Söndag

Helgen har verkligen gått i kompisars tecken, först blev de jobb till kl 3 igår och sedan hem o göra sig i ordning för att sedan åka ner med Karro till Sofie och spela massa spel o mysa. Jätte trevligt, de görs inte alls så ofta så som man skulle vilja.
.
Idag har jag spenderat dagen med min fru K, vi har dragit en runda på Dollar Store o käkat mat, även gjort ett försök till fudge. Fick nyss rapport om att det inte gått som vi ville, blev bara pannkaka rätt ut sagt. Vi får hitta på nått annat att baka en annan gång, haha.
Vi hittade lite rat på Dollar, som man alltid gör. Jag hittade bla 2 jätte söta te muggar och när jag kom hem så var självklart det ena fatet till ena koppen av på mitten. Det var väl klart som korvspad!
.
I morgon är det jobb igen som vanligt, Shad är ledig denna vecka så jag går på hennes schema ist. Ska bli såå skönt att sluta kl 4 på dagarna ist för kl 6 som vanligheten.
.
Har dragit en runda med snabeldraken ikväll med, de var välbehövligt kan jag säga. Borde egentligen tvätta också men de skjuter jag upp på några dagar, tills jag finner orken till det.
Börjar även vänja mig lite med att ha kort hår nu, är skoj att kunna fixa det lite olika från dag till dag. Även T lyckades kläcka ur sig att de var faktiskt ganska fint även fast de är kort, jag är imponerad! ;)
.
För övrigt saknar jag min T, dock är jag så van vid detta laget att jag är hemma själv så man funderar inte så mkt kring det längre. Tragiskt nog är jag van att vara hemma själv o klara mig själv. Det borde man ju inte vara väl? Men så ser situationen ut just nu, 1½ månad så blir det ändring på det. Ska bli skönt att få ihop en riktig vardag ihop igen, men de kommer vara konstigt att han inte åker iväg igen. Hehe.
.
Nej nu ska jag se på lite tv o sen sova, ska upp i ottan.

Klippt

Idag var jag till Style it och klippte mig, klippte kort. Är jätte ovant än så länge o jag känner mig som en pojke. Men så är det väl tills man vant sig och fixat det själv så det ser ut som man vill ha det :) Jag vet inte om jag tycker att jag passar i det eller om jag gillar det än, men de kommer väl.

.
T ringde nyss, sån lättnad att höra nått från honom. Saknar min babe så otroligt mkt redan och det har bara gått 3 dagar! Har iaf fått ett slutdatum att se fram emot, kommer vara 1000 gånger bättre än julafton!!
.
I morgon har vi spöklördag på stan, jag och Jea ska vara utklädda så kom och handla av dom snyggaste på hela stan ;) Hihi. Visst kommer vi vara de Jea? :D
.
Nej nu ska jag kura ner mig under en filt i soffan o bara dega hela kvällen. :)
Tjingeling.

Back to reality

I morse åkte min T tillbaka igen, känns fruktansvärt men samtidigt underbart. Fruktansvärt för att det hänt så mkt hemskt den senaste tiden o underbart för att det är sista svängen. Men det är tufft nu, jag hade behövt ha honom hemma här med mig nu när de varit mkt här hemma.
Saknar Sesam så otroligt mkt, kom hem till en enormt tom lägenhet nu ikväll, jag är ju så van att alltid Sesam möter upp mig i dörren så fort jag kommer hem. Jag kollade runt när jag kom hem o riktigt kollade efter honom men fick konstatera att han var borta :( Min älskade kisse, hur ska jag någonsin kunna vänja mig vid att inte ha dig hos mig?
.
3 förluster på väldigt kort tid, Sesam Mormor o nu åkte T också... Det är bara för mkt just nu, varför ska allt ske samtidigt?
Önskar jag hade någon som jag kunde låna en hund av, att ha på nätterna, en hund att hämta upp efter jobbet o lämna av innan jobbet, de hade varit fantastiskt! Är alldeles på tok för tomt här...

Änglar

Jag har förlorat 2 st älskade denna vecka, min Sesam och min Mormor..
Sesam somnade in i torsdags kväll o det var det jobbigaste jag någonsin varit med om, ingenting här hemma är sig likt utan honom, jag tror att jag ser honom i ögonvrån hela tiden, blir lika besviken varje gång då jag inser att han är ju faktiskt borta... Jag är fortfarande jätte ledsen o saknar honom enormt mkt, jag kommer nog aldrig riktigt vänja mig vid att inte ha honom svansandes runt benen så fort jag kliver innanför dörren, kliver upp ur sängen, går runt i lägenheten osv. Jag saknar honom så oändligt mkt, fattar inte att det behövde bli såhär, han var värd nått så mkt bättre! Min älskade Sesam, du ska veta att jag saknar dig enormt o älskar dig! Inget är detsamma utan dig, hoppas du har det bra i katthimlen <3
.
Min älskade mormor gick bort i morse, kring 5 tiden. Är riktigt tungt men samtidigt var det väl väntat på något vis, hon har det bättre nu. Hon behöver inte lida längre av att bara ligga rakt upp och ner.
Jag kommer så väl ihåg när jag var liten och var hos mormor o morfar, växthuset var ett ställe som jag var i ofta. Fråga mig inte varför för det vet jag inte, var väl nått speciellt att gå in där med endera mormor eller morfar.
.
Nu är dom båda i himlen, tillsammans igen. Så som dom ska vara, inte isär.
- Mormor, jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag är så ledsen att du lämnat oss här på jorden, men jag vet att du får det bättre uppe i himlen med morfar. Hälsa honom så mkt från mig, säg att jag saknar honom. Ta hand om varandra, det är nu ni igen. Jag kommer aldrig att glömma er. Vi ses igen om många år, vänta på oss där uppe. Vila i frid. <3
.
Saknar er... Puss o kram!

Tisdag

Först av allt vill jag ge alla mina tankar och min beklagan till de anhöriga för vår tappra soldat K som tyvärr stupade.. Kan inte med ord beskriva hur ont det gör i hjärtat att höra det där, just det där som inte får ske!
Sen hoppas jag att dom yttligare 4 skadade blir återställda.
Det är så tragiskt allt sånt här, man tänker att det händer aldrig någon i ens närhet. Men det är så snabbt hänt så det finns inget man kan göra för att förhindra vissa saker..
.
Jag har T hemma hos mig och det är så obeskrivligt skönt att ha honom här bredvid mig när allt det där kommit upp. Lider med er andra som har sin andra hälft nere där, måste vara fruktansvärt för dom som ännu inte fått höra  något av sin soldat. Men inget samtal betyder ju bra nyheter men jag vet precis själv hur hispig jag hade varit om inte T varit hemma.. Hugga, är så lycklig av att ha honom här vid min sida just nu!
.
Vi har inte gjort så himla mkt medans han varit hemma, mest hälsat på folk o sen tagit de lugnt. Precis som det ska vara tycker jag!
I morgon ska vi till Svall o shoppa lite, vi behöver båda två nya vinterjackor, så det är det viktigaste att vi kommer hem med. Har sett några snygga på Intersport och Stadium, sen vill vi båda även på Carlings o kolla deras jackor.
.
Nej nu ska jag mysa ner mig med min älskling, ville bara uppdatera lite om vad som hänt sen sist.
Ha de så bra!

Väntan

Sitter o håller på att vänta ihjäl mig, om allt går som tänkt så har jag min T här hemma hos mig om 1 timme!!! Längtar sååå mkt! Måste försöka hitta på nått att göra, som det är nu så kollar jag på klockan varje minut typ :P Haha. Ne om man ska städa för att tiden ska gå tro?! :P
See ya!

.

Wohooo, äntligen är dag-räkningen slut! Nu är det timmar som återstår o det känns fantastiskt, ca 22 timmar innan jag har min älskade hemma hos mig igen. I morgon vi denna tid har jag honom här, här hemma med mig!!! Vilken lycka! <3
.
Synd att tiden kommer gå med snigelfart i morgon bara, så är de ju alltid när det är så nära till det man väntat på. Men den som väntar på nått gott :D
Sista natten själv på ett litet tag iaf.

Tisdag

Yeeey 2 dagar kvar!! Sen har jag min älskling hemma hos mig i 12 dagar, kunde gärna ha varit för alltid nu. Vill inte släppa iväg honom igen. Men men de är bara att bita ihop.
Längtar så jag spricker snart!!

Lördag

Gröten blev bränd o blev slängd, haha så mkt för att jag ska vara duktig :P Haha. Mamma skulle göra gröt till i morgonbitti ist så då får jag äntligen tomtegröt som smakar gott! :D Skrattade så jag trodde att jag skulle dö när jag kom till familjen i morse o skulle bjuda på bränd gröt som stank bränt som bara den, hahahha. Pappa har stått i eftermiddags o skrubbat o skrubbat min kastrull, den var kolsvart i botten. Haha ja jag får väl skylla på att jag fått mina matlagnings kunskaper av pappa, han gör nämligen potatismos till soppa. Haha!
.
Har varit på höstmarknaden idag då som sagt o hittade ingenting förutom munkar. Träffade just inge folk man kände heller men men de var mysigt att gå där med Sara iaf.
Var o hälsade på hos Isa Peter o Kev en sväng o fikade innan vi åkte hem igen.
Käkade tacos hos mamma o pappa o sen har jag o Sara myst här hemma hos mig, vi har sett på PS I love you, så underbar film. Tänk om hälften av all kärlek som finns i dessa filmer kunde finnas i verkligheten..
.
T ringde ikväll o efter ett tag bröts de som vanligt... God I miss him!! 5 dagar kvar nu, ska bli sååå skönt att få hem honom igen. Då ska vi ha massa myskvällar med film o täcket i soffan så vi kan burra ner oss. Det vet jag att han saknar så det har jag bestämt att vi ska göra :) Miss you babe!! Ps. I love you!

Tomtegröt

Det är inte alla som kliver upp halv 7 en lördags morgon frivilligt, jag råkade somna på eftermiddagen igår o gick o la mig o sov vid halv 12 igår kväll. Så min kropp var nog ganska utvilad nu halv 7. Klev upp o började göra tomtegröt/risgrynsgröt som jag ska ta med hem till mamma o pappa, vi ska äta frukost tillsammans hela familjen. Det var nog massa år sen sist det hände! Ska bli riktigt mysigt faktiskt.
När jag var liten så fick vi alltid tomtegröt på lördagar, mamma klev upp o gjorde gröt till hela familjen o det där har jag saknat så nu tänkte jag banne mig göra ett försök på den där gröten. Det har redan lyckats koka över men det går ju så fort när det är mjölk o de tänkte jag inte riktigt på :P Så nu luktar de lite bränt här, bränd mjölk luktar faaan kan jag säga :P Haha.
Om typ 20 min är gröten klar o då tänkte jag ta o klä på mig o sen åka hem till familjen :)
.
Idag är det även höstmarknade i stan, ska bli jätte mysigt att gå där o strosa.. Dock saknar jag min T till det, det kommer alltid upp nått så vi aldrig kan gå på den marknaden ihop... Tror vi aldrig gått på den tillsammans under våra snart 3½ år.. Vi har varit nån enstaka gång på vårmarknaden men höstmarknaden är så mkt bättre o mysigare på nått vis. Babe, kom hem bara för några timmar nu i helgen så vi kan strosa! :)

Hiskeligt fet

I morse började dagen inge bra, ringde Handels Af o Akassan, dom kopplade runt mig till varandra i 45 min o tillslut hade jag pratat med dom flesta flera gånger o dom blev irriterad på mig!! Jag som bara blev rund skickad, suck!
Åt frukost i bilen på vägen ner till stan, åkte direkt till Isa o vaktade Kev medans hon skjutsade Peter. Så när hon kom tillbaka gick vi ner på stan o uträttade lite ärenden sen gick vi på Af.. Största missen någonsin!
Kvinnan i receptionen säger "Ja endera är du väl hiskeligt fet eller så är du gravid, de är du väl?" Nej säger jag o hon pladdrar på som att inget hänt.. Snacka om att trycka ner mig! Tack så jävla mkt för att du slängde det rätt i ansiktet, att jag är hiskeligt fet, tack!!
.
Ja dagen blev förstörd där, ingenting är kul nu. Enda jag faktiskt går o funderar på är hur jag ska göra för att gå ner i vikt.. Jävla kärring!!!
.
Ähh nu ska jag se på någon film tror jag. Bye

Onsdag

Igår var ju jag o Shad i Sundsvall, mötet var såååå tråkigt! Tiden gick med snigelfart o jag är inge klokare idag än jag var igår morse. Värdelöst!
Vid 15.30 gick jag o Shad, vi for direkt ut till Birsta o shoppade loss, jag fyndade 2 par skor o betalade endast 449:- för 2 par skor!!! Och det var inte ens rea så det kan man kalla kap! Det var ett par bruna uggs o ett par svarta kängor, me like! Jag är helt nere i kängor, jag älskar dom!
Så hittade jag även 2 toppar och 1 munkjacka på Gina Tricot, så sköna allihop :)
Fann även en ny mössa, min förra jag hade har jag ju lyckas tappa bort, min älskade döskallemössa! Men jag hittade en ny döskalle mössa på Carlings så nu har jag räddat min vinter! ;) Haha
.
Jag var hemma strax efter kl 21 o var då helt död! Åkte ju hemifrån kl 7 på morgonen så det hade varit en lååång dag, jag däckade i sängen strax efter 22 o somnade nog påvägen ner till kudden. Vaknade vid 9 i morse o var utvilad, nästan 10 timmar sov jag inatt, välbehövligt med tanke på att jag kanske sov 6 timmar natten innan.
.
Just nu sitter jag o väntar på att min kära mor ska komma o hämta upp mig, hon ska skjutsa in mig till jobbet men innan jag börjar jobba så ska vi ta en fika på Westerlunds, mums!
Jag ska ju till Brittan på middag ikväll o dricka vin så ska Alf skjutsa hem mig, dom är ju bara för underbara! Så därav ska mamma skjutsa in mig så jag slipper lämna perssan i stan o inte kunna ta mig på jobbet i morgonbitti.
.
Nej nu ska jag fixa håret det sista o sen kommer mamma förhoppningsvis snart :)
Ha en bra dag!

Sundsvall

Idag hade jag stängning och dagen har rullat på som bara den, så himla skönt! Vi fick in 26 kollin med skor så det har varit massa att göra hela tiden, det är så det ska vara.
.
I morgon ska jag o Shad till Sundsvall på nått Handels möte, börjar 9.30 o beräknas sluta vid 16 tiden. Sen ska jag och S göra staden, lite shopping tackar man aldrig nej till! ;) Ett måste är skopunkten, ska kika efter några kängor.
Vi kommer nog hem sent skulle jag tro, men de är det värt!
.
På onsdag efter jobbet så ska vi från Eurosko hem till Brittan o äta o dricka. Hon skulle fylla oss sa hon, haha. Det blir nog inga problem skulle jag tro :P Haha. Ska bli jätte skoj!
Enda problemet är väl hur man mår på torsdag när man ska jobba igen men de är smällar man får ta ibland, inte ofta vi gör nått tillsammans allihopa.
.
Nej nu ska jag fortsätta se på "Halv åtta hos mig" och sedan ska jag se "Biggest loser Sverige".
10 dagar kvar!! Cant wait!
Natti natti!

.

Jag & min älskade prins <3

Tomt..

Jag saknar min T så fruktansvärt mycket...


Söndag

Igår var vi ju hos Marcus på förfest o det var ju kul men sen då vi kom ner på krogen så dog de bara. Ville hem efter en halvtimme där men härdade ut så vi åkte väl hem kring halv 1. Fy så trisst de var där, lite folk o skit dålig musik..
.
Snart ska jag o Sara åka ner till stan o hämta hem kexet, den står i stan o väntar på att få komma hem till Helgum igen.
.
Idag blir de nog bara en lugn dag, ska in på affären i stan o handla lite bara sen hem o se på lite film tror jag minsann :) Det är ju söndag!

Fest

Håller just nu på att göra mig i ordning för först middag o sen utgång. Sara ska även med så de ska bli skoj. Vi ska först på Kajsas o äta o sen hem till Marcus på förfest, sen blir det krogen :)
Min trio är även hel denna kväll, dock sluter K upp lite senare. Men det går nog bra det ändå :)
Nej nu ska jag fortsätta att fixa. Tjingtjong

Fredag

Idag har min dag varit fullspäckad. Först så åkte jag ner till stan så jag var nere där vid halv 12, mötte upp Ann-louise Peter o min goding Kev utanför badhuset. Så badade Kev o Isa medans jag o Peter satt bredvid o kollade på, Kev är ju bara sååå söt. Älskar honom av mitt hela hjärta, en tung dag kan han fylla hela mig med glädje. Efter badet tog vi oss till Westerlunds där de inhandlades fika o sen hem till dom o fikade o pratade massa. Myspys. Klockan 14 mötte jag upp Karro på stan, vi fikade också o strosade runt i affärerna. Hon hittade massa bra saker till sin bebis :) Vid 16 tiden gick jag upp till Damien och var barnvakt i ca 1,5 timme. Han var så snäll så. Vid halv sju kom jag hem o slängde i mig lite mat. Sen har jag bara tagit de lugnt, sett på idol o annat skräp på tvn. Ska snart hoppa i sängen tror jag, världens gamling har jag blivit :P