Söndag

I fredags åkte jag o T till Sundsvall för lite shopping, eller ja det var nog mest jag som stod för shoppingen o T satt utanför på bänkar o hade tråkigt :P Jag kom hem med lite baskläder, 2 par skor o solglasögon :) Välbehövliga saker!
Igår hade vi lite ombyggnad i köket men de slutade med att de inte blev någon skillnad o inte färdigt då de fattas grejer.
Så på kvällen kom mamma o pappa på lite fika o tvtittande, jag hade gjort vitchoklad panacotta med hallon, den uppskattades o var mumma!
Idag blir det en tur ut till älskade Helgum :)
.
Ha en fin dag!
/ K

Tisdag

I morse åkte jag till sjukhuset o tog sånna kvinnliga prover, tydligen har jag gått o blivit "gammal" o måste numera göra sånt.. Var ett återbesök så det innehöll inte så värst roliga grejer.. Får nytt besked om proverna om några veckor, känns lagomt kul o gå o oroa sig för dom så länge..
Åkte direkt till Bjästa o mötte upp min underbara T, behövde prata o se honom. Min fina prins som alltid finns där för mig. <3
.
Efter Bjästa turen åkte jag till min fina storasyster Isa o blev bjuden på mat o fick spendera massa tid med min gudson o Nathalie. Fina fina Kev, han är ju bara så go! Han ville först inte alls prata med mig då han nyss hade vaknat men när han väl fått upp humöret så var det minsann bara moster som dög! Älskade goskit!
Sen for jag förbi min fina lillasyster Sara o såg hur hon hade de på jobbet de sista 15 min på jobbet o skjutsade sedan hem henne.
.
Vad vore man utan sin familj egentligen? Det är ju där man har alla byggstenar.
Massor av kärlek till er alla runt omkring mig!
.

Campadre

Har råkat hittat en sida som verkar vara mkt bra, nämligen Campadre. Dyra produkter som är sänkta i pris väldigt mkt! :) Tänkte bara tipsa er alla om den!

Onsdag

Idag har det inte blivit många knop gjorda, tvättat städat o donat här hemma. Var o handlade några förnödigheter på affären men mer än så har jag inte gjort. Jo, jag har sett flera avsnitt av The Big Bang Theory, love it!
.
I morgon eftermiddag får jag hit min fina Linda på lite mat o kaffe innan hon skulle fixa håret.
Så det kanske är bäst att dra damsugaren ett varv i lägenheten innan dess.
.
Jag går o väntar på att saker o ting ska lösa sig så vi kan påbörja detta projekt nån gång, än är det inte klart men inom en snar framtid borde väl allt vara fixat.
.
Skotern är iaf påväg tillbaka till firman, som tur var fick vi häva köpet o inte förlorade vi en krona, win win!

Nordsjö

Om ett tag bär det av till min fina vän Karro, där blir det nog att snacka ikapp en massa sen sist vi sågs. Var nog innan jul vi sist sågs?! Evigheter sen med andra ord!!
.
Jag kommer ihåg  nu varför jag slutade med LCHF sist, det är såå tråkigt o enformigt.. Jag saknar potatis o ris alldeles för mkt.. Jag står i ett skede där jag inte vet hur jag ska göra med det hela, om jag ska fortsätta o kämpa på eller försöka lägga om kosten lite annorlunda.. Det sista känns mest lockande måste jag säga..

-27

Burr, det är verkligen kallt ute idag!! Om en stund ska jag o Sara ut på några snabba ärenden o behöver då min bil, får se om den vill ut på en kort sväng eller hur det går, blir spännande. Den har ju stått på motorvärmare men man vet ju aldrig i denna kyla.
Idag får jag äntligen hem min T, känns jämt som han är borta evigheter.
Tror jag ska ta o göra Lchf pizza till middag idag, mums!
Ha en fin helg allihop!

Middagsbjudning

Har nyss kommit ut o duschen o ska strax göra mig i ordning, måste gå på affären o fixa saker till tsatziki. Ska till min fina fru Linda ikväll, vi ska göra mat o mysa massor. Är så konstigt att vi ses så sällan nu mera, när vi bodde grannar så såg vi varje dag o nu någon enstaka gång i månaden typ. Nä, Helgum är framtiden.
.
Åh det är massa spännande som händer snart, ska bli såå kul! Dock är allt fortfarande hemligt så jag kan inte avslöja något.. Längtar tills dess!!
Nästa vecka kommer bli toppen om saker o ting inte skjuts upp igen, det har inte gått som smort direkt men de är väl så det ska vara antar jag?!
.
Nej nu ska här sminkas o fixas hår.
Later!