Söndag

Igår så fyllde jag 22 år och det var massa folk här och uppvaktade mig. Var jätte roligt att så många kom hit. Tack så jätte mkt för allt! <3


Har haft lite jobbiga dagar nu på senaste men jag tror de börjar lösa sig, iaf så hoppas jag att det löser sig till det bästa..

I veckan så jobbar jag bara måndag till torsdag, hur skönt som helst! Så på torsdagkväll kommer äntligen min älskade T hem, är så otroligt tomt här hemma utan honom.. Vet inte hur jag ska klara mig utan honom tills i slutet av året.. Kommer vara super jobbigt hela situationen..
Tur att jag har min älskade granne Linda, hon är guld värd! Världens bästa granne! <3

Long time no see

Var ett tag sedan jag skrev här, har inte haft någon riktig lust till det.
Har inte hänt så jätte mkt sedan sist, jobbar, träffar T på helgerna, umgås med kompisar. Typ så ser mina veckor ut. Idag jobbar jag till 17.15 och sedan ska jag nog umgås med min fru, Linda. Vi är numera veckoänkor tillsammans. P har fått jobb i Sthlm så nu ser hennes vardag ut som min, perfa med massa tjejkvällar. Så skönt att bara kunna umgås hon och jag, slippa anpassa sig efter andra. =)

Klev upp 6.20 i morse, T skulle ha skjuts till en buss i Långsele, har ju blivit en heldel problem nu efter vulkanen på Island. Flygen är ju inställda så nu fick han åka med en beställd buss ner till Sthlm. Det jobbiga var att veta att jag inte kommer se honom på 2 veckor nu =( Och framför allt att säga hejdå, jag hatar det verkligen! Det går så bra när han åker taxi hemifrån och kommer och väcker mig och säger hejdå men just såhär att säga hejdå i klarvaket tillstånd är riktigt jobbigt. Så kommer han missa min födelsedag =( Bajsunge!

Nej nu ska jag bädda sängen och pyssla på lite här hemma innan jag ska åka och jobba om en timme.

Inflyttningsfest

I helgen så hade vi inflyttningsfest och den blev riktigt lyckad! Fick några förtjusande inflyttningspresenter, 3 ljusstakar som jag hade önskat mig i födelsedagspresent av Sara, vin av Frida och en gigantisk godiskorg av Karro. Tack så mkt! =) Blev en ganska så stor fest, var mkt folk som kom och ingenting gick sönder, skönt! Dock så saknas min schampo flaska, den är spårlöst borta. Rätt olågisk att en schampoflaska försvinner, vad ska man ha den till liksom? =P (förutom att tvätta håret med).
Sen har det bara varit galet mkt slappande nu under påsk, har inte gjort många knop förutom i lördags då jag jobbade. Annars har de bara varit lugnt o skönt.

Har ju börjat jobba riktigt nu och det känns skönt att veta att jag har jobb, inte att man ska ringas in eller ha några enstaka timmar i veckan. Nej det är riktigt skönt, bara den saken att veta hur mkt man minst får in varje månad känns så otroligt underbart, slippa oroa sig för hur mkt pengar man får och om man klarar sig månaden ut.

Nu ska jag fortsätta kika på House, tjingeling!