Kavli räkost

Jag älskar den nya kavli räkost reklamen, ist för den gamla med en liten bebis som slår på sin bandspelare och börjar dansa runt så har dom en gammal tant som slår på grammofonen och börjar dansa loss. Hur kul som helst :D Haha




Idag blir det nog en lugn dag, vet inte alls vad man ska hitta på.. Fick iaf skattsedeln idag på posten och med lättnad så ska jag få tillbaka lite pengar, lovely! Cash behövs alltid. Dock får man dom inte förren i juni men det är ju bra att få lite pengar i sommar, det behövs alltid pengar när det är sommar så..

Funderar på att baka filmjölks limpa idag också, men jag vet inte riktigt än om jag ska göra det eller om jag ska göra något annat bröd.. Det återstår att se :)

På lördag vid halv 4 så anländer Kricko i Katrineholm, ska bli sååå kul! Så är det fest där på kvällen med, troligtvis hemma hos oss, men de får vi väl se hur det blir med det med, är så litet hos oss men det har ju gått bra förut så det går väl lika bra denna gång med! :)


// K

*^*

Idag vaknade jag vid halv tolv, vilket är det längsta jag har sovit på väldigt länge. Blev chockad då jag såg på klockan när jag vaknade. Klev upp och gjorde mig frukost och så kom Thobias hem precis då, så då hade jag någon att äta med iaf :)

Har alldeles nyss gjort mig i ordning, vi ska gå och handla när Thobias kommer hem förhoppningsvis. Han funderade på att träna ikväll så jag vet inte hur det blir med det ännu, men de lär ju visa sig.

Har hittat ett par jeans på Gina Tricot som jag är helt förälskad i.. Dock så är det verkligen ingen bra månad denna månad så det finns inga pengar som helst över till nått att köpa. Min underbart goa pappa satte t.om över pengar till oss för att han var så rädd att vi inte skulle klara oss. Han är bra söt han<3
Får hoppas på att jag får lite pengar då jag fyller år och att jeansen jag vill ha finns kvar då.. Iofs vore det ju bäst att prova dom i butik så jag ser hur de sitter innan man köper dom. Får bli någon sväng in till Stockholmas framöver för det. Men ja, det blir nog inte än på ett tag :P

I helgen blir det nog fest, Kricko ska förmodligen komma ner och gå ut med oss så det ska bli riiiiktigt roligt :D Lite kvalitets tid med henne, det var ett bra tag sedan hon och jag umgicks, jag räknar inte att vi träffades en timme på T-centralen i Stockholm i tisdags. Jag menar RIKTIG tid att umgås :) Har försökt ringa henne några gånger men jag hamnar bara i hennes röstbrevlåda så jag får försöka lite senare.

// Katarina.

Söndag

Idag har vi haft tvättid från 12 till 17. Så när tvättiden var sluta hade jag precis blivit klar med middagen, spagetti med köttfärssås. Blev faktiskt mycket gott! :)

Försvann ju en hel timme för oss idag, vid 11 så kom vi på att klockan egentligen var 12 så det var bara att slänga på sig kläder och sedan gå ner till tvättstugan. Haha, sjukt hur det kan bara försvinna sådär, inte så konstigt att jag inte tyckte att tv tablån inte stämde med tiden i morse då jag klev upp. Haha.

Thobias sitter och spelar PES08 för tillfället.. Lagomt kul, eller inte! Fattar inte hur man kan roas av det spelet, så jäkla tråkigt.

Nej nu ska jag nog dra fram damsugaren en sväng, då blir det en mycket rädd hårboll som för tillfället ligger i kassträdet och sussar så sött. :P

// Katarina.

Hjärtattack

Sitter här med min karl framför tv:n, inte tusan är det något intressant han ser på heller.. Fotboll.. Sverige - Portugal. *sucka* Han skriker och har sig så man håller på att få en hjärtattack hela tiden :P Blir svinrädd av hans plötsliga hopp o skrikande hela tiden. Haha. Karlar alltså.

Har inget på dator att se på så jag gav Ballar av stål en chans, men ack så tråkigt det var! Någon gång ibland var det skoj sedan efter ett tag så blev det tråkigt så jag la ner det efter ca 20 min och satte mig i soffan bredvid T. Bläää för fotboll, det borde förbjudas eller nått! :D Haha. Kanske ska bli nån jäkla lagstiftare och ta bort fotbollen och alla andra tråkiga sporter, fy vad folk skulle hata mig för det :D

Neeej, nu ska jag göra mig en macka.. Räkcocktailen vart riktigt lyckad och flygande jakob-en blev väl sådär, Thobias tyckte att det var riktigt god men jag tyckte den var rätt smaklös så jag tog några tuggor och lämnade resten. Så nu har T 4 matlådor med flygande jakob till lunch ;) Haha.

Åter till mackan! // K

iiiih

Snart är min älskling hemma!! Håller på lite med maten och förbereder, kom även på att jag hade grejer hemma för att göra en förrätt eller ha den som efterrätt. Räkcoctail, så jävla gott så det inte är klokt! Så det blir det också, de tycker min T om så det blir nog bra det :) Väntar på att riset ska bli klart så jag kan lägga det i botten av formen som ska in i ungen sedan med all kyckling och kassler. Mums! Hoppas verkligen att det blir lyckat.

Ska möta upp honom vid tåget och hjälpa honom att dra hem väskorna, han fick ju ta min stora rullväska ner pga att jag inte kunde ta den själv då jag skulle hämta upp Sesam och en påse med hans låda så jag hade inte tillräckligt med armar för att klara av det.

Undra hur Sesam kommer att bemöta Thobias, om han kommer bli rädd och gömma sig under sängen eller om han kommer gosa på honom lika mycket som han har gosat på mig?! Jag hoppas på det sista iaf.

Nej nu ska jag fortsätta med maten.

Tjingeling! // K

D- day

Idag kommer ääääntligen min T hem! Jag har precis att det inte blir någon tortillalasagne, jag ska göra flygande jakob ist, var evigheter sedan jag åt det så jag ska se om jag ens kan laga det :P Haha. Nej det borde ju inte vara så svårt, tror jag?!  Ska göra en riktig mysmiddag med lite ljus och myspys. Får väl se hur uppskattat det blir, karlar säger jag bara! :P Haha. Nej Thobias blir nog glad, han brukar uppskatta saker jag gör för honom så de kommer han nog göra ikväll med, särskillt när vi inte träffats på ett tag nu. :) Annars får jag spöa skiten ur honom! ;) Haha.



Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning och sedan gå iväg och handla till middagen och kvällens mys! :) Ha en underbar helg alla, det tänker jag ha!

Puss o kram // Katarina.

..

Ligger i soffan och ser på wipe out, rätt skoj att se på :P Haha.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, kikat på lite film och plockat lite här hemma. Så har jag ju även gosat massor med den gossjuke hårbollen, han håller på att gosa ihjäl mig snart! :P

I morgon ska jag väl kanske dammsuga lite och förbereda middagen tills Thobias kommer hem :) Funderar på att göra tortillalasagne, nått jag aldrig gjort förut men verkar riktigt gott! Så vi får väl se hur det går med den. Håll tummarna för mig!

Ikväll är det ju Lets dance final med, finns inget annat att titta på så det får väl bli mitt tidsfördriv ikväll skulle jag tro.

Nej nu ska jag diska.

Ta hand om er! // Kattis.

Storm

I morse fick jag som vanligt väckning av den lilla hårbollen. Så det var väl bara att pallra sig upp, gjorde mig i ordningen och begav mig till stan. Handlade lite naturgodis som jag längtat efter i evigheter! Men ack så kallt det är ute, blåser som världens storm och de faller några flingor snö, inget som lägger sig som tur är! Men fy så kall jag var då jag väl kom hem igen, burr.
Har precis ätit frukost, lingongrova med hushålsmedwurst och gurka, mums. Så har jag även gjort té så nu är min dag räddad :)

Längtar massor tills i morgon, då kommer min T hem<3 Så då får han byta av mig och ta över lite gos till Sesam ;) hihi.

Nej jag återkommer något senare idag.

Tjingeling! // Katarina.

Besatt

Hittade en låt igår på spotify som jag hört någon gång och verkligen älskade den. Så nu har jag lyssnat på den hur många gånger som helst både igår och idag, jag får aldrig nog av den. iiiiih!

Renegade Five -  Running in your veins       Helt underbar<3
Thobias kommer nog bli tok less på den, men så går det när man är tillsammans med mig ;) Haha.


Har riktigt tråkigt idag.. Har sett klart Marley & me, ett LOST avsnitt, 2 Scrubs avsnitt så ska jag alldeles strax se på Confessions of a shopaholic hade jag tänkt. Hoppas den är bra bara!

Jag saknar Spanien så otroligt mycket!!!!!


Sol

I morse vaknade jag åter igen av att Sesam ville ha upp mig, 9.20 stod han på mig och jamade som en gaaaalning. Han blev inte tyst förren jag klappade på honom och visade att jag skulle kliva upp. Jäkla katt :P
När jag drog upp persiennerna såg jag ingenting, blev helt bländad. Strålande sol och typ 10 plusgrader. Helt underbart! Jag gav mig ut på en liiiten promenad och sen handlade jag hallonkräm, dock åt jag bara en sked av den, inge god alls så den får Thobias äta upp då han kommer ner ;) Hihi.
I vilket fall som helst så är det underbart väder ute, funderar på att gå ut en sväng till men det är ju så himla tråkigt när man går själv och inte har någon ipod, tror jag glömde den i Sollefteå.. Så det är riktigt drygt, hade varit skönt att ha någon att gå med så man kunde babbla på lite :)

Igår så var jag ju på KFG och det var lika givande som vanligt, eller inte! Träffade Ronja där och så satte Therese igång med "mötet", det var klart på typ 10 min..
Vid 5 tiden så kom Ronja och då blev det korv stroganof och ris till middag. Testade att göra med viktväktarnas falukorv och det gick hur bra som helst, smakade precis likadant som vanlig. Sedan slog vi på Yesman, som vanligt då hon och jag ser på film är vi helt inne i första halvan av filmen sedan börjar vi prata en massa och glömmer helt bort filmen.. :P Såg även på House, mycket bra! :) Vid halv 12 så gick hon hem i mörkret, läskigt!

Sitter och ser på LOST just nu och sen ska jag slå på lite Scrubs, wonderbar!


Ha det bra! // Katarina.

Tidig morgon

Vaknade kring 9 tiden av att det satt en katt nedanför sängen och jamade som en galning, han ville verkligen att jag skulle kliva upp.. Så jag låg och drog min i kanske 10 min sen klev jag upp. Nöjd katt då kan jag säga, hann inte ens sätta mig på toan och kissa innan han hade labbat upp tassarna med klorna upp på mina ben, knorrade och hade sig, allt för att få gos. Så nu är mina ben helt sönderklösta, är lite sådär lagomt skönt :P

Är jätte fint väder ute men de är typ -10 så min idé om att gå ut och gå slog jag ner med engång, här nere är det inte bara -10 när det står de, man får även lägga till blåsten så då känns de typ som att det är -20 ist. Burr!
Har även börjat äta Blaze Xtreme idag, har gått upp ca 2 kg när jag varit hemma i 4 veckor så nu ska detta tas tag i. Hoppas på att det blir lite varmare nu under dagen så kan man gå ut och gå en sväng :)

Nej nu ska jag göra frukost. Forest fruit té, mums!

// Katarina.

Home sweet home

I morse klockan 06.45 så ringde väckarklockan och visade att jag skulle upp. Så jag klev upp och gjorde mig i ordning och käkade frukost. Sen var det bara för mig och Natalie att gå till busstationen i Sundsvall, jag hoppade på bussen klockan 8.00. Vid 12.40 anlände jag i Stockholm där jag mötte upp Kricko och tog en fika sen kom även Minna in med Sesam ca 20 min innan mitt tåg vidare till Katrineholm skulle gå. Sesam jamade lite men det gick rätt bra, så han var duktig! När jag kånkat alla väskor hem till lägenheten så möttes jag av världens berg med reklam och räkningar, sådär lagomt skoj välkommnande hem. Haha.. Jag satte mig ner nästan med engång och började sortera ut de viktiga sakerna och slängde all reklam som kommit. När jag packat upp väskorna inventerade jag i kylskåpet och konstaterade att det behövde handlas lite så jag gick iväg på Coop och handlade de nödvändigaste. Så kom jag hem och gjorde pasta med köttbullar och det har jag nyss ätit. Just nu sitter jag och kikat på LOST, me love!

Sesam verkar knappt märka att han varit borta härifrån i 4 veckor, han är precis som vanligt. Jäkligt skönt med andra ord!

Ikväll blir det bara slappt, ta de lugnt med andra ord. Skönt!

Puss o kram // Katarina.

Helgen som varit

I fredags var då min sista dag på Studio Fresch och det kändes lite vemodigt, men vad ska man göra liksom?! Klockan fyra fick jag sluta och innan jag gick så trykte hon en jäääätte fin necesär i mitt ansikte som hon hade fyllt med smink, fatta vad glad jag blev! Malin hade varit där och hälsat på halvtimmen innan jag skulle sluta så jag och hon pratade på och sen när jag skulle gå så stannade hon och sa att hon skulle prata med Helen om jobb, vilket inte var något konstigt alls med de. Så jag gick mot bilen där min syster stod och väntade, vi satte oss och körde upp till Planvägen för att hämta upp Thobias. När alla väl var i bilen så bar det av mot Helgum.
Där var mormor och mamma hemma, strax efter att vi hade kommit hem så kom även farmor och pappa. Vi satte oss vid bordet och började äta smörgåstårta och ack så god den var! Mums! Sen kom det fram en massa andra tårtor och en hel bunt med fikabröd, lovely! Ni kan inte ens tänka er hur mätt man blev av allt fika, man rullade nästan fram. Efter en liten stund så kom Erik även till oss. Sara fick ju även lite presenter, av mig och Thobias så fick hon en necesär som hon tjajat om länge med 2 ögonskuggor i, av farmor och mormor så fick hon pengar och blommor.
Vid sju tiden så kom då Gunilla, Steve, Malin och Mattias. Det hela började med att de gav Sara sina presenter och önskade henne grattis i förskott sen helt plötsligt så räcker de fram ett kuvert och ett paket till mig med, jag tittar på dom med häpna ögon och inser att de tänkt till lite, att jag inte kommer att vara hemma då jag fyller år så jag fick mina presenter nu ist. Sweet! I paketet så låg det ett lila nagellack, hur fint som helst! Sen låg där även ett par trosor som farmor snabbt drog åt sig och konstaterade för heeeela släkten hur fina och sköna framför allt de lär vara. Hon slängde riktigt runt dem ovanför sig vid bordet där alla satt så nu vet ju min släkt hur mina trosor ser ut iaf :P
Så iaf så fick jag ju även ett kuvert, drog sakta fram ett blått kort ur kuvertet och såg att de var ett presentkort på Studio Fresch, tänkte med engång att fy fansen vad bra, då kan jag köpa massa smink! Så när jag öppnade det så står det " Ett hål i nosen", jag som har gått och tjatat om att jag ska ta hål där igen men inte har några pengar för tillfället till de. Så Malins egentliga ärende på Studio Fresch var att prata med Helen och höra om jag sagt något som jag ville ha därifrån. Den jäkla ungen ;) Haha.. När klockan blev strax efter åtta så bestämde jag och Malin att vi skulle klippa mig lite så sagt o gjort, vi kortade ner min frisyr lite och gjorde lite finjusteringar.
Vid 9 så skjutsade jag och Thobias hem farmor och sen åkte vi till Henke och Marita och kikade på Taken, typ vääärldens bästa film! Var hur bra som helst! Efter några timmar hos dom så åkte jag och Thobias in till stan och la oss och sov hemms hos honom.

Lördag kring klockan kvart över 9 så ringde väckaren, jag och älsklingen kliver upp ur sängen och jag gör mig iordning medans han gör sig redo för att bli klippt. Halv elva så åker jag ner på stan och går in på Studio Fresch, vi konstaterar var jag vill ha hålet och BAM så har jag hål i näsan igen. Åker upp till Thobias  en sväng och är bara där en liten stund sen säger vi hejdå och jag åker hem till Helgum för att packa mina grejor.
När jag packat ihop mina väskor så beger sig jag, pappa, mamma, Sara och Erik mot Sundsvall. Jag kör hela vägen, vilket är skojigt! Väl framme så möter Natalie upp oss och jag säger hejdå till familjen. Hemma hos Natalie och Tobias så möt jag av väääärldens monster, han hoppar upp på mig och slickar mig i örat och blir helt galen, FATTAR NI HUR STOR HAN ÄR?!?!?!?!? Hur jäkla läskig som helst, var livrädd varje gång han kom mot mig eller att vi hade varit ute så han kom mot dörren och mötte oss.
Vid sjutiden så kom Tess in till oss så det var tjejkväll, vi började dricka lite och sen började kvällens make up fixning och hårffix. Jag var klar säkert en 20 min innan de andra :P Vilket var rätt skönt, jobbigt när det tar evigheter att fixa till sig. Så jag satte mig ner och busade med monstret, konstaterade att han kanske inte var så farlig ändå. Lekte massa med honom och sen när de andra äntligen var klar så gick vi ner på en pub för att träffa en kille Tess skulle möta.
Väl där inne så vände jag och Natalie lika snabbt och gick hem till Tobias och spelade ölspelet.
Senare kom Tess tillbaka och då gick vi till stadshuset och löste in oss, skit lite folk så vi gick tillbaka till puben vi var på tidigare.
Där fick genast Natalie en kille efter sig, bjöd henne på drinkar och pratade i evigheter. Den killen hade en rock kompis bredvid sig hela kvällen så vi undrade hur de kom sig att han stod med där hela tiden, tillslut sa killen som var på Natalie att han stod där enbart för att han var intresserad av mig. HAHA! Fick veta att han var 18 år och därmed så skrattade jag nästan ihjäl mig, lammkött! Hahah..
Kvällen blev ganska ung, vid 1 - halv 2 så begav vi oss hem och då flög genast mjukisbyxor och kofta på. Vi åt lite och sen satte vi oss vid tv:n. Var tvungna att hålla oss vakna till halv fyra för då skulle Tess skjuts hem gå. Det var inte de lättaste direkt, efter krogen är jag helt död och vill bara sova, men jag lyckades hålla mig vaken iaf.. Sova har aldrig varit skönare än då när man fick lägga sig!

Söndag blev en riktigt slapp dag, enda vi gjorde som var liiiite ansträngande var att gå och handla och sedan laga mat. Resten av dagen så var det bara slapp hela tiden. Skönt som tusan! Såg på RED på kvällen och fy tusan va bra film!

Måndag/idag vet inte alls vad det blir idag, tror det blir lugnt med film och gos med Che, monstret alltså. Så ska vi även laga korv katastrof till middag. Sen ska jag väl packa ihop m ina grejer här för att i morgon sätta mig på bussen ner till Stockholm, hämta upp Sesam, sätta mig på tåget till Katrineholm och komma heeeeem! Ska blir skönt!

Om ni orkar läsa hit ner har ni gjort det bra mina vänner! Nu ska jag se om Natalie tänkte ta och vakna någon gång ;)

Take care! // Katarina.

Helgum

Sitter hemma i Helgum hos mamma o pappa, känns att det var ett tag sen jag var här hemma. Har ju sovit i stan varje dag denna vecka så det har varit rätt skönt att komma hem hit. Är ju lite friare, kan göra lite mer saker då jag är här än då jag är hemma hos Thobias, det är ju en helt annan sak att vara hemma hos sig än hemma hos någon annan.
Har tvättat en maskin så jag har några underkläder då jag åker ner till Katrineholm igen, så har jag även packat min stora resväska som T ska få ta ner då han åker, har även fixat lite med den väska som jag ska ha med mig då jag åker till Natalie och sen vidare till Katrineholm.

Såg nyss på Sveriges värsta bilkörare med pappa, helt sjukt hur dåliga folk får vara på att köra bil och ändå ha körkort, vansinnigt! Men det är jäkligt underhållande att sitta och se på det programet man skrattar så magen gör ont vissa gånger.

I morgon är det min sista dag på Studio Fresch och jag slutar klockan 4:a så det ska bli skönt. Får även låna en bil i morgon så jag och syster ska brumma bil till och från stan i morgon, så ska vi även hämta upp T och kanske E. Så vi får väl se hur packat det blir i bilen hem i morgon :) Sara ska ju firas i förskott i morgon med släkten så jag får vara med och fira henne också, var ju inte hemma sist någon fyllde år, vilket var pappa. Så det ska bli roligt att samla alla och träffas :)

Nej nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen och sedan lägga mig och kika på tv.

Natti natti! // Kattis.

Seg

Idag har det varit fullt upp på jobbet, började med att sopa bort allt grus och stenar som folk drar in när dom kommer in, sen torkade jag golvet så det blev lite finare och damsög även mattorna. Mitt under allt detta städande så kommer det in 6 kollin med saker som ska prismärkas och packas upp, samt ställas ut på hyllor. Kring 11 tiden så började jag med att packa upp alla lådor och höll på ända tills klockan var strax innan 17. Har varit tokigt mycket varor som kommit in, men samtidigt har det varit skönt att ha varit sysselsatt hela dagen. Vi fick även in 2 nya Ed Hardy parfymer, den för killarna luktar hur gott som helst! Tjejernas som kom in idag var väl sådär, tycker mer om den som kom in tidigare. Men helt klart underbara parfymer! Är det någon som känner att dom har pengar över får den någon gärna skänka den rosa Ed Hardy parfymen till mig ;)

Klockan 5 fick jag sluta så då gick jag in en sväng på Eurosko och pratade lite med Catrin om de nya "sortimentet", verkar delvis väldigt bra men samtidigt lite dåligt. När det var Wedins skor så fanns det ju väskor och plånböcker men nu när det blev Eurosko så är det ENBART skor.. Är ju roligt då det är lite avbrytningar på sortimentet. Men men.. Ser i vilket fall som helst fram emot att jobba där i sommar, ska blir riktigt roligt! Så MÅSTE man köpa minst ett par skor men helst 2 par när man ska jobba där och det är inget jag klagar över kan jag säga ;) En jävligt bra anledning till att köpa snygga och nya skor ;) Haha.

Ligger i sängen på Planvägen och känner mig helt mör i kroppen efter dagens allt springande i butiken så nu hoppas jag att Thobias kommer hem snart så jag har någon att prata och gosa med. :) Min sötnöt <3

Nej nu ska jag slå på ett avsnitt av Samantha, lovely!

Btw, var ju på bio i måndags och såg Män som hatar kvinnor. Den var så otroligt bra så det inte går att beskriva med ord, den kan jag verkligen rekomendera andra att se! Man blir helt tagen av filmen och går och tänker på den flera dagar efter pga hur bra den är!


Take care! // Katarina.

Sista veckan

Nu är jag inne på min sista vecka på Studio Fresch, tiden har gått så himla fort! Att jag har varit hemma i 4 veckor är för mig helt obeskrivligt. Känns snarare som att jag varit hemma i bara 1 vecka. Ska bli riktigt skönt att komma hem till Katrineholm igen med samtidigt som det inte alls känns så skoj när man vet att man inte har något att göra på dagarna igen..
Får trösta mig med att jag har fått sommarjobb på Eurosko iaf, så det är ju inte allt för länge kvar tills jag ska vara där.. ca 2-3 månader, låter nog som evigheter men när man inte haft något riktigt jobb på snart ett år så känns det inte så lång tid kvar tills dess.


Saker och ting känns lite småjobbiga just nu.. Men man får försöka bita ihop..

Helgen som varit

I fredags åkte jag och Thobias hem till Helgum med pappa och där blev det endel öl & vin drickning. Sen på lördag så brassade jag och Thobias bil upp till Umeå, han till Jonas och jag till Linda. Först så insåg jag och Linda att det skulle bli ganska stressigt att göra oss båda klara inklusive dusch plus att  vi skulle laga mat så vi satte igång i stort sett med engång efter att jag kommit dit. Så gick vi till förfesten som var hos Larssa ca 10-15 min bort, så blev vi där till klockan var strax efter tio och då kom någon smart på att vi skulle kolla när nästa buss in till stan gick, vilket var vilken minut som helst så jag, Linda och Thobias fick springa till bussen, när vi kom fram till den så var det massa kö så vi inte ens hade behövt stressa så mycket. Inne i stan blev de utgång på x3m där det var slagergolv och rockgolv, var rätt okej men det var så jäkla mycket folk så vart man än stod på golven så var det någon som buffade på en hela tiden. Linda och jag var nöjda kring 1 tiden och begav oss till bussen där vi konstaterade att det var en halvtimme tills bussen skulle komma och jag frös som en gris, vi satte oss i en busskur och där började våra smarta ideér flöda som vanligt. Kommer inte riiiktigt ihåg vad det handlade om men kul hade vi så magarna värkte av allt skratt :D När bussen väl kom så fick man ju sitta och vänta i evigheter innan alla som skulle på hade kommit på :P När vi klev av på Ålidhem så gick vi på Chaplins och åt lite mat och sedan gick det banne mig fort hem och då rök kläderna snabbare än någonsin! Var hur kallt som helst ute så bara på med sovkläder och ner under täcket och värma sig, aldrig varit skönare att krypa ner, t.om på en madrass. Haha. Nej det var riktigt skönt att komma hem efter en kväll ute.  Har varit riktigt jäkla kul att få umgås med min gumma Linda igen, min allra bästaste vän i hela världen! <3 Så idag när vi vaknade så gick vi iväg och käkade pizza, jag åt en calzone och Linda någon liknande. Efter det så gick hon och jag hem till henne och la oss framför tv:n och slappade efter matkoman. Vid halv tre åkte jag och Linda in till stan för att hämta upp min älskade Thobias, så åkte vi till Larssa och hämtade upp drickat som vi lagt undan hemma hos honom igår som blev över. Lämnade av Linda en liten bit hemifrån henne och då var klockan kring kvart över tre tror jag så jag och Thobias styrde vårt mot Sollefteå. Mådde lite si så där när vi åkte från Umeå men så stannade vi i Övik och åt lite där och drack lite dricka så då blev det bättre. Blev en rätt mysig färd hem, hade gruvat mig för att sitta i bilen i 3 timmar men det var faktiskt rätt skönt! :)

Nu ska jag och min babe snart sova tror jag, han ska upp vid fem i morgon och jag ska väl upp kring halv 9 ;P Så i morgon efter jobbet så ska vi personalen på Studio Fresch gå på bio och se "Män som hatar kvinnor", det ser jag fram emot riktigt mycket! Thobias har ju läst alla böckerna och riktigt längtat till att första filmen skulle komma ut, så är det jag som blev bjuden på den ist ;) Ska nog allt skryta en massa för honom i morgon kväll när jag kommer hem om hur bra den var ;)

Natti natti! // Katarina.

Torsdag

Idag har det varit ännu en seg dag nere på Studio Fresch men det har funnits saker att göra ändå så tiden har väl rullat på på något vis iaf. Så fick jag skjuts hem till Planvägen av Judit så jag slapp gå i kylan, snällt!

Så nu sitter jag inne på Thobias rum och väntar på att han ska komma hem någon gång, var ju för tusan 4 dagar sedan jag såg karln min! Så det ska bli riktigt mysigt att få rå om varandra lite ikväll, så i morgon ska vi åka hem till Helgum och vara där över natten, sedan på lördag ska vi brumma bil upp till Umeå. Ser jag fram emot väldigt mycket kan jag säga! Ska ha massa mys med min lilla Linda och gå ut och festa på lördag kväll! :) Riiiikigt roligt ska de bli :D

Ta hand om er!

Tjingeling // Katarina.

Onsdag

Idag har det varit otroligt lugnt på jobbet, riktigt tråkigt! Men på något vis så har dagen ändå flutit på rätt så bra, har varit en säljare hos oss ett bra tag så då försvann ju några timmar. Spännande! Sen har Helen haft endel nagelbehandlingar så jag har stått lite på sidan och kika på det medans, rätt så skoj att se hur allt går till.

Hade tänkt att färga håret ikväll men jag får se hur det blir med den saken, får dels se om jag orkar eller om jag får till de som jag vill ha det först.

Nej nu blir det lite forest fruit té. Mums!


xoxo // Katarina.

Tisdag

Ja vad har hänt idag då? Kom ner på jobbet kring halv 11 och sedan har det varit lite plock här och där mest hela dagen. Fick bla in en kund som var kring 14 år skulle jag tro, hon sa att hon aldrig hållt på med smink men nu ville hon ha allt, alla grunder o sånt man ska ha. Så det var bara att börja att försöka hitta det hon kunde tänka sig att ha och som passade henne, blev en heldel kan jag tala om!
Sen vid halv 4 så fick jag väärldens grej.. Fick veta att jag ska jobba i 8 veckor på Eurosko i sommar! Fattar ni hur härligt det var att höra det?! Iiiiih min sommar är räddad! Så nu ska jag bara meddela KFG om det, eller kanske snarare AF eftersom KFG snart är slut. Sen så, så kommer ja vara hemma heeeeeela sommare! Lovely!
Valde även att åka hem till Helgum ikväll, tråkigt att sitta och uggla helt själv på Planvägen då en viss T fortfarande jobbar till 7 på kvällen..

Har nyss ätit middag med, fick makaroner och korv medans de andra åt potatisbullar.. Ursh så äckligt, de har jag nog inte ätit sedan jag gick i lågstadiet i Helgum. Så makaronerna o korven satt som en smäck! :)

Neej nu ska jag och lillskiten Sara ta och göra lite matlåda tills i morgon, pastasallad! Mums!

Saknar min Thobias massor, tomt utan honom.. I morgon åker jag nog också hem till Helgum men så på torsdag blir jag nog kvar i stan för på fredag är Thobias ledig så då behöver han inte sova kl 9 ;P Hihi. Baah, jag älskar honom nått så tooookigt mycket!<3


Puss o kram // Katarina.

Sova

Ska alldeles strax lägga mig i sängen och försöka sova, vore jätte bra om jag somnade med engång för då skulle jag vara helt utvilad i morgon, vilket vore skönt som bara den!
Vet inte riktigt varför jag ens satte mig och började skriva blogg just nu, kändes bara som att jag ville göra det men jag har egentligen ingenting alls att skriva så :P

Började ju ett program på 4:an nu ikväll och det är strax slut, efterlyst. Jag har tänkt se det ända sedan jag sett reklamerna om att det ska börja så missar jag det.. SMART Kattis!! Argh! Får ligga och titta på nyheterna tills jag somnar.

Till helgen ska jag äääntligen åka upp till min älskade vän Linda, min absoluta favorit i heeela världen! Det bästa är ju att hon bara är min med, jag kommer få rå om henne ett helt dygn, lovely! Ska bli så himla skoj att komma upp och se hur hon har det där uppe och självklart att ha lite quality time. Kan inte bli bättre! Snart lilla gumman, snart kommer jag till dig! <3

Nej om man ska ta och slänga sig i sängen nu, sov så gott alla!
Puss o kram // Katarina.

Helgum

Idag har det varit skit lugnt på jobbet och det betyder med andra ord att det har varit riktigt tråkigt.. Så hade jag även glömt mina stövlar med platt sula bara hemma i Helgum så jag har strosat runt i ett par stövlar med minst 10 cm hög klack hela dagen, ni anar inte hur ont mina fötter värker nu. Trodde nästan att jag hade tappat bort mina stövlar men så till min lycka så var dom hemma hos mamma och pappa nu då jag kom hit. Åkte med pappa hem klockan 4, så jag ska sova i Helgum inatt. Thobias kommer inte hem till stan förren vid 7 ikväll så jag tyckte de kändes riktigt tråkigt att sitta där och uggla alldeles själv så jag beslutade mig för att åka med hem till mina päron ist :) Så ska jag och Sara åka in med kvart i 10 bussen i morgon så det är skönt att ha lite sällskap.

Nu ikväll blir det nog bara slappa, orkar inte göra så mycket mera så de får nog bli så :)

Take care!

xoxo // Katarina.

1 års förlovning

Idag har jag och min älskade Thobias varit förlovade i exakt 1 år, så vi ska ut o käka mat och sedan gå på bio :) Mys i massor. Älskar honom bara mer o mer för varje dag som går. Det är ingen Katarina utan Thobias. Vi för alltid gubben! <3


Puss o kram // Katarina

Fest

Idag är det äntligen dagen D, dagen jag har väntat på länge nu.. Då i stort sett alla är samlade på en och samma fest, dock inte min underbara Linda och Johanna.. Men annars så tror jag att de flesta kommer att vara där. Henke har 25 års fest ikväll så vid 5-6 bär det av till Forsmo :)

Tills att klockan blivit så pass mycket så har jag absolut ingen aning om vad vi ska hitta på.. Sitter som ett frågetecken och funderar vad tusan vi ska göra för att fördriva tiden..?

Nej nu ska jag fråga om Thobias och Sara vill spela 500 med mig ;) Johanna om du läser detta, blir inte allt för avundsjuk på oss ;) Haha.


Puss o kram // Katarina.

Helg

Har tjatat om att de är så tråkigt att vara hemma och vara sjuk och det är det med men nu när man jobbat några dagar är det riktigt skönt att vara ledig :)

I morgon är det 25 års fest för Henke och det ska bli riktigt skojigt! Hittade även hans present idag så det är kirrat o klart så är även drickat till i morgon. Längtar riktigt mkt tills i morgon.


Nej nu ska jag och Thobias sussa tror jag, iaf han, jag är inte sådär jätte super duper trött men de blir väl snart.

Natti natti. // Kattis

Torsdag

Idag har det verkligen varit en kort dag på Studio fresch, började halv 1 och slutade 4:a. Sådär lagomt skönt att jobba ;) Innan jag började så åkte jag och mamma in till stan och så släppte jag av henne på AF för att Lidl skulle ha någon information osv. Så jag åkte upp på Åhmans och inhandlade lila och svart textil färg så jag kan färga två linnen, så mamma har gjort de nu ikväll åt mig. Sen efter att jag hade köpt färg så åkte jag på planvägen och lämnade lite packning och sen brassade jag ner på stan en sväng och kollade runt. Bestämde mig för att parkera uppe på gamla konsum taket och gå in och hälsa på Malin, var inte alls tänkt att jag skulle handla något där inne på Stil men så sprang jag på en svart skinnjacka, som jag har letat sisådär 2 år, på rea!! 399:- skulle egentligen ha kostat 799:- så det var ett riktigt fynd kan man säga. Så nu har jag äntligen min efterlängtade skinnjacka!

I morgon börjar jag klockan 10 som vanligt, vet inte hur länge jag kommer att jobba men de lär väl visa sig när jag är där. Är funderingar på om man ska hälsa på Ann-Louise i morgonkväll också men jag vet inte riktigt hur det blir med det än så det återstår att se.

Börjar verkligen komma in i allt på Studio Fresch nu så det känns riktigt skönt, förut stod man som ett stort frågetecken då kunderna frågade, haha.  Men de tar sig!

Ska ta och boka biljett hem nu också, ybuss har ett pang erbjudande från Sundsvall till Stockholm så pappa ska skjutsa mig till Sundsvall så ska jag vara hos Natalie några dagar och sen åka ner till Stockholm och hämta upp Sesam och sedan vidare hem till Katrineholm. Så kommer väl förhoppningsvis Johanna över samma dag så det ska bli skojigt! Påtal om Johanna, måste ta och ringa henne, fick ju besked i morse om hur KFG ser ut den veckan som jag kommer ner dit igen.

Nej nu ska jag och älsklingen mysa lite och kika på film.

xoxo // Katarina.

Studio Fresch

Idag har jag varit på Studio Fresch igen, skönt att vara tillbaka så man har nått att göra på dagarna. Dagen har flutit på rätt bra men så vid 3-tiden så fick jag vääärldens hostattack så jag var tvungen att säga åt Judit att ta över i kassan så jag kunde springa in på toan där bak. Nej fy och ursh för att ha hosta, så jäkla drygt och absolut inget man kan kontrollera..
Har även inhandlat lite mer smink idag 2 ögonskuggor, 1 eyeliner, 1 foundation. Så köpte jag även ett nytt smycke till min läpp piercing så nu har jag en liten lila pärla :D Me love purple! <3
Fick sluta klockan fyra idag så jag och Thobias åkte hem till Helgum med pappa, så börjar jag inte förren typ halv 1 i morgon så jag har sovmorgon.. Men jag måste åka in till stan med mamma kl 10.15 för hon har något möte på AF kl 11.. Så jag får åka upp till Thobias och vara där ett tag och sen knata ner på stan igen. Måste hitta en födelsedags present åt min käre vän Henke också.

Nej nu ska jag slänga in mig i duschen.

Tudels! // Katarina.

Gaah

Har suttit o pillat med designen på bloggen ett bra tag nu.. orkar inte riktigt fortsätta just nu så jag återkommer med fortsättningen!

tjing!

...

Nu har äntligen min älskling kommit hem från sin praktik, men han hann inte mer än att komma hem så var det bara att slänga in sig i duschen och göra sig i ordning. Han ska åka och träffa Madde kring 6 tiden. Han åkte nyss ner på apoteket för att köpa lite hostmedicin åt mig så jag hoppas att han hittar någon bra.. Jag ska bara ligga hemma hos honom ikväll medans han är borta, sitta lite här och se lite film tror jag det blir.

Hostar som en galning, jag blir tokig! Halsen gör så jäkla ont efter allt detta hostande.. Baaah!

Förnyelse

Igår var jag sjuk också, så är även fallet idag.. Lite less man blir! Var iaf och klippte mig hos Malin igår och som vanligt när vi ska greja med någons hår (hennes eller mitt) så blir det lite "extrema" grejer, vi kan inte låta bli att testa lite. Så igår var jag då testkaninen och fick en rockig frilla, precis som jag ville ha. Är mycket nöjd måste jag säga, har ju gått och funderat på hur jag ville ha mitt hår ett bra tag nu. Så har jag ju även velat spara ut mitt hår men nu när det äntligen var långt så blir man ju ist sugen på att göra nått nytt.. Så tråkigt att bara ha långt hår som man haft en stor del av sitt liv.. Nej det fick bli lite ändring på detta så jag och Malin satte oss ner och kikade i lite tidningar och sen flödade fantasin på oss båda, det blev helt enkelt en mix av bådas ideér och lite ur en tidning. Man skulle serriöst ha kunnat sätta ihop en halv hårförlängning om det hade gått av det hår som klipptes av på mitt huvud!!
Så vad tycks? Dålig bild dock.. Men lite syns de ju att halva mitt hår är borta!



Fick världens jäkla hosta igår också, så jag hostade lungorna ur mig nästan.. Thobias som aldrig vaknar för något, han vaknade inatt av att jag låg och hostade.. Så det är verkligen ingen hosta att leka med kan jag säga.. Ringde åter igen i morse och sjukskrev mig, 4:e dagen nu, känns sådär lagomt kul.. Eller inte!! Tycker att det är riktigt bra nere på Studio Fresch så det är skit drygt att vara sjuk!!

Till helgen ska Henke ha sin 25 års fest, ska blir riktigt skoj! Då kommer hela gänget från Helgum vara samlade, vad jag har hört iaf. Ska bli så kul att träffa alla igen, var ett bra tag sen sist! Måste hitta någon bra present åt honom också.. Har ingen aning om vad jag ska köpa men..

Nej nu ska jag lägga mig och kika på lite film. Take care <3

Helg

Har varit en rätt jobbig helg denna helg, iaf för mig.. Sjuk som en gnu hela helgen så jag inte ens kunde åka ner till Sundsvall i fredags och se på min efterlängtade Danko Jones. Det sög röv! Sen igår var det planer på om jag och Thobias skulle följa med mamma o pappa ner till stan och ser på garvsyra men så kände jag mig fortfarande inte tillräckligt friskt så vi blev hemma och såg på film ist med lite godis och chips.
Mitt halsont hade ju gått över nu för några dagar sedan men så nu i morse då jag vaknade så var det tillbaka, jag blir så less! Det känns precis som att förkylningen ska ta om. Gaaah!
Ska iaf ner till stan idag och äta pizza med min familj, ska bli mega gott! Om jag känner någon smak vill säga, jag tappar helt lukt och smaksinne när jag är förkyld så det är lite drygt.  Vi ska äta på pizzeria remsle, där dom har min älskade sallad på buffé bordet, den grekiska salladen, så jävla god så jag dör! Mums!
Så får jag se hur jag känner mig sedan ikväll, är min förkylning inte det minsta lilla bättre då så åker jag nog hem med mamma och pappa till Helgum igen och så blir jag hemma i morgon isf. Baaah! Drygt som fan!

Tjingeling!