Fest

Ikväll är det fest och det ser jag fram emot riktigt mycket faktiskt! :) Mat och dricka, mums! 
Återkommer i morgon med uppdatering om hur festen var, jag håller tummarna! :)

Ha en underbar sista april alla! :) 

..

Happ, ännu en händelserik dag.. Finns massa konstiga människor kan jag ju säga, oj vad man kan störa sig på många.. hugga! 

Varmt o skönt är det idag, me like!!

Har inte så mkt att skriva.. återkommer väl i morgon eller nått.

Tudels!

Norrköping

Idag vaknade jag med tuppen kan man säga, kring klockan 9 hade jag klivit upp ur sängen och satt mig i soffan.. Har nyss duschat och ska väl snart göra mig i ordning, sedan kl 13 så ska Ronja komma hit och så ska vi dra på stan och ta en fika. Sedan ska jag, Ronja, Thobias, Kalle och Björn åka till Norrköping och gå på New Yorkers, kung affär med massa rea tydligen. Så det ska bli much nice! Längtar mycket, ska bli skoj att åka iväg en sväng och inspektera Norrköping litegrann :) 

Har även försökt få tar i min handledare som jag ska ha på AF men hon behagar inte att svara, hon är sjuk den jäveln.. Men men, bara att försöka i morgon igen. 

Nej nu ska jag kladda på mig lite smink så man törs visa sig ute. 

Tudeloo!

*^*

Håller på och greja här hemma, bla städa upp lite efter helgen som varit, viker ihop tvätt och kikar lite på tv. 

Ikväll har Thobias fotbollsmatch igen, synd att det är bortamatch, jag hade gärna velat följa med och kika på honom och se hur det går för honom. Men det kommer väl fler gånger. 

Ingen bikini på posten idag heller.. hoppas den kommer snart!!

Nej, jag har inte så mycket att skriva om, tror jag ska hoppa in i duschen och sedan ta i tu med disken.

Tjingeling!

Tvätt

Idag har vi tvättid, sådär lagomt roligt men det är ju något som måste göras..
Igår var vi ju som sagt på residenset för att kika på hockey och dricka lite, slutade med att vi körde ölspelet och gick ut på san marinos. Inte alls planerat att gå ut över huvudtaget men det var rätt skoj, blev mer en förfest än en hockeykväll. Vilket jag uppskattar mycket kan jag säga. Så dök även Ronja upp och det var mycket trevligt :) Vi ska ta en fika i morgon, mumma!

Nej nu ska måste vi springa ner i tvättstugan och hänga upp tvätten.

Ta ta!

Hockey

Nu har jag och Thobias alldeles nyss ätit middag, korv och potatisgratäng/strips, var riktigt gott! :) Snart ska vi väl börja göra oss lite halvt i ordning, ska bort till residenset och kika på hockey VM och dricka lite, dock står mitt sikte på vinet och inte fem öre på hockeyn :P Hoppas att Ronja kommer dit så jag har någon att babbla medans alla är inne i tv:n :P Haha..
Tidigare idag var jag och Robin iväg och solade solarium, även fast det är fint väder här, men de finns som inget ställe att slå sig ner och sola på så då passade vi på att sola i solarium ist. Fick ju någon nyans bättre men de är inte så synbart. Tänkte sola på tisdag med, känner mig som den blekaste i hela denna stad :P

Nej nu ska jag nog ta och välja ut min outfit för ikväll och fixa håret.

Ha det så bra alla!

Hurra!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det kattis födelsedag, hurra hurra hurra!! Yey, nu har jag levt i prick 21 år, känns dock som jag fortfarande är kring 17-18 års åldern, känner ingen större skillnad på mig förutom att man inte går i skolan längre.. Jaja, de är väl bara att välkommna åren antar jag :P Bara dumt att gå och klaga på att man blir äldre, just nu känner jag gärna för att fylla år ett bra tag till, så några år till kan jag nog ta :)

Nej nu ska jag fika lite mer tårta och negerbollar tror jag :)

Adjö!

Yey!

Idag har jag väntat på posten som en galning, den brukar komma mellan 11-12 men självklart är den alltid lite "sen" när man väntar på något, vid 13 så kom då äntligen min keps, ack så fin den är! Har inte tagit av mig den sedan jag öppnade paketet, om man nu kan kalla det ett paket?! Dom hade packat den i en ö&b plastpåse och dragit bred bruntejp runt den.. Så varför dom skulle ha 50 spän i fraktavgift är ett mysterium! Snacka om att försöka tjäna pengar in i de minsta.. Aja, jag fick iaf kepsen och jag är nöjd med den!

Så tänkte jag baka tårta, tog fram en bunke, elvisp, ägg, socker och sedan skulle jag ta fram mjölk, det fanns ingen mjölk!! Då har min älskade sambo varit framme och druckit upp all mjölk, han är fan som en liten kalv, ett mjölkpaket tar slut på en dag här.. Gaaah! Så har jag bossat på honom att han MÅSTE köpa mjölk innan han kommer hem från skolan. Den jäkeln ;P Haha..
Så det blir tårtbakning ikväll ist då han är på fotbollsträning. Då har jag nått att göra ikväll iaf, får se det så. :)

iiiih

Min älskling är bäst i hela världen, han budade på bikinin och vann den. Så den ska jag få av honom i födelsedagspresent! Han är så underbar<3 Fick den för 411 kr, skulle kosta 1500 kr i butik så det var ett riktigt kap må jag säga. Låter nog hur sjukt som helst att lägga 411 kr på en bikini men när det är Ed Hardy så är det ett kanon pris! Och det var något jag verkligen önskat mig, nog det enda jag har önskat mig också.. Bikinisar har man ju alltid till användning om man så har 10 olika så kommer dom alltid att användas :)  Tack i förskott älskling, du är bääääst! <33

Ed Hardy

Har spanat in en Ed Hardy bikini, men den är alldeles för dyr för vår ekomomi just nu.. Baaah, önskar verkligen att jag skulle kunna ha den i sommar... Så känner sig någon manad så kan ni köpa en födelsedagspresent åt mig! ;) Hahah.. Klicka på bilden, den är verkligen huuur fin som helst! :(



Ed Hardy

Jaaaa jag vann Ed Hardy kepsen som jag satt och vaktade med mitt liv i en halvtimme!!! iiiiih, nu längtar jag verkligen tills jag får den.. Jag kommer ha den snyggaste kepsen av ALLA i sommar! :D Desutom är de ju Ed Hardy så det gör ju snyggheten i kepsen ännu bättre! Wiiiie!!


.

Happ då är det en ny vecka igen då.. Ingen större skillnad för mig men. Idag har jag i stort sett inte gjort ett skit, bara kikat på tv och grejat lite här hemma.. På onsdag ska jag iaf på möte på KFG, så måste jag höra hur det blir med pengarna jag får från försäkringskassan över sommaren, får se hur man löser det då man har sommarjobb. Återstår att se.

Jag riktigt längtar tills jag ska baka min födelsedagstårta, ska bli riktigt roligt! Så finns det ju så himla många alternativ att ha i tårtan så jag blir helt snurrig, vet inte riktigt än vad jag ska ha i den eller vad jag ska ha som garnering. Men något bra blir det med all säkerhet :)

Saknar alla där hemma otroligt mycket!

Söndag

Idag har det varit en tvätt och städdag här hemma, har varit igång nästan hela dagen. Så  nu har vi rena kläder och ren lägenhet igen, sköönt! Har ätit middag för nån halvtimme sedan och det var riktigt gott med "riktig" mat kan jag säga, dieten tog slut igår så nu har jag härdat ut i 13 dagar och får ha en slappdag idag, de har jag gjort mig förtjänt av tycker jag! :) I morgon ska jag dock fortsätta med bantningen, full rulle nu. Har gått ner 4,6 kilo under dieten, men mera ska det bli innan jag kommer hem till Sollefteå i sommar :)

Ursha, jag är så mätt så jag kan dö, magsäcken har verkligen krypt kan jag tala om, under dessa 13 dagar.. tvingade i mig min portion som Thobias gjort åt mig. Men är huvudet dumt så får kroppen lida.

Tudels!

*^*

Igår när Thobias kom hem från skolan så bestämde vi att vi skulle kika förbi på festen i residenset där det grillades. När vi ätit här hemma och jag gjort mig i ordning så vandrade vi dit bort, var en hel hög med folk och stämningen verkade vara bättre än någonsin, synd att vi inte hade planerat att festa, då hade det nog varit en av de roligaste kvällarna igår.. När vi varit där i ett par timmar och pladdrat på med massa folk så begav vi oss hem och hämtade upp Thobias dator och så gick vi till Krille & Glenn, Thobias satte sig och spelade spel med dom på datorerna och jag hamnade i tv-rummet och spelade först Alex kid (nej Kricko, det var inte det alex kid vi spelade hemma hos dig, så de sög.. ) Så jag sadlade om till nintendo ist och satt och spelade super mario 3, huuur kul som helst men ack så tråkigt det är att bara sitta och spela själv.. Skulle haft Kricko där så hade det blivit mååånga timmars spelande :D Haha.. Vid kvart över 10 så sa jag adjö och gick hem och kikade på tv ist, Thobias kom väl någon timme senare typ. Så såg jag på The Beach när han kom hem så då hakade han på och såg klart den med mig.. Inte en allt för bra film dock men de var ju lite tidsfördriv iaf.

Idag har vi inte gjort mkt, mest bara tagit de lugnt.. och så lär det nog förbli med..

*^*

Iiiiiiih, nu har jag gått ner 4,5 kilo, blev såå glad då jag ställde mig på vågen idag. Wiiiie!

Sesam håller på att driva mig till vansinne, för det första stod han på min axel och jamade mig i örat så jag skulle vakna, sen när jag väl är uppe så jamar han konstant och jag får inte göra något som helst själv.. han ska gå precis framför ens fötter och samtidigt följa med en.. Har slängt iväg han flera gånger men han är lika snabbt framme igen.. ARGH! Hoppas Thobias kommer hem snart, då springen Sesam o gömmer sig ett tag eller så är han tyst iaf!!

Har hittat MASSOR av Ed Hardy kläder jag vill ha.. men det är ju så förbannat dyrt så man har ju inte en suck :P Haha.. Om jag blir miljonär någon gång så ska jag inhandla massor :D

Ha det så bra!

Done

Nu har jag varit och köpt frimärken och lagt breven i brevlådan, så nu är det klart. Känns bra att äntligen ha fått iväg dem, så nu är det bara att vänta och vänta..

Blir nog inte så många knop idag, har inga som helst planer för denna dag.. Blir nog lika tråkigt som vanligt skulle jag tro.

Inte så länge kvar tills jag fyller år nu, 8 dagar kvar.. Lär inte hända mycket alls den dagen, lär vara som vilken annan dag som helst. Funderar dock på att baka en gräddtårta, vet inte om jag någonsin har gjort en tårta helt själv, oftast har man gjort det med någon annan så man kanske ska försöka sig på att göra de :P Aja, återstår att se!


Tjingeling!

Onsdag

Idag har det inte hänt så mkt, har fixat de sista innan jag ska skicka iväg ansökningarna till skolorna. Så i morgon ska jag gå på stan och köpa frimärken så sen så ligger dom i brevlådan. Bara att hålla tummarna tills dess.. Dock är det ju ett jäkla tag kvar innan jag får något besked.

Sesam sitter i fönstret som vanligt men han ser så rolig ut för han jagar fåglarna och flugorna som är på utsidan, så rätt som de är så sitter han och försöker bita tag i en fluga som sitter på utsidan. Haha han är rätt dum ;P

Är lite stolt över mig själv för tillfället faktiskt, har gått ner 4 kilo nu så det är jäkligt skönt måste jag säga. Kom i ett par byxor igår som jag inte kunnat ha på typ 2 år så det kom ett glädje rus. Så alldeles nyss var jag bara tvungen att testa och se om jag kunde ha några andra av mina byxor som jag tagit ner. Fick igen ALLA men vissa satt lite sådär alltså :P Haha.. Men några par så fattas det nog bara några kilon på så kommer dom sitta som en smäck. Är så himla skönt att se lite resultat äntligen, att kunna få på sig byxor som man gått och sucktat efter i flera år. Aaaah, så jävla skönt!!

Take care!

..

Har nu äntligen fått tag på studievägledaren i Sundsvall så det är klart. Dock var hon nog det bittraste och suraste jag varit med om på länge men de jag ville få svar på fick jag fram så det gick ju bra. Nu väntar jag bara på att min handledare ska vara på ett mail om det personliga brevet jag ska skicka så sen är det bara att fixa och skicka iväg ansökan. Jag hoppas verkligen att jag kommer in i Sundsvall, det är det jag känner mest för, utbildningen passar mig som handen i handsken.

Nej nu ska jag se om jag får tag på Linda, saknar hon mega mkt!! <3

Tråkigt

Idag har nog en av de tråkigaste dagarna i mitt liv varit. Ingeting alls har hänt eller gjort så denna dag har verkligen varit lååång.. Baah! Sitter och spelar lite på nätet nu och har vunnit en gång så de går väl framåt iaf :P
Ikväll klockan 21.00 på 9:an går det en film som heter "skicka vidare", handlar om att man ska göra tre goda gärningar för 3 personer och sedan ska de 3 personerna göra det för 3 andra var, så det blir en helt massa tillslut. Tror jag har sett den tidigare men det var nog läänge sedan för jag kommer bara ihåg pyttelite av den så jag har väntat och väntat på att denna kväll skulle komma ända sedan jag såg reklamen för den på tv:n. Bara 1 timmes väntan kvar nu så :D

Ta ta!

Annandag påsk

Happ, så är det den sista dagen i påsken för detta år. Måste ju säga att detta var den tråkigaste påsk jag varit med om, samtidigt som den var nyttig för mig. Dels var man inte hemma med familj och fick en massa påskägg och inte var man hemma så man kunde gå på festen i Helgum i lördags heller.. Aja, de kommer ju fler gånger. Men nått som är riktigt bra är att jag inte har ätit något godis, så jag har inte behövt ha dåligt samvete för att man har frossat i det. Dock har det varit riktigt tråkigt att inte få äta nått godis nu när det liksom är godisets högtid :P Thobias har ju inte direkt gjort det lättare för mig heller.. Han köpte en stor fet låda med en massa blandat godis i och sen har han ätit Cheese balls också så jag har verkligen kämpat. Tvingade honom att äta upp godiset som fanns kvar i lådan nu idag, jag var så trött på att ständigt bli frestad av den så nu är den ÄNTLIGEN slut! Jaja, denna påsk har haft både sina fördelar och nackdelar..

Idag har jag absolut ingen aning om vad vi ska hitta på.. Jag är lagomt uttråkad redan och dagen har just bara börjat.. Kan inte någon underbar själ komma ner hit och umgås med mig i några dagar?! :D

Pensionär

Sådär då har jag och Thobias provat på hur det är att vara pensionärer en söndags kväll, vi införskaffade oss 2 bingolotter och därmed satt vi och spelade denna kväll. Ingen lycka dock, tråkigt är det när det är en massa annat grejs mellan spelen, de borde ha tider uppsatta så man vet när spelen är så man slipper se allt annat dravel. Haha. Ja en sak är då säkert, aldrig mer spela då det är en uppesittarkväll, de är då en sak som är säkert! Men nu vet vi iaf vad vi har oss att vänta tills då vi blir gamla nog och ska gå med i pensionär "gänget".. Är riktigt roligt med bingo utöver det andra, får en att längta tillbaka till sommaren hemma i Sollefteå, bingo i Forsmo på onsdagkvällar? tror jag det var. Blir nog en del spelande där i sommar med Linda och Monica skulle jag tro om jag känner dom rätt?! ;)

Nej  nu ska jag invänta att American inventor ska börja, riktigt roligt :D

Sleep tight!


Trash

Har suttit och trashat ett par jeans nu i två omgångar, blir bara mer och mer nöjd med dom. Dock ska det bli några hål till innan jag är klar, man blir så slut i arm och hand av att sitta och sandpappra som en galning så man gör typ 2 hål och sen vilar man tills man känner sig sugen på det igen. Haha. Jaja, får se hur mkt det är kvar av dessa byxor när dom är klara.

Håller även på att måla naglarna, blodröda, så himla fiiint :D Dock väldigt jobbigt att efter några dagar kommer de se ut som shit då de lossnar lite här och där.. Men ska man vara fin får man lida pin, I guess.

Idag ska jag äta en bit kött till middag.. sådär lagomt kul när man inte får ha något alls till, ingen sås och inga klyftisar heller.. tråkigt som tusan att bara sitta o äta kött rakt upp och ner..

Söndag

Måste bara säga att sedan jag började banta i Oktober? November? Så har jag gått ner prick 10 kilo  nu, hade jag följt points under hela denna tid så hade det nog varit mer men jag är riktigt nöjd. Typ 6-7 kilon till skulle vara bra att få bort med, så jag kommer i alla mina kläder som bara ligger och skräpar hemma hos mamma o pappa i garderoberna.. Saknar 2 par byxor så oerhört mycket, har inte kunnat ha dom på typ 2 år snart :P Aja.. Jag jobbar ju på att komma i kläderna igen iaf!


Idag har Thobias fotbollsmatch, han for hemifrån vid 9 för vid 9.30 så hade dom samling. 10.30 så började matchen så jag hoppas det går bra för honom, att han gör något mål iaf :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. Ska gå en sväng på affären iaf.. Sen tror jag att jag ska fortsätta trasha mina jeans, började att göra de i förrgår, då vi köpt sandpapper på Ö&B så igår tvättade jag jeansen och såg lite resultat, de är nästan som en drog, har man börjat göra lite hål vill man bara ha fler och fler. Så det är nog det enda projekt jag har idag förutom handlingen :)

Ta hand om er!

Lista

Snodde en lista av Jennie, har så tråkigt så det funkar bra att dryga ut tiden med sånt här då :P So here we go!


1. Var är din mobiltelefon? - Bakom dataskärmen på bordet
2. Var är din (o-)äkta hälft? - 1 cm ifrån mig, i soffan
3. Ditt hår? - Svart
4. Din mamma? - Saknar jag.
5. Din pappa? - Saknar jag också
6. Det bästa du vet? - Att ha massor med pengar så man kan shoppa precis de man känner för
7. Din dröm inatt? - Kommer inte ihåg nått jag drömt
8. Din dröm/ditt mål? -  För tillfället är mitt mål att komma in i Sundsvall så de är väl min dröm för tillfället.
9. Rummet du är i? - Haha ja i rummet i vår enormt stoooora etta ;P
10. Din hobby? - Fixa med hår
11. Din skräck? - Spindlar
12. Var vill du vara om 6 år? -  Jag vill vara färdigutbildad med fast jobb, vara lycklig och trivas med mitt liv.
13. Var var du igår kväll? - Hemma
14. Vad du inte är? - Nöjd med mig själv
15. En sak du önskar dig? - Obegränsat med pengar
16. Var du växte upp? - Helgum
17. Det sista du gjorde? - Var ner i tvättstugan o stuvade i maskinerna o hängde upp de som var tvättat
18. Dina kläder? - Mjukisbyxor och ett linne
19. Din TV? - 42"
20. Ditt/dina husdjur? - Min lilla kissekatt Sesam
21. Din dator? - Underbart bra
22. Ditt humör? - Glad men väldigt uttråkad
23. Saknar någon? - Familj och släkt
24. Din bil? - Haha ja jag är väl lite del"ägare" på en peugeot
25. Något du inte har på dig? - har inget smink på mig idag
26. Favoritaffär? - Gina Tricot
27. Din sommar? - Ska innehålla massor med sol, grillning, jobb på Eurosko, fest, bad och slapp
28. Älskar någon? - Jaa
29. Favoritfärg? - Lila, svart och rosa just nu
30. När skrattade du senast? - För typ 20 min sedan
31. När grät du senast? - Ingen aning faktiskt


Jahapp.. då var listan avklarad.. what to do, what to do... ?? Inget på tv:n känns speciellt lockande heller så jag vette tusan vad jag ska hitta på.. Kan ju inte direkt försvinna ur lägenheten heller, tvättiden är till klockan 21 så de är ju ett tag kvar.. Baaaah!



Ny design

Har länge stört mig på att min blogg inte riktigt har varit helt färdig, lite smågrejer som skulle fixas innan den var koplett. Men nu så, nu har jag gjort ett ryck och gjort om den lite ist. Ville ha den lite mer somrig nu när de snart är dax för de :) Vart riktigt nöjd faktsikt, dock så är de synd att man ser var kanten går vid fjärilarna men de är väl sånt man får ta. Aja, nu ska jag kika på tv, blev inte så att jag såg på flykten från hönsgården, jag var alldeles för inne i bloggen och fixade.

Take care!

Unbelievable!

Helt otroligt, 26 grader varmt ute idag, helt sjukt alltså! Vilken skilldnad från att bo i norrland vid denna månad, där är de snö kvar och inte alls lika varmt. Iiiih de är riktigt nice måste jag säga.

Idag har vi inte så mycket planer, vi har köpt lite godis om de skulle komma någon söt påskkärring och plinga på :) Sen 17-21 så har vi tvättid, så ska vi väl städa lite i lägenheten med.

Det känns jäkligt konstigt att "fira" påsk här nere, utan alla hemma osv. Men det går väl det med på nått vis.

Har i vilket fall som helst gått ner ca 3 kilon sen jag började min diet, är inne på min 6:e dag nu och det går rent hyffsat faktiskt. Man har vant sig nu att man inte äter så mycket. Ett kilo till innan dietens slut så är jag nöjd för tillfället, men de får gärna försvinna ca 3-4 till. Då kanske man törs visa sig i sommar på beachen. Jaja, återstår att se!

Nu ska jag fortsätta se på Flykten från hönsgården.   // Katarina.


.

Håller på att göra min lunch för tillfället, sen ska vi göra oss i ordning och sedan vandra bort till Lövåsen och inhandla lite grejer från Ö&B och Willys. Skönt att komma ut och göra  något i det vackra vädret. När jag klev upp visade termometern 23+ så de är jäkligt nice väder ute idag måste jag säga :D Sug på den du pappa ;) Haha.

Nej nu ringde min klocka för äggen. Take care!

// Katarina.

Glad Påsk

Tänkte bara önska alla en glad påsk! Hoppas ni får en jätte trevlig helg med massor av godis och god mat! Saknar er alla där hemma!

Puss o kram // Katarina.



Seg

Känner mig jäkligt seg i kroppen idag, i natt när jag klev upp en sväng så fick jag nästan ett svimmningsanfall, men de är ju bara för att jag håller på med min diet nu. Är inne på den 3:e dagen nu och det går rätt bra faktiskt! Håller inte på att dö av hunger som jag har känt de andra gångerna jag har gjort den. Idag ser min meny ut såhär:

Frukost: 1 kopp té, 1 rostat bröd utan nått på
Lunch: 8 körsbärstomater, 3 skivor kokt skinka, 1 banan
Middag: 2 ägg, 3 crisps, 1 banan

Pratade med Sara, min lillasyster alltså, om denna diet och när jag berättade vad jag åt på en dag tex så sa hon att det åt hon till frukost. Hahahha så typiskt henne, världens glupskaste människa jag vet! :P Haha

Har även fått veta en stoooor nyhet som jag har gått och väntat på hela mitt liv. Är så himla glad för deras skull!! <3


Nej nu ska jag göra min frukost, te och en rostad macka.

Auf Wiedersehen! // Katarina.

...

Jag har gått och grubblat ett bra tag nu, har känt mig liksom konstig. Det jag har kommit fram till är att jag känner mig jäkligt olycklig här nere i Katrineholm, jag har inget som helst umgänge, jag väntar bara ut dagarna och hoppas på att de ska gå fort. Väntar på att Thobias ska komma hem från skolan, väntar på att kvällen ska komma så jag kan gå och lägga mig så ännu en dag försvinner, väntar på att få gå på KFG för att ha något som helst att göra på dagarna, väntar på att jag måste gå och handla, väntar på att jag måste göra hushållssysslor som får tiden att gå lite, väntar på att dagarna ska gå fort tills nästa gång man ska hem upp till Sollefteå.. Jag har verkligen inget liv här nere, de enda jag kan umgås med är Thobias klasskompisar, dem träffar man en dag i veckan om det är fest på schemat vill säga. Sedan är det liksom helt.. dött, tomt, ensamt, tyst.. Jag känner mig ärligt talat jävligt olycklig för tillfället, har känt mig det ända sedan jag kom ner hit igen efter att ha haft praktiken uppe i Sollefteå, komma tillbaka till... absolut inget liv. Där uppe har jag ett liv, jag har en umgängeskrets, jag har min familj, jag har nått att fördriva mina dagar med. Det enda som håller mig kvar här nere är att jag vet att Thobias är här och att han snart går ut skolan och att det inte är tok länge mellan gångerna vi åker upp till Sollefteå. Tiden går dock väldigt långsamt mellan gångerna, jag väntar och väntar och väntar.
Önskar jag hade ett jobb så man på något vis hade kunnat bilda en umgängeskrets, eller iaf ha något att göra på dagarna, ha någon/några att träffa dagligen.. Detta suger verkligen. Mitt liv känns för tillfället helt meningslöst, ingenting fyller ut mina dagar med något värdefullt..


Helg

Tänkte dra en kort sammanfattning om helgen som varit, so here we go. I fredags så var jag bara hemma och tog det lugnt, Thobias var iväg en sväng till Krille & Glenn och spelade. Lördag, Thobias åkte iväg rätt tidigt för att spela match, jag städade lite, diskade, hämtade upp Kricko vid tåget. Så åt vi och gjorde oss i ordning, kom hit lite folk, förflyttade oss till andra sidan gården till en större lägenhet. Förfest ett bra tag sen in på Stat, prata, kolla. K och jag på Donken, in på Stat igen, dansa.. Gå hem. Sova.
Igår söndag var det en riiiktig slappdag, mesta som gjordes var att gå och handla o sen laga mat. Såg på tv i stort sett hela dagen. Så i morse följde jag med Kricko till tåget, sa hej då och gick sedan hem o sov igen. Så nu har jag varit på stan och handlat lite, vitaminer och mat. Har börjat med min 13 dagars diet idag så då behövs lite vitaminer så kroppen inte kollapsar totalt.
Har druckit en kopp té än så länge, ska egentligen dricka en kopp kaffe men de vill ja inte så jag tog en kopp té ist. Till lunch ska jag äta 2 kokta ägg och 1 tomat. Middag ska jag äta 2,5 dl lättfil och 1 banan eller 1 morot.
Bara 12 dagar kvar! :P

Inte så länge kvar tills jag fyller år nu :D Dock tråkigt att man alltid lyckas vara borta på sin födelsedag, att man inte kunde vara hemma med familj o vänner.. Men men, så är det väl när man blir "vuxen" antar jag..

Tjingeling! // Katarina

Lördag

Klockan 9 i morse vaknade vi av oss själva, vilket är jäkligt ovanligt för oss. Kring halv 10 klev jag upp ur sängen, men först hade jag fått frukost på sängen, mums! :) Nu har jag bara suttit och kollat runt på mina sidor på internet och ska alldeles strax slänga in mig i duschen, hade jag tänkt.

Sesam har fått en skriva kalkon så han håller på att lattja med den i köket,  slänger runt den och har sig. Han är bra söt den lilla krabaten!

Så ska jag dammsuga idag med innan Kricko anländer, så hon inte dör av katthår :P Sesam håller nog på att byta till sommarpäls nu för han hårar nått så fruktansvärt, hår öööööverallt verkligen. Damsög tidigare i veckan med men de syns då fan inte.. Även fast vi borstar honom så lossar han massor. Lagomt skoj.

Ha en bra helg alla, de ska jag ha! Fest ikväll!!

Puss o kram // Katarina.

Fredag

Idag har det varit en lugn dag, varit ut en sväng i det fina vädret, var en sväng på stan och strosa. Sen har vi mest bara varit hemma och slappat, lagat mat och sett på tv. Så för en timme sedan gick Thobias iväg till Krille och Glenn för att spela nått dataspel, boooooring! Jag sitter och försöker hitta något att se på tv men det verkar vara dött lopp.. Alltid när jag har tv:n för mig själv så är det bara skräp att se på, typiskt!

I morgon kring halv 4 så kommer Kricko, något jag ser fram emot väldigt mycket, så stannar hon tills på måndag. Blir skoj att ha liiite tid tillsammans iaf :) <3

Nej nu ska jag nog ta och slå på en film eller något.. // K

*^*

Sitter här med en kopp té och kikar på tv, Thobias är på fotbollsträning så jag får se på precis vad jag vill på tv:n.. Men självklart är det bara skräp på tv:n ikväll bara för det.

I morgon ska jag ringa igen till skolan jag inte fick tag på idag, den jag sökte var tydligen på tjänstresa och skulle vara borta tills på måndag. Så fanns det en till person man kunde ringa till men hon var sjuk, hur lyckas jag!? Jaja, hoppas på att hon den sjuka är frisk i morgon iaf så jag får det bortklarat!

På måndag tänkte jag köra igång med 13 dagars dieten igen, så man får lite effekt någon gång. Man vill ju vara lite smalare i sommar så man inte måste skämmas ihjäl på badplatserna man ska på.. Aja, får se hur det går med den. Jag lär absolut uppdatera om hur det går här på bloggen.

Åter till tv:n. // K

Ansökningar

Håller för tillfället på att ringa till de olika skolorna som jag ska söka till hösten, den viktigaste som jag verkligen vill komma in på svarar inte.. Lagomt frustrerande! Får försöka ringa många gånger till sen :) Har iaf skickat iväg en ansökan, till Stockholm. Bara 3 som återstår!

Har inte så mycket att skriva om idag..

Take care! // K

Sooool

Underbart väder här nere i Katrineholm idag!!! I morse då vi klev upp var det 18 plus ute, helt fantastiskt. Vi bestämde oss för att vi helt klart var tvunga att gå ut i den fina vädret så det blev en tur på stan. Gick i bara leggings och typ ett linne med skinnjackan, frös inte ett jäkla dugg, var nästan så man svettades ist. Fantastiskt!! Det är nu man önskar att man hade en balkong så man kunde sitta ute och lapa i sig en massa sol.. Finns inget direkt att göra så man kan vara ute.. Ingenstans som känns skönt att sitta.. Aja, får försöka göra det bästa av situationen. :)

Ska göra potatismos och fiskpinnar till middag idag, hur gott som helst!! :D


Ha det så bra!  Puss o kram // Katarina.