Fredag

Oj vad länge sedan jag skrev sist.
Har iaf varit ganska full rulle den senaste tiden känns de som, vi har bla köpt en husvagn som vi var o testcampade i förra helgen uppe i Omsjö, var hur mysigt som helst! Tråkigt bara att nu är ju den säsongen slut för i år och att vi köpte den så sent men den är ju till för att T ska bo i den borta på jobb så den får man ju inte se rök av förren nästa sommar då jag tänker tvinga ut honom på campingsemester ;)
.
Denna vecka har gått super fort, har umgåts med folk hela tiden så det har rullat på fort. Min L sov hos mig i två nätter, så numera är hon min låtsas sambo! Vi ska ju åka upp till Umeå nästa helg, hon börjar skolan på måndag o behövde någon som skjutsade upp henne med all packning. Kommer nog bli super mysigt skulle jag tro, gå lite på stan och kanske hitta några nya sköna höstkläder, skulle inte sitta helt fel faktiskt! Men det vet jag inte riktigt hur jag skulle ha råd med faktiskt så de får nog utebli med några större utsvävningar :P
.
Var och myste med lilla Johannes och Karro igår. Han har ju blivit så stor redan den lilla krabaten, tiden går så himla fort! Sötnöten där, så himla go o snäll!
Efteråt åkte jag till Lunda och hängde där några timmar sen åkte jag hem såg på The Unit, baaah så bra serie så man kan smälla av!! Bara några avsnitt kvar nu på sista säsongen, vill inte att det ska ta slut!
.
Nej nu ska jag ta och vika ihop all tvätt som hänger lite var stans i lägenheten.
Ha en fin helg ni alla!

Onsdag

Har inte så mkt att blogga om längre, händer inte allt för mkt under mina dagar.. Umgås med lite vänner när tiden passar, grejar på här hemma, sen är det inte så super mkt annat som händer.
Är galet less på att gå hemma iaf, håller på att klättra på väggarna.. Såå tråkigt att inte ha nått att gå till på dagarna, att man kan sakna så mkt att ha ett jobb!
Är så glad för Thobias skull som äntligen fått jobb inom det han vill, så roligt! Mindre kul är det att han är borta hela veckorna men han kommer ju hem på helgerna iaf så de är ju en klar förbättring sedan Afghanistan :P Haha.
Jag har det så mkt häldre såhär än så som vi hade det förra året, detta är ju hur bra som helst. Nu kan vi ju prata varje dag och bara att kunna ringa varandra när det är nått utan en massa bök hit o dit, en klar förbättring!!
.
Längtar till den dagen då jag är utbildad och har fått jobb och att T har fått sitt drömjobb på samma ort så vi kan skaffa hus o känna den fasta o stabila vardagen, inte ständigt ha ett flackande runt om i landet. Det kommer bli toppen tillslut :)
.
Idag har jag tränat lite o sen har jag bakat och suttit o kollat runt på lite mer utbildningar, har hittat en som vore toppen tror jag, dock är den i Umeå, men den är ju bara i 1½ år så det skulle ju kunna gå. En tredjedel av utbildningen var LIA tror jag och då kan man ju åka hem o ha den här isf, få in foten osv. Vet inte än när nästa programstart börjar men jag håller utkik.

Tisdag

Idag började dagen mkt lugnt, hade inte mkt för mig. Gick o påtade på lite här hemma o grejade.
Vid 4 mötte jag upp Karro på Konsum o hjälpte henne att handla lite basvaror, hon har ju äntligen flyttat in till stan. Sedan åkte vi till henne och började styra upp skutan, sen kom även Sofie o Kingen. Börjar se riktigt bra ut hemma hos K nu, saknas lite möbler bara o lite grejer på väggarna. Riktigt mysig lägenhet!
När klockan var 19.45 så kom jag o Sofie på att vi behövde handla mat så vi brände upp på Remsle i min röda pärla, vi var där 6 min innan stängning o stod i kassan 2 min innan stängning så de gjorde vi riktigt bra :P
Sen skjutsade jag hem henne o nu sitter jag hemma o glor på Hell's kitchen.
Får sån lust att göra om här hemma när man ser Karro hålla på hemma hos henne, jag vill köpa massa nya fina möbler, vet massor som jag vill ha.. Varför är man inte gjord av pengar för?!
.
I morgon ska jag mysa med Ann-Louise o min prins Kev, var ett tag sen så det ska bli toppen!
Sen ska jag nog försöka ta mig i kragen o städa här, de behövs!!
.
Nej nu ska jag tända lite ljus o mysa ner mig i soffan.
Take care!

3 förlovningsringar

3 förlovningsringar, 1 från Afghanistan som jag fick av min T, 1 är min morfars förlovningsring och den 3:e är den"riktiga" förlovningsringen med min fina T. Jag hittade nyss den från Afghanistan så nu bär jag 3 väldigt betydelsefulla ringar. Den från min morfar betyder oerhört mkt för mig, att veta att den ringen har han burit i väldigt många år tillsammans med min mormor. Såklart betyder alla lika mkt! <3