Flytt

Det är lite roligt det här med att flytta till samma stad som man har sin familj och vänner i. För det första så blir min älskade pappa världens hönsmamma, det är lite roligt att se! Han tänker mer på saker som jag behöver ha än jag gör själv, varje gång jag ringer till honom eller vi ses så har han kommit på något nytt eller andra lösningar på saker och ting. Han är bra söt! Så mamma, hon kollar upp allt de praktiska, köksgrejer, mat, hygienartiklar osv. Hon har alldeles nyss varit gullig och bakat en hel plåt med filmjölkslimpa åt mig så jag kommer att ha bröd att ta fram ur frysen. Så tror jag att hon pratade om att baka ett morotsbröd åt mig också, smidigt att ha en egen bagare. Haha. Även Tobbe (lindas) ska vara med på ett hörn i morgon, han ska agera flyttgubbe med mig och pappa, haha. Han hade bara ett villkor och det var att han hann se Idol och det tror jag absolut att han kommer att hinna göra så den saker är ju en piece of cake!

Har stora svarta sopsäckar proppfulla med kläder och massa saker i hela mitt lilla rum hos mamma o pappa. Ska bli riktigt skönt att få sitt egna place i morgon. Jobbar bara till halv ett i morgon så jag hoppas att jag får nyckeln ganska snart efter det. Då är det bara att brumma hem efter att jag besiktigat pappas släpvagn, hämta soffan o kaaanske en byrå. Sen tillbaka till stan, in med saker i lägenheten, hämta säng, tvbord, micro, brödrost och lite andra smågrejer hos Thobias föräldrar, in med det i lägenheten och sedan är det bara allt fixande! Huuur kul som helst, längtar som en gris att få fixa till det precis som jag vill ha det! :)

Känner mig såå glad! Går inte att beskriva. :D

iiiiiiiih

Ni anar inte vilken känsla det är! Idag fick jag äntligen min lägenhet, fy tusan vilken lycka hörrni! På onsdag bär flyttlasset av mot Djupön, jisses så skönt det ska bli!! Längtar som en jäkla galning redan, har varit o inhandlat lite små nödigheter idag så man är liiite förberedd iaf. :) Gosh vad jag längtar alltså!!

aaaah ledig!

Äntligen en ledig dag, dock en ganska tråkig ledig dag. Vid halv 2 idag så var jag och kollade på en till lägenhet på djupön men jag tackade nej till den och bestämde mig för den första med utsikt över älven ist för djupökiosken. Så i morgon ska jag o pappa till Norells och förhoppningsvis så har jag nyckeln i handen på onsdag. Håller tummarna allt jag bara kaaan!

Har nyss varit iväg o färgat håret på Ingela så fick jag en vinflaska. Gott!

Funderar på om jag ska försöka packa ihop lite grejer så det bara är att lasta in i bilen sedan då man vet hur det går. Vore ju jäkligt smidigt måste jag säga men jag får se hur jag gör, jag är ju faktiskt ledig idag! Börjar ju inte förren vid 15 i morgon så jag hinner ju då med och även på tisdag o onsdag börjar jag 15.

Nej nu ska jag söndags slappa!

Tudels.

Lördag

Jobbade idag o det var riktigt mkt folk ett tag så det var väldigt roligt :) Efter jobbet så åkte jag hem och där var det middag på G så det var bara att sitta o ta det lugnt en stund o sedan serverades det torsk i äggsås med potatis. Mums! Sedan har jag o lillasyster mest bara slappat ikväll.

Har även inhandlat lite inredning till toa. Längtar som en gris tills jag får det! Skulle köpa en badrumsmatta med men den var sluut.. :( Den var så himla fin så jag är riktigt besviken på att den inte fanns kvar längre! Min sambo lär bli överlycklig då han får se det! ;)


Var och kollade på en lägenhet igår på djupön, en 1:a på 50 kvm, i stort sett samma planlösning som den nere i Katrineholm men större! Skönt med en riktig toa och lite större "kök". Håller tummarna för att jag får lägenheten på onsdag, isf så är jag djupö bo om några dagar :)

Första bilden är duschdrapperi, andra handdukar, tredje badlakan.


.

Håller ALLA tummar jag kan för detta!

Onsdag

Det blir bara konstigare och konstigare..

.

Har varit en riktigt konstig dag idag på jobbet.. Vet inte riktigt vad jag ska tycka o tänka om det som sagts..


Ikväll har jag iaf varit en sväng hos Tobbe o kikat på Idol, trevligt trevligt! :) Blir samma i morgon, kommer nog bli en liten tradition detta. Eftersom min älskade Linda inte behagar att vara hemma ;) Hoppas vi hinner avnjuta några fredagsfinaler tillsammans iaf, då är jag mer än nöjd <3 För det är minsann min o Lindas grej, så de så!

Jobbar ju som sagt hela dagar denna vecka o det känns verkligen i kroppen kan jag säga. Men man ska inte klaga för nästa vecka blev de inget jobb för mig så då åker jag ner till Katrineholm i början av nästa vecka någongång. Vet inte riktigt när än men de löser sig nog snart.

Nu är det snart sängen som gäller, är trött som bara den.


Ledig

Igår så jobbade jag till klockan 15, då vi stängde. Sedan hade jag ju det där dilemmat om jag skulle ut eller inte, hade världens beslutsångest. Har nog aldrig haft så himla svårt att bestämma mig som igår, ena sekunden kände jag för att vara hemma o bara ta de lugnt o nästa sekund ville jag ut. Jag bestämde mig dock inte förren jag hade åkt till stan och satt mig på "förfesten", hade packat med mig saker om jag skulle bli kvar över natten och annars om jag inte kände för att festa så hade jag ju bara kunnat åka hem i perssan. I vilket fall som helst så 17.30 så mötte jag sara pappa och mamma upp steve gunilla och farmor på terassen i långsele. Var bestämt innan att vi skulle ut o äta eftersom farmor fyllde år i fredag. Så vid 19 tiden så hade vi ätit klart och då åkte jag och sara till stan där jag lämnade av henne hos en kompis och sedan åkte jag till nicklas place och hämtade upp en vinflaska, sen åkte jag till nipvallen i princip. Min förfest bestod av jag + 2 till, henke och catta. Bestämde mig kring 20 på kvällen att jo jag ska nog ut ikväll så jag började dricka och tillslut så kom det mer folk. Fick över malin o jannike o niklas och så var de mer folk. När vi kände att vi skulle börja bege oss så ringde vi efter nicklas som kom i malins pv, så vi åkte i den till valvet och hämtade upp 2 till och sedan bar det av mot SMF. Vi dansade konstant hela kvällen, jag malin o jannike. Var riktigt riktigt trevligt igår, ångrar inte alls att jag gick ut! Så åkte vi även limosin där i mitten någonstans, när vi tre tjejer hade dansat ett bra tag så gick vi ut för att ta lite luft och då fick vi syn på en limmo, så då var vi bara tvungen att gå och fråga om vi med fick åka. Självklart fick vi de sa han som körde, så vi hoppade in och sen stod vi i takluckan och åkte limmo som man gör på riktigt! ;) Hade riktigt skoj åt en kommentar som en massa små pojkar stod och skrek åt oss "orka betala för att åka limmo" så svarade vi bara tillbaka "vi betalar inte" o "de gör pappa". Hahah, ja vi hade riktigt trevligt igår iaf.


Idag har jag nu varit in till stan o hämtat perssan och sedan åkte jag hem till Sofie och Svenna för att kika hur dom hade de i huset. Det var riktigt fint, väldigt mysigt hus dom fått tag på :) Vi fikade lite glass och kollade runt i huset och självklart blir det en massa snack :D Roligt att hälsa på! Tack för den goda glassen och den extremt proffsiga rundturen i huset! ;)

Himla skönt att vara ledig idag, känns som en evighet sedan sist. Dock så går 1 ledig dag så himla snabbt så de känns inte att man hunnit vara ledig något.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blir nog bara lugnt ikväll skulle jag tro. Har ju ännu en mördar vecka framför mig, ska dock inte klaga för nu får jag ju jobba iaf. Synd att det bara är 6 dagar kvar nu, vad jag vet än så länge..

Bye!

..

Har för ca 2 timmar sedan fått höra något som jag helst inte alls hade velat höra någonsin igen.. Hatar det verkligen.. Men skulle aldrig kunna hindra honom från att göra det.. Jag stöttar honom 100 %, MEN jag hatar det som pesten!! Önskar i detta läge att det inte ens existerade. Känns bara skit just nu, gaaaah!

.

Idag har det varit en lite halvdryg dag på jobbet men de har väl funkat iaf. Får så lov att göra de med andra ord. Har i vilket fall som helst kommit på att jag behöver ett par vinter skor, jag äger inte ett par faktiskt. Har inga som det är lite foder i, har bara haft stövlar och vanliga jogging varje vinter så långt jag kan komma ihåg. Så eftersom jag blir sjuk så lätt så är det ju en bra idé att införskaffa vinterskor.

Har även köpt mig en höstjacka idag på Stil, ett riktigt kap! 200 kr, är hur nöjd som helst med den! Riktigt fin svart höstjacka, hade tur som kollade lite på reaställen på jackor o hittade denna. :)

Nyss så ringde Tobias (lindas) och frågade om vi inte skulle se på Idol, han jag och Niklas. Självklart kan vi det sa jag och så blev de bestämt att vi ska se det nere hos Tobbe. Så jag ska åka om en liten stund. Rooooligt med Idol :D

Måndag

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka ner på jobbet, börjar kl 12 idag och slutar 16. Sköönt! Hoppas det kommer mkt folk, dock tror jag inte det då det är så fint väder för en gångs skull.

Har lagt undan ett par stövlar på jobbet, jag är heeeelt kär i dom! Så himla fina och framför allt så är dom underbart sköna. Det är fördelen med denna vinters skor, dom har gjort massa skor jätte sköna. Inte bara snygga utan dom är ljuvliga att gå i t.om :)
Titta och njut av mina stövlar ;)



Nej nu ska jag ta och packa ihop väskan och göra de sista innan jag ska åka i farmors racer golf. ;) Tjing!

..

Fy faan för att säga hejdå.. Hatar verkligen att vara ifrån min Thobias.. Det är riktigt tuuungt!! :'(

Söndag

Idag är det inte mkt som står på mitt schema, vilket är ganska så skönt med tanke på att nu sätter det riktigt igång på jobbet, kommer få jobba heldagar i ca 2 veckor. Då man inte är van det i långa kör så kommer man bli helt död skulle jag tro. Har ju varit arbetslös till och från sedan studenten så det är ju verkligen på tiden att jag får in lite rutiner på det viset.

Har nyss sminkat mig och gjort i ordning håret och slängt igång en tvättmaskin, väntar på att T ska höra av sig så jag får veta då han på ett ungefär anländer i Sollefteå. Då blir det att köra in till stan och hjälpa honom att packa lite och sedan skjutsar han hem mig och åker ner till Katrineholm igen.. Har ångest inför det, nu kommer de ta hundra år innan vi ses igen.. Har ju knappt träffat honom under några veckor och nu åker han iväg och då blir de yttligare veckor vi inte ses. Ursh!

Nej jag tror minsann att jag ska sätta mig och pärla lite, få tankarna på annat.
Underbara Ronja som fick in mig på detta pärlande, en grej man blir beroende av vääldigt lätt kan jag säga! Ska lägga upp lite bilder på mina "verk" sedan då jag har orkat ta lite kort på dem :P

Hejsvejs!

Fredagsmys på en lördag.

Nu ska jag alldeles snart sätta mig i bilen och köra ner till stan för att sedan jobba i 3 timmar. Får hoppas på att det är rätt så mkt folk de 3 timmarna så tiden går med racerfart :)
När jag slutat jobba så ska jag bara åka hem och slappa resten av helgen, måste verkligen se till att bli frisk, har en massa jobb framför mig så jag kan absolut inte vara sjuk!
Ikväll blir det fredagsmys även fast det är lördag, Sara och jag har tänkt att göra tzatsiki och äta grill chips till det. Vet inte om det går något bra på tv:n ikväll men det löser sig nog.

I morgon kommer T hem från älgjakten, dock kommer jag knappt få se honom alls.. Endera ska han åka med några jaktkamrater ner till Katrineholm så då svänger dom bara in i Sollefteå lite snabbt så T får packa ihop sina saker och sedan åka. Eller så skjutsar dom honom till Sollefteå bara och sedan tar han endera Kexet eller om Perssan går igång så tar han den bilen och åker ner. Hoppas på det sistnämnda alternativet, annars kommer det vara ca 1 månad innan vi träffas igen.. Känns fan som Afghanistan tiden. Haha..

Nej nu ska jag gosa på Sesam lite innan jag ska åka o jobba. Tjingeling!

Ledig

Idag har jag varit ledig från jobbet och tro mig, de var behövligt. Har känt mig jätte hängig hela dagen så det har varit riktigt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt idag. I morgon ska jag jobba 3 timmar på dagen och sedan blir det raka spåret hem och vila.

Har hållit på och grejat med mig blogg idag, är absolut inte nöjd med bakgrunden! Har bråkat med den flera timmar idag men får inte till den som jag vill så det får vara som den är så länge. Får ta tag i den när jag orkar.


Ikväll blir det lugnt hemma med Sara, Idol och lite gott att äta tror jag det minsann får bli :)

Sjuk

I morse då jag vaknade ville jag bara vända mig om och dö, mådde så fruktansvärt dåligt men jag pallrade mig upp och gjorde mig i ordning och åkte på jobbet. Efter 3 timmar av mina egentliga 4 timmar idag så åkte jag hem, pallade inte en sekund till. Helt död i hela kroppen.. Tur att jag är ledig i morgon, så man har någon chans att ta igen sig lite iaf. Dock har det varit så de senaste dagarna att jag bara blivit sjukare för varje dag som gått så jag hoppas verkligen inte att det blir så i morgon med för på lördag måste jag ju jobba.. Annars vette tusan hur det ska lösa sig på jobbet, är lite smått kris där nu emellanåt..

Nej nu ska jag se om mamma har något roligt presentpapper som jag kan klä om en låda med. Bye!

Krångel

I morse hade jag öppning och allt var väl dött i ca 1 timme sen jäklar så small de till, 3 olika fraktfirmor på samma gång! Hade över 20 kollin på golvet som jag inte hade någonstans alls att flytta till ett bra ställe. Jag överdriver inte då jag säger att halva butiken bestod av kartonger halva dagen, har varit sjukt mkt att fixa och dona med.. Så självklart så har fortfarande inte datasystement kommit igång så det blir en massa dubbel arbete eftersom vi fixat lagerplats och plockat ut en sko av varje, sedan ska man ju fixa prislappar osv. Så då måste man ut med varje karton igen, enbart för att de där jävla små lapparna ska i och på lådor.. Argh!

Blev inte så att jag åkte till Sofie och Svenna idag efter jobbet, det blir i morgon ist då jag slutar 16.00 :)

Längtar som en gris tills på fredag, jag är LEDIG!! Dock jobbar jag lördag, men en ledig fredag, de ni!

Nej nu är det snart Idol, idag ska jag banne mig inte missa halva programet! :D


K v T

Tisdag

Idag har det varit en lång dag på jobbet med en massa krångel.. Hela inläggnings systemet för varorna har varit pajj hela dagen så det är kaos i butiken med en massa skor som bara väntar på att få läggas in och sedan ut i butiken och säljas. Hoppas verkligen det funkar i morgon, tar för mkt plats att ha kartongerna ute på golvet.

I morgon jobbar jag heldag med, ganska skönt faktiskt, känns som att dagarna går mkt fortare när man jobbar hela dagen än då man bara jobbar 4 timmar.
Sedan då jag slutat i morgon så ska jag förhoppningsvis en sväng till Sofie och Svenna och kolla på deras hus, som jag ännu inte har hunnit vara och titta på. Då har dom ändå haft huset i snart ett år :P Haha.


På lördag så ska jag och Malin m.fl åka till Ärstaparken i Malins PV ;) Sitta raggarturen för i år, så det ska bli riktigt roligt att göra en sista sväng för denna säsong. :) Är en sådan speciell stämning på sånna ställen, bra musik, fina kläder och frisyrer och skönt folk.

Nej nu ska jag minsann fortsätta se på Idol som börjat ikväll. Hade t.om skrivit upp de i min almanacka men självklart missade jag först halvtimmen, suck! Får se om det går att se den snuttet på internet över någon webb tv någonstans. 

Tjingeling!

<3

Kärlek på hög nivå. <3

<3

Bröllop

Denna helg har varit rätt så fullpackad med grejer.
I fredags så jobbade jag till 18.15 och sedan åkte jag och Sara hem och gjorde lite käk. Sedan blev de tv-tittning och bara slapp, kring 22 tiden så bara dog det, allt blev kolsvart och man såg inte ens sin egen hand framför sig. Hela huset var bäcksvart och inga föräldrar hemma.. Började med att kolla säkrningarna inne i huset o de var hela så då var jag ju tvungen att ringa pappa som fick guida mig i proppskåpet på utsidan. Bytte propp efter propp, dom bara small sönder hela tiden.. Suck! När jag gjort allt inklusive dragit ur frys och micro som stod och blinka o höll på så gav vi tjejer upp kampen, vi inväntade Thobias som var påväg upp från Katrineholm. Kring 23.30 så kom han och konstaterade att en fas saknades så då inkallades E.ON och dom konstaterade att det var en kortslutning i någon kabel.. Vid halv 3 så kom Thobias tillbaka in i huset och kom och la sig och sov.

Lördag morgon var det bara att kliva upp och åka in till stan för att sedan göra sig i ordning inför Annelie och Patriks bröllop. Var ett underbart vackert bröllop, dom var så fina så! Efter kyrkan så åkte vi upp på Nipan och käkade, sedan bar det av hem till brudparet där det blev tårta och lite lekar. Kvällen bestod att många glada människor och mycket sjungande. Paret dansade även sin vals på deras altan, mycket fint! Vid 12 tiden avvek jag och Thobias.

Söndag (idag) så klev vi upp kring 9 för att Thobias skulle komma iväg på sin älskade älgjakt, gjorde oss i ordning för färden och åkte till Helgum för att släppa av mig. Då jäklar började det, perssan startade inte igen och Thobias satt fast i Helgum. Vid 12 kom mamma o pappa hem så då var de bara att kolla på bilen, efter 3-4 timmars mekande och grejande utan framgång så var det bara att inse att bilen var död. Och där kommer jag in i bilden som en väldigt bra flickvän, jag packade ihop min handväska och satte mig i Kexet och skjutsade min älskade T till Almsele, tog 4 timmar tur och retur, 30 mil såhär på kvällskvisten. ;) Haha.. Kring 20.00 var jag hemma igen efter en lååång färd.

Nu ska jag minsann lägga mig i sängen och försöka sova bort den jäkla förkylningen jag har dragit på mig.. Suck! Har väl hunnit vara frisk ca 2-3 veckor sedan jag sist var förkyld, blir så jäkla less på att vara sjuk! Är alltid så typiskt att jag ska bli sjuk då jag har jobb.. Gaah!

God natt på er! <3

Kläder

Idag har jag haft en riktigt skön dag på jobbet, jobbade bara 12-16 så det var riktigt bra. När jag slutat så åkte jag och Sara upp på Kläddax och kikade på kläder, jag hade tittat ut en klänning som jag ville ha till bröllopet på lördag så den fick det bli efter allt slit med att försöka hitta en speciell färg. Men jag är hur nöjd som helst med mitt köp idag, kommer bli som en smäck den klänningen :) Har bara en liiten ditalj att fixa i morgon på lunchen sen är jag nog helt klar med min outfit tills på lördag. Skönt!

I morgon så kommer äääntligen min älskade T upp hit till Sollefteå. Dock kommer han nog inte förren mitt i natten och då ska han hämta upp mig och sedan åker vi in till stan och sover där.
Kommer ha något att göra i morgon hela dagen så tack och lov för att slippa gå och vänta heeela dagen. Jobbar 9.15-18.15 så de blir en låång dag :)
Nej nu ska jag gå ut och gosa på min hårige son. Bye!