Lchf Bröd/tjockpannkaka
Har testat att baka ännu ett till bröd idag o det blev mer som tjockpannkaka så nu till middag blev de "tjockpannkaka" med grädde o hallon, smarrigt!
Bilden blev lite suddig men de får ni leva med :P
.
50 g Apetina eller annan feta ost (jag bytte ut samma mängd till keso)
1 dl turkisk yoghurt
1 ägg
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 dl turkisk yoghurt
1 ägg
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
.
.
Mosa osten väl.
Tillsätt yoghurt och ägg och rör ihop noga.
Tillsätt bakpulver och fiberhusk och rör noga igen. Låt degen svälla 10 minuter.
.
Rulla 6 små bullar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt.
Baka ca 20 minuter i 200 graders ugn.
Låt kallna helt på plåten innan du rör dem.
Tillsätt yoghurt och ägg och rör ihop noga.
Tillsätt bakpulver och fiberhusk och rör noga igen. Låt degen svälla 10 minuter.
.
Rulla 6 små bullar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt.
Baka ca 20 minuter i 200 graders ugn.
Låt kallna helt på plåten innan du rör dem.
.
Hittade receptet på matklubben.se
Trackback