Lchf Bröd/tjockpannkaka

Har testat att baka ännu ett till bröd idag o det blev mer som tjockpannkaka så nu till middag blev de "tjockpannkaka" med grädde o hallon, smarrigt!
Bilden blev lite suddig men de får ni leva med :P
.
50 g Apetina eller annan feta ost (jag bytte ut samma mängd till keso)
1 dl turkisk yoghurt
1 ägg
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
.
.
Mosa osten väl. 
Tillsätt yoghurt och ägg och rör ihop noga. 
Tillsätt bakpulver och fiberhusk och rör noga igen. Låt degen svälla 10 minuter. 
.
Rulla 6 små bullar och lägg på bakplåtspappersklädd plåt. 
Baka ca 20 minuter i 200 graders ugn. 
Låt kallna helt på plåten innan du rör dem.
.
Hittade receptet på matklubben.se




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback