit här, i förrgår såg vi Dear John. Den var hur bra som helst! I love it! Väldigt sevärd, så de så. Igår så såg vi på I am Sam, också en väldigt bra film. Hela filmen var bara så vacker, men det räcker nog med att se den en gång. Rekomenderar de båda filmerna till alla som inte sett dom.
Ikväll så vet jag inte vad som händer, blir nog lugnt skulle jag tro. Kring 11 i morgon kommer Ann-Louise o min älskade lilla prins Kevin o hämtar upp mig. Vi ska upp till pappa o bada, får hoppas att det är bra väder bara! Annars så ska jag gosa på min lilla älskling så mkt jag bara kan, han är ju bara så himla go! Att man kan älska någon så liten så himla mkt! <3 Mosters älskling.


>.<

Idag har jag jobbat några timmar och sedan åkte jag hem till mamma o pappa o käkade korvstroganof, riktigt gott! Sedan åkte jag hem och hoppade in i Lindas bil och så åkte vi in till stan och gjorde några ärenden, vi avslutade vår färd med att köpa en glass, lovely! Har blivit helt galen i glass, visst har jag alltid älskat glass men jäklar alltså, nu är det extremt!! Jag skyller det på T som jämt ska köpa glass så fort han kan.. :P
Sitter just nu bara hemma o kikar på tv, väntar på att Linda ska trimma klart så vi kan spela Super Mario Wii :D Det är sååå kul!! Dom som inte har spelat det har verkligen missat något, det är ett måste att prova. Vi är som 2 små barn :D
Så hoppas jag att min andra Linda kommer efter att hon har slutat jobba o sover hos mig. Min älskade L, hon är det bästaste! <3
Adjö.

Söndag

Har varit en mkt lugn helg, har umgåts med min Linda en massa o bara tagit de lugnt mesta dels. Skönt som tusan måste jag erkänna!
Jobbar bara 4 dagar denna vecka o de känns underbart, man hinner aldrig riktigt känna att man är ledig något just även fast jag bara jobbar halvtid men de är väl för att jag oftast jobbar mitt på dagen så då hinner man inte göra så mkt varken innan eller efter.
Aja nu ska jag försöka komma i säng, gonatt..

Bilbingo

Igår morse så åkte ju min T igen o som jag har fattat det så var flyget försenat ända till 4.15 nu idag på morgonen, hemskt att behöva vänta så himla länge! Stackarna! Antar att han kommit iväg nu iaf, fick nått sms vid 2 tiden inatt men sen har jag ingen aning.. Är iaf väldigt tomt här hemma redan, ursh..
.
Började ju även att jobba igår också, en veckas semester går alldeles för fort! Men jag ska ta en vecka till nästa gång T kommer hem så det är bara att kämpa på för det kommer vara värt det sedan.
När jag slutat jobba igår så åkte jag hem o slängde i min lite mat o sedan åkte jag o Linda till Forsmo och spelade bilbingo. Jag njöt varje sekund, är det något som betyder sommar så är det just bilbingo. Vi hade med oss lite fika och som vanligt så blir det en heldel fnitter. Jag vann 50 kr på rövaren så jag förlorade ju bara 30 kr igår :P Hehe.
.
Idag har jag stängning så jag börjar 13.15 o slutar 18.15, är inte taggad för det men det är ju sånt som man måste göra. Hehe.
.
Sen kommer min andra Linda och så ska vi laga någon mumsig mat och bara mysa resten av kvällen tror jag. Me like! <3
.
.
.
En bild sen från Grönalund som jag hittade precis.

Tomt.. igen..

Att kliva upp och inse att han inte är kvar var jobbigt, jobbigt som tusan..
Happ då är man ensam igen, känns inte roligt alls.
Allting känns så mkt jobbigare redan nu..


Ikväll blir det iaf bilbingo med min underbara granne Linda <3

Sista dagen

Idag är sista dagen som min T är hemma, känns hemskt! Riktigt fruktansvärt faktiskt... Blir ledsen i hjärtat bara på att tänka på det..

Vi har då iaf tagit vara på tiden vi haft tillsammans och gjort grejer.

Kommer kännas som en evighet innan han är hemma igen, de gillar jag inte!! Ingenting här hemma är sig likt utan honom..

Weekend i Stockholm

Jag kommer inte ihåg om jag skrivit om att T hade en överraskning till mig som innebar att åka iväg men så var då fallet.

Dag 1



I tisdags morse kl 07.00 åkte vi hemifrån, vi packade in våra grejer i bilen och började färden. I Sundsvall kände jag mig åksjuk och vi stannade till på en mack o köpte lite att dricka o äta, sen mådde jag bra igen. Hade fortfarande inte fått veta något om vart vi skulle eller vad vi skulle göra så det var bara en evig väntan på att få se vart vi skulle någonstans. Vi brummade på och utanför Tönnebro säger T "Christian o Vickan ska också på weekend i Stockholm", så han försäger sig alltså halvvägs dit, han som varit stenhård och inte sagt ett ljud om vart vi skulle.

När vi kom fram till Scandic hotellet vid hamnen på södra hamnen så tog vi vår packning o checkade in, vi slappade någon halvtimme på rummet o var glada att äntligen vara framme. Vi hade världens utsikt från vårt rum, vi bodde på 16:e våningen med utsikt mot vattnet och centrum.



När vi slappat klart o bestämt oss för vad vi skulle göra första dagen i Stockholm så tog vi oss till Tunnelbanan och hoppade på den så vi kom till T centralen. Vi shoppade en massa och kollade på massa konstigt folk, finns mkt konstiga människor där. En som fastnade särskillt i mitt huvud var en alkis tant som bara gick o skrek på folk på Drottninggatan, lite underhållande :P Hehe. T shoppade en himla massa, kläder i oändlighet! Fattar inte hur han kunde få så himla mkt kläder för de pengarna, så borde vi tjejer också ha! Hittade iaf en svart jacka liknande med en stor döskalle på ryggen, leggings, jeansshorts o nått litet till. När vi gjort klart stan kring 18 tiden så hoppade vi på pendeln igen tillbaka till hotellet.



Hoppade in i duschen efter en väldigt varm dag i stan, gjorde oss i ordning för att gå ner på hotellets restaurang och äta middag. T tog nått med "Husets dubbel" det var huvudrätt + efterrätt, kött och äppelpaj, jag tog en hamburgar tallrik, skit äcklig hamburgare för övrigt!




Dag 2

Vi klev upp vid 9 tiden och gjorde oss i ordning och gick sedan ner till hotellfrukosten och mumsade i oss en massa gott, mackor, prinskorvar, juice, vattenmelon mm. Det är något speciellt med hotellfrukost, de är så himla gott!!

Vi satte oss på Pendeln och var inställda på att gå på museeum och råkade hoppa av vid fel hållplats. Vi klev av precis utanför Grönan så då bestämde vi oss för att gå in där ist. Det första vi gjorde var att åka Pop Expressen och gissa vem som blev åksjuk?! Jo jag! Sen fick min stackars T åka massa karuseller som snurrade runt runt själv. Jag satt på en bänk och kollade på medans.. När jag hämtat mig lite så gick vi in i Lustiga huset, därefter åkte vi uppskjutet. Fy tusan vilken kick det är! Efter det så var vi lite hungriga så vi slog oss ner på en bänk och åt en korvbricka med strips.



Vi käkade även lite glass o T vann en 2 kg Toblerone så den fick han släpa runt på hela dagen :P



När vi blivit less på Grönan så gick vi till Aquaria och kikade på en massa fiskar o hajar. Och för att inte tala om de blå grodorna! Hur söta som helst!!!! Massa vattenvarelser helt enkelt :P



Vi avslutade vår tripp med lite mat på Max inne vid Centralen innan vi begav oss till hotellet igen. Lite senare gick vi ner i baren på hotellet och drack lite gott. Sedan var det sängen och tv:n som gällde.




Dag 3

Vi klev upp o åt den fantastiska frukosten igen.
Begav oss sedan ned till receptionen och checkade ut, packade in oss i bilen och körde till Vasa museet. Vilken fantastisk upplevelse, det hela var så häftigt att se. Att faktiskt se skeppet dom seglade på. Och alla andra saker dom använde. Wow säger jag bara!



Sedan begav vi oss till Skansen och kollade på alla underbara djur, iaf nästan var väl underbara. Spindlarna och sånna kryp hade jag gärna sluppit se :P Men det var jätte mysigt :) Lemurerna var ju bara sååååå söta!! Ville ta med mig en sån hem...




När vi kikat på djuren gick vi runt i "gamla stan" inne på Skansen och kikade. Gick in på ett bageri, godisstånd och åkte en liten tur med ett tåg där inne. Det tog 9 min att åka runt och var jätte mysigt  o skönt att få vila fötterna lite :)




När vi var klara på Skansen åkte vi vidare till Naturhistoriska museet och gick runt där. Var väl inte riktigt min grej men de var väl kul att ha varit där iaf. Vi var även och såg en film på Cosmonova, en riktigt kul upplevelse men ack så trött man blev där under filmen, hade varit en lång dag.



Vid 18 tiden så begav vi oss äntligen hemåt igen, vi var hemma kring 00 och var trötta som få.


Har haft helt underbart med min T dessa 3 dagar, kunde inte ha varit bättre! Är så glad att han är min, älskar honom gränslöst! Så tack ännu en gång för dessa dagar älskling, det är en resa jag aldrig kommer att glömma! Du är bäst! <3 Kan inte tacka dig nog..


Om du orkat läsa ända hit ner är jag imponerad av dig, för jag själv har suttit i över 1 timme o lagt in alla bilder och försöka komma ihåg vad vi gjort :P
Det har varit en helt magisk resa, det är något som är sant! Big love till min T <3