Inflyttad

Igår så var dagen D, jag flyttade äntligen in i lägenheten och har faktiskt fått undan allt som jag hade med mig, förutom taklamporna och några tavlor. Allt annat är på sin plats! Vilket känns jätte skönt med tanke på att i morgon så åker jag ner till Katrineholm och ska hämta hem ännu mer grejer som på nått vis också ska få plats här. Bör ju inte vara någon fara eftersom det är större här än där nere. Ska bli skönt att få hem alla sina saker också så man har allt samlat och inte utspritt på flera platser. Så man får känna helheten i sitt hem. :) Fredag nästa vecka så är det iaf planerat att jag och pappa ska åka till Sundsvall och inhandla lite nya möbler till min lägenhet, de saknas ju köksbord och stolar, ett soffbord, en matta och möjligvis ett sängbord. Får dock se hur min ekonomi tillåter just sängbordet och mattan. Annars får det bli en senare investering.

Känns så himla härligt, detta är nu mitt hem, ett hem att gå till efter jobbet, där jag har alla mina saker (snart), där jag bor helt enkelt. Såå skönt! Framför allt så bor jag i samma stad som min familj, släkt och mina vänner. Väldigt skön känsla måste jag säga.

Har packat kläder och skor för resan ner till Katrineholm i morgon, saknas bara lite smink och hårgrejer som jag inte kan packa ner förren i morgonbitti då jag använt det. Annars så är jag nog redo, ska väl kanske köpa med mig något att äta och dricka på vägen.

Nej nu ska jag fixa i ordning mig lite. Börjar jobba 16.45 och slutar 21.00, är ju tjejkväll ikväll. :) Får hoppas på mycket folk så man inte dör av tristess.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback