Måndag

I helgen har alla julklappar förutom en fixats. Skönt att ha det gjort. :)

Idag har jag kört all in här hemma med julen, lite skrämmande att julpyntet är uppe o de är inte ens december än. Haha.
Jag gillar julen, det är en sån mysigt tid på året. Längtar till myset riktigt sätter igång med glögg, julmusik o hela stämningen. :)
Har varit ledig idag och varit till tandläkaren o sen åkte jag raka spåret till helgum till mamma o pappa. Blev bjuden på middag o sen bar det ut för granhuggning med pappa. Slutade med att vi hittade en liten gran som vi tog en gren av o skalade ner så det bara blev små kvistar. Var många skratt där ute i det kolsvarta mörkret :P Har iaf början på min lilla juldekoration. :)

Nej nu blir det att se lite på tv o sen sova, ska göra mamma sällskap på stan en sväng i morgon. Natti natti.

Fredagsmys

 
 Äntligen är jag tillbaka på jobbet igen efter en jäkla seg förkylning. Värsta förkylningen någonsin!
 
Har bara jobbar torsdag fredag denna vecka, inge vidare mkt..
Men nu är det fredag och ledig helg, skönt! Min fina man hade fixat tacos tills jag kom hem o en fin present! :) Love!
 
I morgon blir det bara lugnt och på söndag bär det av på en liten tripp med Sara o Viktor. Ska bli mysigt som bara den! :)

Söndag

Efter 3 veckors förkylning är jag äntligen tillbaka på banan igen.. Har varit riktigt j*vligt kan jag säga. Känns ofattbart att man kan vara förkyld så länge.. Jaja nu är de bra iaf!

Lchf:en går bra iaf. Har gått ner -6.7 hittills så jag har kommit en bit på vägen iaf. Kör ju inte stenhårt utan jag känner att på helgen får jag äta de jag känner för men ändå i bra val.

Denna vecka är jag ledig tills på torsdag som de ser ut just nu. Vet inte vad jag ska fördriva dagarna riktigt med ännu men de löser sig alltid. :)