Jobb

Idag har jag jobbat 12-16 och ack så lugnt det är dessa dagar då det är jätte varmt ute. Är väl ingen som vill gå på stan när det är så underbart skönt ute, de skulle inte jag vilja iaf. Får hoppas på att det blir mer folk i morgon iaf, tiden går så himla sakta då de inte är något att göra. Jobbar 12-16 ända fram till fredag sedan är jag ledig lördag och söndag, väldigt skönt måste jag säga :) Hoppas det är lika varmt och skönt då.

Funderar på om jag ska åka till Helgum i morgon eller om jag blir kvar i stan en natt till, får se hur jag gör.

Sandudden

Idag kl 11 så kom Tobbe och Linda och hämtade upp mig och Thobias, så for vi raka spåret till Sandudden. Vi blev en hel drös med folk som åkte dit, jag Linda Tobbe Thobias Karro Christer Jennie Cami Kim Linda Patrik Linda Micke, så har jag sääkert glömt bort någon. Men det var helt galet så mkt folk det var där! Vi låg och solade och badade om vart annat, så åkte vi även vattenskoter, vilket var första gången för mig men det var hur kul som helst, testade även på att köra så nu är jag helt frälst! Nu vill jag minsann ha en vattenskoter ;) Vid halv 4 så åkte jag Thobias Tobbe och Linda hem. Kom hem rätt så lagomt till middagen så jag och Thobias åt och sedan begav vi oss till Långsele, släppte av T vid Sibylla och så brummade jag vidare till L där det vankades en båttur. Var ute och åkte båt i typ 2 timmar tror jag, så himla mysigt. Sen när vi kommit i land igen så satt jag och L och pratade på en massa som vanligt, allt mellan himmel och jord. <3
Ska lägga upp lite bilder senare från båtturen.

Har varit en helt fantastisk dag, hoppas på fler sånna dagar denna sommar!

Nu ska jag försöka krypa till kojs så man kommer upp i ganska bra tid i morgon innan man börjar jobba. 
Natti natti!

Ledig

Idag har jag varit ledig och det har verkligen varit en slapp dag. Först åkte jag till min älskade Linda kring 11 tiden, så bestämde vi oss för att gå och köpa lite glass så vi knallade bort till Konsum och köpte varsin Twister, som för övrigt var hur god som helst i den stekande solen. När vi knallat hem så satte vi oss på bryggan nedanför Lindas hus, så jääkla varmt. Men man ska inte gnälla på värmen nu när vi äntligen har fått fint väder. Så vi satt där och försökte bada fötterna men det var så jäkla kallt i vattnet så jag kunde inte ens doppa hela stortån, men Linda fick ner foten iaf :P När vi fått nog av solen gick vi in och satte oss på altanen och bara slappade. Sedan var det dax för L att börja jobba så jag skjutsade henne till jobbet och åkte vidare hemåt. 

Just nu är jag ensam hemma, väntar på att lillasyster kommer hem. Är väl drygt en timme kvar tills dess så jag får ha huset helt för mig själv, skööönt! När mamma och pappa kommit hem från sommarstugan med Kexet så ska jag åka ner till stan till min älskling som fyller 23 år i morgon :) Har fortfarande inte köpt någon present men jag hoppas att det löser sig i morgon på något vis, annars får han något i efterskott ist :) 

Nej nu ska jag gosa på Sesam lite och lyssna på hög musik medans jag fortfarande kan! Tjing

Btw, Linda är du nöjd nu? ;) Nu har jag faktiskt bloggat både idag och igår ;P

Besviken

Hade verkligen hoppats på att börja plugga till hösten i Sundsvall, men så idag fick jag hem ett antagningsbesked från dom där de stod att det hade varit väldigt många sökande så jag blev inte antagen.. Har anmält mig att jag ska stå kvar som reserv så man kan ju alltid hoppas på att massor hoppar av den utbildningen, men har man samma otur som jag så kommer det inte att blir så.. SUCK!

Måndag

Nu har midsommar paserat och den dagen spenderades uppe i Ramsele hos Jerker, en riktigt trevlig kväll. Midsommardagen så var vi i Junsele och tältade i ett 20-mannatält, sådär lagomt skoj. Kul att träffa folk men jag var inte det minsta sugen på att festa så min kväll var ingen höjdare.

Idag har jag börjat jobba "riktigt" på Eurosko, så nu har jag 8 fullspeckade veckor framför mig att jobba. Skönt när man vet att man får ihop lite kosing så man klarar sig till hösten om det blir att jag börjar plugga. 

Nej nu ska jag fortsätta kika på Scrubs och vänta på att min Thobias kommer hem. Vi firar 2 år idag <3

Onsdag

Idag hade jag öppning med Cathrine på jobbet, dagen gick rätt så mkt fortare när man började 9:o för då försvann en hel timme innan man ens börjat jobba "riktigt", så de var skönt de! Klockan 13 så gick jag ner till bilen och ringde Linda och Thobias. Åkte hem till Helgum och hängde upp alla jäkla kläder som låg runt i hela rummet + de plagg jag köpte igår. Blev 1 par jeansleggings, 1 par jeans, 1 par 3/4 shorts, 1 midjekjol och ett linne. Som hittat! Under 1000 kr för allt de där, helt otroligt! 
Iaf så sedan jag hängt och vikt in alla kläder i garderoben så gjorde jag middag, var vrålhungrig så jag gjorde falukorv i ugn och sojafullkorns pasta, mums! 

Så nu sitter jag här och dricker coca cola och väntar på att Henke ska dyka upp, han behövde tydligen moraliskt stöd för att åka in till Långsele och köpa karra ;) Hahahha!
Sedan ska jag, Henke, Linda och Tobbe se på Hostel, inte den bästa filmen jag sett direkt men de får väl duga. Tobbe är tydligen den enda som inte sett den så det ska bli skoj för han är rädd som ett litet barn då man ser på skräckisar.. haha. 

I morgon jobbar jag 14.15 - 18.15, drygt att man börjar den tid som de flesta slutar i morgon, men de är bara att bita ihop!

Nej, tjingeling!

Ny vecka

Måndag igen då, inget står på schemat idag så det blir nog inget speciellt som hittas på idag. Thobias slutar 4:a denna vecka så de är skönt att han kommer hem lite tidigare så man hinner umgås lite innan han somnar på kvällarna. 
I morgon ska jag nog åka på Kläddax och leta efter ett par jeans/jeansleggnings, måste ha några som ser lite "respektabla" ut då jag jobbar, får inte ha på mig mina trashiga jeans hur som helst så då är det skönt att ha ett par som jag kan dra på mig när som helst. Hoppas jag hittar några bara, brukar vara det som är problemet. Jag håller tummarna för det!

Onsdag så jobbar jag 9-13, sedan tror jag att Linda ska komma ner till stan så vi kan strosa lite och bara vara lite. :)
Torsdag så jobbar jag 14.15-18.15, stängning alltså.

Midsommarafton kommer spenderas uppe i Ramsele, Jörgen ska ha 25 årsfest och midsommarfest. :) Igår satt vi nästan hela dagen nere hos Tobbe och spekulerade hur vi skulle göra på midsommar, har ju som blivit lite hipp som happ med hur det ska ha bli så ingen visste något alls. Men tillslut så blev de bestämt, Ramsele here we come!

Midsommardagen så är det planer på Junsele, Junseledjurpark. Sova i tält och gå in på området och lyssna på massa artister, blir skojigt det. Måste dock vara bra väder för annars blir det inget, hällregnar det så är det ju ingen höjdare att varken stå och lyssna på artister eller sova i tält för den delen. Men jag hoppas på bra väder, blir skoj om vi kan åka alla, eller alla och alla, jag, Thobias, Linda, Tobbe och Henke. Sedan får vi se om några kompisar till Thobias kommer att åka upp dit med eller om dom stannar kvar i Övik över helgen. Återstår att se hur det blir!

På tal om ingenting alls så var det hur mysigt som helst nere hos Tobbe igår, de var jag, Thobias, Linda, Tobbe och Henke. Linda hade bakat cuppcakes med jätte god choklad ovanpå, så nu tycker  jag allt att varje söndag ska vi ha en fika där någon av oss bakar något och tar med. Vore kanon mysigt om jag själv får säga det! 

Seg

Idag klev vi inte upp förren vid 12-13 ur sängen, riktigt skönt att bara ligga och slappa. När vi väl klev upp så hoppade vi in i duschen och gjorde oss redo för att brumma till Helgum, dock så var Sesam helt försvunnen. Letade igenom hela huset på planvägen, från golv till tak, men de fanns ingen Sesam. Så gick vi ut för att kika om han smitit ut och vad ser jag inte som ligger och lurar i buskarna utanför altanen.. En kisse som ligger och tar de hur lugnt som helst, spanar på fåglarna och bara njuter av att få vara ute. Han åkte in illa bums, buskisse! Så sedan åkte vi och hämtade upp Sara och gick på affären och köpte lite snask till ikväll, blir film och massa mys. Skönt med tanke på att man är ganska så seg sedan gårdagens festande. 

Nej nu ska vi nog slå igång filmen, Rest stop, hoppas den ärä värd att se på iaf, eller ännu bättre, hoppas den är riktigt bra!

.

Känner inte att jag har så mycket att skriva om för tillfället, eller snarare ingen ork att skriva. Men ska dra en kort samanfattning om vad som hänt de sista dagarna. I måndags så umgicks jag med min fru K, tisdag mötte jag upp Linda på stan så gick vi runt och letade en bikini till henne, hittade ingen. Efter att vi kikat klart på stan så bar de av mot Långsele, jag stannade hos L i några min sen kom fru K och hämtade upp mig, vi åkte till Dollarstore, trevligt! Så ringde dom även från Öviksskolan och intervjuade mig. Onsdag, så jobbade jag på Eurosko 12-16, skojsigt! Sedan på kvällen åkte jag och T till L & T och kikade på fotboll, eller ja, T & T kollade på fotboll medans jag och L kikade på tv. 
Idag torsdag, har jag ingen aning om vad som händer, ska en sväng till mamma o pappa i helgum ikväll, mer än så om denna dag har jag ingen aning om..
I morgon fredag så är det studenten här i stan och sedan på kvällen utspark. Vilket betyder att jag och L ska ut, får se om frugan hakar på med. Dock vet jag inte hur gammal man kommer känna sig, bara att hoppas på att det är många i ens egna ålder ute med. 

Ähh tjing!


Helg

Ja i helgen har jag umgåts med massa vänner och haft de otroligt bra! I fredags så var jag och Thobias i Helgum, så kom Henke och Tobbe och hälsade på, vi såg på Vi hade iaf tur med vädret, igen. Den var ingen höjdare direkt måste jag säga men men.. Så vid 12 tiden tror jag Henke o Tobbe åkte hem. På lördagen så var det bara att pallra sig upp tidigt och sätta sig i bilen och åka till Sundsvall med Henke för att kika på möbler åt hans lägenhet han ska flytta in i, så vi kikade runt på IKEA, MIO, Media Markt och så var de tänkt att vi skulle gå på Fyndlagret men det var stängt. Vi var tillbaka i Helgum kring 4:a tiden så då var det bara att svida om och göra sig redo för lite grillning, fotboll och dricka. Var en ganska så lugn kväll men det var otroligt trevligt. Det bästa av allt var att helt plötsligt så dök min underbaraste vän Linda upp från ingenstans, den jäkla skit ungen ;) Haha. Hon var bara tvungen att ge igen sedan jag överraskade henne och alla andra på sista April så nu är vi väl kvitt då :P Nej men ni anar inte hur skönt det var att se min vacka Linda igen, hon gör så att allt blir bra, hur dålig en kväll än är så gör hennes närvaro saker och ting helt magiska<3 
Idag har vi varit och käkat pizza i Långsele. Jag, Thobias, Linda, Tobbe och Henke, var riktigt gott :) När vi mumsat i oss pizza så gick vi på Ica och handlade lite karra och begav oss mot Helgum igen, hem till Tobbe och såg på Xmen - Wolverine, riktigt bra även fast jag bara sett 1½ annan Xmen film tidigare :P Haha.. Nu är jag och Thobias hemma i Sollefteå på Planvägen och har vår lilla bebis Sesam hos oss, myspys :)

Take care! 

Helgum

Idag tog jag mitt pick och pack och brummade hem till föräldrarna i Helgum, kom hit kring 12 tiden och sedan dess har jag suttit och bråkat med min bärbara som är bara skrot nu. Har fört över ALLA bilder jag hade på datorn till mamma och pappas dator, är ju sedan flera år tillbaka bla så det är jag mycket rädd om! Men nu så, ca 6 timmar senare så är jag äntligen klar, har bränt ut alla bilder på skivor så nu får datorn gärna dö helt utan att jag blir arg på den. Nu har jag allt jag behöver ha från den så.

Var ju på bio igår och såg Änglar & Demoner, ingen direkt höjdare men den gick väl att se på. Ingen film jag skulle vilja se igen iaf. Kom hem till Sollefteå kring kvart i 1 tror jag så det var bara bums i säng. Sov som en stock kan jag säga!

Sitter och väntar på att endera Henke eller Tobbe ska höra av sig, ska ev hitta på något med dom ikväll då Thobias är trött som ett litet barn och lär somna tiiidigt. Så därför pallrade jag mig hem till Helgum, är inte så skoj att bara ligga inne på hans lilla rum hela kvällen då han ligger och sover.

Nej, nu ska jag allt bjuda lillasyster på Chai Té, mums!!

Sollefteå

Nu har jag befunnit mig i min kära hemstad Sollefteå i snaaart en vecka och ack så skönt det är att ha sina föräldrar nära en. Och självklart, alla vänner är nära en! Känns jävligt bra kan jag säga, saknar inte Katrineholm ett dugg, förutom lägenheten. Är inge roligt att bo hos föräldrar, visst någon natt är okej men man är ju van att ha sitt egna place nu så att bo hemma hos andra är inte så skoj, men det funkar ju, de måste helt enkelt göra det. 
Ja, vad har då hänt sedan jag kom hem? Har ju varit crousing men jag och Thobias kikade bara på bilarna på dagen sen åkte vi till Helgum och grillade och drack öl/vin där på kvällen. Söndagen var det bara att klä upp sig o göra sig snygg, var nämligen bröllop, mamma o pappa gifte sig i Kramfors och det var nog den varmaste dagen denna sommar hittills, minst 30+ så man höll på att avlida i en bil utan ac. Jaja, efter bröllopet for vi tillbaka till Sollefteå och gick ut och åt, jag Thobias Sara Erik Mamma Pappa och Mormor, gott. 
Så igår Måndag så var det lugnt under dagen, for hem till Helgum en sväng och hämtade lite grejer, kikade ner på stan och träffade Malin o hämtade mina skor. Sedan på kvällen gick jag och Thobias över till Patrik Annelie och Etna, jisses så stor och underbart söt lilla tösen har blivit! Världens gladskit :D 



Idag ska jag ner på Eurosko kring halv tre för att någon/några ska komma och prata om ett par speciella skor som vi har, lite avancerade så vi ska få lite "utbildning" på dom. Sedan ikväll kanske jag Thobias Henke och Marita ska till Sundsvall och se på bio, Änglar och demoner. Får veta sedan idag om vi åker eller ej. 

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Tjingeling