Trodde att jag skulle få en ganska lugn vecka..

Igår så var det ju måndag, den 25:e vilket innebar att jag fick lön. Var uppe på Nipan och var på de där möterna som hålls 3 ggr i veckan för att man ska få bidrag av F-kassan, suger men vad gör man inte?! Fick sluta kring halv 12 och då åkte jag o storhandlade med Kexet, handlade 4 påsar med mat och kånkade dom ut till bilen, åkte ner på Skattis o köpte en massa hygienartiklar, in på Jysk o köpte en tvättkorg,  hem o packa ur bilen (vilket innebar 3-4 svängar upp o ner för trapporna för att få in allt), packa upp allt, slänga i sig lite mat, åkte på Apoteket, mötte upp pappa på hans jobb, blev hemskjutsad, städade grundligt, diskade, bestämde matdejt med Tobbe o Henke, lagade middag, diskade, såg på tv, sen soooova! Var en otroligt stressig dag måste jag säga! Var helt slut då jag la mig i sängen och äntligen skulle sova.

Nu idag så har jag precis gjort mig i ordning o väntar på att klockan ska bli närmare 11 så jag kan gå på stan o möta upp Cathrine, vi ska ta en fika på Lilla cafét, sedan börjar jag jobba kl 12 o slutar 15. Då ska Johanna möta upp mig och så ska vi endera gå lite på stan eller så åker vi hem till mig. Vi ska iaf laga någon mat och mumsa på den, sedan lär de självklart bli lite gos med lillen.

I morgon ska jag upp på Nipan igen, mötet börjar 8.45 då så en kvart tidigare än vanligt. Tror vi kommer måsta vara där ända till kl 3 så de lär bli en låååång dag!

Torsdag-Fredag o Lördag jobbar jag, så kommer även T hem på fredag. Helgen blir nog ganska stressig också, efter att jag slutat på lördag ska vi upp på Planvägen o fira födelsedagsbarnen o även se på hockey tror jag. Söndag så ska vi till Helgum, först hem till mina päron hade vi tänkt o sedan till Linda o Patrik på kvällen o spela lite spel :)

Tjosan i trosan!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback