Stressigt

Dagen började med att jag klev upp 8.15 efter några snoozningar. Klev upp och gjorde mig redo, sedan traskade jag iväg på jobbet i -21 grader. Fy tuuusan va kallt det var, ville bara dö typ. Ursh! Jobbade fram till 13.15 då jag direkt gick på Lilly & Evelina o lämnade tillbaka en sak. Efter det så mötte jag upp Malin på Stil och så åkte vi direkt hem till mig där jag skyndade mig att packa ihop alla mina tvättgrejer, ner i tvättstugan o stuvade in tvätt i 2 maskiner. När jag var klar med de så åkte jag o Malin till Mio i Långsele där det inhandlades pallar/förvaringsboxar svarta. När vi var klar där så åkte vi hem igen, jag gick upp till mig o "klädde av" soffans överdrag, tog med det ner i tvättstugan där jag först slängde över de nytvättade i torktummlaren o i torkrummet, slog igång 2 nya maskiner. Upp till mig igen, hämta bilnycklar o börs, åkte upp på Ica Remsle o handlade mat. Ner på stan för att gå på Skattkistan, var riktigt drygt att hitta en parkeringsplats men tillslut så, in på Skattis. Sedan hem, parkerade bilen utanför tvättstugan, hängde upp allt, parkerade bilen i garaget, kånkade upp varorna, packade upp de, kom på att jag glömt sätta i motorvärmaren i bilen, ner i garaget igen, ut med soporna, in i tvättstugan, möblerat om, lagat mat... och jaa så fortsätter det tills nu. Har varit en enormt stressig dag sedan jag slutade jobba. Helt galet!


Pallen som jag köpte, fast en svart.



I morgon så jobbar jag eftermiddag, 14.45 - 19.15.Innan dess så ska jag o T förmodligen träffa Madde en sväng, hon skulle handla julklappar o då skulle vi haka på tror jag. Får se vilken tid det blir. När jag slutat jobba ska jag bara hem och slappa o invänta julafton :)
Helt sjukt hur fort denna månad har gått, de small bara till så är det vipps 2 dagar kvar till julafton! Ska iaf flänga runt som vanligt på jul, först julfrukost hos Thobias farfar, sedan hem till mina föräldrar på dagen, kvällen kommer spenderas hos Patrik och Annelie. Är ett himla farande o flängande på självaste julafton, helt galet egentligen. Det är ju en dag då man bara ska sitta o mysa, enligt mig.

Nej nu ska jag ta o möblera tillbaka som det var, de blev inge bra detta. Tjingeling!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback