Sollefteå sjukhus

Klockan 20 ikväll åkte jag och mamma ner till sjukhuset här i stan och skulle sätta oss på akuten, min hosta har varit förjävlig hela denna natt som varit och hela denna dag så det var det enda som kunde lösa sig med att åka på akuten. För någon tid hos en doktor gick inte, de fanns inga tider. 
När vi kom ner så pratade jag med en tant i receptionen och skulle "sätta in mig" men hon sa att det var folk som suttit där sedan halv 1 idag och fortfarande inte kommit in till någon doktor, så hon tyckte att jag skulle åka hem och återkomma i morgon mellan 10-19 då de var en dirstrikssköterska där.. Pkte hem igen och nu sitter jag här och är allmänt bitter över "hjälpen" man inte fick, hur sjuka system är det egentligen inte? Finns inga doktorer som kan ta hand om patienter när dom kommer in på akuten ens, var 1 doktor tydligen.. Helt värdelöst. 
Får väl se om det blir ett lika helvete inatt som det var igår natt när man ska sova, då  måste jag åka in på sjukhuset igen och få någonting som lindrar.. För detta funkar ju verkligen inte för mig, de går bara inte!!

Jävla skit!!

..

Känner mig mest bara ivägen just nu, sjuk som en gnu och ingen hjälp från sjukhuset.. 
Skulle haft en liten koja att gömma mig i, så INGEN hittade mig. 

Jobb

Jag känner riktigt hur mkt pengar jag tappar eftersom jag är hemma och är sjuk, men vad gör man då man knappt kan sitta, stå eller ligga utan att hålla på att hosta ihjäl sig och snora som en liten unge. Har omöjligt kunnat stå i butiken i detta skick som jag är, hade hostat på varenda kund och måstat springa in på toan och snyta mig var 4 minut.  Aja, de är faktiskt inte så mkt att göra åt saken, såhär är det bara. 

Sitter hemma i Helgum och bara är, Thobias kom hit idag med mamma o pappa då dom varit in till stan. Så nu håller pappa och han på med perssan som ska besiktas på tisdag. Dom är som piff och puff dom där två :P Haha..
Vi ska äta tacos idag, är ju så jäkla gott men det är inte fullt lika kul då man inte känner någon smak.. Smakade lite honungsmelon för ett tag sedan, så frågade mamma om den var god och då sa jag att den var lite smaklös, kom sedan på att jag känner ju i princip ingenting alls i smakväg nu när jag är sjuk. Det var lite roligt kom jag på :P Haha

Nej nu ska jag gå ut och kika hur det går för grabbarna och sen vila lite. 
Puss o kram

Nu har jag grejat klart med bloggen tror jag, i vilket fall som helst så känner jag mig nöjd just nu iaf. Fick insperation till denna design i en katalog som kom igår, då var det sängkläder som var svart/rosa med vita prickar och de föll jag för på engång då jag såg det. Sen igår kväll kring mitt i natten fick jag för mig att jag skulle göra om min blogg. Kallas kanske för att vara rastlös.

Idag är jag hemma och är sjuk igen.. Måste nog vara hemma i morgon med, näsan är alldeles tjock och hostan vill inte ge med sig o.0 Är ju ingen hitt att stå och hosta på kunderna och snora ner dem, så jag blir nog hemma i morgon med. Måste ringa Cathrine idag på eftermiddagen också och säga det, inge roligt alls.. Då måste hon gå in från sin semester i morgon för att jag är sjuk o alla vikarier jobbar på andra ställen i morgon.. Blä. 

Äntligen är det fint väder ute också, dock så är de inge kul att sitta ute i solen då man är förkyld som en gnu.. Hoppas vädret håller i sig ett tag nu till jag blir frisk och kan vara ute och njuta av solen. 

Nej nu ska jag gå och rota runt lite i kylskåpet och se om det finns något att käka. Tjing!

Nytt

Håller ännu en gång på att göra om min blogg lite, just nu har jag bara gjort de grövsta och tänker gå o lägga mig nu så jag fortsätter med resten av "pillret" i morgon då jag vaknar om jag nu orkar vill säga.

Nej nu ska jag försöka somna, om de nu är möjligt att kunna göra de med denna hosta o.0 Lugorna är helt cp känns de som.. Natti!

Sjuk

I morse då jag vaknade så åkte jag hem till Helgum på engång, riktigt segt att köra den biten då man mår som en överkörd grävling. Har legat i sängen idag och hostat som en galning och samma sak när jag sitter här, spelar ingen roll vad jag gör, hostan tar kål på mig!!
Kom på jobbet igår och var kvar där en kvart, sedan åkte jag hem med min älskling. Har dragit på mig världens dunder förkylning, inge roligt alls. Känns så hemskt att inte kunna komma på jobbet också, så fick jag höra att om jag inte kan komma på torsdag så måste chefen som har sin semester tas in under dagen och det känns ju skit måste jag säga. Får jätte dåligt samvete över det men samtidigt så är det ju inget jag kan göra något åt att jag är sjuk.. Bara att hoppas på att jag blir frisk snabbt igen. 

Längtar tills jag kommer hem till Katrineholm.. Saknar VÅRT hem.. Där kan man göra vad man vill, när man vill utan att behöva anpassa sig efter fler än varandra. Nej det ska bli skönt att få komma hem. 

Älskar min T <3

Länge sedan

Var ett bra tag sedan jag skrev här nu, känns inte som att jag har så mycket att skriva ner. De händer inte sådär väldigt mycket i mitt liv nu, de är jobb på veckorna och fest på helgerna. Känns som det bara går runt runt.. Har 3 veckor kvar att jobba sedan ska jag åka ner till Katrineholm igen, närmare bestämt den 14:e augusti så åker jag ner. Den dagen så jobbar jag till klockan 15, så går bussen från Sundsvall kl 17, så är jag i Stockholm kring 21.30 har jag för mig och tåget till Katrineholm går 22.10 så är jag hemma vid 23.30. Kommer bli en lång dag med först jobb och sedan resa men det ska bli riktigt skönt att komma hem, hem till sig själv.

Nej nu ska jag och Thobias snart åka ner till Patrik och Linda och kika på film. Ska bli mysigt med lite söndagsfilm.

Btw så håller min hals på att ta livet av mig, har ont så jag kan dö! Ingen bra tajming alls, har ju bara 3 veckor kvar att jobba så jag behöver ju alla pengar jag kan få. Inte bli riiiktigt sjuk nu.

Fest

Sitter just nu nere hos Henke och Jörgen, Jerker är också här och ska hjälpa dom och installera nått tv grejs. Vette tusan vart dom tog  vägen, dom gick ut för ett bra tag sedan och skulle hämta men jag tror fan dom fastnade där med.
Ikväll blir det nog inget speciellt gjort, ska ju jobbar i morgon så man måste ju komma i säng i tid ikväll, börjar 9.45 så är man i Helgum inatt så man kommer vara helt död då väckarklockan ringer.. Ursha!

I morgon direkt efter att jag har slutat så är det bara att bränna hem till Helgum och göra sig i ordning för vår 50-60 tals fest, kommer blir så jävla stressigt så det inte är klokt! Slutar 15.15 sen är man inte hemma förren kvart i 4:a och då ska man duscha, sminka, fixa hår och allt som följer med festfixningen. Klockan halv 6 så börjar det, så det gäller verkligen att rappa på att göra sig klar. Måste greja med det sista med min outfit ikväll också innan jag ska sova. Sen är väl de mesta klart iaf, tror jag.

Söndag så är det prat om Åselemarknaden men jag betvivlar på att det blir något för min del, det ska ju städas efter lördagens bravader uppe i Västby. Får se om det går att plocka ihop så mycket så möjligt på natten innan man ska sova, då klarar ju grabbarna sig själva på söndag så kan jag haka på till marknaden. :) Vore riktigt skoj med tanke på att jag aldrig varit där.

Nej nu ska jag gå och se vart grabbarna grus tog vägen någonstans. Tjingeling!

Home sweet home

Är så himla skönt att vara hemma i Helgum, man kan göra precis vad man vill när man vill. Särkillt nu då mamma o pappa är på semester ;) Nej men de är så avkopplande att bara komma hem hit, så lugnt och fridfullt, det är inte alls som "stadslivet". Ibland behöver jag verkligen komma bort från stan och bara vara ute på landet och bara finnas till, avkopplande. Men så är det väl om man är uppvuxen på landet, då blir man nog aldrig en riiiktig stadsbo helt, längst in i hjärtat så är man alltid en lantis om man bott utanför stan i princip hela sitt liv. 

Ikväll har jag bara varit hemma och mest inte gjort någonting alls, har varit hur skönt som helst. Jag och lillasyster har pratat en massa, bakat kladdkaka och kikat på tv. Skönt att ha dessa kvällar när man inte har nått alls planerat och man känner att man kan varva ner. 
På fredag så är jag ledig och då tror jag att jag kommer spendera dagen i Helgum, känns som att det är mest givande för mig just nu. 

Lördag är det 50-60 tals fest uppe i Västby, ska bli riktigt skoj. Dock har jag inte fixat kläderna än, får se hur jag ska lösa det.. Jag och Linda har iaf köpt in lite grejer till festen så liiite är ju förberett. :)

Nej nu ska jag ta och krypa till kojs, gonatt!

Musksjön

Igår så jobbade jag 9.45-15.15 och direkt efter det så åkte jag upp på Planvägen och packade in katten och mina grejer, sedan bar det till helgum där jag hämtade upp Karro och vidare hem till mig. Packade ihop de jag skulle ha med mig upp till Henkes stuga och sedan bar det av. Väl uppe så trodde jag att jag skulle dö, mygg ÖVERALLT!!! Jag överdriver inte om jag säger att jag har minst 20 myggbett, de är helt sjukt hur mkt det kliar på mib kropp idag. I vilket fall som helst så hade vi trevligt där till en början, vi grillade, drack, var ute med båtar och bara myste. Lite senare in på kvällen så tappade jag och Tobbe suget och bestämde oss för att åka hem då Linda kunde köra min bil hem. Så vi kom hem kring 12 tiden och ack så glad jag var över att komma hem, dock saknade jag min Thobias som var kvar uppe i stugan. (för att ni som inte vet vad de är för skillnad på Tobbe och Thobias så är Tobbe pojkvänn till min kära vän Linda som för övrigt inte var den Linda som körde hem oss, så är Thobias min Thobias.. haha ) I vilket fall som helst så kom jag hem och gick och la mig, sov som en stock då jag vaknade av att jag hörde någon ropa/viska och banka på fönstret. "kattis, kattis, kattis, öppna dörren" Vaknade och var helt yr i huvudet och gick till dörren och öppnade, där stod min Thobias. Han hade alltså gått ända upp i från Musksjön, de är säkert 2 mil minst. Han hade fått världens allergichock så han bestämde sig för att gå hem klockan 5 på morgonen och var hemma klockan 7, jag var helt förvirrad måste jag säga. Men när han väl kommit in i huset så var de bara att försöka få bort den täpta näsan och halsen, gick väl sådär men tillslut så kom han i sängen och klev inte upp förren klockan 14 idag. Stackarn! Har försökt att ta hand om min älskling idag så gott jag kunnat, tyckte så himla synd om honom som var tvungen att traska hela den långa vägen helt själv. Nej ursh och fy, de tror jag inte att han gör om, stannar kvar där uppe om han har skjuts hem vill säga. 

Nej nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och försöka somna. Natti natti!

Eurosko

Idag skulle jag jobba 12-16 men de blev till 18 för Cathrine blev sjuk så hon var tvungen att åka hem. Men det gick hur bra som helst ändå att jobba själv, lite drygt bara då man inte har någon att prata med då de inte är några kunder. 
I helgen jobbar jag själv på lördag med och sen vet jag inte alls vad det blir, grabbarna grus i Helgum och Thobias ska upp till Musksjön om det är bra väder. Så jag har ingen aning vad de blir för mig, far nog en sväng till Linda då hon har slutat på lördagkväll. Får se vad vi hittar på då.

Efter att jag har slutat i morgon så ska jag bara hem och käka sen ska jag åka till Långsele och följa med Linda och Monica på bilbingo i Forsmo, det har blivit lite av en tradition tror jag allt. Förra sommaren var vi där varje gång och nu ska vi dit i morgon för första gången. Ska bli riktigt roligt, får se om Thobias kanske hakar på med. :)

Nej nu ska jag fortsätta titta på Michael Jacksons begravning som sänds live på 4:an.

Helgum

Åkte hem till Helgum efter att jag slutat jobba idag och ack så skönt det är att vara på landet. Så fridfullt och framför allt så är det tyst! Så skönt så skönt. Har tagit ett glas vin medans mamma och pappa tog cider/öl, var mumma kan jag säga! Känns som att jag har varit stressad i kroppen nu i ett par dagar och jag har inte riktigt vetat varför, vet jag inte nu heller men de känns som att jag har fått varva ner ikväll hemma i Helgum, så de är skönt. Har inte gjort något alls sedan jag kom hit, bara slappat och gosat med min bebis Sesam. Det behöver man ibland, att man slipper alla planer och planeringar man har.

Nej nu ska jag hjälpa pappa och se om han hittar någon pool som faller honom i smaken. Tjing!