Tisdag

And off we go then..

Inställt

Igår kväll blev äntligen vårt kök klart, vart så himla bra! Enda besvikelsen var att det var ett jack i bänkskivan på framkanten, är det inte typiskt att de enda felet är på ett ställe som såklart syns?!
.
I morse skulle jag då opereras o då vi var påväg till sjukhuset så ringer dom o säger att det blir inställt, att ja ska få komma nästa tisdag ist. Alltså 15 min innan jag hade tid ringde dom, vad är det för framförhållning? Tänk dom som åkt flera mil för att komma dit, nej dåligt tycker jag!
.
Ikväll blir de en tur upp på Planvägen o fira Lennart som fyller år idag! :) Stort grattis!
.

Operation

Helgen har spenderat med min fina T, har fixat med mosaik i köket o de blev fint! Tog även en fika med Sofie & Madde på lördags morgonen, mkt mysigt!
Till Helgen ska vi på en Sundsvalls tur igen o inhandla bänkskiva, diskho o lite annat fix. Så köket blir förhoppnignsvis klart till helgen, äntligen! :)
.
Fick även ett samtal idag från sjukhuset, jag ska opereras på tisdag nästa vecka. Känns inte sådär super kul men det är ju nått som måste göras. Vad det handlar om tänker jag inte nämna här riktigt men det har med dom proverna jag var o tog för ett par veckor sedan att göra.. Läskigt som bara den skulle jag vilja påstå, men jag kommer ha med mig min fina T som tur är. Min klippa <3
.
I morgon på förmiddagen kommer Isa, Kev & Nathalie på besök, blir nog bara lugnt med massa mys med mina små godingar :)
Sen skulle nog mamma titta förbi en sväng med då hon kommer in till stan.
.