Torsdag = Helg!

Så skönt, nu har jag helg för denna vecka.
.
Ikväll har jag umgåts med underbara Karro, vi har ätit mat o efterrätt så de stod ut genom öronen, på mig iaf. K verkar kunna kränga hur mkt som helst just nu hihi. Så har vi även kikat på idol o surrat en massa.
.
I morgon ska jag på babybad med lilla Kev Ann-Louise o Peter, mysigt värre! Sen ska jag möta upp K på stan o så ska vi strosa runt. Vid 16 tiden ska jag vara barnvakt till lille Damien, bäst för honom att han inte gör nr 2 medans jag väntar på att Johanna ska komma hem :P Haha.
Sen på kvällen har jag inget planerat men de lär bli lugnt bara :)

Onsdag

Yes, då var min sista dag med stängning denna vecka klar, bara 10-16 i morgon sen har jag heeeelg! Wihooo! Så jäkla skönt att ha 3 dagars ledig helg, wonderbar!
.
Efter jobbet i morgon ska jag nog på systemet o inhandla en flarra vin till helgens bravader. Ska bli skoj, vi blir ett litet gäng som ska ut o äta först o sen gå ut, me like! Vi kommer vara den underbara trion på utgången iaf, jag Sofie o Karro, kan de bli bättre? Ne det är det ultimata, finns ingen gång då vi tre har varit ut som jag kan säga att det varit dåligt. Så det ska bli skit skoj.
.
Har varit lite ös på jobbet denna vecka, riktigt roligt måste jag säga. Kul att folk insett att dom behöver vinterskor nu.
.
Jag har inhandlat en jacka idag, inte världens tjockaste men en tjocktröja under så bör jag kanske överleva vintern iaf. Är galet nöjd med den iaf o för att inte tala om de nya skorna :) Matchar perfekt! Nu fattas det bara vantar, mössa o halsduk sen är vinter outfiten fullständig!
.
I morse fick jag skrapa rutorna på bilen, galet kallt om fingrarna vill jag lova. Sen att sätta sig i den var en kamp i sig, kallt kallt kallt! Hugga, vintern är nära nu. Halt på vägen har det även börjat bli.. Baah varför kan det inte vara sommar året runt? Det hade jag gillat! Eller iaf skippat vintern.
.
Fick kläderna som jag beställde från Hm idag, allt passade, gissa om jag blev glad?!
.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen o sen sova tror jag.

.

I hate my empty bed..


Tisdag

Idag har jag jobbat som vanligt, 11.45-18.15, lika i morgon.
.
Såg att du ringde flera gånger om idag T men de bara bröts innan jag ens hört din röst.. Antar att ni har problem med linjerna som vanligt..
.
Jag är så otroligt trött, ska göra mig i ordning för sängen strax o sen sova. Helt galet hur trött jag varit de senaste kvällarna, jag sover ju 8-9 timmar per natt o ändå är jag helt död denna tid.. Undra varför?
Jaja gonatt.

Måndag morgon

Måndag morgon kom även den, fy tusan va trött jag var då jag skulle kliva upp. Sov typ 10 timmar inatt så jag tror det var de som var problemet, för mkt sömn.
.
Ska snart åka in och jobba, men jag börjar inte förren 11.45 och slutar 18.15. Ska kika på lite skor tänkte jag innan jag börjar, man hinner inte kolla så mkt på skor när man jobbar med det. Man säljer åt andra o vipps så hittar man en sko man vill ha men ingen storlek finns kvar.
.
Har börjat vela ang mina mobiler, vet inte om jag ska ha x10 eller x10 mini pro? Båda är ju skit bra men den ena har ju nått o den andra nått. Jag älskar tangentbordet på mini men jag älskar samtidigt hur fina korten blir på x10.. Baah vilket i-landsproblem man har alltså :P Gjorde jag dig besviken nu T? När jag börjar vela om vilken du kommer få :P haha..
.
Nej nu ska jag göra de sista o sen åka.

.

Ja min söndag har varit riktigt skön, inte gjort just någonting. Var ju o käkade i Långsele med Karro Sofie Svenna o Mats, Sara o Oskar åkte till Sundsvall en snabbis så de blev inget med dom. Vi käkade pizza o surrade en massa, me like!
.
I morgon börjar jobbet igen, måndagar är pest. Man har hela veckan framför sig o de går segt tills tisdagkväll innan man fått veckan att rulla. Jaja that's life I guess.
.
Har inte direkt några planer alls denna vecka, ganska skönt faktiskt. Dock brukar det ju alltid bli en heldel iaf på något underligt vis, man blir helt fullbokad. Men det är skoj, skönt att ha nått att fokusera tankarna på.
.
Jag håller på att vänta ihjäl mig på T, jag fattar inte hur tiden kan gå så extremt långsamt? Önskar man kunde spola fram tiden lite, så jag kan få träffa min T nu.. Nu på engång, är så enormt trött på att vänta, hela detta år har varit en enda lång väntetid. 3 månader kvar, ursh va lång tid..
.
Nej nu ska jag fortsätta se på How I met your mother. Tjing

Söndag

Aaaah söndag är nog den skönaste dagen på hela veckan, just för att man inte behöver göra nått. Sen är det ju piss att det är dagen innan måndag men what to do?
.
Jag o Karro gick ut själva igår men kul hade vi! Vi dansade konstant hela natten, så jävla kul. Bra musik för en gångs skull också dock kändes det som den bara gick runt runt. Det började med att jag absolut inte kunde bestämma mig om jag ville ut eller inte, hela dagen igår så velade jag fram o tillbaka. Men K hoppade in i duschen hemma hos sig o sen åkte vi hem till mig där velandet fortsatte, men efter ett samtal till Sara om att hon o Oskar skulle komma ner till mig o vara vårt sällskap så gick de undan. Innan dom kommit hade jag och K bytt kläder o börjat fixa med smink o håret. Någonstans i samtalet med Sara så blev de alltså bestämt att jag o K skulle ut. Klockan var runt halv åtta då vi äntligen kom överens om att vi skulle ut, så åkte vi väl till stan så vi var nere till 22.30. Först var de dött men fy tusan va mkt folk det blev sen, jag o K slungades hit o dit på dansgolvet, man kunde knappt röra sig då de var som mest folk uppe o dansade :P Hade iaf jätte skoj.
.
Ska åka in till Långsele sen med Sara Oskar o Karro så ska vi äta pizza, mumma! Kanske lite karra med, film ikväll lär de bli :)
.
18 dagar kvar, gosh va tiden går långsamt..

Lön

Ja idag kom den efterlängtade lönen in på kontot och med det så betyder det att en massa räkningar ska betalas.. Suck! Fattar inte att man inte kan få vara lycklig någon gång och slippa betala en massa tråkiga saker, tänk va himlans mkt pengar man skulle ha kvar då :P Det vore livet de!
Ja jag har alldeles nyss betalat räkningarna då, bara hyran kvar sen är de klart. Dock skönt att de blir lite över denna gång :)
.
I morgon ska jag ju som sagt sitta i fiskedamm på jobbet. Känns väl sådär men vad gör man inte?
.
Funderar på att gå ut i morgon men jag har inte bestämt mig än, får se vad jag känner för efter jobbet i morgon.
.
Fattar inte varför jag inte får någon tom rad då jag trycker enter? Då jag publicerar inläggen blir det bara en stor text.. Så irriterande! Någon som vet varför? Help me. Måste göra nått tecken på varje ställe där jag vill ha ett mellanrum så då blir det en punkt.
.
Nej nu ska jag ta och kika på tv, Se upp för dårarna går på 4:an. Sen ska jag nog försöka sova.

Torsdag

Sitter just nu och kikar på Idol, saknar att ha min T bredvid mig. Han skulle bara sitta o klaga på hur dåligt det är, han skulle vilja slå över o se på något annat. Jag skulle envisas om att nej jag ska se detta o så skulle de hålla på ett tag. Bara en sån sak saknar jag, att ha honom här som en gnällis. Kom hem min babe!
.
Fick veta tidigare idag vad jag ska få i lön i morgon så jag o mamma åkte en sväng till stan o inhandlade lite mat. Så råkade jag visst klicka hem några klädesplagg från HM nyss. Men det var välbehövligt, så de så! Längtar redan tills det kommer, men ett par leggings kommer inte förren v47 o en skjorta v41, de är lite det som är tråkigt med HM, de har ganska ofta sena leveranstider. Men väntar man på nått gott..
.
20 dagar tills min T kommer hem nu! Cant wait..
.
I morgon ska jag träffa min storasyster Ann-Louise och mitt lillhjärta Kevin <3 Vi ska mötas på Hullsta och ta en fika på Westerlunds innan jag ska på jobbet vid 11.45. Jag ska hjälpa till att förbereda fiskedammen som vi ska ha på lördag :)
Tjing!

Onsdag

Kom nyss hem från mamma o pappa, var dit en sväng och la upp 2 par byxor som jag köpte förra veckan, snacka om ben man skulle ha om man skulle kunna ha dom på längden :P Men nu har jag iaf fixat dom så jag har nya byxor att använda. Skönt!
.
Ska äta middag hos dom idag, skönt att slippa laga mat. Inge kul för det första att laga mat till sig själv och för de andra så är det jobbigt att göra någon mat då man är sjuk! Blir perfa de där.
.
På lördag ska vi iaf ha fiskdamm på Eurosko så alla med småbarn borde kom och se om dom får napp! :) Det får man garanterat, de lovar jag.
.
Nej nu ska jag försöka röjja upp lite här hemma.

Tisdag

Min hosta håller på att ta knäcken på mig, halsen känns som ett enda stort sår.. Så jobbigt när man bara hostar o hostar hela tiden, man kan knappt säga ett ord för då kommer en hostattack, suck!
.
Min T ringde ikväll men linjen var så himla dålig så jag fick väl 10 sekunder kanske.. Var länge sen vi pratade nu, alltid nått som står ivägen för att vi ska kunna uppdatera varandra.. Det gillas inte! Tycker han kan ta och komma hem nu, det är 22 dagar kvar och det känns som en hel evighet faktiskt.
.
Ja vad har jag gjort idag då? Jag har ätit frukost, hämtat posten, ätit lite kladdkaka, sett på tv, gjort om bloggen, ätit middag, kört 2 tvättmaskiner, sett mer på tv o nu sitter jag här. Inte mkt gjort kan jag säga, men så ska det väl vara då man är sjuk?!
.
Sesam håller på att driva mig till vansinne, han passar på att hoppa upp i soffan på nätterna och klöser i den, jag blir galen på honom! Jag hör ju inte honom på nätterna heller så jag har ju ingen chans att hindra honom från att göra det heller och inte har jag någon dörr in till vardagsrummet heller så jag kan inte stänga honom ute heller.. Någon som har något bra tips för att få en katt att inte alls tycka om en härlig tygsoffa att klösa i? Jag har en spey som man ska spruta på men den ska man använda dagligen och den verkar inte funka! Tips någon? Vad gör jag? Gaah!
.
Nej nu ska jag kika på lite mer tv och sen sova.

Måndag

Idag har jag gjort alla mina punkter på listan i princip.
.
- Ätit frukost i soffan
- Duscha
- Hämta posten
- Sett på tv
- Druckit vitamintjosan
- sett mer på tv
- Bara sova som fattas, fast jag tog mig ju en tupplur nu på eftermiddagen.
Sitter o kikar på tv o det tjatas om detta val överallt. Är less på detta nu.. Det var fel som vann men vad kan vi göra? Det är ju som de är nu.. tyvärr!
.
Min förkylning håller på att ta knäcken på mig, jag är såå less på att snyta mig stup i kvarten nu. Suck! Borde finnas mirakel medicin för förkylningar, med tanke på att man kan bota viss del av cancer. Då borde man kunna bota en förkylning illa kvickt.
.
Blir hemma från jobbet i morgon o på onsdag med, är lika bra de..

Söndag

Idag har jag haft en riktig söndag, de betyder att man bara slappar o gör så lite som möjligt. Det jag har gjort är att rösta o sen har jag bara befunnit mig hemma o lagat mat o slappat i soffan. Sara följde med en sväng efter att vi röstat så hon smakade Indisk falukorvsgryta som jag gjorde o hon verkade tycka det var jätte gott. Det ska jag testa på T också då han kommer hem, tror han kommer gilla det med.
.
T borde vara hemma o ta hand om mig nu då jag är sjuk, är så jobbigt att vara förkyld. Man orkar inte nått i princip, att bara kliva upp i sängen är ett projekt på morgonen o hämta mer näsdukar eller halstabletter. Nej jag röstar NEJ för Affe just nu, han borde vara hemma med mig! Så de så.
.
24 dagar innan han är hemma igen, känns som en evighet faktiskt! Det är ju massa dagar kvar o när jag är sjuk o hemma från jobbet så går dagarna sååå segt!
Fast nej, jag ska  banne mig vara hemma o kurera mig, jag vet hur dåligt jag kommer prestera på jobbet om jag skulle gå såhär, det är lika bra att vara hemma o bli frisk ist. Så i morgon ser min dag ut såhär:
.
- Kliva upp och göra frukost som äts i soffan framför tv:n
- Duscha
- Hämta posten
- Se på tv/film
- Dricka te och vitamintjosan
- Äta någon middag
- Se på tv/film
- Sova
Så späckad är min sjukdag i morgon.

.

Jäklar anamma, nu har förkylningen brutit ut på riktigt.. Hatar att vara förkld, hela kroppen tar stryk. Baah.

.

http://katarinaelfgren.blogg.se/hemligt

Ledig

Idag är jag ledig, skönt med tanke på att min hals känns som ett rivjärn.. Ont så in i bomben! Så jag har en förkylning på ingång.. suck!
I morgon jobbar jag, lördagar är inge kul att jobba. Helger är heliga, man ska bara slappa o göra sånt man känner för då, inte jobba!
.
Idag blir det nog inte mkt gjort, ska städa undan lite här hemma o sen kanske åka in till stan en sväng. Måste köpa sillicondroppar och eventuellt lite mat. Det ekar i mitt kylskåp men de är väl lika bra de då jag aldrig är hemma typ.

Tankar

http://katarinaelfgren.blogg.se/hemligt

.

Sometimes you just wanna scream.


Fredag

Idag har det varit en rätt så späckad dag. For in till stan till kl 1 och där mötte jag upp Karro, vi gick på cafe petter och fikade, dock var de urusel service där... Så dit går ja inte o fikar mer, de är en sak som är säker. Medans vi satt där o fikade bestämde Karro att jag skulle följa med på bio ikväll o se Grown ups och äta med henne o mariah. Så när vi var klara med att fika åkte vi upp på ica o handlade mat o grejer för att baka en tårta till M som fyller år på söndag. Sen åkte vi ner på stan för att hämta min bil o sen hem till mig där det blev klädbyte o sen iväg hem till K. Där började vi genast att laga mat o baka tårta o begav oss ner till M i världens stress. Vi var i stan strax innan 6 och kastade i oss mat o tårta för att hinna ner till bion som började kl 7. Filmen var riktigt bra faktiskt, lite dålig "publik" bara, vi var väl typ 10 pers där men vad kan man förvänta sig en fredagskväll i Sollefteå? :P när vi sett filmen åkte vi hem till M och satt o snackade massa innan jag o K begav oss hemåt igen. Så jag kom väl hem för en timme sen o har hängt tvätt o kastat in en ny tvätt.. Kul de här med tvätt alltså.. Eller inte! Dötrisst. Min T har även lyckats ringa mig 2 gånger idag dock var inget att tillfällena bra, jag var mitt uppi nått båda gångerna så de blev bara ett par min båda gångerna.. Så typiskt när han väl kan ringa då har inte jag riktigt tid.. Jaja de löser väl sig de med. Ligger nerbäddad i sängen nu o ska sova, ska bli såå skönt för jag är riktigt trött efter dagens utflykter :) Godnatt på er.


Har ridit ikväll med Malin, var jätte my...

Har ridit ikväll med Malin, var jätte mysigt o Millan var jätte snäll :) dock fick ja riktigt ont i knät då vi red men de tror jag var för att jag hade benet i en konstig vinkel eller nått. Men detta ska absolut göras om, dock inte med mina "ailienbyxor" igen, dom var så hala att man höll på att glida av sadeln hela tiden haha. Nej nu ska jag sova, är svin trött! Godnatt


Naglar

Har fått mina naglar fixade ikväll, fick de som present av grannen L då jag fyllde år o nu är dom äntligen på plats, är supernöjd! Blev jätte bra :)

Lördag. Idag har jag inte tagit mig ann ...

Lördag. Idag har jag inte tagit mig ann någonting alls. Varit till Långsele o hämtat ut paketet jag skickade till T som blev retunerat.. Varit hemma och sett maaaaaassor av avsnitt av Army wives, jag ljuger inte om jag säger att jag minst sett 10 avsnitt idag/ikväll. Helt galet men har man inget att göra så har man inte. I morgon kommer Ann-Louise Peter och min älskling Kevin hit till mig på middag, ska bli superskoj :) Ska göra bakad potatis med mangoraja kyckling/salladsröra. Har varit sugen på det hur många dagar som helst nu så de ska bli en fröjd att äta de i morgon äntligen. Haha. Nej nu ska jag sova. God natt!


.

Har varit på af idag med Malin och smidit lite planer. Vi ska dit igen på onsdag, ska bli jätte spännande! Längtar redan o det brukar man ju absolut inte göra om man ska dit i vanliga fall. Men denna gång tror o hoppas jag på att det blir super! Just nu slappar jag och Sara i soffan o ser på Bröstsim och gubbsjuka som går på 4:an. Har varit en väldig slapp kväll sedan jag kom hem från jobbet. Har världens i-landsproblem, jag kan inte bestämma mig vilka kängor jag ska köpa på jobbet haha. Vilka problem alltså! Skulle ju vilja ha båda men min plånbok har egentligen inte råd med nått par alls :-/ Börjar bli kallt och ruggit ute så de behövs lite varmare kläder och skor. Måste köpa ny vinterjacka också.. Suck.. Tänk om man hade obegränsat med pengar.. Får nog vänta med "vinterutrustningen" till nästa lön.. Suck! Nej nu ska Sara åka hem så då ska jag bädda ner mig i sängen och se på sista avsnittet på säsong 3 av Army wives..


Ligger i sängen just nu och ser på Army ...

Ligger i sängen just nu och ser på Army wives, har sett på det hela kvällen sedan jag kom hem från jobbet. Älskar verkligen denna serie, det är så mkt man känner igen sig själv i den. Igår var jag och köpte två nya skjortor till mig själv, dom är helt underbart sköna. Skulle kunna leva i dom haha. Skickade även ett paket till min soldat idag, hoppas han kommer tycka om innehållet :) me miss him alot! <3 önskar jag hade han här hemma med mig, dumheter att komma på att man ska på utlandstjänst. :P Nej nu ska jag se klart på detta avsnitt o sen kura ner mig i den enorma sängen med det gigantiska täcket alldeles själv..