Onsdag

Idag har jag Linda och Karro varit ner på stan, först var jag på UM och fixade nya ppiller, ska äta ett par som heter yasmine ist. Har även hört om dom att man kan gå ner i vikt av dom så de håller jag stora tummar för!
Sedan strosade vi runt lite på stan och tog en fika. Mysigt.

Har nyss pratat med min T för första gången på "riktigt" på 3 dagar, kändes skönt. Så då fick jag en liten kick och dammsög här hemma, var välbehövligt kan jag säga. Var katthår och damråttor lite här och var, haha. Men nu så byter lilla hårbollen till sommarpäls skulle jag tro, han hårar nått förbaskat. Så nu är det väl "rent" i några timmar och sedan har han hårat ner igen, tröstlöst. Slängde även i en tvätt då jag licks höll på, så nu väntar väl bara de roliga.. hänga upp den.. SUCK! De är bland det tråkigaste jag vet, så förbannat tråkigt alltså!!

Min L ska även komma och umgås ikväll, ska bli skönt med lite K & L tid tillsammans, vi hinner inte med det allt för ofta nu för tiden, tyvärr. Men man får ta reda på den lilla tid som finns. Skönt att bara vara vi två och pladdra en massa skit, tror även det blir lite film :)

Dåligt

Har varit dåligt med uppdateringar nu på slutet men jag har inte så mkt att skriva om eller någon lust just nu. Men jag ska göra ett försök.


Har hänt en heldel sedan sist men jag kommer knappt ihåg hälften.. Var ut i helgen och hade riktigt roligt! Bra folk och härlig stämmning, mesta dels av tiden iaf :P
Så har jag varit "änka" i snart 2 veckor men på torsdag kommer T hem igen, äntligen!
I helgen på lördag ska vi ha inflyttningsfest, ska bli galet roligt.
Väntat på att vår efterlängtade soffa ska komma, men tydligen har dom inte ens ett papper på att den börjat tillverkas än.. Suck!
Har jobbat lite denna månad och det suger, vad ska man då leva på för pengar?
Grejat på lite här hemma som vanligt.
Träffat folk titt som tätt.
Bilen har blivit påställd så nu kan jag frakta mig vars jag vill.

Ja det är väl de som jag kommer ihåg just nu iaf.

I morgon så ska jag ut och äta, ska bli skit mysigt men samtidigt riktigt sorgligt måste jag erkänna. Inge kul att det är "slut" på det nu. Men vi kommer träffas ändå, hoppas jag.
Funderar på om jag ska hälsa på storasyster en sväng innan också och pussa på min älskade Kevin innan han somnar.
På onsdag ska jag och Karro in till stan, leta efter lite grejer till festen på lördag.
Torsdag så jobbar jag 11-16 som det ser ut nu. Så kommer min T <3
Fredag blir nog en väldigt lugn dag skulle jag kunna tro, blir mys!

Nej nu ska jag kura ner mig i soffan med min lilla hårboll som sover alldeles intill mig.


Och jo just de, har börjat räkna points idag med, ska ge detta ett ärligt försök nu, ska kämpa järnet!!!
http://katarinaelfgren.blogg.se/hemligt

Ny vecka

I helgen har det varit lugnt och skönt, i fredags då T kom hem så var vi först och handlade en sväng och sedan åkte vi hem och gjorde lite mat. Sedan gick vi över till Patrik & Linda och kollade på Let's dance. Så det var en väldigt lugn kväll.
Lördagen så klev jag o T upp och så hade Linda skickat ett sms och frågat om vi ville följa med ut på en skotertur, självklart ville vi det så vi gjorde lite frukost sen åkte T till långsele och tankade lite bensin i en dunk och handlade korv. När han kom tillbaka var det bara att åka, underbart väder och skönt att åka iväg en sväng. Var så himla mysigt! Måste absolut göras om.
Söndagen blev dock himla lung, min rygg tog massa stryk av skoteråkningen så jag blev helt stel. Ont som bara den, gick som en gammal tant hela dagen, tills vi åkte hem till mamma o pappa för att fira Sara. Gunilla och Steve kom så jag fick massage av Gunilla, hur jäkla skönt som helst! Blev som en ny människa igen men efter en stund var jag stel igen men det var skönt så länge det varade. Efter att vi varit där så åkte jag och T hem och intog soffläge resten av kvällen. Vi såg på film hela kvällen, började även titta på Alice i underlandet men bara en halvtimme in i filmen så var båda så himla trötta så vi gick och la oss och sov.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog kolla klart på Alice i underlandet men sedan vet jag faktiskt inte vad det blir. Ryggen känns lite bättre idag och jag sitter med spikmattan som jag lånade av mamma igår.
Funderar på om jag ska baka något men jag vet inte vad det skulle vara isf.. Tips?

Anställd

Woohoo! Idag har jag skrivit på kontrakt på Eurosko, så nu är jag anställd. Känns så jäkla skönt att veta vad man får in varje månad. Helt underbart!


Ledig

Idag har bara varit en slapp dag, har plockat lite här hemma och beundrat tvättmaskinen som äntligen kommit på plats här, ska nog köra en premiär-tur nu någon dag. Så himla skönt att jag äntligen kan tvätta mina kläder här hemma!
Karro kom hit en sväng idag, vi spelade Gin Rummy och snackade en massa. Sen gjorde jag lite käk och slog mig ner och tittade på Cougar Town, jag verkligen älskar den serien! =) Kring halv 7 så gick jag över till Linda och la i mer slingor i hennes hår och sen blev de mer kortspelande där, som vanligt. Hehe.


Så måste jag även säga: GRATTIS GRATTIS Jennie & Christer till er lilla dotter! Är såå himla glad för er skull och jätte nyfiken på det lilla knytet! =) Äntligen har den lilla krabaten kommit =D

Torsdag

Idag har jag hunnit med mycket måste jag säga, åkte in till stan så jag var där vid 10. Gick på Kläddax först och bytte ett plagg som jag köpt igår. Sedan åkte jag ner på stan och gick på jobbet och kikade runt lite och pratade med chefen, gick sedan på Lindex och köpte en body åt Kevin, med bamse på. Hur söt som helst!! Efter jag köpt den så gick jag på ett möte hos Personalstrategerna och det varade väl i ca 30 min. När det var klart så brummade jag först in på Konsum och köpte hårfärg och sedan hem till Malin. Där blev det klippning och sedan fick jag några jeans av henne, tack så jätte mkt gumman! <3 Sedan blev det raka spåret till Ann-Louise och Kevin, har gosat på honom hela eftermiddagen och haft det mysigt. Hämtade upp pappa kl 4 och då åkte vi hem, blev mat hos mamma o pappa, flygande jacob, skit gott! Fick med mig en matdosa hem, mums!
Så nu sitter jag här och hade tänkt färga håret ikväll men jag tror inte att jag kommer göra de.. Orkar nog inte om sanningen ska fram, haha. Får bli till veckan ist eller nu i helgen om jag kommer mig för.

Ikväll ska jag nog bara vara hemma och ta de lugnt, se lite Cougar Town kanske det blir. Helt underbar serie, så jävla kul alltså. Älskar den!

I morgon så ska jag in till stan igen, jobbar 12-16 och sedan är det bara att åka hem och så kommer T hem kring 17. Vi ska äta middag hos Patrik o Linda med Henke o Åsa vid 18 tror jag det var. Blir nog bra det, de ska bowla också men varken jag eller T var särskillt sugen på det så vi hoppar det och stannar hemma o bara tar det lugnt ist. Skönt måste jag erkänna!

Nej nu blir det nog lite mer té och mys i soffan. Tjing!

Duffy

Idag har jag och Linda varit på stan och strosat runt lite, innan kl var 12 hade vi gjort allt vi skulle. Jag hittade lite kläder, 1 par skor och ett halsband. Måste bara lägga ut en bild på skorna, jag tycker dom är helt galet snygga, I love them! Märket är för övrigt Duffy, har inte hört så mkt av de märket så jag har inte en aning om hur kvaliten är men jag hoppas på de bästa! Var även tvungen att gå ner till storlek 38 för 39:orna var alldeles förstora och då menar jag STORA! Får hoppas på att dessa inte känns så himla små bara, är ju en sak att testa skor på affären men sen kan de kännas helt annorlunda hemma, så nu går jag runt i dom för att känna efter riktigt =)

Vet att det är en liten bild men de var den enda jag fann.




Nej nu ska jag greja på lite här hemma, finns alltid något att göra konstigt nog. =P

Sabaton

Sitter just nu redo för att åka och jobba, pappa ska komma och hämta upp mig efter kl 11 då jag börjar 12. Var meningen att jag skulle låna Kex:et men mamma hade fått jobb idag så då blev lösningen såhär. Går ju bra det med, tycker synd om pappa bara som måste köra en till sväng ner till stan ikväll, stackarn! Men vi ska ju ställa på perssan denna månad så snart kommer dom inte måsta bekymra sig över hur jag ska ta mig ner på jobbet :)

Har blivit helt förälskad i Sabaton - The price of a mile, den påminner om en heldel i mitt liv just nu. T ska iväg på utlandstjänst till Afghanistan igen och den låten får mig att tänka tillbaka på förra gången han var där. Hur situationen ser ut där nere och hur mkt dessa soldater kommer att gå igenom, long way from home. Paying the price in young mens lifes.


Know that many men will suffer
know that many men will die
Half a million lives at stake
At the fields of Paschendale
And as night falls the general calls and the battle carries on
I long what is the purpose of it all
What's the price of a mile

Thousands of feet march to the beat, it's an army on the march
Long way from home, paying the price in young mens lives
Thousands of feet march to the beat, it's an army in despair
Knee-deep in mud, stuck in the trench with no way out


Det ger mig så himla mkt tankar kring hela situationen jag och T sitter i, han åker iväg och gör något som han verkligen vill göra, jag är här hemma på trygg mark och går och hoppas på att få höra något från honom och är livrädd för att få ett samtal från någon övre chef som berättar att det gått illa. Jag vet att man inte ska tänka så men det går inte att låta bli att tänka på, för det finns faktiskt en chans att det skulle kunna bli så.. En jävulskt jobbig tanke men det skulle kunna uppstå..

Tisdag

Har nu bott i Helgum i lite över en vecka, shit vad jag trivs bra! Längtar inte alls tillbaka till stan, enda gången man gör de är om man har nått ärende där nere men då får man lösa det på bästa vis :) Har fått i ordning de mesta här hemma, ska till Sundsvall i helgen med Linda och inhandla lite grejer. Ska bla köpa kakel, spottisar, lister och lite annat smått o gott. Ska bli så himla mysigt att bara åka iväg hon och jag, skönt att inte ha någon karl som tjatar och har sig på att man ska skynda sig o åka hem, haha.

Idag har jag planer på att inte göra någonting alls, tror jag bara ska ligga och kika på film och serier hela dagen, var evigheter sedan jag inte hade något alls att göra. Så detta ska bli såå skönt! :)
Nej nu ska jag slå på Luftslottet som sprängdes och se klart på den.