Flytt

Ja nu är vi inflyttade i nya lägenheten och det mesta är klart, vi var först 6 st som bar och vi tömde 2 släp och 3 bilar på saker under ca 1-1½ timme, sen åkte karlarna till Helgum o fyllde på med mera. Peter slöt upp och så var de nya tömt på under 1 timme, vid 2 tiden var allting i lägenheten och alla samlades i köket för fika, 6 trappor fick alla att bli slut av allt kutande.
.
Vi vill tacka min pappa (Sture) Lennart Danne Karro Peter och min mamma (Bernice) som kom upp med fika, och självklart Guniris som fixade middag till oss så vi slapp laga mat i röran. Tusen tack allihopa det var guld värt! <3
.
.
Idag ska jag och T åka till Helgum och flyttstäda ur den lägenheten, kommer nog gå ganska fort iaf, jag torkade ur alla köksskåp o skåp över huvudtaget medand vi packade grejer. Så det är bara golv och lister kvar egentligen, finns några grejer kvar ute i boden sa T så dom ska vi komma ihåg att ta med.
.
Nej nu ska jag äta frukost och surfa lite till innan jag ska väcka upp min sömntuta.
Ha det fint!

.

Nu börjar det dra ihop sig, vi har fullt med flyttlådor och stora svarta sopsäckar + massa andra packmöjligheter runt i hela lägenheten. Det är saker överallt! Man snubblar o har sig vars man än går. Men nu är det ju bara 2 dagar kvar sen ska vi flytta detta kaos till stan o packa upp allt igen :P
Idag ska vi nog försöka packa ihop det mesta, eller iaf i morgon så ska det vara helt klart för att flytta ut på fredagkväll/lördag.
.
Nej nu ska jag strax rycka upp min sjusovande sambo, han verkar kunna sova hur mkt som helst :P

Vackra lördag

Idag är det otroligt fint väder ute, solen skiner som aldrig förr.. Hade varit underbart att vara ute om de hade varit lite varmare än -25, i morse så var det -28 då jag klev upp. Inte nådigt!
.
T sitter o spelar NHL på sitt tv-spel och jag kikar runt på massa heminredningssidor, finns så mkt fint!! Varför är man inte stenrik för? Hade varit skönt att vara de för någon dag eller 2, tänk allt fint man hade kunnat köpa.. Jaja drömmarna är många.
.
Ikväll ska vi till Långsele o hälsa på min älskade Lunda, som jag har saknat henne!! Min absoluta favorit, finns ingen finare än henne. <3 Vi är som piff o puff, vi hör ihop helt enkelt! Även fast det har gått över 1 månad sedan vi sågs så är det precis som att vi tar vid där vi slutade när vi ses. Hon är helt underbar, big love!!
.
Skulle ju köra med skoter idag men tillslut insåg vår ledare att de var lite för kallt för det så det blev uppskjutet till i morgon ist, både bra o dåligt. Har ju gått o väntat på denna dag hela veckan, så jag ska inte sticka under stolen om att besvikelsen var total! Men men vad gör man!? Bara att bita ihop o hoppas på att de kommer vara lika fint väder i morgon fast lite varmare.
.
Nej nu ska jag packa, hur kommer det sig att det aldrig tar slut?
Ha en skön helg alla! :)

.

Börjar äntligen se ljuset i tunneln av min förkylning, dock verkar den segdragen.. På vintrarna är jag mer förkyld än frisk, är samma sak varje år! Blir så less..
Har varit hemma nu måndag tisdag o idag, i morgon ska jag på kursen igen. Är bara 2 dagar kvar av den, skönt samtidigt som de kommer bli tråkigt att inte ha nått att gå till. Samtidigt så tror jag att nästa vecka kommer pinna på bra ändå, ska ju flyttpackas o städas, vi får hämta nyckeln till nya lägenheten på fredag nästa vecka, lääängtar!!!
.
2/4 klar av skoterkursen, i morgon är det hjärt och lungräddning som ska göras, sen är det bara lördag kvar. Sen ska jag förhoppningsvis ha kortet i handen :) Kommer bli najs!
.
Har hittat precis hur jag vill göra om vårt nya kök i lägenheten, det kommer bli sååå fint! Sen är det ju bara den lilla grejen, pengar att göra det också.. Men men de kommer väl de med så småning om :)
.
Nu ska jag fortsätta se på Fuskbyggarna och sen hoppa in i duschen o slänga mig i sängen för att sova.
Natti natti!

.

Har så ont i näsan av allt snytande, fattar inte vart allt snor kommer ifrån?!
Hur kan kroppen "tillverka" så mkt..
.
Blir hemma från kursen i morgon, hostar o snorar som en tok.
Tycker nyss att jag var förkyld.. Varför är jag så mottaglig mot förkylningar?
Iofs så är ju hur många som helst förkylda nu, jäkla vinter!!
.
Tror att skotercetrifikatet börjar i morgon kväll, jag håller alla tummar o tår för att jag ska ha blivit bättre under dagen av att vila.. Vill inte sitta där o smitta ner folk..
.
12 dagar kvar till flytt, har jag sagt att jag längtar?! ;)

Förkyld

Jahapp då har man dragit på sig en förkylning igen då, är väl kanske inte så konstigt då hälften av sveriges befolkning är det just nu.. Så drygt!!
.
Idag blev dagen inte riktigt som man trott.. Aldrig roligt sånt här, helt omöjligt att kunna förbereda sig på något sånt här.. Jag beklagar sorgen till er alla anhöriga, jag vet precis hur det är! Förlorade min mormor för inte allt för många månader sedan, var allt annat än lätt.. Men det är något man måste gå igenom så småning om, tyvärr, och det blir bättre även om det känns hopplöst i början. Kramar till er!
.
Allt är klart med flytten nu, har fått besked av fastighets-styrelsen, vi får flytta in! 2 veckor kvar precis idag, ska bli såå underbart med den nya lägenheten! Framför allt så har vi så nära till dels T:s familj och min älskade storasysters familj, kommer bli massa mys framöver! :)
Har gjort adressändring och fixat flytt av elen, så det mesta i pappersväg är klart, vad jag vet iaf :P
Kommer sakna närheten till alla mina vänner här i Holjum men det är inte långt i mellan, har jag åkt dessa mil till o från stan varje dag i stort sett 1 år så kan man lätt köra dessa mil någon gång i veckan med! :)
.
Sista veckan på starta eget kursen nästa vecka, så de vore skönt om jag blev frisk riktigt fort så jag slipper missa en massa av det lilla som är kvar.
.
Beställde "Älskade krig" i veckan, har hört att det ska vara en toppen bok så jag tvekade inte en sekund att klicka hem den. Ska bli spännande att läsa den, utspelar sig i Irak i krig, tur att jag inte hade fått nys om boken medans min T var i Afghanistan, kan tänka mig att det kommer fällas en o annan tår medans jag läser den.
Ska snart ta o göra mig redo för sängen så jag kan dyka ner i boken o börja på den, jag är rädd att när man väl börjat läsa den så kommer det vara svårt att släppa den. :P
.
Ha en underbar helg! :)
.
Kärlek på hög nivå! <3

Potatismos

Ja knepigare potatismos har jag nog aldrig ätit, jag ringer T när jag är påväg hem från kursen o säger att han kan börja laga maten. Potatismos med falukorv, när jag kliver innanför dörren säger han att han missat en grej, han hade hackat upp potatisen i små bitar för att de skulle gå fortare att koka dom, MEN han hade glömt att skala dom... Ni kan ju tänka er konsistensen i moset, först lent o gott sen helt plötsligt nått segt mellan tänderna.. Jaja han lär ju inte göra om det igen, förhoppningsvis! :P
.
Har även inhandlat 15 flyttkartonger idag, 300:- roliga saker att lägga pengarna på.. not! Men dom behövs ju så de är inte så mkt att göra nått åt.
.
Love you!

Bokföring

Oj vad konstigt det är att vara hemma själv utan T, han åkte iväg till stan för ett tag sen. Han skulle vara stand in i ett lag som var en kort idag.
Man är så van att han alltid är hemma när man själv är det, men nu är det mest tyst o lugnt, förutom tvn som är på.
.
Har börjat med bokföring idag på kursen, känns kul att äntligen få använda hjärnan lite.
Märks att det var några år sedan man gick ut skolan o var ganska haj på det :P
.
18 dagar kvar, wiihoo!

Födelsedag

Idag fyller min älskade pappa 55 år, grattis pappa! <3
Ska åka upp o fira honom om ett tag.
Fika o tårta, sånt gillar jag! :D
.
.
Otroligt vackert väder idag, nu skulle man haft en skoter o åkt ut och myst. Solen lyser, -3 grader, de är bäddat för skotertur..
Tänk om man kunde vinna några miljoner, det hade verkligen inte suttit fel!

Yrkeschafför

Idag var jag o M och gjorde en ansökan till yrkeschafför, kan bli lite utmanande och spännande mot vad man pysslat med förut. En utmaning som jag tror kan bli super bra! Nu är det bara att hålla tummarna för att jag blir en av de 8 som får gå den utbildningen. Hoppas!!!
.
I helgen är det ganska så lugnt planerat, T gjorde super god middag åt oss ikväll, klyftpotatis med korv/kött o svampsås, smarrigt värre!
I morgon så har vi inte speciellt mkt planerat under dagen, mest bara ta de lugnt ett tag för att sedan åka till Annelie o Patrik på kvällen.
På söndag fyller min lilla pappa år, så då ska vi väl dit och fika lite.
Skönt när de inte är så himla mkt planerat hela tiden.
.
Nej nu kom Tobbe så vi ska äta blåbärspaj.
Jag och Tobbarna, en typisk fredagskväll :P Haha.

.

Gud så jag längtar till flytten!! Räknar ner dagarna allt för ofta för att vara bra för mig själv.
Max 23 dagar kvar, wiiiihooo!!
.
Börjar kl 13 idag på kursen, var nått företag som skulle komma o prata då, minns inte vilket men de lär ju märkas :P
.
Ikväll ska jag o T åka o fira Ann-Louise som fyllde 30 igår, de kan man inte tro att min storasyster fyllde. Min lilla storasyster <3