Dag 9 - Min tro

Jag har nog ingen speciell tro, jag tror att de kanske finns nån där uppe i himlen men inte att de just ska vara gud. Jag tror att man kommer någonstans då man dör, att det inte blir svart o att allt försvinner. Man blir endera nått nytt som tex ett djur eller så fortsätter man leva med de folk man levt med under sitt liv, man väntar som in alla som man spenderat livet med. Det är nog vad jag tror, att min mormor o morfar väntar på oss där uppe, tills vi blir hela familjen samlad igen.
.
Sen tror jag på kärlek vid första ögonkastet, för när jag såg min T för första gången tänkte jag att "honom ska jag ha" o så blev det ju också :) Så det tror jag starkt på, att vid första synen på någon så kan det slå ner som en blixt i hjärtat.
.
.
.
För övrigt så är jag hemma o är sjuk idag, ont i magen som en tok, har spenderat massa tid på toan. Vet inte om de är nå magvirus eller om det är som jag misstänker, att jag blivit laktosallergiker... Måste ta o kolla upp det, de går inte att ha så fruktansvärt ont i magen mera nu.

Dag 8 - Ett ögonblick

Ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma är när min T kom hem första gången på denna omgång i Affe. Jag riktigt flög upp i hans famn o har aldrig känt mig så lycklig o lättad. Det var så fint ögonblick, ett sånt som man bara ser på filmer. Men det är nått jag alltid kommer att bära med mig, just det där när jag såg honom o lyckan riktigt fyllde hela min kropp av att bara se min älskade T.
Han är mannen i mitt liv! <3

Dag 7 - Min bästa vän

Min bästa vän är min Linda, vi har varit fast vid varandra sedan vi började umgås för flera år sedan. Jag vet att jag kan säga precis vad som helst till henne, det är inget som hon sprider vidare eller dömmer mig för. Hon är helt fantastisk, utan henne hade jag inte klarat mig. Linda har så stort hjärta, hon vill alla så väl o ibland kanske alldeles för mkt för henne själv. Kan inte med ord beskriva vad hon betyder för mig men jag håller henne väldigt hårt om hjärtat!
Älskar min Lunda! <3
.
.
T är även min bästa vän, han är min partner men samtidigt min bästa vän. Han pratar jag med om precis allting, kanske alldeles för mkt ibland. Han kanske inte bryr sig så mkt om mina nya skor osv :P
Älskar o saknar min T. <3

Dag 6 - Min dag

Skriver för gårdagen.
Dagen började med att jag klev upp o gjorde mig i ordning för att sedan åka på jobbet, jobbade till kl 15 o sen klädde vi alla affärer gallerian. Vi gick även o smög drack allihop, vi tjejer (jag Shad Malin o Erika) vi körde vin i plastmuggar, Expert körde kaffemuggar :P Kl 17.30 var de middag nere på bowlingen för oss alla o sen kl 19 bowlades det, jag vann i mitt "lag" ;D Vid strax innan 9 raglade jag innanför dörren här hemma o tänkte att jag måste ju spela mitt Super Mario som jag fick igår, gjorde typ 3-4 banor men de var så svårt att fokusera så jag gick o la mig o sov.
Det var min dag det. :)

Dag 5 - Vad är kärlek

För mig är kärlek då man riktigt känner hur det pirrar i magen och man blir alldeles varm i kroppen av att bara tänka på sin partner. När man håller handen så strålar kärleken mellan varandra.
Att man bara lyser upp i ett stort leende då man ser din andra hälft, så ska det vara.
För mig så ska inte kärlek tas för givet, det får bara inte vara så! Tar man varandra för givet så kan man lika gärna sluta där, man ska ALDRIG ta någon för givet. Det är som ett gift i mina ögon..
Kärlek behöver vårdas för att bestå.
.
Jag har verkligen insett vad kärlek är sedan jag o T träffades, vi har något alldeles unikt. Vi har haft så mkt olikheter mot varandra så ibland blir det bara kaos. Men vi har övervunnit allt o med tanke på att han är far away nu för andra gången så har vi verkligen visat vad vi båda går för. Jag tror att om vi klarat detta 2 (!!!!!!) gånger så kommer vi klara precis allt! Det vi gjort tillsammans har gjort oss så mkt starkare, starkare än vad många aldrig kommer att bli.
Älskar min T mer än vad ord kan beskriva! <3

Dag 4 - Det här åt jag idag

Åkte ner till Ann-Louise o Kevin och åt frukost hos dom, det blev mannagrynsgröt.
Sen bakade vi lussekatter o då blev det givetvis en sådan :)
Till middag blev det kassler med ananas i gräddsås med ris o sötsur sås.
Nu ikväll fick jag o Sara ett infall på chips o dipp så det har också gått ner.
Sen har jag druckit loka o saft.
That's my day.

Ledig

Har varit galet mkt att göra nu på jobbet de senaste dagarna o nu idag sa de bara pang. Vår regionschef o en chef i Norge kom till oss o hjälpte till med lite saker med utförsäljningen. Så siffror har snurrat runt i huvudet hela dagen, helt galet. Tillslut säger det bara stopp o då är det bara att ge upp, annars får man göra om allt igen sedan.
Jag o Shad ska nog ha en medalj som utför allt detta, ja nått stort som en Bahamas resa skulle inte sitta fel men cheferna verkade lite svårflörtade på den punken. haha.
.
För övrigt saknar jag min T massor, han är världens finaste! Längtar som en galning tills han kommer hem till mig igen, kommer vara konstigt att han inte ska åka iväg igen. Att han faktiskt ska vara hemma med mig hela tiden, då man inte jobbar. Kommer bli konstigt att anpassa sig efter honom igen, nu är man liksom van att ha hela det stooora täcket i sängen helt för sig själv, jag har blivit så bortskämd med det täcket så nu kan jag tycka att de är litet o inte alls får plats 2 under det. Haha. Kommer säkert knuffa ut han ur sängen med, brukar somna på min sida eller i mitten av sängen men vaknar ofta på hans sida, ja det kommer bli kul när jag far runt som en hellikopter i sängen o han blir vansinnig över att jag tar all plats! Kan riktigt se det framför mig :D
Eller som när vi kliver upp tillsammans på helgerna o sätter oss o äter frukost i soffan o ska välja vad vi ska se på tv medans, vi kommer aaaaaldrig överrens om det! Haha ja jag längtar till o med tills dess!
Men nått jag inte saknar är allt min kära T drar fram då han är hemma, jäkla skitunge! :P Blir så himla stökigt så fort han kliver innanför dörren, jag förstår inte, helt innerligt jag fattar inte hur han lyckas? Han får lägenheten att bli jätte stökig på bara någon dag, alla saker han drar fram. Jisses! :P Haha.
.
Nej nu ska jag njuta av min lediga kväll o sen i morgon ska jag till Isa o Kev och äta frukost o sen ska vi baka lussekatter, myspys! :)

Dag 3 - Mina föräldrar

För mig betyder mina föräldrar allt, utan dom vet jag inte vad jag skulle göra! Jag har en väldigt bra kontakt med dom båda o pratar oftast med pappa minst 1 gång om dagen. När jag var liten var jag mammas flicka men under tonåren så blev jag pappas flicka o är nog de än idag, hur de kommer sig vet jag inte. Men jag o pappa har väldigt lika syn på saker o ting o står varandra väldigt nära. Mamma är världens goaste mamma, henne pratar jag dock inte lika mkt i telefonen med men hon betyder minst lika mkt för mig som pappa gör.
Dom är mina hjältar som alltid ställer för mig, underbara!
Älskar dom obeskrivligt mkt. <3

Dag 2 - Min första kärlek

Ja min första kärlek var nog när jag gick i lågstadiet, då var jag tillsammans med honom i typ 3 veckor. Haha om det nu räknas?! Vi gjorde ingenting alls, jag frågade chans på honom o han sa ja. Sen var det inte så mkt mer med det. Haha ja jisses...

Dag 1 - Om mig

Jag heter Anna Katarina och är 22 år, bor i Sollefteå i Västernorrland. Jag är född och uppvuxen ute i Helgum i Sollefteås kommun. Jag gick handel och administration på gymnasiet i 3 år.
2007 träffade jag min livs kärlek på krogen i stan o sen dess är det VI. 2007 var han även på utlandstjänst så det var ett tufft första år för mig.
.
Jag har bott i Spanien och jobbat där i nästan ett halvår, det var en fantastisk tid med massa sol o badande. Livet lekte!
Har även bott i Katrineholm och är nu tillbaka i kära Helgum igen.
.
Min största dröm har alltid varit att bli frisör men jag hade inte tillräckligt bra betyg i skolan för att komma in på den linjen. Nu har jag dock chansen att få den utbildningen gratis o velar fram o tillbaka.
.
Jag älskar skor o kläder, jag har ett enoooormt skoförråd! Kan ju bero på att jag jobbar på Eurosko, inte så lätt att inte köpa skor ska jag tala om!
Slalom är ett annat intresse som står mig varmt om hjärtat, inget kan ta känslan då man susar ner i backarna o känner vinden slå mot ansiktet så håret flyger. En väldigt bra aktivitet att nollställa allt man har i tankarna.
.
Jag är väldigt lycklig, jag har hittat min man o kunde inte ha det bättre. Vi är förlovade o har stora framtidsplaner. He's the one! Jag älskar känslan jag får i magen då jag ser honom, håller honom i handen eller sover bredvid honom. Im happy.
.
Jag är en mkt matglad människa som borde tänka efter lite mera på vad som slinker ner i magen. Jag borde träna men det är inget jag egentligen tycker om, jag tycker om så mkt andra saker. Hittar alltid något annat att göra än att just träna. Det kommer i perioder i mitt liv då jag kan tycka det är kul för stunden men sen tappar jag det igen.
.
.
Ja det var nog de jag kunde komma på om mig själv.

30 days

Har sett denna lista i massa bloggar nu den senaste tiden så jag måste också ta o göra den hade jag tänkt.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Söndag

Helgen har varit väldigt lugn, bara gjort precis de jag känt för då jag känt för det. Umgåtts med några kompisar o myst. Så bör alla helger se ut tycker jag!
.
Borde städa här hemma så jag ska se om jag inte kan få ett ryck o iaf dra damsugaren nått varv sen. Är ju så himla tråkigt men ack så mkt mer sällan jag måste städa sen älskade Sesam försvann. Förut behövde jag damsuga varannan dag om det inte skulle vara nå katthår men nu kan de gå typ 1-2 veckor o de enda som är är att de blir grusigt i hallen av skorna o lite damm. Det är jag inte van kan jag säga.
.
Saknar min Sesam oerhört mkt! Tror fortfarande att jag ser honom i ögonvrån hela tiden, bara idag har jag trott att han varit här 5 ggr.. Det sitter fortfarande i, min älskade lilla bebis.. Är så tomt utan dig, men det var för ditt eget bästa.. Hoppas jag iaf! Jag tror att du har det bättre uppe i katthimlen än du hade de på slutet här hemma, jag var aldrig hemma i princip o då jag väl var hemma så gick jag o sov i princip för att sen kliva upp o åka på jobbet igen. Miss you sweetie! <3
.
24

Kev

Det är en påfrestning som heter duga att sitta i denna situation som jag o många andra gör just nu, som vi gjort hela detta år. Det börjar äntligen lida mot sitt slut nu o jag kan inte med ord förklara den lättnad som kommer infinna sig då det hela är över!
En sak som jag är säker på är att jag hade aldrig klarat detta år utan min älskade Kev, hade jag inte haft honom hade jag nog brutit ihop totalt o gett upp. Han är min stora glöd, jag skulle göra precis vad som helst för honom. Förstår inte hur man kan älska en sån liten skrutt så himla mkt, när det inte ens är ens egen?! Min kärlek till honom är oändlig, finns inte ord som är nog starka att beskriva med. Tack älskade Kev för att jag får vara en del av ditt liv!
.
Sen är jag så otroligt glad över att jag o Ann-Louise har fått så bra kontakt, min storasyster is back! :) Me like!

Skorpor

Idag har jag varit o firat pappa på farsdag o även påpekat att det finns en dag som heter barnens dag! ;) Hans farsdags present blev inte klar så jag hoppas den kan bli klar under veckan, så snart som möjligt :)
Vi var även o åt ute med pappa, mysigt som bara den.
.
Sara och jag har bakat skorpor idag, 3 olika sorter. Kardemummaskorpor, Choklad/mandelskorpor och saffranskorpor, blev jätte goda allihopa! Är riktigt förvånad över mig själv, jag kan ju inte ens göra tomtegröt men skorpor gick fin fint de! :P
.
Kardemumma              Choklad/mandel          Saffran
.
I morgon börjar återigen en hård arbetsvecka, kan ju hoppas allt folk lugnat ner sig liiiite iaf. Men de är ju bara önsketänkande..
Ska hoppa in i duschen nu jag sen blir det nog sova tidigt.
Tjingeling!

Ledig

Äntligen är jag ledig lite, har jobbat idag med men bara till kl 2 så dagen har varit ganska ledig ändå. Så jäkla skönt!! Har varit kaotiskt på jobbet denna vecka, folk är som galna nu när det är utförsäljning. Det är kul men samtidigt skit jobbigt, det tar så mkt på en att flänga runt som en yr höna.
Vissa människor önskar man att dom inte ens kom in, så otroligt otrevliga o jobbiga att ha att göra med..
Nä tacka vet jag söndagar! Dock blir det ju jobb på söndagar framöver vid jul men just nu njuter jag av att min söndag i morgon inte består av något jobb.
.
Är ju farsdag i morgon o jag har hittat en bra present tycker jag, lite mer personlig till min älskade pappa :) Hoppas han kommer gilla den.
.
Nej nu ska jag dega vidare framför tvn o senare sova. Tjing.

Begravning

Idag har släkten på mammas sida varit på begravning, min mormors begravning. Ursh jag gillar det verkligen inte, det gör ont i hela hjärtat.. Så sorgligt men ändå så himla vackert. Så tomt att vara hemma hos mormor o morfar då ingen av dom lever längre, ingenting är sig likt där längre.. Men nu är dom äntligen tillsammans igen.
.
Enda positiva med detta är att jag fått träffa mina kusiner som jag inte träffat på typ 8-10 år, jätte kul att se dom igen! :)
Hemskt att det ska behövas nått sånt här för att vi alla ska vara samlade. Men de blir ju lätt så när det är 100 mil i mellan oss.
.
Det är tydligen fullt ös på jobbet nu, var en annons i tidningen idag o de hade varit maaassa folk. Så i morgon bitti ska jag börja vid 8.30 redan till 18.15 så det kommer bli en låååång dag...! Ska iaf luncha med Johanna är det tänkt.
.
Saknar min T massor, hinner knappt höra nått alls från honom, jag jobbar ju till 18 i princip varje dag o då är kl halv 10 hos honom så då sover han oftast.. Så jäkla drygt!! Hade behövt honom här hemma idag mer än någonsin idag..
Bara att ha honom bredvid mig hade hjälp sååå mkt..
.
Nu - duscha - se lite på tv - sova.

Tisdag

I helgen var jag ju hos min underbara Linda i Umeå, vi var ut på lördagen o hade riktigt skoj! Sen söndagen spenderades mest liggandes framför tv/film, mysdag! Så skönt att umgås med L lite på tu man hand, de händer inte allt för ofta :)
Åkte hem igår (måndag morgon) kl 8 kom jag iväg från Umeå och var i Sollefteå strax innan 11, var snor halt mellan Övik och Sollefteå, skit drygt! Kunde max köra 70 så de kändes som en evighet att ta sig fram de 10 milen. Men fram kom jag och åkte direkt på jobbet, käkade lunch innan jag började kl 12 så jobbade jag till 18. Min säng har nog aldrig känts så skön som då, älskar den! :P
.
Idag har jag jobbat hela dagen, utförsäljningen har börjat. 20-70% på allt i hela butiken, har varit gaaaalet mkt folk idag. På lunchen racade jag upp till min älskade Kev, han fyller 1 år idag, min stora kille. Kan inte fatta att han funnits ett helt år, galet vad tiden går fort! Han fick iaf ett tält, massa kuddar o en låååång mjukis krokodil, fick höra att tältet var MYCKET populärt av Kev, han hade spenderat dagen där inne, även ätit välling där innan han skulle sova. Min älskade gokille!! <3
.
Är lite less på att man inte hinner göra så mkt efter jobbet, så drygt när man är hemma strax innan 7 på kvällarna o hinner inte göra nått innan man ska hoppa i sängen igen. Men men, jag vet ju att de är slut snart, slut o slut men om några månader. Så de är väl bara att bita ihop..
.
Nej nu ska jag strax slänga in mig o duschen o kika lite tv innan sängen kallar.
Saknar min T enormt mkt! <3

Igår kväll strax innan kl 17 anlände jag i...

Igår kväll strax innan kl 17 anlände jag i Umeå hos min Linda. Vi käkade lite mat o slöade ett tag, sen gick vi till Silje och Victor där även Sandra och Kristian slöt upp. Så där satt vi o såg på idol o sen en film. Jätte roligt att träffa kompisar till L. :)


Onsdag

Har i princip bara jobbat de senaste dagarna o åkt hem, ätit middag hos mamma o pappa o sen hem.
Köpte ett Nintendo Wii i måndags, fick det av min älskade T <3 Har faktiskt bara spelat på det första kvällen, har varit annat som jag prioriterat före.
Sara hjälpte mig att färga håret igår så nu ser jag inte flintis ut längre :D Haha.
.
På fredag slutar jag kl 14 o ska åka direkt upp till Umeå till min Linda, ska bli så skönt att komma iväg en sväng o framför allt att mysa med min L! Saknar henne massor. Blir där tills söndag så vi lär nog hitta på en massa skoj skulle jag tro. Eller iaf en massa slappa saker, haha.
.
Nej nu ska jag slänga i en till tvättmaskin så man har nått att ha på dig. Denna ständiga klädbrist. Baah!