.

Det har hänt lite grejer sen senast.
Midsommar firades i Omsjö som sagt, supermysigt med alla underbara människor runt omkring. Jag T Lunda Tobbe Danne o Isa hyrde en stuga o den var toppen. Stor o hade allt man behövde.
Det lektes lekar och blev en heldel surr o god mat.
Jag var dock hängig som bara den på självaste midsommaraftons kvällen vilket var mindre roligt.. Men men jag hade mycket mysigt där uppe! :) Jag bodde i min filt i princip då jag tyckte det var lite väl kallt ute.
.
I måndags så fixade jag Malins hår, satte i nytt hår på henne. Blev jätte fint med nya färgerna på henne :)
Tisdags var det jag som skulle klippas och nog blev det klippt alltid, har superkort på sidorna. Skönt som bara den nu när det är så gräsligt varmt ute.
Igår var jag i Helgum i stort sett hela dagen, sen på kvällen åkte jag ner till Linda o Patrik, surrade lite sen åkte jag och L på bilbingo i forsmo, ngen av oss vann någonting.. Men mysigt att umgås lite med L, var länge sedan sist!
Idag tänkte jag gå till Ann-Louise o Kev men jag håller på att hosta ihjäl mig snart känns de som, jäkla förkylning som aldrig ger sig!
.
I helgen så har jag och T ingenting planerat, kanske blir en sväng till L & P, vi får se hur det ser ut :)
Vi tar det som det kommer tror jag, om T inte planerat nått vill säga.
.
Lite hostmedicin på det här så...

Tisdag

Var ett tag sedan jag bloggade men de händer inte så jätte mycket just nu så därav dåligt med uppdateringar.
.
Helgen som var så hände det inte allt för mkt, jag och T var mest hemma o bara tog de lugnt, var upp en sväng på Planvägen o hälsade på. Det var nog det enda vi verkligen tog oss för, tror jag?!
Nej just ja, Ann-Louise o min älskade Kev kom på besök i söndags o sen slöt även Peter upp, vi var ut o åt. Kevin for runt som en vilding på uteserveringen men det gick ju bra det med :P Haha.
.
Idag har jag fikat med några gamla arbetskamrater, super mysigt! Händer alldeles för sällan men de blir väl lätt så när alla har sina olika liv. Vi är en sarlig blandning iaf :P
Lunda sov även hos mig inatt, vi tyckte lite synd om varandra o sen nördade vi mest. Det är vi ganska duktiga på skulle jag vilja påstå, haha.
.
Snart är det midsommar och jag har självklart lyckats dra på mig en förkylning, jag förstår inte hur jag lyckas tajma det så bra?! Suck! Känns som att varje gång det är nått speciellt så ska jag bli sjuk, tröttsamt!
Kommer bli en super midsommarhelg tror jag iaf, Omsjö med massa underbart folk!
Vi blir verkligen en hel hög, så kul!!!
Vad ska ni göra på midsommar? :)
.
Nej nu ska jag fortsätta se på tv, ha en fin kväll!

Matte B

Idag blev jag äntligen klar med matte B kursen, han sa att jag hade stora potential för att få högre betyg i matte B om jag hade läst den vanliga kursen. Men eftersom jag var tvungen att göra klar hela kursen på 9 veckor så rådde han mig att läsa light versionen. Så de känns ju kul att han tyckte att jag egentligen skulle ha haft högre betyg. :)
Så skönt att ha detta avklarat, skönt att slippa ha det hängande över axlarna.
Dessutom gjorde jag kursen på 8 veckor o de ger mig en bra sporre i det hela, jag klarade det faktiskt o med bra marginal sa han. Skönt!!

Sommarstuga

Helgen spenderade i min familjs sommarstuga med Thobias Linda o Tobbe. Jag och T åkte upp på fredagkväll o var där vid 9 tiden, han klippte gräs o jag donade på lite inne o löste lite korssord. Myggorna o knotten höll på att ta kål på T medans han försökte få liv i gräsklipparen men när den gick igång blev de lite bättre, tror jag?! Iaf så blev det en ganska tidig kväll för oss, la oss vid halv 12.
Lördagen så kom L & T upp vid 11 tiden. Vädret var helt fantastiskt, ca 30 grader ute o i vattnet lite över 20 så vi rodde ut båten o hoppade i ute i sjön. Skönt att svalka sig lite. Sen grillades det kött som vi käkade till middag.
På kvällen kom även Sara upp en sväng o hon jag o Linda spelade lite Gin Rummy.
Söndag åkte vi hem så vi var hemma kring 12 tiden, så man fick lite tid av helgen kvar ändå.
.
Finns inget finare ställe att vara på än där uppe, jag älskar lugnet.

30 grader

Idag har det varit varmt alltså, 30 grader i skuggan, kan inte ens tänka mig hur mkt de var i solen!
Har varit i helgum där T och pappa badade i poolen, jag badade benen bara :P Haha. Sen när vi ätit lite glass där åkte vi ner till Tobbe där även min Lunda var o sen kom Henke förbi.
.
Lunda sov hos mig inatt, vi höll på o färga mitt hår igårkväll till typ halv 12 tror jag, sjukt länge iaf. Blekte det två ggr o sen la vi i rött, då menar jag RÖTT! Blev knallröd så det löste vi med att i morse gå o köpa en mörkare rödfärg. Så mitt hår fick stå ut med 4 färgningar/blekningar på typ 12 timmar, stackars hår. Men nu så, nu är det bra! :)
Min L är bäst! <3
.
I helgen ska jag T Lunda o Tobbe åka upp till världens mest avslappnande ställe. Vår sommarstuga, så himla mysigt ställe, längtar redan efter lugnet. Hoppas vädret stämmer som det ser ut nu, 28 grader ska det vara minst, vore helt underbart att kunna hoppa i vattnet o svalka av sig i hettan. Ska bli mys!!!

Fest

Igår vad jag och Lunda bartenders på en bröllopsfest i Rådom, ack så kul vi hade!! Ebenholt Slappers spelade för oss hela kvällen, mkt bra musik! Halv 6 i morse damp jag ner i sängen, det kallar jag fest! Hade så himla roligt konstant hela kvällen/natten/morgonen. Jag och L dansade lös bakom bardisken, hade super skoj!
Tack Maria o Fredrik för att vi fick ta del av er dag!
.
Jag sov 5 timmar nu i morse och sen åkte jag o Karro på vårmarknaden o njöt i det härliga vädret. Jätte mysigt, sen när jag kom hem så degade jag framför tvn lite o sen gjorde tröttheten sitt, somnade i 2 timmar o vaknade för inte för länge sedan. Så det var bara att kliva upp o göra sig lite middag.
T har varit borta hela dagen igår o idag o jobbat, känns som det var evigheter sen man umgicks även fast de inte var de, haha.
Hoppas han kommer hem snart! <3

4 av 5

Idag gjorde jag 4:e provet o blev godkänd i det, sååå skönt att jag bara har 1 prov kvar. Sen är det äntligen klart för att kunna komplitteras in till skolorna jag sökt.
.
Nu är det ju långhelg, 5 dagars ledighet på rad. Jag fattar inte hur man lyckas boka upp sig i stort sett alla dagar, undra hur de går till?!
Äntligen kommer min Lunda hem o är hemma jätte länge, så skönt!