Jul

Ja nu har julen passerat, har varit en heldel flängande de senaste dagarna. Julafton skrev jag ju om i det förra inlägget, om hur mkt flängande den dagen innehöll. Juldagen så började jag o T dagen med att åka upp på Planvägen och äta julfrukost med hans föräldrar. Efter att vi ätit massor och surrat ett bra tag så åkte vi hem på Djupön igen, då började vi planera dagen. T åkte till Larssa vid halv 3 tiden och jag städade lägenheten för fulla muggar för att våga ta hit folk på kvällen. Sedan anlände Linda kring halv 4-4 tiden. Då blev det en del surr och så började vi göra oss i ordning och lagade mat. Tog väl ett par timmar så var vi redo för fest, kring halv 8 så kom Linda och Karro och joinade oss. Blev massa skratt och flera ölspel, bla pyramiden och nått annat då man hade 4 kort liggandes framför sig och skulle ge bort dom så man inte hade några kvar. Var riktigt trevligt med en liten tjej-förfest, även fast vi bara var 4 st så njöt jag för fulla muggar!
Kring 10 så begav vi oss till Hullsta där vi fick gå in med engång, när vi gått till garderoben och hängt in ytterkläderna så droppade det in massa folk, så vi kom verkligen i rätt tid. Hade varit världens kö utanför strax efter. Dansade i stort sett hela kvällen och träffade massa folk, var en riktigt bra kväll!




Igår så var det annandagen och då var man lagomt seg efter gårdagens festande, men de var bara att kliva upp och göra sig liiite redo. klockan 2 så kom Ann-Louise Peter Kevin o hämtade upp mig o T för att åka till mamma o pappa i Helgum på middag. Där bjöds det på julmat och även någon kött o potatis till de andra, jag fick kyckling. Var jätte gott och man kunde knappt röra sig på hela dagen/kvällen. Man har varit i konstant matkoma sedan klockan 10 på julaftonsmorgon. Hugga, nu är jag såå less på julmat.

Just nu så sitter bara jag o T hemma på Djupön, T spelar Pes på tvspelet och jag sitter här. Vi ska på middag på Planvägen vid 5 idag, så himla skönt att slippa laga mat!! Länge sedan jag lagade en riktigt middag här hemma, skönt som tusan.

I morgon så jobbar jag full dag, 9.15-18.15 sedan så kanske jag o Malin skulle hitta på något.

Det är så skönt nu till nyår, i morgon är den enda dagen jag jobbar heldag, tisdag o onsdag så jobbar jag bara 12-16 båda dagarna. Skönt med lite ledigt på dagarna iaf! :)
Nyår ska fresten spenderas i Helgum hos Patrik o Linda, kommer bli hur kul som helst!! Hela dagen kommer vara fylld av aktiviteter. Ska badas vildmarksbad på dagen och spelas spel, sedan ska jag o T hem till mamma o pappa på nyårsmiddag o sedan ner till Patrik o Linda igen för festen. Längtar som en tok tills dess, denna nyår tror jag kommer bli hur bra som helst!!!

Stressigt

Dagen började med att jag klev upp 8.15 efter några snoozningar. Klev upp och gjorde mig redo, sedan traskade jag iväg på jobbet i -21 grader. Fy tuuusan va kallt det var, ville bara dö typ. Ursh! Jobbade fram till 13.15 då jag direkt gick på Lilly & Evelina o lämnade tillbaka en sak. Efter det så mötte jag upp Malin på Stil och så åkte vi direkt hem till mig där jag skyndade mig att packa ihop alla mina tvättgrejer, ner i tvättstugan o stuvade in tvätt i 2 maskiner. När jag var klar med de så åkte jag o Malin till Mio i Långsele där det inhandlades pallar/förvaringsboxar svarta. När vi var klar där så åkte vi hem igen, jag gick upp till mig o "klädde av" soffans överdrag, tog med det ner i tvättstugan där jag först slängde över de nytvättade i torktummlaren o i torkrummet, slog igång 2 nya maskiner. Upp till mig igen, hämta bilnycklar o börs, åkte upp på Ica Remsle o handlade mat. Ner på stan för att gå på Skattkistan, var riktigt drygt att hitta en parkeringsplats men tillslut så, in på Skattis. Sedan hem, parkerade bilen utanför tvättstugan, hängde upp allt, parkerade bilen i garaget, kånkade upp varorna, packade upp de, kom på att jag glömt sätta i motorvärmaren i bilen, ner i garaget igen, ut med soporna, in i tvättstugan, möblerat om, lagat mat... och jaa så fortsätter det tills nu. Har varit en enormt stressig dag sedan jag slutade jobba. Helt galet!


Pallen som jag köpte, fast en svart.



I morgon så jobbar jag eftermiddag, 14.45 - 19.15.Innan dess så ska jag o T förmodligen träffa Madde en sväng, hon skulle handla julklappar o då skulle vi haka på tror jag. Får se vilken tid det blir. När jag slutat jobba ska jag bara hem och slappa o invänta julafton :)
Helt sjukt hur fort denna månad har gått, de small bara till så är det vipps 2 dagar kvar till julafton! Ska iaf flänga runt som vanligt på jul, först julfrukost hos Thobias farfar, sedan hem till mina föräldrar på dagen, kvällen kommer spenderas hos Patrik och Annelie. Är ett himla farande o flängande på självaste julafton, helt galet egentligen. Det är ju en dag då man bara ska sitta o mysa, enligt mig.

Nej nu ska jag ta o möblera tillbaka som det var, de blev inge bra detta. Tjingeling!

Jobb jobb jobb

Har varit en heldel jobb nu på slutet, är nog därför jag uppdaterat så dåligt här. Har i princip igen ork då jag kommer hem kring halv 8 på kvällarna så då känns de inte som att bloggen är högsta prioritet. Har jobbat hela helgen så jag har inte direkt hittat på något då jag slutat heller.

I morgon så jobbar jag eftermiddag vilket betyder att jag börjar 14.45 och slutar 19.15. Efter det ska jag äntligen träffa min älskade kusin Malin. Lär bli en del hårgrejs och massa snack. Brukar kunna bli så :)

Känns som att det har hänt en heldel även fast jag jobbar hela tiden, men jag vet inte riktigt vad?!
Var iaf och hälsade på Isa Peter o min älskling Kevin i fredags. Han är bara såå underbar, så fruktansvärt söt så man bara vill gosa ihjäl honom. Har även hittat världens bästa julklapp till honom, kan dock inte avslöja vad här ifall någon i den familjen skulle råka hitta min blogg.

Har köpt alla julklappar tror jag, kanske 1 till som ska köpas, får se hur det blir med den saken.
Läskigt hur mkt pengar man spenderar kring jul, de ska köpas julklappar, kläder som man vill ha på julen o festerna som hör till, drickat till fester, nyårsgrejer osv osv.

Jag har varit lite duktig också sedan jag slutade jobba vid 4 idag, när jag kom hem så gjorde jag mat o sedan var det bara att ta tag i disken och sedan fram med dammsugaren o drog en vända i lägeneheten. Skönt när man ser att det är rent hemma. Så nu till jul känns det extra bra om det är rent o fint hemma.

Vet inte om jag bloggar något mer innan jul så jag passar på att önska er alla en God Jul redan nu! :)

Nej nu kommer nog snart T ner o då blir det lite film o något gott tror jag :)


Middag

Inatt så sov Sara hos mig, hon krängde in sig i soffan o sov på den. Så i morse hade jag lite sällskap då jag klev upp o gjorde mig i ordning för att åka på Nipan på nått jäkla skit AF grejs som ska hålla på i 6 veckor nu.. Suck! Så klockan 9 började gruppträffen, det är jag och 30 plusarna, 1 tjej till o resten gubbar. Blir trött på att bara tänka på de.. Vid 11 så var det slut o då hade jag fått en ny tid till senare idag då jag o coachen skulle ha ett eget möte o berätta om vem jag var osv.
När jag kom hem så var det bara att börja röjja upp här hemma, de var en hög med disk o smutsiga golv. Det blev fram med dammsugaren o sedan torkade jag golven med. Fasen vad duktig man kan vara ibland. Efter det så var det bara att åka upp på Nipan igen för mötet som höll på i ca 40 min.

Just nu så sitter jag o väntar på att klockan ska bli lite mera, kl 19 så ska vi på jobbet ut o äta. Ska bli mysigt att göra något annat än att jobba tillsammans. Tror vi skulle på City restaurangen om jag inte minns fel?! Aja, det kommer bli gott iaf.
Nej nu ska jag lägga på lite smink i ansiktet o sedan gå till Brittan o se om hon hade nått gott att dricka innan vi ska äta ;) Haha, min lilla go-tant! :D

Btw så är jag riktigt taggad till nyår, kommer vara en skit skoj kväll o nyårslöftet ser jag fram emot väldigt mkt faktiskt. Se hur mkt jag klarar av, om jag kan genomföra det hela. Men jag tror o hoppas innerligt att jag klarar det!
Tjingeling!

Inspiration

Idag så satt jag och slötittade på Oprah och så var det med en tjej som heter Jenny, hon hade en blogg på Oprahs hemsida som handlade om att hon skulle avstå från socker fram till sommaren. När jag läste det så triggade det mig själv nått oerhört, kan hon så kan jag! Så jag ska banne mig sätta ett mål för mig själv direkt efter nyår. Så då ska jag verkligen ge allt av mig själv för att avstå från allt vad de innebär, godis, chips, fikabröd, dricka, naturgodis ja allt sånt. Funderar på att ha ett sånt "förbud" i ett år men det kanske är ett väldigt väldigt väldigt högt mål att sträva mot med engång. Kanske får börja med att sätta det på ett halvår först, att den sista Juni så har jag uppnått mitt första delmål. Har iaf tänkt att om jag klarar mitt mål så ska jag ge mig själv något, något så jag känner mig triggad till att äntligen få den saken. Frågan är bara vad? Hade man haft mycket pengar kunde man ju sattsa på något stort, typ en utlandsresa eller vad som helst. Men just nu så finns inte dom pengarna på min världskarta.. Tråkigt nog! Så ist så får jag försöka spara ihop något/några tusen som jag får köpa kläder och assesoarer för. Det låter som ett bra pris i mina ögon! Så det får nog bli det.. Framför allt så hoppas jag på att det egentliga stora priset för mig blir att jag får en mindre kroppsyta. Det är ett bra pris nog men jag behöver nog ett mer "pris" eller hur jag ska förklara det för att jag ska genomföra det hela och ha motivation genom hela vägen.
Mitt nyårsläfte för det kommande 2010 blir alltså att avstå från allt slisk. Eller iaf göra mitt YTTERSTA för att genomföra det, första delmålet får bli 6 månader! Detta ska jag banne mig genomföra, jag SKA lyckas med detta.

Give me strength! <3

Måndag

I söndag så befann jag mig kl 9 i Helgum för att plocka upp Sara, sedan åkte vi till Sundsvall. Dagen innebar MYCKET klädaffärer och klädprovning. Testade hur mkt klänningar som helst till nyår, minst 15 st. När jag i princip gett upp hoppet så dök jag på en klänning på Bik Bok precis då jag skulle gå ut från affären. Det fanns bara en kvar och det var i min storlek. Hör och häpna, den satt som en smäck!! Är jätte nöjd med den och längtar till nyår :)
Hittade också en svart långärmad tröja, en svart tjocktröja/tunika, en svart kofta utan armar så det blir som en väst typ och ett svart midjeskärp med nitar. Sedan så köpte jag även en liten mus till min bärbara och lite smink på hm. Det var nog det jag köpte, är iaf väldigt nöjd över alla mina köp. Behövdes lite påfyllning i garderoberna. Här är några av plaggen/sakerna jag köpte.



Idag har jag varit på AF och blivit inskriven på en annan slags ersättning, så ska jag även vara med på något program som håller på 6 veckor och så är man där 3 ggr i veckan. Suger! Kan nästan svära på att det är samma saker jag fått hålla på med nere i Kholm. Sedan att det är uppe på Nipan gör ju inte saken bättre, kunde väl åtminstonde vara nere på stan.. Gaah! Aja.

Har haft tvättid idag så nu är alla kläder rena igen. Så har jag även tagit tag i mitt enorma diskberg, är äntligen tomt på diskbänken.

Gick också en sväng med Sofie på stan, letade lite julklappar och tog en god fika på Lilla cafét. Pratade en massa och skrattade en heldel som vanlig då vi umgås. ;) Något som är lite roligt är en kommentar som min lilla vän Karro sa förut till mig: "Det märks så väl när du och Sofie är på samma ställe, det är aldrig tyst för ni flamsar och skrattar hur mycket som helst!" :P Det tycker jag personligen är en väldigt rolig kommentar :D Haha.

Nej nu ska jag se på The biggest loser och sedan Ullared!

Sundsvall

I fredags så var jag ledig o det var en riktigt lugn dag, på kvällen så kom min T o Tobbe o så såg vi på Idol. Fredagsmys bara :)

Idag så har de också varit en skön dag, i morse så klev jag upp o klädde på mig o gick ut o gick en promenad det första jag gjorde. När jag kom hem så käkade jag o T frukost. Efter det så satt vi bara o slötittade på tv fram till 15 tiden, då åkte vi o tankade bilen o sedan åkte vi till Planvägen o kikade på hockey o åt middag. Kring 18 så åkte jag hem och bytte bara om sedan gick jag o Sofie ut o gick med Kingen o Fimpen (tror jag han hette?), en promenad på typ 1 timme, så det känns riktigt skönt att jag varit ute två gånger idag o gått. :)

I helgen så har det varit riktigt lugnt, i morgon så ska jag o Sara åka till Sundsvall och shoppa :) Ska bli riktigt roligt att åka bara hon o jag. Kunna gå på en massa tjejaffärer utan en massa gnäll från killar som bara sitter o suckar o undrar om man är klar snart :P Ska banne mig hitta en nyårsklänning i morgon, det har jag gett mig den på! Det är mitt sista hopp, har kollat här hemma i stan o på nätet men ingen är bra.. Så jag håller verkligen tummarna för det! Så lär det nog bli någon julklapp med. Har bara 1-2 kvar så det är förbaskat skönt!

Nej nu ska jag kura ner mig i soffan o se lite tv, sedan ska jag försöka komma i säng i tid eftersom jag ska upp o köra rätt tidigt i morgonbitti :) Tjingeling!

Nya stövlar

Har ju glömt bort att berätta att jag köpt nya stövlar. Det är overknee stövlar och jag är riktigt nöjd med dom. De stövlar som är på bilden nedanför är exakt lika om man tänker bort spännerna där uppe och att nere på foten så är dom lite rynkade. Riktigt snygga!! =)




Har jobbat idag som sagt, skönt nog så har dagen gått riktigt fort. Har haft något att göra i princip hela dagen så det har varit hur skönt som helst! I morgon så jobbar jag heldag med så jag hoppas på att ha något att pyssla på med då med =)

Puss o kram <3

1 advent

Ja i söndags så var det ju första advent, jag jobbade 12.45-18.15, en jäkligt lugn dag. Mycket folk på stan men inte många som handlade.. Tråkigt när det inte handlas något men kul att se att en massa folk röra sig runt på stan. Efter att jag slutat så var jag, Thobias, Katta, Guniris och Lennart ute och åt, vi gick på Kina. Fy tusan va gott det var! Men ack så mätt man var efteråt, man ville ju bara lägga sig ner o sova. Jag och T gick hem och var hemma någon timme och sedan åkte vi upp på Planvägen där det var glögg och pepparkakor med grönmögelost. Även det är ju såå gott! Riktigt juligt :) Tog också fram adventsljusstakarna och satte upp dom i fönstren då jag kom hem, gardinerna kom inte upp förren på måndagen.

Igår och idag har jag varit ledig, igår så julhandlade jag o T lite, har bara 1 present kvar att köpa så det är riktigt skönt! :) Idag så var jag o T och gick runt Hågestaön, en runda på nästan 1 timme. Blåste dock väldigt mycket där så jag blev helt stel i hela ansiktet. Märks att vintern är riktigt nära nu, har blivit kallt ute och snö ligger på marken.
Har även dammsugit lägenheten, tvättat, diskat och städat toaletten grundligt idag.
Har nyss ätit tortellini med ostsås som jag hälde i stekt bacon och stekta majskorn, alltså majs på burk som jag stekte. Var riktigt gott med majs i måste jag säga!

I morgon så jobbar jag 9.15-18.15, även på torsdag jobbar jag hel dag. Sedan är jag ledig i en vecka innan nästa jobbpass kommer. Då är det hela lucia helgen som jag ska jobba. Då min älskade Linda kommer hem.. Får hoppas på att hon har någon glugg ledig då jag också har det.

Nej nu ska jag fortsätta se på Hell's Kitchen. Tjing!